#1 - Anonym

dramaet med James all over again 😂

#2 - R

#1 jasså?! Vad har jag missat ?😱

#3 - Anonym

Känns verkligen som en stor pik efter allt det dramat mellan James och Tati? Gång på gång gör hon saker för att trycka ner Bianca, så tråkigt.

#4 - Anonym

Fyfan vad petty. Man gör inte så mot sin vän.

#5 - anonym

jaha vadå är det något fel med detta eller? snälla va folk överdriver över det minsta lilla.

#6 - Anonym

samma dag? de står för 21 timmar sen. (på storyn)

#7 - Dont

Dont do a James charles

#8 - Anonym

Men snälla? Konkurrerande? Hahah skrattretande. Too Faced är ett världsledande märke inom sminkindustrin. Dessutom - varför skulle Lovisa inte få göra reklam för vilka produkter hon vill? Hon har ett eget varumärke.
Känns som att du försöker återskapa återskapa James-Tati dramat i Sverige hahah

#9 - Anonym

Kul att den där mascaran var den Bianca tagit "inspiration" ifrån också

#10 - Anonym

Fyfan vad töntiga ni är som tycker att detta är ”konstigt”. Väx upp. Får hon bara lägga ut på och använda Biancas mascaror framöver? Herregud.

#11 - -

Men gud, Bianca har ju själv snackat om den mascaran i flertal videor. Lovisa är väl sin egen person och har all rätt till att göra reklam för vad hon vill.
Och snälla, konkurrent??? Caia är ingenting jämfört med Too Faced.

#12 - haha

Tati x james 2.0 Sweden edition

#13 - Anonym

Haha fyfan vilket inlägg, Bianca har flera gånger sagt att hon bara blir glad när Lovisa gör samarbeten. Tror även att Bianca vet att det inte direkt kommer påverka hennes försäljning att Lovisa gör en ad för BTS mascaran.

#14 - Anonym

Men detta är ju konstigt av anledningen att caia några timmar senare släpper mascaror.. som tydligen ska vara den bästa någonsin. Tvivlar på det förövrigt

#15 - Anonym

Det folk inte verkar vara kompetenta nog att förstå i detta kommentarsfält är att har du en produkt, och ett annat varumärke har en likadan produkt så är ni automatiskt konkurrenter. Alla varumärken som säljer maskaror är automatiskt inom samma marknad och är därmed konkurrenter.

Bianca kanske inte bryr sig att henne assistent väljer att prata om hennes konkurrents produkt. Jag hade iallafall inte uppskattat det om en vän gjorde så, inte i så nära samband till ens egen produktlansering.

#16 - Anonym

#15 Precis! Fett oskönt att göra så mot sin ”vän”, dock känns deras relation bara business.

#17 - Anonym

Bara jag som tycker det är konstigt att Amir var i Barca med André men han filmade inte honom en enda gång, och som det såg ut så satt dom inte ens vid samma bord när dom åt på Arlanda. Inte ens när Amir la ut på instastory såg man en skymt av att André skulle vart med på den resan

#18 - Fia

Reagerade också på det??
Såg inte han eller Anton överhuvudtaget i vloggen? Trodde ärligt talat inte dom var med haha

#19 - Anonym

#17 Vaaa var André där? Skumt verkligen då jag bara Nicole, Vanna och Alex syntes i vloggen, bilder, instastories etc

#20 - Anonym

Bianca är så duktig❤️ Hoppas hon inte tillåter andra styra och ställa så mkt.. hon känns väldigt ödmjuk

#21 - Anonym

#1 hahaha true

#22 - Anonym

Självklart får hon göra reklam för vilka produkter hon vill. MEN att göra reklam för en konkurrerande produkt så tätt inpå när Bianca släpper nya produkter är bara fult

#23 - Anonym

hur fan är Caia och toofaced konkurrenter? De som grundat toofaced har förmodligen ingen aning om vem Bianca är.

