#1 - Anonym

Fast hon kan ju donera pengar och köpa två vattenkokare samtidigt? Det behöver ju inte vara varken eller i hennes fall, det går ju ingen nöd i hennes plånbok liksom, så det där tycker jag är helt orimligt att ens kommentera för ni har ingen aning hur mycket hon donerar eller inte?

#2 - Jen

#1 Ja, och de som går ut och köper drinkar i helgen kan också göra båda två sakerna samtidigt? Så hur tänker hon då?

#3 - Anonym

Skriv om Felicia med nu snälla.

#4 - Anonym

Klockan är inte ens nio och Amir är redan så full att han inte ens kan stå upp på Marcels egna event. Noll respekt för andra människor, förmodligen så gör han det till och med bara för att jävlas med Marcel.

#5 - Anonym

#4 Tänkte också på det. Klassiskt narcissist-beteende från Amir. Han har verkligen ingen empati för någon annan än sig själv. Han tror att han äger världen fastän han bara får 40k på sina videor nu. Han är typ tio år äldre än Marcel också. Han är som den pinsamma gamla gubben som alltid blir för full.

#6 - Anonym

Roliga är att hon i podden berättade att hon hade spenderat 25 000kr på en utekväll :)

#7 - Anonym

Någon som är dubbelmoral är ju kammi. Hon pratar ofta om hur trött hon är på att folk lägger sig i hennes liv och läxar upp henne som ex. Hundägare. Men samtidigt sitter hon och kommenterar Annicas (hon som var tillsammans med Marcelo) bild där hon kastar upp sin hund i luften på ett lekfullt sätt. Lite konstigt tycker jag att man väldigt ofta påpekar på sin story eller inslag i videos där hon är trött på att andra ska rätta henne eller ha snabba slutsatser om henne men ändå sitter och gör samma sak. Väldigt synd för diggat kammi i flera år men sen är hon dubbelmoral i ett ämne som ofta tas upp

#8 - Anonym

#7
Kammi har sen hon träffa nico vart dubbelmoral 🙈
Hon har förvandlas nå sjukt sen dom blev tillsammans.
Ingen får kommentera eller ge förslag utan att hon går till attack längre 😅

#9 - Anonym

Alltid lätt för rika personer att be folk som tjänar normalt eller mindre att ändra sina vanor och hur de ska leva medan de gör exakt vad de säger att man inte ska göra. 🙄

#10 - Anonym

#8 Precis. Därför jag tycker det är synd att hon är så dubbelmoral om det jag berättade. Hon var ju extrem bara för någon dag sedan när folk hade påpekat att hon skulle låta Anton testa vegetariskt foder. Då fick man inte säga någonting alls. Men hon skrev ”oj, stackars vovven” med förtvivlad emoji till när Annica la ut bild som jag beskrev. Annica la dessutom ut svar ikväll där hon berättade att hon aldrig skulle fortsätta kasta upp sin hund om hon visste att hunden inte gillade det. Ändå ska kammi ha noll förståelse för andra hundägare och allt ska bara vara handla om henne som ägare.

#11 - Anonym

Kan någon bara tala om när Antonia opererade brösten?
Snygg AF

#12 - Anonym

"Which one should I keep" insinuerar ju på att hon endast kommer att behålla en av dem. Tycker det är vettigare att köpa en vattenkokare än att köpa vodka, men men det kanske bara är jag.

#13 - Anonym

Sedan tycker jag inte att det är fel av henne att hon tar upp det där med vad 400 kronor kan göra för personer med andra förutsättningar. Dubbelmoral är egentligen bara ett argumentationsfel i grunden, om man ska kritisera hennes inlägg så argumentera mot hennes faktiska story istället.

#14 - Anonym

Bianca og Phillipe følger hverandre på IG igjen

#15 - Anonym

Vad är det för drama runt PsykoFelicia? Hänger inte med??

#16 - Sabina

#10 fast snälla, att kasta upp sin hund i luften som en fucking docka göra man inte. Hur vet hon ens om att hunden gillar det eller inte?? Den kan inte tala, sprattlar hunden till när hon ska försöka fånga så kan hon tappa hunden och det kan gå JÄVLIGT illa. Det Annica gör mot sin hund är absolut inte okej någonstans. Hoppas att det är första och sista gången hon någonsin kastar upp sin hund i luften igen. Ett djur kan ta skada av det och kan inte direkt säga nej jag tycker inte om detta. Man ser ju förfan på hundens ansiktsuttryck att den har panik. USCH

#17 - Anonym

Kolla tonkyms senaste video så får du ta del av vad hon gjort. Det går ihop med Jimmies storie som han har lagt ut förut som löd "När ens förra bästa vän helt plötsligt drar på sig offerkoftan som personen oftast gör och samtidigt har mage att gå runt på event och säga osanning till gemensamma vänner/influencers om en när personen vet att bevis finns och det enda jag försökte göra var att hjälpa. For real? Tack till dig som hörde av dig och berättade detta, guld värt!"

Tycker att det är helt sinnes att ingen tar upp detta. Felicias tystnad talar sitt tydliga språk — går på events som att ingenting har hänt i hopp om att det ska svalna. Hon gör damage control och raderar kommentarer direkt.

#18 - Anonym

#15

Kolla tonkyms senaste video så får du ta del av vad hon gjort. Det går ihop med Jimmies storie som han har lagt ut förut som löd "När ens förra bästa vän helt plötsligt drar på sig offerkoftan som personen oftast gör och samtidigt har mage att gå runt på event och säga osanning till gemensamma vänner/influencers om en när personen vet att bevis finns och det enda jag försökte göra var att hjälpa. For real? Tack till dig som hörde av dig och berättade detta, guld värt!"

Tycker att det är helt sinnes att ingen tar upp detta. Felicias tystnad talar sitt tydliga språk — går på events som att ingenting har hänt i hopp om att det ska svalna. Hon gör damage control och raderar kommentarer direkt.

