Är detta Amirs dejt?

I Amirs vloggar kan man se att han börjat umgås med en ny person 'Filip' och många är nyfikna på vem det är. 
 
I augusti berättade Amir att han varit på dejt med en person "som har de vackraste ögonen" och han berättade att dejten gick väldigt bra.
 
I kommentarsfältet ger Amir kryptiska svar men det verkar som att Filip är killen som Amir dejtar. 
 
En del av er har kommenterat ålderskillnaden (Filip är 19 år, född 2000) och Amir är 29 år. 
 
#1 - Anonym

Varför svarar Amir inte bara på frågan? Om det var en vän hade han kunnat svara det? Men han vill ha spekulationer såklart

#2 - Anonym

hatar Amir/amme

#3 - Anonym

Hans visningar börjar gå nedåt, såklart han måste skapa lite spekulationer för att bli intressant igen. Skitkul om han hittat någon dock! Åldersskillnaden spelar väl ingen roll, båda är ju myndiga och har rätt att dejta vem dom vill. Det är 13 år mellan mig och min partner, fungerar alldeles utmärkt 😄

#4 - Anonym

Varför ska folk vara så nyfikna över andras privatliv och förhållanden? Låt människan va och vill han berätta något som han vill att vi ska ta del av då kommer han att göra de också.

#5 - Anonym

🤮

#6 - Anonym

Fyfan vad äckligt. Varför ens se någon så ung på det sättet? Skräp. Vuxna män, straight och gay är fan lika vidriga

#7 - Anonym

#6 ålder spelar ingen roll så länge man är över 15 år och kan säga till dig att homofober är dom vidrigaste av alla sorter. Låt människor få älska vem dom vill.

#8 - Anonym

#7 jag kan fatta att man som 19-åring inte tycker det är konstigt att dejta någon som är 29. Men om du är 29 så är det fan inte normalt att dejta någon som 19?? Fråga vem som helst som är frisk och 29 år så skulle dem hålla med mig. Det är pedofil-varning att tända på någon så pass mycket yngre i denna ålder.

#9 - Anonym

Varför älskar Amir hänga med så unga killar? Marcel, Joel och nu Filip? Det e lite peddovarning

#10 - Anonym

#9 Peddo varning? På att han umgås med människor som är över 15 år?
"Pedofili är en beteckning för en vuxen människas sexuella dragning till prepubertala barn och barn i tidig puberte, vanligtvis 13 år eller yngret "
Så lägg ner "peddo" snacket.

#11 - Anonym

#9 Peddo varning? På att han umgås med människor som är över 15 år?
"Pedofili är en beteckning för en vuxen människas sexuella dragning till prepubertala barn och barn i tidig puberte, vanligtvis 13 år eller yngret "
Så lägg ner "peddo" snacket.

#12 - Anonym

#6 ”På det sättet”? Du inser väl att folk i den åldern skaffar barn 😂 Inte direkt unga tonåringar vi snackar om här

#13 - Anonym

#7 antar att du är 12 år eller nått? det är inget fel med att vara 10 år äldre. Min kille är 10 år äldre och funkar hur bra som helst och är man 19 år så är man myndig och få bestämma över sitt liv själv

#14 - Anonym

#13 jag menar till 8

#15 - Anonym

19 och 29 är absolut inget konstigt.

#16 - Anonym

#13 nej jag är vuxen. Men sorry to break it to you, är du 19 (eller yngre) och har en pojkvän som är 10 är äldre än dig så är han pedofil. Det spelar ingen roll att det är lagligt, det är nasty ändå

#17 - Anonym

#16 nej han är inte pedofil om killen är 19 år herregud ta och googla ordet pedofil

#18 - Anonym

Nog för att jag med tycker det är stor ålderskillnad men nej, det är inte pedofili. Är man 19 är man inget barn, är man 19 har man sen länge gått igenom en pubertet (troligtvis). En pedofil riktar in sig på barn som inte är i puberteten, barn som är under 13 år men oftast mycket yngre än så. Sluta använda ordet pedofil i helt fel sammanhang, snälla.

#19 - Anonym

Men vad är det med detta kommentarsfält? Man är ped*fil om man dras till prepubertala barn eller barn i tidig pubertet, dvs barn upp till ca 13 år. Vidrigt hur ni kan sitta och kalla honom för ped*fil!

#20 - Anonym

#19 det är dock bara en och samma person som sitter och kallar han för pedofil och inte flera stycken.

#21 - anonym

peddo varning visst om man är 29 dejtar någon som är över 30 men detta är bara vidrigt han är ju tonäring så jo peddo varning på detta.

#22 - R

#4 HÅLLER MED DIG! 🙏🏼 Förstår inte varför folk ska vara så jävla nyfikna och bry sig om andras privatliv eller förhållande! Jag och min fästman har fått utstå såna typer av människor under de 13 åren som vi varit tillsammans.. Vissa har sagt att 4 år är mycket, hahah löjligt!

