Josef Loco kallar tjej hora efter att ha fått nobben

Lina Dawood har lagt ut en video där hon kommenterar Josef Loco och Josefins break up och berättar att hon inte alls är förvånad över hur Josef behandlade Josefin. 
 
Hon berättar om en incident för mer än två år sedan när hon och en tjejkompis träffade Josef eftersom hennes vän hade skrivit med honom. 
 
Josef hade fått uppfattningen att han skulle få ligga med hennes vän men när hennes vän valde att inte hänga med honom hem ändrades hans beteende. 
 
Han svarar "vem fan tror du att du är?" och kallade henne för "jävla hora" på ett annat språk.
 
 
#1 - Anonym

Ja vi vet att män är svin och tänker bara med ku*ken

#2 - Sara

Lika barn leka bäst. Man skulle vilja höra han och Abbe pratade om kvinnor när de var vänner.

#3 - Anonym

#2 Man blir ju som man umgås

#4 - Anonym

#2 verkligen! Josef och Abbe måste ju dela värderingar någonstans för att kunna vara vänner? Jävla pajas han är Josef Loco

#5 - Anonym

Bevis på detta? Nahhh
Har vi fått höra Josefs del? Naaah

#6 - Anonym

H

#7 - Anonym

#5 man behöver inte alltid ha bevis på allting med tanken på hans beteende på instastory då han blev på kommen.

#8 - Eh?

#1 Josef är inte en man. Han är en liten fjolla med muskler. Det är allt. Under skalet är han en pojke.

#9 - Anonym

#8 dock så skrev jag att män är svin

#10 - Anonym

Förlåt men har Lina Dawood någonsin gjort videos om något annat än andra youtubers..?

#11 - Anonym

#10 ja det har hon dock är hon inte den enda som basera sin kanal på andra youtubers med tanke på hydra och verz

#12 - Anonym

Vad fan har han på sig, fulaste jag sett. Vidrig är han med.

#13 - R

Usch sånt svin.. tur att Josefin inte är tillsammans med honom längre, hon förtjänar en som är bättre och behandlar henne bra. Och inte ligger med andra tjejer under tiden, riktigt vidrigt 😩

#14 - Anonym

#1 Dock är inte alla män svin :)

#15 - Anonym

#14 Ska du seriöst dra det kortet? Självklart tror INGEN att ALLA män är svin, att ALLA män våldtar, mördar, misshandlar osv. Men det går inte att förneka att i det stora hela är det män som är problemet gällande dessa saker, inte alla män, men män. Är inte du en av dom männen, eller kanske till och med kvinna, så behöver du inte ta åt dig.

#16 - Anonym

Har Felicia aveklew och hennes pojkvän gjort slut?

#17 - Anonym

#16 ja dom har gjort slut, vilket hon kommer gå ut med i en video snart

#18 - Anonym

#15: Varför ens försvara ett så kategoriskt uttalande som "Ja vi vet att män är svin och tänker bara med ku*ken"? Säger väl en del om vad du är för person.

#19 - Anonym

Inte alls förvånad.... sa hsn inte i nån vlogg när dom var utomlands att josefin inte får gå ut utan honom? Mins inte men har för mig det... hatar killar.

#20 - Anonym

#1 inte män, KILLAR!!!!! 😝 En man beter sig inte så

#21 - Anonym

Jockiboi verkar vara inblandad då jag såg hans instabild i nån konversation på youtube. Såg ut som hsn sympatiserade med josef o fjäskade o skrev bla att "han är oxe i psyket" vem är förvånad...

https://youtu.be/d9w47iurqEc

#22 - Anonym

#16 #17 Varför skulle de ha gjort slut? Bullshit

#23 - Öppna ögonen för fan

#21 sluta ursäkta detta som att han inte är en riktig ”man”. Öppna ögonen förfan, män beter sig som skit emot kvinnor. Det är män som våldtar och mördar kvinnor, även ”riktiga män”. Ursäkta inte deras kassa kvinnosyn med att säga att det är inte ”riktiga män” som utsätter kvinnor för det gör det. Det är inte någon kuf med mentala rubbningar som våldtar eller trakasserar tjejer, det är vanliga jävla snubbar. Keep in mind att ”alla känner ett Våldtäksoffer men ingen känner en våldtäksman” pga att vanliga jävla snubbar som våra killkompisar, manliga kollegor eller killar i vår klass är dem som våldtar och trakasserar oss.

#24 - Jag är 23

Förlåt, menade såklart att svara #20!!! :)

#25 - Anonym

#22. Såg han ute på tinder för någon dag sedan och han hade sin instagram kopplad till den.

#26 - Anonym

#23 Yikes

#27 - Anonym

16: men de skaffa en hundvalp presic ju. vem skall nu ta hand om den? för Felicia är ju bara ute och far på olika saker ju.