#19 - Anonym

#17 Och bloggägaren här vägrar skriva om det. Om hon bara var en liten insignifikant youtuber så kan jag förstå det. Men hon är ju för fan "BRIS-idol". Ett stort jävla hån mot alla som faktiskt blivit mobbade är vad det är. Sjukt att en mobbare som Felicia själv får stå och berätta om hur synd det är om henne när det egentligen bara är hon som förstört för andra hela sitt liv.

#20 - Anonym

Att andra influencers verkar hålla henne om ryggen är så vidrigt. Någon jävel måste ju ha sett detta för tonkym och jimmie har ändå en drös följare tillsammans, men ändå höjer ingen annan större influencer rösten för att stötta??

#21 - Anonym

Försökt få kontakt med BRIS för att dom ska ta bort henne som Bris-idol. Det gör mer skada än nytta.

#22 - Anonym

#21 Bra, ska göra samma sak. Tycker att alla ni som känner att detta är fel och orättvist bör göra samma sak! Kontakta BRIS, visa bevisen och förklara situationen. Att en så stor mobbare som Felicia kan vara deras ansikte utåt är så himla sjukt.

#23 - Anonym

#22
Till vem ska man skicka mailet? Jag har provat skicka till Anna Barbier som är kampanjprojektledare utan någon framgång. Kom igen nu går vi gå ihop och står upp för när någon blir behandlad illa.

#24 - Anonym

Så jävla less på att kändisar ska leka woke. Ska det verkligen vara arbetarklassen som ska göra allt?

#25 - A

Till er som vill skicka in mejl om Felicia, lägg med länken till videon där hon mobbar Joel Wetzel i flera minuter och skämmer ut honom på tåget tillsammans med Amir. Sen att de blir påkomna och säger att det är deras sätt att skämta, även ett skämt kan eskalera och gå för långt och då är det inte längre ett skämt. https://www.youtube.com/watch?v=z_kD9RxovtU och https://www.youtube.com/watch?v=W_ojlhl2i1k

#26 - E

Okkk så man får aldrig köpa något fint till sig själv? Lmao SKAFFA ETT LIV

#27 -

Therese skrev på sin story att Anders varit otrogen!!

#28 - Anonym

#27. Kan väl också vara att han var med någon annan under tiden dom inte var tillsammans, när han dumpade henne. Eller tänker jag helt galet? "Eller när Anders sa att han varit med någon annan".

#29 - Anonym

#28 Anders verkar ju varit otrogen förut, inte nu

#30 - Anonym

Tycker det är väldigt intressant att hon bland annat väljer att köpa 4 baddräkter för 1300 kr samtidigt som hon pratar om välgörenhet och klimatkompensation. Om någon borde tänka på välgörenhet och klimatkompensation är det väl ändå hon. Snälla rara kan någon förklara vad hon egentligen gör för att förbättra klimatet. Gumman vet inte ens hur man sopsorterar.... Du räddar liksom inte världen av att släcka lampan när man går ut från toaletten.....

#31 - 29

Menade #27 och inte 28

#32 - Emma

Men det är väll up to date
Bara för man gör det ena behöver det ju inte utesluta att man INTE kan göra det andra 😂😂

#33 - Emelie

Man måste kunna kritisera en youtuber utan att folk går heeeelt i taket!

#34 - bitter

Är så trött på alla influencers som klagar på andra och läxar upp angående klimatkrisen och välgörenhet och liknande när det främst är just influencers som bidrar till överkonsumtion med alla hundratals klädesplagg de får hem och alla flygresor de gör för att ta sig tvärs över landet. Och att det främst är influencers som går på dyra galor och event. Liksom deras tusenkronors klänningar hade också kunnat gå till mat för behövande och liknande, ändå är det VI som blir uppläxade. Sjukt.

#35 - Anonym

#27: "Therese skrev på sin story att Anders varit otrogen!!" Nej, det gjorde hon inte. Hon skrev att han, vid något tillfälle, "varit med någon annan". Kan alltså ha varit under deras "förhållande-paus".

#36 - anonym

bitter och emelie håller med er. blir så trött på influenser som ska klaga på oss arbetar mindre klassen medan dom inte gör något fel i deras ögon dubbelmoraler är vad dom är så sjukt trött följer typ få youtubers influenser som är sanna vettiga.

#37 - Anonym

Står ju att hon ska lämna tillbaka den ena?

#38 - Anonym

Dessutom i början av Tonkym senaste video. står det "Bye Felicia". Så jag förstår inte varför follk håller på att gissar vem det är, när det står på Tonys senaste Youtube video.

#39 - Anonym

#35 Absolut kan det vara så. Men när man har gjort slut är man inte tillsammans och har därför aldrig någon skyldighet att berätta om man varit med någon annan samt att Therese egentligen inte då har rätt att bli sårad, eftersom dom då inte var tillsammans. Mest troligt har Anders varit otrogen men då var ärlig och berättade att han varit med någon annan. Jag skulle gissa att detta var innan deras uppbrott. Men jag vet inte och det vet nog inte många mer än de själva, och det är inget vi behöver veta.

#40 - Anonym

När ska folk förstå att det är Felicia som äger denna blogg....

#41 - Anonym

Så rimligt att folk tycker det är värre att ha dubbelmoral än ingen moral...

#42 - Anonym

#40 va?

#43 - V

#16 Alltså förlåt men fyfaaan vad folk inklusive du överdriver om den bilden? Det är ju inte så att hon kastar upp hunden flera meter upp i luften, utan typ 10 cm från hennes händer. Precis som de allra flera gör med sina människobebisar. Det är dessutom massor med snö nedanför och inte asfalt direkt

#44 - Anonym

Känns verkligen som att denna bloggen favoriserar Felicia Bergström / inte vågar skriva ordentlig kritik om henne hahaha

#45 - Anonym

#44 Så är det absolut.