#24 - Anonym

#23 Som #15 skrev ”Det folk inte verkar vara kompetenta nog att förstå i detta kommentarsfält är att har du en produkt, och ett annat varumärke har en likadan produkt så är ni automatiskt konkurrenter. Alla varumärken som säljer maskaror är automatiskt inom samma marknad och är därmed konkurrenter”

#25 - Anonym

Lovisa kan göra reklam för vad hon vill MEN att göra reklam för en konkurrent dagen innan hennes chef aka Bianca lanserar sin egna produkt är bara fult. Är väl detta inte samma sak som James tati skiten? Tati lanserade inte en ny produkt när James gjorde reklam och Tati är väl mer egocentrisk, än Bianca, som inte kan låta sina nära göra reklam för konkurrentmärke. Bara tajmingen i Lovisas reklam är lite äcklig.

Efter som både caia och toofaced säljs på svenska marknaden är de direkt konkurrenter till varandra. Spelar ingen roll om grundarna känner till Bianca och hennes märke. Så fort två produkter med samma funktion säljs på samma marknad konkurrerar de om konsumenternas pengar. Marknadsekonomi från grundskolan åk 8 :)

#26 - anonym

folk överdriver verkligen på denna bloggen...

#27 - Anonym

Asså nattid kommer snart inte va relevant längre. Det känns verkligen som att hon inte försöker med något. Hon gör ju inget längre? Ingen musically, en yt video i månaden typ? Hon uppdaterar aldrig Snapchat heller, bara jag som stör mig så mycket på henne att hon verkligen tror att det går att hålla en karriär vid liv genom att vara så oengagerad i sitt jobb. Bara jag som tänkt på detta?

#28 - anonym

#27 men herregud hon har ett liv som alla andra och hon kanske inte vill hålla på med sociala medier hela livet för alla vet att sociala medier kan man inte leva på i längden och man behöver skaffa ett "riktigt" jobb. sluta tro att alla som jobbar med sociala medier vill ha en karriär för det är inte alla som vill de

#29 - anonym

#17 han vill säkert inte vara med på Amirs vloggar och han har säkert sagt detta till Amir innan. sluta över tänka allt du ser

#30 - Anonym

#27 Uppdaterar aldrig snapchat? Hon uppdaterar nästan varje dag, vad är det för skev verklighetsuppfattning du har? Just nu är hon även på ett event för att träffa sina följare. Videos lägger hon ut minst en gång i veckan. Försöker du leta fel som inte existerar eller vad är det frågan om?

#31 - Anonym

#17 #19 Ni måste tänka på att ni ser LÅNGT ifrån allt som händer i en influences liv på deras youtubekanaler, stories etc. Amir la ut på sin instastory där Anton var med på konserten så jo, åtminstone han var där. De kanske inte umgås lika mycket som förr, men det behöver ju absolut inte betyda att något hänt eller att de inte är vänner längre :)

#32 - Anonym

#18 De åkte/bodde inte tillsammans då Amir sa i vloggen att de skulle möta upp Anton och André i Barcelona

#33 - Dör

MEN LOL! Man tror att det ska bli James Charles drama. VI BOR I SVERIGE. Inte fkn USA.

#34 - Anonym

Hahaha Verz video om Rask så klockren

#35 - Anonym

Är det någon som vet varför Therese inte vågar/vill vara gravid? Någon som nånsin fattat det?

#36 - Anonym

#35 Hon är rädd för att förlösa ett barn och även rädd för allt som kan gå fel under en graviditet. Hon tror inte att hon skulle klara av det med sin panikångest

#37 - Anonym

Hennes barnlängtan kan inte vara så stor isåfall. Bättre att säga att hon inte vill ha barn?

#38 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=ZfQ2Cdvur-E hahaahhaahhaaaahha

#39 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=ZfQ2Cdvur-E hahaahhaahhaaaahha

#40 - Anonym

#37 det där är fan det dummaste jag hört. bara för att man inte vågar föda barn betyder det inte att ens barnlängtan inte är lika stor som för en som vågar föda? alla har inte turen till att våga föda.

