#1 - Anonym

Så länge hon är nöjd så har vi andra inget att säga något om de.

#2 - Anonym

smart

#3 - Anonym

Aa absolut, har man pengar såå.. 30 lax på laser på den lilla.

#4 - Anonym

#3 Hon har ju uppenbarligen pengar, vill hon lägga sina egna pengar som hon tjänat ihop själv på att eventuellt lasra bort en tatuering i framtiden så får hon det

#5 - Anonym

ajdå

#6 - Melina

Någon som vet vad händer mellan Felicia Bergström, Tonkym och Jimmie star???

#7 - Anonym

#6 ingen bryr sig! händer de nått mellan dom så får dom klara upp de själva utan andra ska lägga sig i

#8 - Anonym

OMG Felicia verkar ha hamnat i drama igen! Kolla Tonkyms video. Nu är sanningen ute gällande Jimmis story som han lagt ut förra veckan.

#9 - Anonym

#8 Vad har Jimmie skrivit i sin story?

#10 - Anonym

#8 men han har ju för fan inte sagt om vilken person det handlar om felicia la upp en video med tonkym senast idag när dom julhandlade

#11 - Anonym

#9
Denna skrevs under ett annat inlägg så kopierade där ifrån.

"När ens förra bästa vän helt plötsligt drar på sig offerkoftan som personen oftast gör och samtidigt har mage att gå runt på event och säga osanning till gemensamma vänner/influencers om en när personen vet att bevis finns och det enda jag försökte göra var att hjälpa. For real? Tack till dig som hörde av dig och berättade detta, guld värt!"

#12 - Anonym

#8 Videon är inspelad för några veckor sedan när hon julhandlar men Tony och Emelie och de som hänt mellan Jimmie, Tony och Felicia verkar hänt för ca 2 veckor sedan då Jimmies story postades då?

#13 - Anonym

#12 dock så har dom båda inte sagt vilken person det handlar så sluta anklaga personer utan bevis så jävla onödigt

#14 - Anonym

Jimmies story och Tonys video verkar vara riktade mot Felicia? Man är inte direkt chockerad med tanke på att Felicia inte verkar ha någon som helst respekt mot andra människor. Bevisat flertal gånger. DRAMA ALERT 🚨

#15 - Anonym

Hahahahahahahahhahahahaha Felicia hinner knappt komma tillbaka innan hon är i drama igen dessutom är hennes visningar pinsamma hahahahahahahha

#16 - Anonym

Vart kommer ryktet från att m.m haft sex med sin hund? Visst Flashback är inte den trognaste källan men finns lite diskussioner om det där, undrar om någon har koll?
Kräks isåfall....

#17 - Anonym

Är du så efterbliven att du tror att vi bryr oss om en jävla tatuering?!!!!!!! LÄGG NER BLOGGEN!!!!!

#18 - Anonym

#3 våra skattepengar som youtubers tar o skryter med! Hatar youtubers!

#19 - Anonym

#16 vem fan är "M.m"?????

#20 - Anonym

#18 alltså du vet ju inte ens hur skattepengar fungera när du skriver en sån otroligt efterbliven kommentar. Kom tillbaka när du har gått klart skolan 😂

#21 - Sabina

#18
Våra skattepengar hahaha kul😂 de är företag som betalar ut deras lön, där efter skattar youtubers pengar dom får in alltså deras lön. Antar då också att min lön från de företaget jag jobbar för också kommer från skatten?😂 ärthjärna läs på lite vad skatt är innan du yttrar dig

#22 - Anonym

#sabina du ska nog passa dig för vem du kallar ärthjärna! Din jävla pussy!

#23 - Anonym

#20 kom tillbaks när du har knarkat klart.

#24 - Anonym

#20 kom tillbaks när du har slutat misshandla folk med down syndrom psykiskt din jävla p12a

#25 - Anonym

Hatar den här bloggen o alla ni som kommenterar.