#46 - Anonym

#43 Precis. Blir så frustrerad att folk ska skriva kommentarer att hon är dålig hundägare som ”kastar sin hund jättehögt”, ser folk inte att det är ungefär 1dm från hundens kropp till hennes egna händer? Jäääättehögt verkligen.

#47 - Anna

Först tyckte jag att det var bra att personer som Sara Songbird, Felicia Bergström m.fl. tog upp saker som t.ex. att alla är vackra som de är, att storleken inte ska spela roll i hur en blir bemött, att alla har rätt att existera osv. men nu, jag vet inte. Jag är själv överviktig och jag blir så led och irriterad då andra överviktiga tror att varje gång någon läkare, professor, forskare etc säger något om fetma att det direkt betyder samma sak som att säga att "du duger inte som du är" eller "gud vad du är ful för att du är fet" eller nåt sånt. Det handlar inte om att du inte duger som fet eller att du inte ska få finnas, det handlar om din HÄLSA, ditt LIV, din LIVSKVALITÉT! Det är inte normalt att som 25-åring inte kunna böja sig ner och knyta sina skosnören p.g.a extrem fetma, det är inte normalt att böja sig ner och få ryggskott (troligtvis till följd av långvarig felbelastning av kroppen p.g.a fetman), det är inte normalt att flåsa och flämta av ansträngning när en pratar.

Nu på diabetesgalan så drar Felicia återigen på sig sin offerkofta och tycker att det är fel av en som är expert på diabetes att säga att det faktiskt kan hjälpa personer med diabetes/som är i risken för att få diabetes att gå ner lite i vikt, att alla mår bra av att äta rätt och röra på sig. Varför ska det vara så jävla tabu att prata om det? Ingen har sagt att Felicia måste gå ner 100kg i vikt eller att hon är ful eller att hon inte duger p.g.a vikten, men fakta är fakta. Varför ska en inte få sätta fakta på bordet och säga som det är?
Undrar verkligen om det är henne Tony och Jimmie pratar om och vad det i så fall gäller. Jimmie hade ju skrivit nåt i stil med "jag ville bara hjälpa".

#48 - Anonym

Måste säga Anna att du slog huvudet på spiken! Håller helt med. Stör mej även på hennes otroliga överkonsumtion i både kläder, mat och nu julgrejer. På riktigt, vem fan behöver julpynt för över 20.000kronor(om man räknar in år 2017 julshopping också)??? Tänk vad mycket mat de pengarna hade kunnat ge familjer som inte har någonting! Och den där offerkoftan, seriöst, hon måste ha Sveriges största offerkofta. Alltid andras fel, aldrig hon som är skyldig. Inte ens när hon och vem var det, Amir? som mobbade Joel Wetzel, nej då var det bara skoj. Undrar fan vad hon hade sagt om nån hade skojat så med henne. Näe, hoppas Jimmie och Tony berättar vad det hela handlar om, can't wait!

#49 - Anonym

Verkar som att Jimmie ska prata om vad som hänt nu i veckan enligt hans story.

#50 - Anonym

# 44 tror mest folk är rädda för hennes manipulering. 🙈

#51 - Anonym

Felicias syster har lagt upp en story på instagram och tolkar det som att den är riktad mot Jimmie och Tony. Att man bland annat ska prata direkt med personen som man är oense om istället för att prata negativt om den. Om Jimmie och Tony bekräftar att det handlar om Felicia så känns det som att hon kommer dra på sig offerkoftan som vanligt.

#52 - Mie

Det var ju hemskt vad ni snackar skit 💩 om alla på denna sidan har ni inget snällt att säga om en annan människa så tycker jag att ni ska titta på era egna brister först innan ni kommenterar någon annan

#53 - Anonym

#52 Det är Felicia som jämt snackar massa skit, det är dags att det uppmärksammas.

#54 - Anonym

#44 Verkligen. Gick tillbaka och kollade i Felicias kategori på den här bloggen och varenda inlägg om henne är positivt vinklade eller att andra har sagt saker om henne så att det är synd om henne. Aldrig om att det faktiskt är Felicia som från början gjort fel. Så jävla uppenbart att bloggägaren känner Felicia eller är rädd för henne. Det är så jävla äckligt hur "influencer-eliten" fortsätter att hålla henne och varandra om ryggen. Fega och fame-kåta kräk allihopa.

#55 - Anonym

#43 Man kastar inte upp ett djur i luften, oavsett om det är 1cm eller 1meter. Det är ett djur, ingen leksak. Att säga att ens "hund tycker det är roligt" är bara bullshit.

#56 - Anonym

Både jimmy och Tony har slutat följa Felicia på Instagram. Dock så följer hon fortfarande dom två.

#57 - Anonym

#54 #44 denna blogg drivs AV Felicia och hennes syster.

#58 - Anonym

#54 #44 tänk bara hur inaktiv denna bloggen blev och seg uppdatering samtidigt när Felicias kanal blev inaktiv och dålig uppdatering. När hon var med i farmen uppdaterade hennes syster ist men då oxå väldigt dålig uppdatering.

#59 - Anonym

#58 Vad snackar ni om? Bloggägaren heter ju Ida?

#60 - V

#55 Hur vet DU vad HENNES hund tycker om eller inte? Kan folk bara sluta vara så jääävla lättkränkta och sluta lägga sig i andras liv och komma med pekpinnar? Det börjar bli otroligt tröttsamt

#61 - Anonym

#13 Grejen är att hon försöker få andra att må dåligt över hur de spenderar deras pengar medans hon kastar bort flera tusen pengar bara för att hon vill/kan. Dubbelmoral

#62 - Anonym

Alla borde maila till Bris eller gå in på deras instagram @BRIS116111 och kommentera under Felicias bild, så att de blir tvugna att bemöta kritiken! De kan inte låtsas som ingenting om fler engagerar sig!

#63 - Anonym

När ni här pratar om Felicia... vem menar ni då? Finns ju fler än en YouTuber med detta namn.