#41 - Anonym

#37 Dock har hon ju sagt att hon gärna vill ha barn, men aldrig kommer våga gå igenom en graviditet och förlossning. Så blir det barn i framtiden blir det med största sannolikhet adoption. Sluta berätta vad folk känner och inte känner, för du har uppenbarligen ingen kunskap inom varken förlossningsrädsla eller någon form av ångest.

#42 - Anonym

#37 Såna som du borde fan inte tillåtas ha tillgång till internet. Hur tänker du egentligen?

#43 - Anonym

Rask blev satt på plats av en större youtubers. Vilken skillnad i gapande och skällsord i försvarstalet.
Hade de varit en mindre youtuber hade pappa Rask totalt flippat ur och tryckt ner personen i skorna totalt.
Kanske hans beteende förändras nu, att de är inte trevligt att bli uthängd på YT.
De är bara av ondo på någon annans bekostnad.

#44 - Anonym

Vilken pappa gör sådär!!!!
Sitter påverkad i en bil, kjedjeröker och besvarar kritik.

#45 - anonym

Rask svarar inte heller helt ärligt om bilen och om Rask nu tjänar pengar som han säger varför behöver han då swish donationer från sina följare? Och om Therese inte vill ha en hund så varför började han ens med att gå ut med swish donationer till en hund... MAKE NO SENSE jag är på verz sida även om verz har lite fel i sina uttalande så är ändå Rask värre

#46 - Anonym

Rask har lagt ut sin Mercedes på blocket 😂

#47 - anonym

#46 alla vet redan det för längesen

#48 - Anonym

Rask har ju tappat det hahaha

#49 - anonym

#48 för en gång skull är det någon som sätter dit han och Rask har inga bra argument att komma med och det är de folk kommer att se nu...

#50 - Anonym

Videon han la upp där han kedjeröker och är full ... herregud

#51 - anonym

hahahah rask tog bort alla sina svars videor till verz... pinsamt verz hade rätt om rask

#52 - Anonym

Kan de va så att andre lagt ut pengar och tagit ut semester som han anser sig vara värd men tröttnat!?! På Amir? Börjar se ett samband att folk försvinner 😂

#53 - anonym

#52 han vill säkert inte bara vara med på Amir vloggar och har bett han att inte filma honom... Sluta över tänka allt du ser

#54 - Anonym

bu fucking hu det är väl klart att man ska få samarbeta med vilka företag man vill? Eller har jag fel?? Det är inte så att hon bundentill Bianca med lås. Skriv om något intressant istället Ida

#55 - Anonym

#54 Tror inte att hon har ett samarbete med TooFaced. Hon valde att skriva att det är hennes favoritmaskara samma dag som Bianca lanserade sin nya maskara. Så inget sammarbete, bara valfritt av henne att nämna den.

#56 - Anonym

Vilken pappa ligger bakis i sängen med rökhosta och gör svars video varför han tagit ner tre videos hahahaha
Kan de vara för att en större kreaktörer satt honom på plats?.
Hade de varit Anjo,k3mpa,Jessica,issy jewels mamma mfl. Hade Rask gått upp i falsett och skrikit hur tappade de är. De är skillnad på folk och folk i hans värld.

Usch!!! Eller som han är mot cluee för han brukar få hat, då hakar Rask på för han känner uppbackning av andra som hamnat i dispyt med Mikael. Lika där så han att trodde vi var vänner. Men där gick han hårdare för han vågade.

Men nu var han som en tam lammunge som blev måttligt förvånad att han själv blev uthängda och "orkar" inte besvara. Trots den press han kräver andra ska göra när han gör videos om honom. Dubbelmoralen.
Hoppas han börjar rannsaka sitt beteende han sänder ut. Behandla andra som du själv vill bli behandlad oavsett antal följare eller makt. Börja betee dig!!!

#57 - anonym

#56 hoppas mest på att folk öppnar ögonen och se den riktiga rask som han är...