#28 - Anonym

#23 snarare du som har en jävla rubbning som tror att du har rätt att förtala folk?!!!!! Tycker att du ska dlänga igen din käft! Alla män är inte svin! Fatta det! Det är för helvete förtal det du håller på med!!!!!

#29 - Anonym

#22 hon har gått ut med det på sin story på både instagram & Snapchat?

#30 - Anonym

#28 snacka om att du är en kränkt man som tar åt sig 😂😂

#31 - Anonym

Det är tydligen HELT ok att säga "JAG HATAR MÄN" "ALLA MÄN ÄR VÅLDTÄKTSMÄN" Men tänk om jag säger såhär då?!

"ALLA tjejer är falska spacklade ytliga partybrudar som har som krav på sina vänner att festa och sminka sig i 15 liter smink om man ska få umgås med dom. Om man säger att man inte dricker slkohol så blir man dumförklarad och utstött!" DET är jävligt mkt närmare sanningen än att påstå att ALLA män är onda!!!

#32 - Anonym

#31 jag är tjej och skulle inte ta åt mig om någon man sa så där då jag vet att jag själv inte är en sån tjej, men de män som tar åt sig av meningen "alla män är svin" säger ju mkt

#33 - Anonym

#31 varför får man dra alla män över en kam men inte alla invandrare??? Bara en fråga.

#34 - Anonym

#33 för att rasism / hets mot folk grupp är emot lagen.

#35 - Anonym

Haha hur är det förtal? Det är ingen specifik person som pekas ut? Förtal handlar om att du sprider inkorrekt information om en specifik privatperson. Att säga att män är svin är knappast förtal för det riktar sig inte emot en specifik person. Läs på lite innan ni slänger er med inkorrekta anklagelser

#36 - f.

#31 Nu kopierar jag lite det jag skrev från ett annat inlägg.

Det är helt okej att säga ”jag hatar alla män” då det menas på strukturella problem och män i grupp, inte individ. Sen är denna individ (Josef) i inlägget vidrig. Och det är alla personer som eventuellt är otrogna, våldtar, fysiskt/psykiskt misshandlar mm. Men nu är ju Josef en man.

Dessutom är 99% av allt sexuellt ofredande mot kvinnor utfört av MÄN i Sverige.
Närmare 80% av allt sexuellt ofredande mot män är utfört av MÄN i Sverige.

Så jo det är främst män, speciellt när man pratar om våldtäkter och sexuella handlingar.

Vår ideologi (feminism) är byggd på en kamp, en kamp mot förakt, förtryck, hat och våld. Då går det inte att be snällt.
De kvinnor som gjorde att vi kvinnor, idag har rösträtt, bad inte några politiker eller män snällt om det. De tog den rätten, de krävde den rätten. Vår ideolog är inte byggd på hat, men den är fan byggd på ilska.

Att säga att du hatar alla kvinnor är endast kvinnohat och misogyn. Varför? Eftersom kvinnor är den utsatta och förtryckta guppen, detta gäller trots att man även här inte menar på individnivå.
Varför kan vi säga då att män är svin och att vi hatar alla män. Jo för de har makt, vi lever i ett patriarkat. När de förtryckta förtrycker sin förtryckare så är det inte förtryck, det är en kamp. Exempelvis om jag som mobboffer säger till min mobbar på skarpen ”sluta, jag hatar dig!” Då är det inte mobbning mot mobbaren, det är försvar.

Sen det med alkohol. Om du blir behandlad så är det nog dags att skaffa andra vänner. Jag är nykterist, och makeupartist. Jag har då aldrig blivit utstött för att jag inte dricker, vaken av mina vänner eller någon i min fd klass, trots att de inklusive mig, hade väldigt mycket smink! ;)
Däremot kommer fördomar, orättvis behandling, klumpiga kommentarer och ett typ av förakt alltid bestå sålänge normaliseringen kring alkohol är så stor. Jag kommer nog länge få stå ut med att folk frågar varför och om jag har druckit och frågan om jag kan köra osv.

#37 - Anonym

#36 grym är du! Äntligen någon som fattar detta, tack för att du tar dig tiden att skriva och förklara på ett sakligt sätt! <3

#38 - f.

#37 Taack! <3

#39 - Anonym

#33 aha så män är ingen folkgrupp då eller? 😂 nej just det, numera blir msn ju kränkt av o ha en identitet så ok...

#40 - Anonym

#37 DÅ förstår jag bättre :)

#41 - Anonym

#33: Mycket bra fråga! I Sverige är det helt oacceptabelt att säga någonting som kan tolkas som negativt om invandring/invandrare. Gör man det är man en dålig människa, helt enkelt. Däremot om man säger något generellt nedsättande om "alla män/Sverigedemokrater" etc så är det helt OK.