#64 - Anonym

#63 FELICIA FUCKING BERGSTRÖM, det står på flera ställen.

#65 - Me

#63 Bergström :)

#66 - Anonym

Kan vi diskutera att anis skriver med 17-åringar? Och bestämmer dejter? Sorry men tycker verkligen det är så jävla fel.

#67 - Anonym

#66 Vet inte hur gammal du är, men det är verkligen inget konstigt eller olagligt att en 17-åring skriver med/träffar en 26-åring? Snarare ganska vanligt. Hon är trots allt snart vuxen

#68 - Anonym

#67 Olagligt nej. Men konstigt jo...

#69 - Anonym

#67 jag gissar på att du är en incel. :)

#70 - Anonym

#69 Haha incel? För att jag inte tycker att det är konstigt med några års åldersskillnad i vuxen ålder? Gissar på att du är 12 år gammal :)

#71 - Anonym

En del personer har kommenterat under BRIS instagram-inlägg med Felicia Bergström. De har skrivit om att Felicia själv mobbar folk. Jimmy Starr har likeat dessa kommentarer nu också. Hoppas verkligen att han gör en video om vem han menar snart... Alla vet ju liksom, men om Jimmy eller ingen annan vågar gå ut med namn så möjliggör de att Felicias beteende kan fortsätta.

#72 - Anonym

När vi ändå pratar om lagligt och olagligt. Varese det som sägs handlar om Felicia eller någon annan, och om det som sägs är sant eller inte så borde dom som hänger ut personer tänka sig för innan dom lägger ut något. Om deras tanke med att göra det är att andra ska tycka illa om personen så kan de göra sig skyldiga till förtal. Där är lagen väldigt tydlig. Har dom dessutom tusentals följare och dom sprider det till många så kan det till och med handla om grovt förtal. Alltså behöver det inte handla om att man sprider lögner för att man ska kunna bli anmäld och fällas för förtal. Även om det är sant så får man inte hänga ut och förstöra för personer hur som helst. När det kommer till förtal så handlar det om syftet med att man sprider, vad det kan ge för konsekvenser för personen och till hur många man sprider. Sprider man information med syftet att skada och att informationen kan skada en persons anseende=potentiellt förtal i lagens mening. Gör man det på en kanal med tusentals följare=potentiellt grovt förtal i lagens mening. Det är värt att tänka på för alla youtubers som vill hänga ut någon.

#73 - Anonym

varför skriver du inte om att amanda lundgren och hennes kille olle har köpt en lägenhet tillsammans

#74 - Anonym

#71
Tony har redan gått ut med att det är hon bland kommentarerna under hans video och det står ”bye felicia” i hörnet på tumbnailen.

Skönt att se en mindre youtuber öppna upp och pratar om hur Felicia beter sig. Hon trodde säkert hon var överlägsen med sina följare och att hennes varumärke inte skulle ta skada.

#75 - Anonym

#72

Vad ska hon anmäla som förtal egentligen? Hur ska hon rättfärdiga beteendet hon haft i flera år? Tror folk bara vill att det ska komma fram hur hon är bakom fasaden oavsett youtuber eller inte. Det har varit på tapeten i flera år men ingen har vågat gå emot henne förrän nu. Verkligheten kommer ikapp för eller senare.

#76 - Anonym

FÖRLÅT, men måste. Anis don demina flyger first class till dubai, sponsrat såklart. Ingen höjer ett ögonbryn. Anis don demina shoppar i dubai för 150 000 kr, ingen höjer ett ögonbryn. Ingen kommentar om: klimatet, köphets, hur dåligt det är att stöda landet osv. INGA KOMMENTARER. kommentarerna lyder ”ey bror det är du värd” osvosv.. tänk om det skulle ha varit Bianca Ingrosso... Enkelt att kasta skit på en tjej men när killar gör samma sak, då är det lugnt. När kenza åkte sponsrat till dubai här om veckan o alla blev helt galna.. nu när Anis åker? Det är han värd.. haha

#77 - Anonym

#72 Tror inte syftet kommer vara att skada hennes varumärke då Tony inte valt att nämna hennes namn under själva inspelningen av videon han lagt upp. Tittar man också tillbaka så är väl Jimmie den enda Youtubern i Sverige som aldrig varit i ett drama tidigare och hoppas och tror om han väljer att göra en video att den mer är i hopp om att skapa en förändring i hennes beteende än att få hennes varumärke att falla. Både Jimmie och Tony känns som personer som mer än gärna skulle stå utanför drama. Känns nästan mer att det är press från alla håll att få både Tony och Jimmie att prata om detta offentligt. Men har en stark känsla att det kommer skötas väldigt snyggt om någon av dom väljer att göra en video om detta.

#78 - Anonym

#76 Förstår var du menar och absolut är det fel!

Men tänk också på vilken målgrupp dessa två personer har. Anis lockar ju främst till sig killar och män, medan Biancas videos lockar främst tjejer och kvinnor.
När det kommer till klimatdebatten så är den på något sätt oftast styrd av kvinnor eller väldigt empatiska och vänsterställda män. Jag tror att varför kommentarsfältet skiljer sig åt är för att Biancas publik generellt bryr sig mer om klimatet än vad Anis publik gör.

#79 - Anonym

#75
Som jag skrev så handlar det inte om vad någon har gjort eller inte. Hon kan vara hur skyldig som helst till allt hon har anklagats för. Om du har för syfte att skada någon annan med din uthängning och göra så att den framstår som dålig inför andra och det kan få allvarliga konsekvenser för personen så kan man göra sig skyldig till förtal. Det är bara att kolla på det pågående fallet med Cissi Wallin och Fredrik Virtanen. Cissi hängde ut honom som våldtäktsman inför sina följare och hon står nu åtalad för förtal. Det har snackats om honom på det här sättet i flera år och flera har anklagat honom för samma sak men det spelar det ingen roll om han har gjort det eller inte, enligt lag så får man inte hänga ut folk hur som helst. Jag säger alltså inte att hon är oskyldig utan bara hur det fungerar enligt lagen.