#58 - anonym

#56 videon han gjorde om ,issy och jewels va riktigt vidrigt gjort dock och den ligger fortfarande uppe på hans kanal tror jag där han sitter och klanka ner på dom och förminskar dom och deras problem i vardagen... Man sparka inte på människor som redan ligger ner och har det svårt.

#59 - Anonym

#56
Vem bryr säg om Clueless,de finns folk som väntar på han & snart är Micke borta ifrån YouTube

#60 - Anonym

#56
Vem bryr säg om Clueless,de finns folk som väntar på han & snart är Micke borta ifrån YouTube

#61 - Anonym

james charles tease

#62 - anonym

#61 james charles va dock oskyldig i dramat ifall du inte har hängt med... det var tati och Jeffree star som lurade hela världen

#63 - Anonym

Rask citat: "jag lever inte i de förflutna jag lever i nuet". Hahaha
Konstigt att de citatet inte existerar hos andra han hänger ut. Deras misstag/handlingar av dåliga val av sämre dar ska blottas granskas och grävas i.

#64 - Anonym

#62 James Charles är långt ifrån oskyldig.

#65 - Anonym

#55, då förstår jag.. det var ju fult av henne

#66 - Anonym

Linn Ahlborg tror inte hon ska starta upp sin blogg igen eftersom hon tycker det är hyckleri då hon själv inte läser bloggar. Men inget är hugget i sten

#67 - Anonym

#66 Bra beslut. Man ska bara göra sådant man kan stå bakom. Läser man inte själv bloggar och intresserar sig för det kanske man inte ska blogga själv. Precis som man kanske inte ska göra klädkollektioner om man inte är intresseras av kläder, skriva en bok om man inte läser böcker själv, starta podcast om man inte lyssnar på poddar osv

#68 - Anonym

tips, skriv om Hoffa kaos dramat

#69 - Eve

Keela är singel igen?? Känns inte som att hon kan behålla killar länge

#70 - Jasmine

Tror inte detta är något konstigt alls faktiskt.. Lovisa har nog frågat Bianca först om det är okej om hon samarbetar med Too Faced och om man lyssnar på Alice och Bianca podd vet man att Bianca inte har något problem med det 😊

#71 - Anonym

#69 var är de med folk nu för tiden? Vadå inte bra på att behålla killar? Du vet väl för fan inte va som hänt i deras förhållande. Kanske dom bråkade för mkt. Så du menar att en tjej etc ska stanna kvar hos en kille som hon inte trivs med? Skärp dit för fan.... man hittar sällan den rätta killen på första dejten

#72 - Anonym

#70 Detta var dock inget samarbete

#73 - Anonym

#73 det hade ju varit ännu bättre om du sluta bry dig om va natti gör sluta kolla på henne om du stör dig så jävla mycket. Fan va folk ska hata på de minsta lilla. Gillar du inte en person så behöver du inte skriva ut de! Väx upp och klicka bort från hennes videos och ignorera ifall du hatar henne

#74 - Anonym

#73 Sitter du seriöst och skriver anonymt på nätet, och önskar att en 18-årig flicka inte existerade? Vad är det för fel på dig? Jag är genuint nyfiken på vad som försiggår i ditt huvud som får dig att tro att det är acceptabelt att skriva så om en annan individ.

#75 - Anonym

#74 & #75 nu är detta min åsikt och jag skriver exakt vad jag vill. Jag vet mycket om den människan som inte många andra vet som äcklar mig något grovt.

#76 - Anonym

#76 Stor skillnad på åsikt och påhopp. Hon har säkert gjort en hel del saker som går att diskuteras, precis som dom flesta andra människor på den här jorden, men att önska att hon inte existerade? Vidrigt.

#77 - Anonym

#76 Du kan inte häva ur dig exakt vad du vill. Du är fortfarande bunden av TF och YGL, tänkt på det nästa gång herre jösses. Dagens småbarn borde fan inte få ha tillgång till internet, ni kan ju inte bete er.