#26 - Anonym

Hatar den här bloggen o alla ni som kommenterar.

#27 - Anonym

UPPDATERA

#28 - Anonym

UPPDATERA

#29 - Anonym

UPPDATERA

#30 - Anonym

UPPDATERA

#31 - Anonym

UPPDATERA

#32 - Anonym

UPPDATERA

#33 - Anonym

UPPDATERA

#34 - Anonym

UPPDATERA

#35 - Anonym

UPPDATERA

#36 - Anonym

UPPDATERA

#37 - Anonym

UPPDATERA

#38 - Anonym

Felicia är lite nya paow kanske?

#39 - Anonym

Felicia Bergström är sjuk i huvudet, en elak mobbare som själv försöker spela offer och få det att se ut som att det är henne det är synd om i varje situation. Skönt att sanningen börjar komma fram, fler bör träda fram och berätta hur de blivit behandlade av henne.

#40 - Anonym

#1 ok

#41 - Anonym

Ingen som hört nåt om jockiboi

#42 - Anonym

Rx on the beach

#43 - Anonym

Du borde uppdatera om felicia, tonkym och jimmie. Hon hamnar bara i drama hela tiden. Tidigare har det varit lovisakawai, konrad, moa, joel, jocke och jonna, paow och nu tony och jimmie som även var nära vänner med henne. Nu glömmer ja säkert flera. Alla måste få upp ögonen för vad felicia är för person. Det är konstigt hur hon alltid är offret och pratar om mobbning när hon mobbar själv. Sjukt att BRIS vill jobba med henne.

#44 - Anonym

Therese är så barnslig, favoricerar en av sina hundar: "ååå min lilla ronjaaaaa" "där e rasmus O DÄR E MIN PERFEKTA RONJA!!!" "Jag har köpt agilitybana till Ronja"

Rasmus hoppar upp på henne o hon totalignorerar han. Skaffa för fan inte 2 hundar om du inte kan behandla båda lika!!!!!

#45 - Anonym

Nån som ens har sett jockibois hundar? Känna som dom skiter i sina hundar sen ungen kom..... o innan var det "jag har sådan ångest för att inte batman lever lika länge som jag"

#46 - Anonym

Har aldrig gillat felicia

#47 - Anonym

Vem är m.m?????

#48 - Anonym

Tonkym råkar försäga sig i sin video och säger hon. Så då vet man att det är en tjej det handlar om.

#49 - Anonym

men hennes fans ska swisha henne för att sova på hotell i danmark...

#50 - Anonym

Felicia borde bli borttagen för evigt från Youtube innan hon orsakar skada mot sina tittare!

#51 - Anonym

Jimmies senaste storie är väl riktad mot Felicia antar jag? Ska kolla Tonkyms video nu

#52 - Anonym

...so what's the point?

#53 - Anonym

Asså fy fan vad äckligt det är i Bentes lägenhet! Jag spyr av att bara se den. När hon filmade gravtestet på storyn och man såg handfatet så hulkade jag nästan. Hon kommer få ohyra snart

#54 - Anonym

SKRIV OM FELICIA BERGSTRÖMS FRUKTANSVÄRDA BETEENDE https://www.youtube.com/watch?v=hjOhBvalT0Q

#55 - Anonym

När ska människor förstå att Felicia är sjuk på riktigt? Ska vi köra en alla avföljer Felicia?? Dags att stoppa hon nu så hon inte kommer undan för 2938383 gången!!!

#56 - Dedu

Folk som tatuerar in sina partners namn på sin kropp är helt dumma i huvudet.
Therese Lindgren gjorde det, men det syns knappt (vittbläck). Anders har tatuerat in Therese namn och det är väl ganska dumt

Idioti

#57 - Anonym

Hur många följer Felicia Bergström enbart för att se drama och är fullständigt obrydd i hennes annars barnsliga kontent som är gjort för 3 åringar? Svårt att hitta en mer tragisk människa är Felicia 👎🏻

#58 - Anonym

#56 ja med tanke på att Therese säkerligen skulle dumpa honom om han inte lydde hennes minsta vink...

