#1 - Anonym

Bra gjort av Jocke, klart han hade ett finger med i spelet om att få bort dem! Han är smartare än folk tror. Go Jocke <3 <3

#2 - Anonym

zzzzzzzzzz

#3 - Anonym

Det har man ju redan förstått med tanke på att galan brukar vara snart och vi har inte fått nominera eller hört youtubers fiska röster i flera veckor..

#4 - anonym

#1 vad få bort dom? dom är inte borta utan återkommer nästa år

#5 - Anna

Det är ju inte precis förvånande nyheter.

#6 - Anna

Sen tycker jag att det ska bli kul att se vad Jocke kommer upp med. :)

#7 - d

Ser inte riktigt varför alla är så glada? Låt de som gillar guldtuben uppskatta den, tycker ni inte om GT kolla inte? Jag tittar inte då jag inte gillar hela grejen men vad är det att vara glad över för att dom ställt in i år jag fattar inte

#8 - Anonym

Fattar absolut inte vad alla är glada över? Blev ni tvingade att titta när det gick eller vad?

#9 - anonym

#6 Jocke är nog tyvärr uppe med att bygga huset och massa annat och har inte tid med nån Guldtub

#10 - anonym

#7 #8 så enligt er så måste man vara besviken/ledsen då för att Guldtuben har ställts in? Alla har sina egna åsikter varför är ni 2 så lättkränkta över att andra kanske tycker det är bra att Guldtuben har ställts in..??? sluta va så lättkränkta och låt andra få vara glada eller besvikna det är upp till var och en.

#11 - d

#10 Lättkränkt? Jag förstår bara inte vad det är att vara glad över

#12 - Anonym

Översättning: Vi väntar ett år så ni glömmer fiaskot från 2018

#13 - Anonym

Förlåt men vad har hänt med Amir? Känns som att han tappat det och allt känns bara krystat och påklistrat. Försöker vara rolig, leker dum, tråkiga och löjliga sexskämt osv osv. Har ingenting emot att skämta om sex, men se till så att det är roligt då. Tråkiga vloggar där han inte gör någonting och bara hänger med sin tråkiga vän Vanna. Diggade han som fan föut men nu har han förändrats och hans youtubekanal verkar bara vara ett sjunkande skepp.

#14 - Anonym

#13 alltså jag håller med så mycket! Klarar knappt av att titta på honom längre? Alla hans vlogger ser exakt likadana ut och han pratar om massa grejer om och om igen.

#15 - anonym

#11 ni är lättkränkta då ni inte låter andra få tycka och tänka som dom vill... Låt folk få vara glad över de om dom vill... det är inte alla som gilla guldtuben och det är okej att inte gilla något och därför är dom glada

#16 - d

#15 Gud va skevt tankesätt du har

#17 - Anonym

#14 samma grejer om och om igen ska det ju stå, inte massa :p

#18 - anonym

#16 tyck va du vill i don't give a fu*ck

#19 - Anonym

#13 Amir spårade ju dock ur helt för längesen, vilket är synd..

#20 - Anonym

Kom inte tillbaka pls

#21 - Anonym

#13 #14 Håller verkligen med er, älskade hans kanal för något år sedan men nu har jag avprenumererat och kollar inte alls på honom längre. Klarar inte av hur han heeela tiden är så dryg och elak mot sina följare, och dessutom dumförklarar han folk jämt och ständigt. När någon ger honom minsta lilla kritik så hugger han tillbaka 1000 gånger värre eller klagar på att alla är så avundsjuka på honom. Äej klarar inte av den människan längre. Och uppenbarligen är det fler som tycker samma då han förlorat tusentals följare de senaste månaderna

#22 - Anonym

Som någon skrev under ett tidigare inlägg, amirs personlighet försvann med kilona han tappade

#23 - Anonym

Jag gillar Guldtuben, men tycker det är spännande med ett års paus så får vi se vad de kommer med nästa år :)

#24 - Anonym

#13 #14 #21 - Jag är med er till 100%. Han var en frisk fläkt i Youtube-världen för ett par år sedan, men nu har han verkligen tappat det. Han har blivit så sjukligt nonchalant och grå och hybrisen är totalt, speciellt sedan viktnedgången. Hoppas typ att han rasar i prenumeranter och visningar så att han förstår att hans beteende och approach inte är ok.

#25 - Anonym

#15 Alltså VA? Förstår inte vad du menar? Hänvisa till var jag skrev att folk inte får vara glada över att det är inställt? Jag skrev att jag inte förstår varför folk är glada och det är enorm skillnad.

Jag tycker att det är konstigt att folk är glada över det, för somsagt har ingen någonsin blivit tvingad att kolla på Guldtuben. Om man avskyr Guldtuben men det sänds på YouTube/TV så är det svinenkelt att bara inte klicka in där och titta. Förstår inte hur man kan bli så påverkad negativt av en gala helt enkelt. Hur du fick in lättkränkthet i ekvationen förstår jag inte, du får nog läsa på om det begreppets betydelse en gång till.

#26 - Q

Dom kommer bara ändra det till en officell "social media gala" som alla kritiserade dom för förra året.

#27 - Anonym

#22 håller helt med dig. därför har jag slutat o kolla på honom! följer han inte på instagram, orkar helt ärligt inte se på han då han uttryckte sig sjukt dåligt då han gick ner i vikt.

#28 - Emma

Suprise, Not! 😁

#29 - Anonym

Splay försöker agera taktiskt. Hade de gjort galan i år hade de fått så mycket skit för förra årets upplaga av galan gick ju åt pipan. Så att vänta ett år & låta det svalna är det bästa Splay som företag kan göra :)

#30 - Anonym

Ta bara bort guldtuben

#31 - Anonym

Det är bekräftat nu att Amanda och Dante dejtar, kolla hennes instastory!!

#32 - Anonym

#31 Bekräftat? Nej. Stor sannolikhet på grund av henens story? Ja. Det är inte bekräftat tills någon av dom går ut med att dom är tillsammans.

#33 - Al

Vem är de Jocke konfronterar på hans instastory?

#34 - Anonym

@33, verkar vara Joz. Googlade på ”joz of sweden Hovås” och då dyker hans fullständiga namn samt Hovås upp

#35 - Anonym

#32 Tillsammans skrev jag ej? Men 100% obvious att de dejtar

#36 - Lisa

Amanda Stand och Ben följer inte varandra på instagram...

#37 - Anonym

OMG BERÄTTA MER OM JOCKES INSTA-STORY WTFFF

#38 - Anonym

okej vafan hände med guldtuben 2020 då?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com