#78 - Anonym

#76 Din "åsikt" visar ju bara att du har grova komplex, har dålig självbild och är extremt avundsjuk. Man önskar inte att någon annan "inte existerade" av ingen anledning sådär, såvida man inte är en avundsjuk liten p12:a.

#79 - Anonym

#77, #78 & #79 Jag får säga exakt vad jag vill, jag är exakt lika gammal som natti och jag får har vilka åsikter som helst. Jag är jävligt självsäker och avundsjuk på henne är det sista jag någon skulle va. Ni får gärna kalla mig vidrig jag säger bara, detsamma <3 Jag har anledning till varför jag inte gillar natti men det är inte lätt när alla 12 åring (ni) älskar henne så mycket och inte ser felen på människan.

#80 - Anonym

#80 är helt okej att inte gilla en person, men att sitta och önska att en person inte skulle existera för att man tycker att hon är oengagerad som influencer är sjukligt. Är stor skillnad på att kritisera någons beteende och personliga påhopp. Stör du dig så mycket på Natti så sluta följ henne och lägg din energi på något konstruktivt istället.

#81 - Anonym

#81 är inte kommentar nr 80 MEN när har sett trolljägarna på tv där dom tar upp om hur män får bete sig på Internet så jo denna människan få önska att en person inte fanns SÅ LÄNGE man inte bygger upp sin mening som ett hot till personen t.ex jag ska döda dig. Önska kan man alltid göra även om det inte är något bra att önska en människa död men vi lever i ett demokratiskt land där man får tycka och tänka som man vill så länge de inte blir till handlingar i verkliga livet

#82 - Anonym

#82 Tror vi snackar mer moraliskt sett än lagligt

#83 - Anonym

Varför är alla Rask Live sändningar borttagna?

#84 - Anonym

#82 Det kanske är lagligt, men det betyder inte att det är moraliskt okej att skriva så. Och det är seriöst sjukligt att störa sig så mycket på en tjej som gör Youtube och tiktok videos så att man önskar att hon inte existerade. Stör man sig så mycket behöver man verkligen prioritera om sin tid.

#85 - Anonym

#82 Hur fan kan du tycka det är rimligt att någon anynonym avundsjuk jävel sitter och säger att livet hade varit bättre om någon inte existerade? Snälla, jag ber dig bara att måla upp en bild i huvudet att en person säger det till en annan person i verkligheten. I skolan exempelvis. Det hade räknats som ren mobbning. Bara för att man har komplex och mår dåligt själv behöver man inte sitta och kränka andra.

#86 - Anonym

#86 eller hur, är fascinerande hur folk kan tycka att det är rimligt att slänga ur sig rena kränkningar till någon bara för att det är på internet.

#87 - Lisa

Kan någon förklara för mig varför Bente är utmattad och inte orkar lägga upp videos förens nästa vecka? Jag jobbar heltid och har mycket ansvar på min arbetsplats. Då skrämmer det mig att man kan ha så lite driv att man inte ens orkar spela in en 10 min video på en hel vecka. När ska hon växa upp, sluta sova till 12 och skaffa sig en ordentlig inkomst? Youtube lär tyvärr inte hålla förevigt. Och hur gick det med hennes ”nagelstudio”. Har hon gett upp även det nu?

#88 - Anonym

#87 hade väl hänt privata grejer som gjorde att hon inte mådde bra och är utmattad har jag för mig. Sen så har Bente diagnoser och har varit deprimerad i perioder, sånt kan påverka orken och drivet något enormt. Alla är olika i det avseendet. Tror att det hade varit bra för henne att få in fasta rutiner och ha en arbetsplats att gå till, man mår ju inte bättre av att sitta hemma när man redan mår dåligt.

#89 - Anonym

#28 men det är ju exakt influencer-karriären som Nattid vill ha då hon gjorde en egen serie för 2-3 år sen där hon förklarade varför hon skulle skippa gymnasiet för att 100% satsa på sociala medier.

#90 - Anonym

Jaha, men ska man inte vara ärlig eller?!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com