#80 - Anonym

#77
Jag tror att det är syftet. Jag har inte följt det här så noga men efter att ha läst kommentarerna här om att dom har bekräftat att det är Felicia genom att gilla kommentarer och hintat på olika sätt att det är hon så är dom redan ute på djupt vatten. Om vi säger att syftet inte skulle vara att skada hennes varumärke så skulle dom aldrig hänga ut henne och hinta om att det är hon öppet.

#81 - Anonym

smegma

#82 - Allice

Kammis pojkvän Nico har skrivit på Bris instagram att Felicia Bergström är en mobbare och ifrågasätter hårt varför hon är en av Bris idolerna. Ojdå.

#83 - Anonym

#80 Var går gränsen för förtal? Låt oss säga att alla med större plattform som umgåtts med Felicia skulle gå ut med hur de blivit behandlade av henne, kan hon anmäla alla dem för förtal då? Man måste ju kunna gå ut med sånt för att motverka att hon kan fortsätta hålla på såhär? :/ Det här gör mig så frustrerad, hur ska man kunna stoppa personer som henne?

#84 - Anonym

#83
I princip så kan hon det. Jag tycker personligen att sådant här ska skötas bakom stängda dörrar. Om det är så många som känner sig angripna av henne så borde dom ställa henne till svars men att göra det privat. Personligen så tycker jag inte att man själv framstår som så bra om man drar igång en offentlig häxjakt på någon. Om någon till exempel har dömts i rättegång för ett brott är det kanske en annan sak men i det här fallet handlar det om konflikter mellan några personer. Tycker dom att hon inte är passande som idol hos Bris så borde dom själva mejla till dom istället för att passivt gilla kommentarer som andra skriver. Det handlar ändå om vuxna människor här.

#85 - Anonym

Men att gilla en kommentar är inget brott då personerna i fråga anser att kommentarerna är bra? Dom nämner ju inte henne vid namn förutom uttrycket Bye Felicia men det är ett känt uttryck som inte behöver vara riktat rakt mot ju Felicia. Eller tänker jag fel?

#86 - Anonym

Fast vattenkokare och vodka/redbull är ju två helt olika saker? En vattenkokare har man ju iaf användning för i flera år..

#87 - Anonym

#85
Dom handlingarna var för sig kanske inte är så stora men kombinationen av allt som har gjorts och kommit upp har ju till exempel redan gjort att vi här har ett kommentarsfält som närmar sig 100 kommentarer där de flesta handlar om henne och kommentarerna och mailen till Bris som personer har skickat. Skadan är ju egentligen redan skedd.

#88 - Anonym

#76 HÅLLER MED!!! Fan vad trött jag är på det här!! Ständigt detta gnabbande på tjejer medans killar tydligen bara är ”coola” när de bränner världen. Och du som skriver att klimatfrågan är en ”tjejdebatt”. Du är ju på riktigt DUM I HUVUDET! Spyr på dubbelmoralen!!!!

#89 - Anonym

#88 Jag sa aldrig att klimatfrågan är en tjejdebatt. Jag menar bara på att kvinnor och Biancas följare har nog generellt mer intresse i vänsterpolitik och miljödebatten, än män och Anis följare. Sen är själva frågan eller politiken inte styrd eller grundad på något visst kön. Men jag personligen har ju träffat på mer kvinnor än män som är vänster i politiken, troligtvis eftersom det gynnar oss mer samt att kvinnor generellt tenderar att ha lite mer empati för andra människor och har lättare att kunna förstå och prata om känslor. Det utesluter dock inte att även män kan vara otroligt empatiska, känslofyllda, rösta vänster och vara väldigt insatt i miljöfrågan, och jag personligen önskar att män kunde prata om känslor mer oavsett politik åsikt.

Men jag tror inte att Anis följare är så värst intresserad av miljöpolitik, det är det jag vill få fram.

#90 - Anonym

Hon är ju dubbelmoralens morsa. Hon säljer vissa saker som ska vara veganska men köper en massa saker som inte är veganska.

#91 - Anonym

Att spendera mycket pengar på att bli full och att köpa något som man kommer att använda länge är helt olika saker

#92 - S

Skriv om Felicia!!!

#93 - Anonym

Felicia Aveklew är utomlands IGEN, så komiskt att hon ska vara rätt PK men bryr dig 0 om miljön.

Räknade på hennes instagram och fick till att hon har varit utomlands 7 gånger under detta år, 1 av dom gångerna i Danmark och skulle inte förvåna mig om hon flög dit.

När ska hon fatta hur dåligt det är? Fast det är väl okej för hon är ju faktiskt, influenser✨

Sen tycker jag väldigt synd om hennes hund hon lämnar bort jämt, jag ger det 2 år sen har hon gjort av sig med hunden.

#94 - Anonym

#93 tycker synd om alla influencers djur!

Therese bryr sig bara om EN av sina 2 hundar, j&j ger bort sin häst och verkar skita totalt i sina hundar sen ungen kom! Förut hade hundarna till o med egen instagram och det skulle fotas hit o dit. Nu ser man dom aldrig.....

#95 - Anonym

#93 håller med. O Jocke grät t.o.m ibland för att han saknade sin hund när dom var utomlsnds. Sen pratade han ofta om hur ledsen han kunde bli när hsn tänker på att Batman inte kommer att leva lika länge som han. Försvann alla dom fina känslorna för deras djur bara för att dom fick barn?????

#96 - W

#95 Håller med men kan tycka att det vore kanske lika så bra om Jockes och Jonnas hundar fick flytta till ett hem där de fick lugn och ro, inget skrik och stojande, inga av och an resor till hundhotell för att ägarna ska spela in spökjakter eller åka utomlands hela tiden och regelbundenhet och rutiner. Kan tänka mig att hundarna inte tycker det är lika skojigt med 24h live, snickare som kommer och går och har ljud, vänner som är på besök och ägare som ena stunden är där och i nästa stund lämnar dem till hundhotell/vänner/släktingar att skötas. Jag tror nog att Jocke och Jonna älskar sina hundar, men att de har vuxit ifrån den livsstilen som de hade när de skaffade sina hundar.