Sverige är naturligtvis ett sjukt land i detta hänseende.

#42 - Anonym

#21 Herregud, du måste varva ner. Vi tjejer kan vara lika destruktiva som killar kan! Jag var i ett förhållande under en skit tid i mitt liv, och JAG var destruktiv som satan gentemot han. Vi människor är skit, vi dödar, våldtar, slåss, trakasserar och jadajada. Tjejer är inte bättre än killar, och killar är inte bättre än oss. Och förresten, killar våldtar för dem har ett otroligt försprång och lyckas med det. Hade vi tjejer haft det fysiska överläget hade vi nog också våldtagit.

#43 - Anonym

#41 Även här kan du implementera det jag skrev. Invandrare och alla personer med en mörkare hy är förtryckta. De har alltid varit förtryckta och de är fortfarande förtryckta. Detsamma gäller religion.
När en grupp är förtryckta är det inte okej att sparka på dom ännu mer. Vi lever liksom i en hiarki. Där vita män är på botten och svarta kvinnor är längst när.

Däremot kan du alltid kritisera en person som är av annat ursprung eller hudfärg om personen i fråga har gjort något fel. Däremot är det inte okej att generalisera, då blir det förtryck.

Sen kan vi ju bara lyfta att sk invandrare är ju endast de som är POC? Eller hur? För du/folk tar ju inte in en vit ryss i din/eran analys när du/ni säger invandrare? Du/ni menar dessutom även de som är födda här är invandrare bara för att de bryter? Därför handlar detta om rasism och inget annat.

Sverigedemokraterna är rasister och sexister. Och även om DU inte tycker att de är rasister, så är dom fortfarande sexister och hbtqförtryckare. Och det min vän, är äckligt och inte okej.

#44 - f.

#43 Där vita män är på toppen och svarta kvinnor på botten*
Sorry va lite för ivrig att få iväg kommentaren.

#45 - Anonym

Det var med än två år sen snälla lugna er även om han är dum i huvet nu så kan man inte kasta skit på hnm för något han gjorde då

#46 - Anonym

#45 Klart man kan, det bevisar bara att han inte har ändrat sig. Däremot ifall han hade ändrat sig, och inte betedde sig dåligt nu, ja då är det fel att kasta skit på honom för något som han gjorde för år sen.

#47 - Anonym

Josef är rätt uppenbarligen en person som älskar sig själv och inte har empati för andra människor. Smuts som världen är bättre utan. Sorgligt men sant.

#48 - Anonym

Har felicia aveklew aldrig lagt upp bilder på sin kille på Instagram eller är alla borttagna?

#49 - Anonym

#15 Är dock tjej hahahaha

Vadå dra det kortet? Alla män är inte svin? Är det så svårt att bara inse det eller? Min man är inget svin, han har aldrig och skulle aldrig göra mig illa oavsett. Så förstår inte varför du blir så triggad?😂

#50 - Anonym

#18 TACK för en vettig kommentar!! 🙏🏼

#51 - Anonym

#43: Tack för att du just bevisade vad jag nyss påstod, som ett brev på posten liksom. "Invandrare" och alla mörkhyade är inte nödvändigtvis förtryckta men det ni gör inom vänstern är att hela tiden göra dessa människor till offer - då blir det som en självuppfyllande profetia. Religion är ju ett sätt att förtrycka människor, det har vi ju sett exempel på genom historien med diverse korståg och kvinnoförtryck inom islam.

Du säger att det inte "är det okej att generalisera", och sedan gör du exakt samma sak. "Sverigedemokraterna är rasister och sexister". Det är lika sant som att säga att alla invandrare är bidragstagare och våldtäktsmän.

Vad du menar med "POC" vet jag faktiskt inte, aldrig sett denna förkortning förut.

#52 - Anonym

Ser ut som en jäkla mupp ursäkta men hans val av kläder inkl ja hela han😂, varför attraheras tjejer av såna här killar? Blä

#53 - Anonym

#49 men du? Har du glömt att i fittsverige får man bara förolämpa VISSA sorter, invandrare, handikappade, folks läggning - det är inte ok. Men män och äldre är helt okej att kränka och behandla som skit hur mkt man vill!

#54 - Anonym

#51 Självklart kan och ska viss kultur kritiseras för otroligt hemska och skeva syner och värderingar. Dock kan de göras utan att vara förtryckande och rasistisk.

POC står för people of color och det förvånar mig inte att du aldrig har hört det när du rör dig i SD kretsar.