Personligen hade jag aldrig velat vara tillsammans med någon som är mycket mycket äldre. Det är ju bara bra för Amir om han nu har hittat någon som han tycker om. 🌟

#23 - R

#21 Men nej han är verkligen ingen pedofil? Alltså sök upp ordet innan du ens uttrycker dig om något sånt. Filip är 19 år som det står och han är vuxen? Hade varit skillnad om han var under 15 eller yngre än så!

#24 - Anonym

#21 pedofiler är inte intresserad av tonåringar.

#25 - Anonym

#7 så du tycker på riktigt att om nån är 15 och tillsammans med nån 10-15 pr äldre att fet är okej? Snälla väx upp det ör jävligt skumt. För det första är du extremt omogen som 15åring även mååånga 20åringar är riktigt omogna. Och det är extremt stor skilnad på nån som är 20 och nån som är nästan 30... över 30 och upo tull 45 är man mer jämn än en 19 och 30 åring. Och att inte prata om som du tycker 15 år och allt till 80..

#26 - Anonym

När Amir var tillräckligt gammal för att få ha sex för första gången så var Filip 5 år gammal och gick på dagis. Sug på den ni.

#27 - Anonym

Fattar verkligen inte vad en vuxen man kan se i någon som precis gått ut gymnasiet.

#28 - Anonym

Alltså ni får ha vilka åsikter ni vill angående detta. Men oavsett vad ni tycker så är detta varken olagligt, fel, eller någon form av pedofili. Pedofiler attraheras av barn som ännu inte genomgått puberteten, man ser klaaart och tydligt att Filip har genomgått den och är ”klar” i sin utveckling. Alla attraheras av olika saker, jag är 18 år och dejtar just nu en 30-åring. Vi kommer jättebra överens, och skiter fullständigt i vad folk tycker om ålderskillnaden, för det är som sagt varken olagligt eller fel. Vill inte ni dejta folk som är äldre än er själva så behöver ni inte, men så länge båda är med på det och är myndiga så har ni INGENTING att säga om saken. Kay? Bye :)

#29 - Anonym

Finns det någon med större offerkofta än Felicia? No pun intended.

#30 - Anonym

#28 Det är fortfarande konstigt och värt att ifrågasättas och diskuteras. Precis som att du är 18 och dejtar en 30-åring. De flesta kommer att se den 30-åringen som mer pervers och konstig, och det är inte konstigt alls. Alla vet att det inte är olagligt. Så om du inte kan komma med någon substansfullt så skulle jag rekommendera att du drar. Du är väldigt ung och har inte mycket erfarenhet alls i livet. Kay? Bye :)

#31 - Anonym

Vad det säger om Amir är att han är väldigt omogen...annars hade han inte kunnat umgås med så unga människor så mycket och ingå förhållanden.

#32 - W

#31 Amir säger ju i var och varannan video att han är barnslig, omogen för sin ålder etc etc etc. Mina svärföräldrar har 10år mellan sig, tillsammans sedan de var 20år och 30år, nu 63 och 73, jag har dejtat en 25åring då jag var 15år, han var barnslig för sin ålder och jag mer mogen då. Nu är jag tillsammans med en som är 4år äldre än mig. För vissa är åldern bara en siffra, inte en bestämd grad av mognad. Om båda är lyckliga, trivs med varandra och behandlar varandra väl, samt inte är i olaglig ålder så vad spelar det egentligen för roll?

#33 - Anonym

#29 antar att du är en mobbare själv som hånar ett mobboffer

#34 - A

#29 Funderade lite lika. Blev illa till mods av hennes senaste video för att jag inte kände så mycket sympati för henne som jag skulle ha velat. Kunde bara tänka:
VARFÖR mobbades hon, var det så illa som hon påstår, varför reagerade ingen vuxen om det t.o.m skedde på lektionstid, vad säger hennes f.d mobbare om saken, vad kallar Felicia själv det beteende hon har emot andra (t.ex. fryser ut vissa, pratar skit om vissa, tar t.ex. Joels telefon och har honom att skämma ut sig på ett tåg innan han får telefonen tillbaka och lägger ut på yt...) När det gäller mobbning emot Felicia så gråter hon, är ledsen, mår dåligt osv men hon känner inte lika stor ånger för saker hon gör/har gjort. Mobbning är aldrig okej, att retas och skrämmas och hålla på är inte heller okej. Lika ska vara lika, eller???