#59 - Anonym

#56 #58
Det är inte för Therese Lindgren, utan det är för Anders syster som också heter Therese. Eller det var vad som sas förr.

#60 - Anonym

Så jävla onödigt. Hur tänker folk ens över sin egen ekonomi och kropp?

#61 - Anonym

Therese vita tatuering är till hennes bror, det har hon nämnt huuur många gånger som helst

#62 - L

#61, med tanke på att det står ”anders” på hennes nyaste vita tatuering så skulle jag gissa på att den är för Anders, D:et på handleden däremot är för hennes lillebror Daniel

#63 - Anonym

#61 Fast då har du missat helt att hon har gjort en till i vitt bläck för ett tag sen där det står ”Anders” :)

#64 - Anonym

#45 Kollar inte på Jocke och Jonna men som jag förstått det gjorde de sig av med båda hundarna för ett bra tag sen?

#65 - Anonym

#64 var väl bara Affe som dom inte kunde sköta som dom gav bort... gav ju bort en häst med... inte hört nåt om Batman men dom har ju aldrig skött sina djur särskilt bra..... vet du vad dm skyllde på för att göra sig av med Batman?

#66 - Anonym

När barnen kommer in åker djuren ut... Hatar sånt! Skulle alla dagar i veckan säga upp bekantskapen med en så oansvarig människa!!!!

#67 - Anonym

Ingen bryr sig om Kammis jävla tatuering, skriv om psykopaten Felicia Bergström!

#68 - Anonym

Vad har hänt kring Felicia Bergström? Hänger inte med

#69 - Anonym

#44 Men hahaha lugna ner dig. Herregud, enda anledningen till varför hon sa att hon köpt banan till Ronja är nog för att Ronja tidigare visat att hon tycker sånt är roligt. Rasmus är ju en lite lugnare hund som hellre ligger och vilar sig. Sen gissar jag på att hon ignorerar Rasmus hoppande på henne för att inte belöna det beteendet. Om han får lära sig att hoppandet inte ger han nån uppmärksamhet så upphör det. Sen mådde ju Ronja dåligt i videon, inte konstigt om Therese är lite mer kärleksfull då.

#70 - Anonym

#63 okej! My bad! Visste inte hehe

#71 - Psykologen

#68 Tydligen så har någon gemensam vän till Tonkym och Jimmie Star betett sig riktigt illa mot Tonkym och Jimmie gick då in och försvarade honom. Man misstänker att det är Felicia det handlar om då hon flertalet gånger betett sig illa mot både hennes vänner och människor i hennes omgivning och detta låter inte som ett undantag. Hon pratar ofta om hur hon är emot mobbning och även av någon konstig anledning blivit en så kallad BRIS idol. Det är väldigt osmakligt av BRIS att inte göra någon bakgrundscheck om personerna dom jobbar med. (Jag har kontaktat dom) Jag har själv blivit mobbad under hela min uppväxt och jag har aldrig kunnat kolla på Felicias videos då hon är och beter sig precis som mina mobbare gjorde som resulterade i 2 självmordsförsök och diagnosen PTSD. Felicia gömmer sig bakom en fasad och behandlar människor väldigt för att det blivit en vana för henne då hon ständigt lever under en stress att bli "påkommen"
Jag läser idag tredje året på Psykologiprogrammet på Uppsalas universitet och beteendet Felicia har är en fara både mot sig själv och andra då hon inte verkar vara medveten alls om problemet.
Hon har tydliga drag av Dyssocial personlighetsstörning som hon borde ta tag i och jag hoppas hennes få vänner och familj faktiskt tar tag i detta och hjälper hon kontakta psykiatrin innan hon även förstört relationen mellan dom också då det bara är en tidsfråga.
Hoppas du förstår mitt långa svar och jag vill bara passa på att önska er alla en fin kväll och ta hand om varandra!