På tal om annat, när tror ni Felicia kommer ut med en snyftvideo om det som hänt med Jimmie och Tony, eller kommer hon att låtsas som om det regnar? Kammis pojkvän Nico(???) har kommenterat på Bris instagram att Felicia är en mobbare osv.

#97 - Anonym

Bris har nu skrivit ett svar på bilden på Instagram

#98 - Anonym

Hahahaha vad fan är det där för copy and paste svar BRIS ger? Jag och min kompis fick samma svar på mailen. BRIS tar alltså en mobbare i försvar så länge personen gjort det dom vill att hon ska göra. Vad hon gör sen är inte deras problem. Hela kampanjen är ju ett skämt och för att BRIS ska se bra ut.

#99 - Anonym

Bara jag som reagerar på att Mirabell bara lägger upp festvloggar?

#100 - Anonym

Är det någon som kommer in på Jonna's blogg?

#101 - MR

#99 Många i hennes ålder festar men kanske inte det optimala att fylla sin kanal med. Däremot har jag sett att i många av vloggarna kör hon hem på kvällen vilket tyder på att hon inte dricker. Att visa att man kan festa och ha kul utan att dricka tycker jag är bra.

#102 - Anonym

#76
Det handlar inte om det, det handlar om man är en hycklare eller ej. Bianca uppmanar sina följare att donera de pengar de har över men gör det sen inte själv, det ger inte ett genuint intryck och sticker i ögonen på folk.
Hade Anis uppmanat på samma sätt hade folk blivit irriterade, men nu gjorde han inte det alltså är han ingen hycklare.

#103 - Anonym

#96 helt sant. Dom verkar ändå mest rädda o deprimerade så bara bra om dom får komma till någon annan

#104 - Anonym

#100 nej står ändå iinget vettigt där bara :"idag bajsade lunabell"
"Idag kröp lunabelle jättesnabbt"
"Idag var lunabell på dåligt humör"
Idag har lunabrll sovit nästan 3 timmar i sträck"

#105 - S

#86 Absolut är det skillnad men ändå är det rätt komiskt hur man köper med 2 st hem? för att välja vilken man ska behålla. Dessutom ett saftigt pris för en VATTENKOKARE. Om man nu ska fundera på att "spara" pengar och skänka lite så hade hon säkerligen kunnat hitta en bra kvalitativ vattenkokare till vettigare pris. Jag menar om man nu vill sprida ett vettigt budskap.

Överkonsumtion är "influnecers" vardag, det vet vi alla redan - så oftast är det svårt att ta till sig av deras idéer på sparande, miljötänk osv när man ser hur resterande del av deras liv ser ut. Tror det är därför många reagerar på det uttalanden de gör.

#106 - Anonym

Jimmies story
Nedräkning till drama alert

#107 - anonym

jag hoppas fler inser att felicia är en mobbare. skämms över att bris ger ett konstigt svar ni är emot mobbnng men endå tar ni med en mobbar. hoppas fler ser jimmy tonys videosar föstår.

#108 - Anonym

SKRIV OM FELLSIS FÖR HELVETE

#109 - Anonym

#108 HON ÄR KÄR I FELICIA DF HON INTE DKRIVER OM HENNE...

#110 - Anonym

#108 HON ÄR KÄR I FELICIA DF HON INTE DKRIVER OM HENNE...

#111 - Anonym

SKRIV OM BERGSTRÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#112 - Anonym

JIMMIE HAR SLÄPPT VIDEON OM HÄNDELSEN NU!!!!

#113 - Anonym

Äntligen någon som tar upp det Felicia håller på med! Det är oacceptabelt. När inte den här bloggen tar och skriver så får Sveriges största skvallerblogg ta upp det.

https://bloggbevakning.se/2019/11/26/bris-kritiseras-for-val-av-idol/

#114 - Anonym

Pinsamt att denna blogg inte kan skriva om det men bloggbevakning gör det. Kollar man tillbaka på alla gamla videor med Felicia, Amir och Joel så kan man se att Felicia mobbade och ogillade Joel hela tiden. Amir också men inte till samma grad som Felicia. Kan lova att de mobbade Joel för att de är avundsjuka på honom och osäkra i sig själva.

#115 - Gerra K-Son

Kan inte se vad någon annan än Bianka själv skulle ha med hennes inköp att göra, varför ens bry sig...

#116 - Lol

Vad aktiv du e som lagt upp 7 saker på hela månaden

#117 - Anonym

Asså Bentes fräknar haha? Värsta jag sätt

#118 - Sandra

Din dubbelmoral när du skriver om vilka influensers som KANSKE dejtar något eller tatuerat sig Eller whatever. Men när en person upprepade gånger mobbar andra människor, samtidigt som hon både ska vara en Bris Idol och gråter för att hon blev mobbad är inte lika intressant?

#119 - d

kammis pojkvän Nico på bris ig ang felicia b; "hur kan ni utse en tvättäkta mobbare till en "brisidol"?

#120 - d

kammis pojkvän Nico på bris ig ang felicia b; "hur kan ni utse en tvättäkta mobbare till en "brisidol"?

#121 - d

kammis pojkvän Nico på bris ig ang felicia b; "hur kan ni utse en tvättäkta mobbare till en "brisidol"?

#122 - Anonym

Detta har ingenting med YouTube att göra men är det någon som någonsin uppdaterat sin iPhone via iTunes? Min dator laddade ner uppdateringen men jag förstår inte hur jag ska få in den i min mobil.

