Amanda Lundgren ryter ifrån "sluta kommentera mitt utseende"

Amanda berättar i sin senaste video att hon tycker att det är tråkigt att hon i varje video får kommentarer om sitt utseende. 
 
Hon berättar att hon vet om hur hon ser ut då hon filmar sig själv ofta och därför behöver tittarna inte kommentera det. 
 
Hon får också kommentarer om sin dialekt och att hon fejkar sin dialekt: "ni har kommenterat min dialekt sedan 2 år tillbaka, har ni inget bättre att fokusera på?" 
 
#1 - Anonym

Vad förväntar hon sig?

#2 - anonym

Det är bara ynkligt och fult gjort att kommentera om någon annans utseende dock så ska inte Amanda kasta sten i glashus när hon ger ut gratis rabattkoder på skönhetskliniker då många unga redan mår dåligt över sitt utseende så behöver dom ingen rabattkod på en skönhetsklinik upptryckt i facet

#3 - Anonym

Det är ju inte konstigt att folk kommenterar Amandas utseende när hon är så himla utseendefixerad? Eller ja, hur hon är i verkligheten har jag ingen aning om, men i hennes klipp verkar hon väldigt utseendefixerad. Det är klart att det är tråkigt att ständigt få kommentarer om sitt utseende men samtidigt så är det en del av hennes kontent och en del av hennes jobb

#4 - Anonym

Men herregud, hon är medveten över hur hon ser ut. Hon valde själv att göra sina operationer och fillers mm. Så hörrni, vilken tur att hon är hon för hon ska inte behöva få kommentarer på varenda bild hon lägger ut. Judge her when you are perfect.

#5 - Anonym

Fast det är väll inte så konstigt att människor kommenterar Amandas utseende när hela hennes kanal bygget på hennes utseende?

#6 - anonym

#5 tror Amanda syftar mer på dom skriver hatiska kommentarerna om hennes utseende, visst alla få ha sin åsikt om Amanda men till en viss gräns

#7 - anonym

#6 som skriver**

#8 - Anonym

Hon har gjort operationer och fillers och allt möjligt absplut. Ditt väl gmn. Men det jag reagerar på är hur hon överredigerar alla bilder på instagram så man knappt ser att det är hon. Tycker det är så tråkigt.

#9 - Anonym

Vet någon vad Don V är dömd för?

#10 - Anonym

Någon gång växer väl de som kommenterar upp, hoppas jag.

#11 - Anonym

#9 Ja, det står på lexbase. Var något bråk på Ica Malmborgs med butikschefen typ. Men kommer inte ihåg vilket brott han dömdes för, men det finns att läsa på Lexbase som sagt.

#12 - Anonym

Tycker ni att 19-20 åringar är ungdomar❓

#13 - Anonym

#12 Rent lagligt sett är man ju vuxen efter det att man fyllt 18, men skulle säga rent spontant att jag anser att man är vuxen vid 20-22 år, beroende på person och dess mogenhet

#14 - E

Alla har för fan ett badrum hemma, och alla har en spegel i badrummet. Amanda VET hur hon ser ut, jobbiga fkn människor som måste påpeka andras utseende

#15 - Anonym

Vidrigt att lägga sig i någon annans utseende eller tal, usch. Sådan jäkla tur att Amanda är så stark och vet var hon står, vem vet om det skulle vara någon annan alla trakasserade...

#16 - anonym

#12 ung vuxen kallas de när man är i 20 års ålder

#17 - Anonym

Någon som vet vad johanna ottosons live handlade om?

#18 - Anonym

#17 Den handlade inte om så mycket, hon satt med sin kompis o bara snackade lite

#19 - Anonym

Vad hände med Melina som hängde med Vlad i somras?

#20 - Anon

#19 Jag har också undrat. Hoppas verkligen hon är okej.

#21 - Anonym

12# man slutar väl vara tonåring när man är 20 men man blir ”ung vuxen” så istället

#22 - Anonym

#11 Tänker inte betala för att få läsa hans dom haha 😅 men tack, kul & veta

#23 - Anonym

Vet någon hur läger e med Johanna Ottosson? Har inte hört nåt om henne på länge.

#24 - Anonym

24- hon satt på hvb hem, men började sedan knarka och rymde därifrån. Nu är hon efterlyst (om hon inte hittats än)

#25 - Anonym

Ben mitkus instabio: "biggest male youtuber in sweden" öhm

#26 - Anonym

#25 Hur vet du det? Såg att hon rymt, men det med knark?

#27 - Anonym

Therese har nu 900k följare! Grattis!

#28 - Mjao

Tycker Amanda ser lite ut som Jessica rabbit och Betty bopp. Härligt med människor som vågar vara kreativa och experimentera med sitt utseende. Vill du ha större tuttar skaffa det, större läppar gör det. Sen kommer det alltid finnas kvastskafft som tror att nån bryr sig om vad dom tycker och tänker.