#72 - Anonym

Att Felicia Bergström är en jävla "Bris-idol" är bara ett stort hån mot alla som faktiskt blivit mobbade. Felicia var själv en mobbare under skoltiden... Så himla stört. Alla bör skriva till bris och visa dem alla bevis som finns. Blir otroligt äcklad över sånt här.

#73 - Anonym

Skriv om snorungarna som trakaserar Moa och hennes kompis kontor!! Det är helt sjukt att dom inte får vara ifred!

#74 - Anonym

#73 ”Hennes kompis” Kompisen heter Lisette, och förtjänar mer cred än vad hon får.

#75 - Anonym

#69 hon är ju så jämt...

#76 - A

Är det någon av Felicias gamla skolkompisar som kan bekräfta/dementera historierna om mobbning? Det lät så grovt på Felicias video så jag undrar hur det kan ha pågått så länge utan en endaste lärares tillsägelse? Om Felicia t.o.m var tvungen att på kryckor hoppa runt hela byggnaden för att inte bli utsatt för krokben/få kryckorna fällda etc.?

#77 - Anonym

UPPDATERA NÅN JÄVLA HELVETES GÅNG!!!!!!!!! 😠😠😠😠

#78 - Maja

Var det inte Kammi som gick ut med att hon nu är vegan och djurvän, men ändå köper mockaskor från Skopunkten? Lite dubbelmoral där.

#79 - Anonym

Alla youtubers är falska dubbelmoral!

Och Ida, att du inte uppdaterar är väl för att du sitter o dreglar efter Ben Mitkus, men han är ihop med Diana så väx upp!

#80 - Anonym

#78 Hon är vegetarian, inte vegan. Sen kanske hon blir det någon gång, men hon börjar med att sluta äta kött. Hon äter ju fortfarande mejeriprodukter, köper icke-veganska saker osv. Så nej, inte dubbelmoral

#81 - Anonym

#77 Hon uppdaterade för mindre än 48 timmar sen... Kolla på dom flesta svenska youtubers som inte har uppdaterat på över en vecka istället 🤷🏼‍♀️

#82 - Anonym

#71 Intressant! Ser du inga tecken på narcissism eller liknande hos henne med då? Hon verkar ju bara bry sig om sig själv och har inte mycket empati för någon annan än sig själv heller.

#83 - Anonym

#74 Lol, hej på dig Lisette.

#84 - Anonym

#83 Haha nej jag är inte Lisette. Utan en 19 årig tjej som kollar på henne.

#85 - Anonym

Lakto-ovo = äter inte kött
Vegetarian = äter inte kött, inte ägg, mjölk ost
Vegan = äter inte kött, inge ägg, mjölk ost OCH köper inte skinnsoffa eller använder smink som är testat på djur. Kan alla bara lära sig!!😂😂
Innan du kommenterar att jag har fel, googla!

#86 - Corre

Intressant

#87 - Anonym

Nån mer än jag som tycker att Amir beter sig som en jävla tonåring? Han skriver på sin instastory att ”han ska bli fucking fulla”. Visst, man får dricka alkohol men man behöver ju inte uppmana till det? Det finns fleeeera videos där han är aspackad på youtube och han har unga tittare....? Han är 29 (?), borde han inte ta och växa upp snart?

#88 - Anonym

#85 Du har helt rätt, men för de som inte är speciellt insatta brukar man säga att vegetarianer inte äter kött men äter mejeriprodukter, ägg etc medan en vegan inte äter något öht från djurriket. Lite enklare termer, trots att din beskrivning är den korrekta

#89 - Anonym

Nån som vet vad som har hänt med Amanda pehrsons yt kanal?

#90 - S

#71, är det inte lite opassande som studerande att sitta och diagnosticera folk du inte har någon större insikt i vardagen och tankar/upplevelser osv hos?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com