#1 - Elim

Alltså sabina ❤️ ville bara krama henne när hon berättade om allt.

#2 - Anonym

Vi är många människor här ute som mår dåligt och psykvården måste bli bättre. Man ska inte behöva ha gjort ett självmordsförsök för att kunna få en plats på psyket. Och vänte tiderna är alldeles för långa, man behöver anställa fler psykologer OSV fler människor bör utbilda sig till detta. Våga fråga personer hur de mår och om de har självmordstankar på så sätt kan vi förhindra självmord.

#3 - Anonym

Jaaa stackars rikemansbarn... måste ha STORA problem som får allt på silverfat.....

#4 - Anonym

Låter fruktansvärt tråkigt:)

#5 - Hannele

Älskade fina Sabina. Vill bara krama om henne och säga att allting kommer att bli bra. Vilket trauma hon bär på. ❤️💔

#6 - Anonym

#3 varför sitter du och förminska psykisk ohälsa? ALLA mår vi dåligt, kolla bara på Avicci ska du inte nämna han också när du nämner rikemnas barn? Fattig eller rik psykisk ohälsa finns överallt

#7 - Anonym

#6 om man nu mår så jävla dåligt kanske nan intf ska skryta så mkt o skylta med hur mkt pengar man har?! Tror du att fattiga tycker att deg är kul när influencers håller på "jag shoppar för 3000 i månadfn" "det här kostadd bara 20000" vad jag har hört har Avicci ALDRIG Skrytit övef någonting...

#8 - Anonym

#7 du måste ju själv må dåligt i livet med tanken på hur du sitter och uttala dig, shopping och psykisk ohälsa är två olika saker, sen kan man också ha problem med shopping (shoppaholic) att istället för att må dåligt så fyller man sina känslor med shopping precis som dom som tröst äter sina egna känslor.

#9 - Elli

Varför har Sara Songbird blockerat Vlad på insta? Vlad nämnde det igår på sin instastory.

#10 - Anonym

#3 så är det knappast.

#11 - ^.^

Tror inte direkt att Jimmie Star och HejaInternet är det som kommer upp i huvudet när man hör talas om "framgångsrika vloggare".

#12 - Anonym

Synd att det var sånna orelevanta youtubers, hade varit roligare o följa dom som faktiskt är framgångsrika nu och inte dom som var det 2014

#13 - Anonym

#11 #12 nu handlar ju inte serien om att vara framgångsrik utan om psykisk ohälsa, fan kan folk aldrig sluta hata och trycka ner andra eller?

#14 - Anonym

#13 Men Jimmie och Jocke är inga framgångsrika vloggare? Man trycker inte ned dom för det. Framgångsrika vloggare är till exempel Therese Lindgren, Jocke & Jonna osv.

#15 - Anonym

#14 dom är framgångsrika om dom är så kallade kända i Sverige och folk vet vilka dom är då är man framgångsrik det handlar inte bara om pengar att vara framgångsrik, och sen vill dessa personer berätta sina historier och vem vet kanske kommer en säsong 2

#16 - Anonym

#15 Jag personligen skulle dock inte kalla någon utav dessa 4 personer för framgångsrika.

#17 - Anonym

#16 nej för du vet ju inte va framgångsrik innebär

#18 - Anonym

#17 Jag får väl ha mina egna åsikter? Som jag skrev, JAG PERSONLIGEN SER INTE DOM som framgångsrika.

#19 - Anonym

#9 Vet inte om det är på grund av detta men såg igår att Vlad hade kommenterat på en bild JLC Lucas (om jag inte minns helt fel, för hittar inte bilden nu men är 99% säker på att det var han) publicerat på en lite mulligare unge där det stod någon fråga "vad gör du i framtiden" varav hon svarade med "ligger på soffan och äter" och så hade Vlad kommenterat "Är det Sara Songbird?" (vilket det inte var på bilden men antagligen syftade han på levnadssättet)

#20 - Sofia & Viktor @ YOUTUBE

Ska nog ge det en chans iaf! =)

#21 - Anonym

#3 psykisk ohälsa handlar inte om att man är rikemansbarn eller inte. Här är jag, ett rikemansbarn som flertalet gånger försökt ta mitt liv samt legat inne på psyket.
Förminska inte psykisk ohälsa för det är ett stort problem.

#22 - ^.^

#15 jag menar bara att programmet förmodligen skulle vara roligare och locka fler tittare om det skulle innehålla mer relevanta vloggare. Jag menar, när var senaste gången Jocke la upp en video liksom?

#23 - Anonym

Sabina och Jimmie är verkligen dem enda som faktiskt har något att tillföra serien som har riktiga problem. Felicia gråter för ingenting och tror man ska tycka synd om henne och Jocke behöver man inte ens gå in på...

#24 - Anonym

#23 alla hantera vi våra psykiska ohälsa på olika sätt, tycker inte du ska sitta och förminska någons annans problem bara för att dom inte har samma problem, Man berättar SIN egna historia och de kanske är tillräckligt jobbigt för just den personen.

#25 - Anonym

Hejinternet är verkligen motsattsen till framgångsrik, hans videos når inte ens 5 tusen visningar. Lmao snacka irrelevant, han har verkligen klättrat sig up genom andra youtubers. Tragiskt ändå att inte ha en stadig karriär som ensamstående kreatör.

#26 - Anonym

#25 tragiskt för dig och ditt liv som måste klanka ner på andra för de minsta lilla

#27 - Anonym

SUCK PÅ MÄNNISKOR i detta kommentarsfält som inte vet va ordet framgångsrik innebär

#28 - Anonym

Kunde dom inte valt mer intressanta YouTubes?

#29 - Anonym

Bara jag som reagerade på att de hade i princip samma kläder på sig i varje avsnitt förutom det sista? känns som att det spelats in under två dagar bara

#30 - Anonym

#21 jag förminskar inte psykisk ohälsa, jag har dj depressioner m.m.. men jag blir provocerad av att youtubers ena stunden dkryter över hur rika dom är o i nästa storbölar dom övef nåt.. dom får folk som inte har fkonomi att må skjt när dom dkyltar med sins prylar.... bordd msn tänka på lm msn sj ej mår bra.

#31 - Anonym

#30 Men om du nu själv lider av psykisk ohälsa borde väl du om någon veta att psykiska besvär inte försvinner bara för man är rik eller har pengar?
Sen kan jag inte påstå att de skryter om sina pengar.. vissa har tyvärr bättre ställt än andra. Men tex Sabina är verkligen ingen människa som trycker upp sin förmögenhet i andras ansikten.. Jag förstår vad du menar och vad du vill komma fram till. Men dessa YouTubes är med 100% säkerhet inte otacksamma över deras förmögenhet, utan dom mår bara inte psykiskt bra. Ens liv kan vara hur fantastiskt som helst, men en psykiskt sjuk person (alltså folk som lever med depression eller ångest eller ätstörning osv) kan må skit ändå.

#32 - Anonym

Fyra personer som kan vara dem mest tråkiga som finns, tur man inte blir tvingad att se något sånt skit.

#33 - Anonym

hahahha asså.... vilka??? :)))

#34 - Anonym

#31 jag syftade inte på sabins över huvudtaget utsn på många andra influencers, många barn har knappt mat för dagen pga fattigdom o sen sitter youtubers o bara rsblar upp allt dom har råd med. Det ksn få folk att må ännu sämre

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com