#123 - Wilma

#122 Har du provat att koppla telefonen till datorn med en USB sladd? Det brukar dyka upp nån liten ruta som man ska klicka på. Annars kan man googla, finns en massa bra instruktionsvideor på YT :)

#124 - Anonym

#123 Jo, jag använder USB sladd. Har googlat men hittar ingenting om det inte fungerar :/

#125 - E

Nu har Kammi kommenterat Tonys video: "Skämmigt värre fellsis 😂😂😂😂spyende emoji"

#126 - Anonym

Anja Rosenskjöld och Kammi har likat Nicos instainlägg på Bris sida där Nico kritiserar Felicia. Kammi har också kommenterat på Tonys video om dramat.

#127 - Anonym

Smart att göra samarbete med ett företag som säljer solglasögon. Mitt i november? Och man ska inte på semester?

#128 - Anonym

Vad har hänt med denna sida? händer ju massor saker?

#129 - Anonym

#128 Denna sida är väldigt partisk. Skriver bara om vissa personer och låter andra komma undan med saker.

#130 - Anonym

Jimmie stars video idag. Fellsis är körd 🤣🤣🤣

#131 - Anonym

Therese clickbait på hennes senaste video i både thumbnail och titel??? Det hade liksom varit en bra video utan att behöva göra det känner jag?

#132 - Anonym

#131 Fast det är inte såå mycket clickbait. Ja lite, men det har hon alltid använt sig av och det gör de allra flesta YouTubes tyvärr. Men hon har ju faktiskt skrivit ”rakpermanentar ögonbrynen”. Om man vet vad det betyder, vilket enligt mig inte bör vara så svårt.. så är det ju inte clickbait eftersom man då förstår själv att hon inte kommer raka bort dom. Rakpermanta sitt hår på huvudet är ju något som är väldigt vanligt. Det betyder alltså att man permanent gör håret rakt, alltså platt. Inte rak som att raka..

#133 - Anonym

#132 Så du menar att skriva ”allt går åt helvete” och ha en bild där man inte har några ögonbryn kvar INTE är clickbait? När inget av det händer i videon?

#134 - Anonym

#133 Jo bilden på hennes ”icke existerande ögonbryn” är clickbait. Dock gick det ju faktiskt åt helvete då hon legit brände bort sin hud.

#135 - Stina

kram

#136 - Anonym

Bianca och Philippe är tillsammans igen!

#137 - Anonym

#130 Jag dog nästan av skratt av hans lilla sång på slutet, vi sjunger ihop allesammans? :D

#138 - Anonym

Va de inte en video där Felicia fryste ut tjejen LovisaKawaii med flera andra youtubers. Kolla bara på LovisaKawaii när hon va med Splay på Grönan.

#139 - E

#138 Gjorde inte Moa Murderess också en video där hon berättade om hur hon blivit utfryst av andra youtubers? Visst var det på hennes video som Felicia sedan snabbt skrev förlåt så att ingen skulle kunna säga att hon var skyldig? Så hittills Jocke och Jonna, Moa Murderess, Nico (med Anja och Kammi), Lovisa Kawaii, Tony och Jimmie Star har haft problem med Felicia och gått ut med att hon fryser ut, mobbar etc. Plus då videon med Joel Wetzel. Snyggt jobbat Fellsis. https://www.youtube.com/watch?v=Yjyh6EVXiRA Flera yts som kommenterat att de också känt sig utfrysta av vissa yts.

#140 - Anonym

IDA kolla tiktok @jennyjosephine, misslisibells fd kompis har gjort en tiktok om henne

#141 - Molly

är här för att vittna om vad den här stora stavspelaren har gjort för mig. Jag tror aldrig på trollspel, förrän när jag frestades att prova det. Jag och min man har haft många problem med att leva tillsammans, han kommer inte alltid att göra mig lycklig eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap. desto mer gör han mig ledsen, så mitt äktenskap föll i skilsmässa eftersom han inte uppmärksammar mig. Så med all denna smärta och ångest, bestämde jag mig för att kontakta denna stavhjul för att se om saker och ting kan träna mellan mig och min man igen. den här trollformaten DR PEACE berättade för mig att min make verkligen är i en stor röra, att han har varit en charmig magi, så han sa till mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade trollformeln för mig, efter 3 dagar han kastade trollben på min man han ändrade helt han kom ber om ursäkt till mig och sa hur han behandlade mig att han inte visste vad han gjorde, jag och min man är tillbaka tillsammans Jag tackar verkligen DR PEACE för att ha fått min man tillbaka till mig. Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapet och förhållande problem, han kommer att lösa det åt dig. Dess e-postadress är här: doctorpeacetemple@gmail.com
 och hans WhatsApp: +2348059073851, Viber: +2348059073851
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) älskar spel
(3) Du vill bli befordrad på kontoret.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill bli rik eller vinna ett lotteri.
(7) Du vill binda din make till att vara din för alltid.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Om du inte kan träffa din partner.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja dig från din make.
(12) om du vill ha dina förfrågningar.
(13) Graviditet stavar att tänka på barnet.
(14) Garanti Du vinner störande rättsfall och skilsmässa oavsett scen.
(15) Avbryt ditt äktenskap eller ditt förhållande från att bryta isär. Anta att e-postadressen är doctorpeacetemple@gmail.com. kontakta honom direktWhatsApp: +2348059073851, Viber: +2348059073851 Vad du än vill, kommer du att få det från Dr. PEACE. Kontakta bara honom och förklara problemet för honom och lösas.