#35 - Anonym

Han e enbart med Amir bara för att Amir har gräs hemma

#36 - Anonym

#30 Självklart förstår jag att det kan anses som konstigt och udda, för det är det! ”Normen” är ju att dejta någon som är kanske max 3-5 år äldre/yngre än sig själv. Men ni i det här kommentarsfältet målar upp det som att man är en pedofil och dejtar ett barn när det i själva verket handlar om två myndiga vuxna människor (även om den ena är mycket yngre än den andra). Filip är fortfarande såpass gammal att han gått ur skolan, får gå på krogen, ta körkort, köpa tobak osv. Han är även fullt med i sin pubertala utveckling! Det är inte en 12-årig pojke vi snackar om 😅

#37 - Anonym

Har väl inget med hans nya kompis/dejt att göra men har alltid stört mig på hur han svarar folk. ”Undra också vem Filip är” ”Vad kul😃😍🥰🥰💖” man ba ok? Känns inte alls som sarkasm när han lägger 100 emojis efter ett sånt svar.

#38 - Anonym

Men det är inte bara i frågan om LSU och samröre med terrororganisationer som regeringen uppvisar villrådighet och obeslutsamhet.

#39 - Anonym

Amirs visningar och prenumeranter bara sjunker och sjunker så han greppar efter halmstrån nu för att försöka hålla sig relevant.

#40 - Elin

Ni som skriver om pedofili, jag tror ni menar hebefili eller efebofili.

#41 - Anonym

Så ni i komentarerna här som säger att pedofili endast gäller när det är barn i eller innan puberteten? Om man tex fått mens som 11 och är färdig med puberteten när man är 13 är de då inte pedofili ifall man är kär i den 13åringen som myndig?

#42 - Anon

#41 Pedofili är en dragning till prepubertala barn eller barn i tidig pubertet. En pedofil lär inte attraheras av en "färdigutvecklad" (som om en 13-åring skulle vara färdigutvecklad) 13-åring i sådana fall. Hade man som myndig blivit kär i 13-åringen hade man troligtvis kallat det hebefili alternativt efebofili.

Förstår inte vad som är så svårt att förstå? Bara att googla så får man upp vad termerna betyder?

#43 - Anonym

#41 Man är ju inte automatiskt pedofil för att man attraheras av unga personer. En pedofil attraheras endast av barn och unga som inte kommit in i puberteten (alltså tex en flicka som ännu inte utvecklat bröst, fått könshår osv). Så om en person attraheras av tex en 13-åring som är hyfsat färdigutvecklad så är inte det pedofili, det heter något annat. Bara att googla

#44 - Spyr

#35 alltså vad vet du om att han är med Amir bara för att Amir har ”gräs” hemma.. det är min vän vi snackar om.

#45 - Anonym

https://twitter.com/emmaaxell/status/1192443323727912960?s=21
SPYYYYR

#46 - Anonym

Har Amanda strand lagt fillers i läpparna ?

#47 - Anonym

#46 Det är inget hon gått ut med så har ingen aning, men om jag fick gissa skulle jag tro att hon fyllt lite. Jämför man med hennes äldre bilder så har hon större läppar nu än då, så ja antagligen. Tycker dock det ser väldigt naturligt och snyggt ut på henne

#48 - Anonym

Inte så konstigt när Amir själv beter sig som en 18 åring 😅

#49 - Anonym

#46 Man kan se rätt tydligt om någon har fillers, man får en ankig look då vilket Amanda inte har så skulle gissa på nej.

#50 - Anonym

#49 Fast där har du faktiskt fel :) Det blir oftast ankigt när man haft små läppar från början eller fyller alldeles för mycket. Det är nog väldigt många som har fillers utan att du vet om det, det kan se hur naturligt som helst ut så länge man går till någon professionell samt inte fyller för mycket

#51 - Lina

Storhandlar med squad enligt Amir:
Fylla en korg med diverse grejor.

När jag storhandlar fyller jag minst en vagn! Förstår inte hur youtubers tänker med ekonomin där..

#52 - Anonym

Amir är på dejt med honom iaf. Så ja de är hans dejt, såg på Filips insta.

#53 - Alexandra

Men snälla, kan folk bara lägga av? Låt honom detja vem han vill. Låt honom komma ut med vem han dejtar när han vill. Relationen är ny, han vill kanske ligga lite lågt till det känns ok för både honom och Filip (om det nu är han som han dejtar, och han är f.ö en VUXEN människa). Sluta hålla på med era galna idéer och tro att ni har rätt till att lägga er i exakt allt en annan människa gör bara för att personen är en offentlig person. Spyr på alla äckliga kommentarer.

#54 - coconut oil or

Heya i am for the primary time here. I found this board and I find
It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give
one thing back and aid others such as you helped
me.

#55 - http://sinnedbeyondhelp.tumblr.com/

I like the valuable information you supply on your articles.

I will bookmark your blog and test again here regularly.
I am rather certain I will be told many new stuff proper here!
Good luck for the following!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com