#29 - Anonym

#26 När man har varit på helgbesök hemma och kommer tillbaka till hvb hem tar man up för att se om man har droger i kroppen. Hon pissa possessivt på tram men säger att hon ej tagit något på snapchat. Sen rymde hon, blev förd tillbaka till hvb hemmet och fick handlingsplan. Nu har hon rymt igen och hållit sig bort 2 veckor och är därav efterlyst.

#30 - Ingenaning

Inte konstigt att folk kommenterar hennes utseende när hon ser ut som en spacklad anka;)

#31 - Anonym

Bara jag som tycker hon ser ut som en barbie docka på bilden?

#32 - Anonym

Bara jag som tycker hon ser ut som en barbie docka på bilden?

#33 - Anonym

Hahahaha J och J snälla!!!!!!!
Släpp Joz nu!!!! Var och varannan mening måste ni pika och kasta skit.
Han kommer sätta dit er så hårt som ni går på. Likt de tidigare ägarna av huset.
Varför lär ni er inte ta saker off cam.
Släpp allt nu och fokusera på bra energier.

#34 - Anonym

I biancas senaste video så filmar hon av sin dator och ”vad som hänt i veckan” de det bland annat står ”hur mysigt hade du och Philippe” ”hur mycket sex hade ni” och ”hur kära är ni inte nu”

#35 - anonym

#33 och hur hade du tänkt att J&J ska ta detta privat med Joz när han varken svarar i mobilen eller på mailen??? Det enda dom kan nå Joz är att gå ut med en video till han för alla vet att Joz sitter och kolla på deras videor. Har Joz rent mjöl i påsen så kan han ju sluta försöka gömma sig och svara på alla anklagelser

#36 - Anonym

#35 De kan visst sköta de privat. Skicka sms alt mail till honom . De får lika lite svar genom att exponera honom på alla social medier. De spelar honom i händerna och kommer få betala dyrt för allt de publicerar och skapat runt hans namn.

#37 - Anonym

Vet någon vem ben mitkus menar i sin senaste ig story

#38 - Cornelia

Folk är så himla patetiska och pinsamma. Hur mogen är man om man sitter och klankar ner på en helt främmande människa som man inte känner på hurvida denna person väljer att göra med sitt utseende?
Självklart får man ha sina åsikter men håll dom för sig själv eller om du nu måste få ut dom så snacka med dina vänner eller någon annan UTANFÖR sociala medier.
Pinsamt att det även är vuxna människor som ska föreställa ja, vuxna, som sitter och kommenterar och taggar sina vänner med en förnedrande mening i det och sedan sitter och skrattar och diskuterar hennes utseende i kommentarsfältet på ett nedlåtande sätt.

#39 - anonym

#36 dom har ju sms och mailat han hur mkt som helst och genom att exponera han för hela svenska folket är bara bra så att fler människor inte blir utsatta för han. vill dom nå joz och be han att låta J&J vara så måste dom gå ut med en video de finns inget annat bättre sätt att säga till Joz på tyvärr. Som man bäddar få man ligga

#40 - Anonym

Jessica säger att hon är gravid. Hon som var med jacke

#41 - Anonym

#40 Vart säger hon det? Skulle dock inte tro på henne då hon verkar vara helt psycho.

#42 - hm

#34, det är frågor Bianca ställde till Alice under förra avsnittet av deras podd. Dessutom står det Philip, ej Philippe. Philip är Alice pojkvän och Bianca ställde frågorna pga Alice och Philip varit på en resa tillsammans.

#43 - Anonym

#41 hon skriver det på sin story på instagram

#44 - Anonym

#39 Tror ändå priset av publiciteten kommer vara på bekostnad av J&J. De läckte uppgifter till Rask med fler. Hela Youtube går bananas och gör content på hans räkning.
Som sagt de kommer förmodligen bli en saftig summa med tanke på spridningen. Samt att de verkar vara en del uppgifter som inkommit av påhittade fall. Vilket inte kommer gå han förbi. Tror mest att om J&J med vänner och ytliga kollogor YT som går deras ärenden nu kommer ge stora konsekvenser. De går inte bedriva offentliga rättegångar på sociala medier. De kommer straffa dem själv. Exakt som med husägarna. Fast denna gång säkert de dubbla. De har blivit ett stort drev på tusentals personer som hotar hatar och kallar han de ena efter de andra. Folk som inte har med personen att göra.

#45 - Anonym

#39 Tror ändå priset av publiciteten kommer vara på bekostnad av J&J. De läckte uppgifter till Rask med fler. Hela Youtube går bananas och gör content på hans räkning.
Som sagt de kommer förmodligen bli en saftig summa med tanke på spridningen. Samt att de verkar vara en del uppgifter som inkommit av påhittade fall. Vilket inte kommer gå han förbi. Tror mest att om J&J med vänner och ytliga kollogor YT som går deras ärenden nu kommer ge stora konsekvenser. De går inte bedriva offentliga rättegångar på sociala medier. De kommer straffa dem själv. Exakt som med husägarna. Fast denna gång säkert de dubbla. De har blivit ett stort drev på tusentals personer som hotar hatar och kallar han de ena efter de andra. Folk som inte har med personen att göra.