Återigen så är det okej att generalisera på folk som har makt då det blir oberörda. Och nej det är inte samma sak eftersom ett påstående är faktabaserat och ett är inte det. Det finns ingen statistik att sk invandrare, aka mörkhyade enligt dig, har högre våltdtäktsstatistik än svenska/vita. Sådannafall får du väldigt gärna källhänvisa. Däremot är sd sexister, hbtqfober, baserat på deras hemsida. Om du är en anhängare till sd har du ju ganska uppenbarligen liknande åsikter. Du får tycka vad du vill, jag skiter ärligt i vilket. En SDare är smuts för mig och har helt ärligt bättre för mig än att prata med smuts.

#55 - Anonym

49#
Omg hon menade strukturen, MÄN I GRUPP. Inte individen.

#56 - Anonym

...

#57 - Anonym

#53: Exakt! Man kan tänka sig en jämförelse med vad som skulle hända om någon sa "alla män är svin", jämfört med om någon sade "alla invandrare är våldtäktsmän".

Skillnaden på reaktionerna skulle bli milsvid!

#58 - Anonym

#57 Återigen. Män är inte förtrycka. Män har makt. Invandrare samt POC är förtyckta och jag absolut inte makt. Där är skillnaden.

#59 - Dedu

Lina är ju helt pantad oavsett vad hon än säger. Usch

#60 - Anonym

#58: Gruppen invandrare består väl av män också - menar du att dessa inte har det du kallar för makt alls då? Här har du ett gott exempel på hur illa generaliseringar kan träffa.

#61 - Anonym

#60 Alla män har makt. Mer makt än kvinnor. Alla kvinnor är förtryckta. Alla vita är priviligerad, och har mer makt än POC. Alla POC är förtrycka. Så om du är en svart man lever du med ett förtryck och ett privilegium. Jag som vit kvinna lever också med ett privilegium och ett förtyck. Om du är man och vit lever du med bara privilegium. Däremot är du en man, och vit men funktionsnedsatt, exempelvis rullstolsburen då har du två privilegium och ett förtryck.
Däremot ska man inte jämföra förtryck på dessa sätt då inget är mer eller mindre påfrestande i det hela. Dock måste du förstå att man som individ kan leva med olika tycker av förtryck och privilegium som är strukturellt byggda.

#62 - Anonym

Alla män är svin. Det ÄR ett faktum! Tänk efter VILKEN kille är snäll emot sin tjej annat än när han vill jappa?!!!!! Annars är dom fan bara otrevliga, svarar inte på tilltal, kontrollerande, misshandlar psykiskt m.m. finns TVÅ trevliga killar på youtube, det är thereses kille och helen thorsgårdens,

#63 - Anonym

aså de här e ba same

#64 - Anonym

aså de här e ba same

#65 - Anonym

#46 Tycker bara det känns onödigt att ta upp saker som händer för MER än två år sedan, även om han förändrats eller ej. Då blir det bara att man letar fel. Han får så mycket skit som han förtjänar just nu men att lägga till det här blir bara fel, det kan ju finnas mer till storyn än vad som står på en skvallersida

#66 - Anonym

#65 Nej det är inte att leta fel. Det är att påminna folk om att han inte har förändrats och att han både betedde sig dåligt förr men även nu.
Dessutom finns det med 99% säkerhet inte en andra sida. Han inser inte sina fel och har försöker bara försvara sig själv och sitt beteende, det är hans story. Så du behöver inte försvara han äckliga beteende, det gör han bra själv.

#67 - Anonym

#62: Ojdå, det var hårda ord, som inte ens verkar stämma eftersom du tog två exempel på män som enligt dig inte alls är "svin". Hur tänkte du där egentligen?

#68 - Anonym

Alla inlägg här är patetiska och Ida som lagt ut detta också. Ni alla är såna trotjänare på ett sida av myntet.. om ni skulle veta sanningen så skulle nu vart tysta

#69 - Amanda

Han är en sån liten vidrig luffare. Tror han är ascool och snygg men kolla på han vilken fjant hahahaha

#70 - Anonym

#68 hej Jockiboi

#71 - Anonym

#54: "Självklart kan och ska viss kultur kritiseras för otroligt hemska och skeva syner och värderingar. Dock kan de göras utan att vara förtryckande och rasistisk."

Jovisst, tjena! Varje gång någon försöker göra detta är den personen antingen rasist, nazist, fascist eller islamofob - möjligtvis allt på en och samma gång. Du kallar ju exempelvis mig för "smuts", men det är inte säkert förvånande eftersom vänstern sällan klarar av en saklig debatt.

Återigen: att alla eller ens en stor andel av Sverigedemokraterna eller dess väljare skulle vara "sexister, hbtqfober eller rasister" är lika sant som att alla invandrare/mörkhyade skulle vara kriminella eller våldtäktsmän.

Att invandrare däremot är kraftigt överrepresenterade i våldsbrott som mord, våldtäkter och rån är väl belagt sedan 20 år tillbaka.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com