#142 - Molly

är här för att vittna om vad den här stora stavspelaren har gjort för mig. Jag tror aldrig på trollspel, förrän när jag frestades att prova det. Jag och min man har haft många problem med att leva tillsammans, han kommer inte alltid att göra mig lycklig eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap. desto mer gör han mig ledsen, så mitt äktenskap föll i skilsmässa eftersom han inte uppmärksammar mig. Så med all denna smärta och ångest, bestämde jag mig för att kontakta denna stavhjul för att se om saker och ting kan träna mellan mig och min man igen. den här trollformaten DR PEACE berättade för mig att min make verkligen är i en stor röra, att han har varit en charmig magi, så han sa till mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade trollformeln för mig, efter 3 dagar han kastade trollben på min man han ändrade helt han kom ber om ursäkt till mig och sa hur han behandlade mig att han inte visste vad han gjorde, jag och min man är tillbaka tillsammans Jag tackar verkligen DR PEACE för att ha fått min man tillbaka till mig. Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapet och förhållande problem, han kommer att lösa det åt dig. Dess e-postadress är här: doctorpeacetemple@gmail.com
 och hans WhatsApp: +2348059073851, Viber: +2348059073851
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) älskar spel
(3) Du vill bli befordrad på kontoret.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill bli rik eller vinna ett lotteri.
(7) Du vill binda din make till att vara din för alltid.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Om du inte kan träffa din partner.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja dig från din make.
(12) om du vill ha dina förfrågningar.
(13) Graviditet stavar att tänka på barnet.
(14) Garanti Du vinner störande rättsfall och skilsmässa oavsett scen.
(15) Avbryt ditt äktenskap eller ditt förhållande från att bryta isär. Anta att e-postadressen är doctorpeacetemple@gmail.com. kontakta honom direktWhatsApp: +2348059073851, Viber: +2348059073851 Vad du än vill, kommer du att få det från Dr. PEACE. Kontakta bara honom och förklara problemet för honom och lösas.

#143 - Anonym

Mikael ”pojkendrömmer” skriver om Felicia på twitter och tar hennes parti i en lite shady tweet hintandes mot jimmie och tony.

#144 - Anonym

Eleven har en personlig ton och formuleringar som ”hon betalade rubbet för min del”
och ”jag verkade ha en riktigt ’ball morsa’” ger texten en lättsam, vardaglig ton utan att vara ovårdad.
Stilen passar med andra ord ganska bra i en krönika.

#145 - Anonym

Pojkendrömmer har väl alltid vart lite ”jobbig situation och springer min väg ” typ? 😅

#146 - Anonym

#141 Ehhh du verkar hela coco om jag ska vara ärlig. Ta din scam-reklam någon annanstans.

#147 - Anonym

#142/Molly - Dra åt helevete jävla scammer.

#148 - Anonym

Hahaha Pojkendrömmers svar och försvar av Felicia på instagram var nog det dummaste jag sett i år. Han kommer inte på några saker att säga ens förutom "jesus" "oh god" osv. Han säger att Jimmy och Tonkym bara gör det här för uppmärksamhet, men vad gör han själv det här för då? Vilken j*vla hycklare... Han försvarar en mobbare och ser inget fel med det... Säger väl allt om hans intelligensnivå?

#149 - Anonym

Jag skäms för pojkendrömmers försök till att vara relevant och samtidigt prata svengelska i sitationen om Felicia... Tryin’ to be edgy or what? Fräscht att försvara en mobbare. Först twitter, sen ig storie och sen då? Comeback på youtube? Hahaha deceased.

#150 - Anonym

Mikaels story när han försvarar Sveriges största mobbare.
Trodde jag aldrig om honom???

#151 - Anonym

Pojkendrömmer la ut på sin story om dramat mellan Jimmie, Tony och Felicia där han tydligt visar att han står på Felicias sida och tycker det är fel att ta saker offentligt om man är influenser.
Varför tar han upp detta offentligt då eftersom detta är ett sidospår från själv dramat då jag tvivlar på att han kontaktat någon av dem innan han pratade om händelsen.. Just ja, OFFENTLIGT!
Vart ligger logiken i att han får ta upp "privata åsikter" om hans vänner offentligt när han tycker att hans vänner borde ta deras privat.
Sen är det väldigt tydligt att han hissar Felicia till skyarna då han aldrig tagit upp alla dem 289472 gångerna Felicia tagit något offentligt men direkt någon han känner pratar negativt om Felicia offentligt så är det helt plötsligt fel.
Mikael är just nu definitionen av dubbelmoral!
Nu släpper vi Felicia och håller koll på Mikael, han verkar tappat verklighetsuppfattningen. *Hämtar popcorn*

Jimmies svar till Mikaels story borde bli nominerat till "Årets bästa clapback"

#152 - Anonym

OMG jag dör för Jimmies clapbacks. Mikael really tried him :,)

#153 - Mårskit

Kan du ta upp att Ida Warg fått en Chanel väska för flera tusen när hon är en väldigt uttalad vegan.

#154 - Anonym

Ida är inte fullt vegan, hon äter ju ost och så ibland men väldigt sällan. Tror hon är vegan för hälsans skull och inte djuren främst.

#155 - Anonym

#154 Kan ju va vegan ost?

#156 - Anonym

Hahaha Jimmies ig storie där han citerar Sofias försvar på pojkendrömmers twitter. Ren komedi hahha!!

#157 - Anonym

Uppdatera snälla!

#158 - Anonym

KAN DU GÖR HELVETE UPPDATERA NÅN HELVETES JÄVLA GÅNG?!!!!!!! 😠😠😠😠😠 VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED?!!!!!!! 😠😠😠😠😠😠😠

#159 - anonym

jag är så trtt på folk som försvarar felicias beteende hon får gå runt snacka skit frysa ut folk men säger någon i från då jävlar blir hon arg. jag har med varit mobbad i skolan men skillnaden på mig är att jag inte mobbar,fryser ut folk eller är elak mot folk. herregud felicia väx upp.

#160 - SOSSE

#158
Jisses, skaffa dig ett liv för fan!

#161 - Anonym

Om man delger information till allmänheten för att få in information så får man räkna med att hantera en massa skräp, inte för att folk nödvändigt vill jävlas och missleda avsiktligt utan för att de vill "hjälpa till". Och mer skräp blir det väl desto mer uppmärksammat ett fall är såvitt man inte kan begränsa efterfrågade iakttagelser till en specifik plats och tidpunkt. Och skräpet måste hanteras och stjäl resurser.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com