#46 - Anonym

Jessica skriver på insta story att hon är gravid med Jackes barn. Hon la även upp en bild när hon grät och skrev ”det är inget jävla aprilskämt”

#47 - Gerra K-Son

Var som du är, kom ihåg det var som du är...

#48 - anonym

#46 Jessica är tyvärr i en psykos och då kan man få för sig om saker och ting och börja hallucinera och söka uppmärksamhet

#49 - anonym

#45 J&J har mycket bevis som skulle kunna sätta dit Joz men Joz är ju en feg råtta som gömmer sig och inte vågar anmäla J&J för förtal eftersom Joz vet att han också kommer att åka dit efter allt han gjort mot alla människor och alla vittnen som finns mot Joz

#50 - Anonym

#48 Hur förklarar du det positiva graviditetstestet? Man ser klart och tydligt att det ej är taget från Google

#51 - anonym

#50 vet du hur lätt det är att fejka? sen kanske hon har sparat de testet som hon gjorde när hon fick sin dotter som hon har nu osv,

#52 - anonym

#50 vissa tjejer som är i en psykos och inte må bra mentalt hittar oftast på saker så som att vara gravid för att hålla kvar sin pojkvän som har bestämt sig för att lämna henne

#53 - Anonym

Är det bara jag som tycker lisas kille är famedigger? Han shoutoutar sig själv så mycket och från första videon

#54 - Anonym

#49
De bästa för joz är att be offentligt om ursäkt
Innan någon plockar honom.

#55 - anonym

#54 hade jag varit en av dom som blev utsatta för Joz och lurad på pengar så räcker inte ett förlåt såna som han ska sitta i fängelse för de brott han har begått

#56 - Anonym

#54 Nej, det bästa skulle vara om han tog livet av sig. Världen skulle bli en bättre plats då. Det är en sorglig och tragisk sanning, men fakta hur som helst. Hoppas dock han åker dit för allt skit han ställt till med.

#57 - Anonym

#56
Lite väl drastiskt kanske men de går ryckten om att nån i hans familj ska få känna vad som deras dotter har känt ...
Men de är nog bara skitsnack

#58 - Anonym

#56
Lite väl drastiskt kanske men de går ryckten om att nån i hans familj ska få känna vad som deras dotter har känt ...
Men de är nog bara skitsnack

#59 - anonym

#57 snackar du om? Joz har varken barn eller fru han är en singel råtta som gömmer sig för allt och alla

#60 - A

Frågan är, VEM och VEMS är barnen som Joz poserar med på sin Insta, nån som vet?

#61 - anonym

#60 ja förmodligen så är han morbror då Joz har en syster

#62 - Anonym

Jessica är gravid och jacke väljer att göra slut med henne, hoppas hon inte behåller barnet för barnets bästa

#63 - Anonym

#51 Batteriet i graviditetstestet håller inte så länge.

#64 - Anonym

#51 Hennes dotter är väl några år? Batteriet i ett digitalt graviditetstest håller inte så länge

#65 - anonym

#62 vem har sagt att det är jackes barn? hon kan gärna har legat runt med andra män utan att jacke vet om de

#66 - Anonym

#53 var typ det första jag tänkte på också. Låter ju lite speciellt att en 24-25 åring skulle börja ragga på en 17 åring på instagram som dessutom bor typ 4-5 timmar bort om han inte hade nån tanke med det. Sen att han sa att han inte visste att hon var misslisibell när han började skriva till henne, även fast hon heter misslisibell på insta o har typ 500k+ följare? Känns ju lite misstänkt

#67 - anonym

#66 men snälla alla är inte som nicci.... så fort någon blir tillsammans med en offentlig person så är man automatiskt en famedigger enligt ni två... seriöst väx upp! Är dom lyckliga tsm så låt dom vara, gå förhållandet åt skogen, må så vara. det är inte ofta som att den första killen är den rätta killen.

#68 - Anon

#66 Tror också de som är aktiva youtubetittare vet vem Lisa är oavsett om man följer henne eller inte. Vet inte hur mycket han kollar på youtube, men eftersom han och hans kompisar har en egen kanal så är de nog knappast helt obekanta med plattformen och folket som är där. Och ja, speciellt det med hennes följarantal på instagram + att hon till och med är verifierad... Det är liksom helt omöjligt att missa.

#69 - Anonym

#67 haha vad fan har detta med nicci att göra? Det är bara hela grejen att han ger sig själv shoutouts genom Lisa, använder misslisibell som clickbait på sin kanal precis efter att dom gått ut med sitt förhållande. Säger inte att jag har rätt men det luktar ju lite fame digger då och jag verkar ju inte vara ensam om att tycka det liksom

#70 - Gerra K-Son

Varför kan hon inte bara få se ut som hon gör, sedan göra sin grej.

Mvh Gerra...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com