Biancas planer att dejta en världskändis

Rebecca Stella och hennes fästman Manny ska gifta sig i år och Bianca har fått en inbjudan och ser en möjlighet att dejta en världskändis. 
 
Rebeccas fästman är nämligen bra vän med stora artister som The Weeknd, Drake, French Montana mfl. 

Biancas agent Vanessa berättar i podden "Nu börjar livet" med Rebecca och Vanessan: "Bianca är nyfiken på hur gästlistan ser ut, hon vill ju träffa en man på ditt bröllop. Hon fick lite hybris vem hon skulle välja, det var så roligt eftersom hon sa Drake... nja"
 
 
Rebecca berättar att det inte var självklart att bjuda Bianca eftersom hon inte var säker på om Bianca var en äkta vän: "Jag undrar om hon [Bianca] är en äkta vän. För att mina äkta vänner, till exempel om jag släpper en teaser, de repostar utan att tveka. Nej skämt o sido, men jag tycker att man pushar varandra och jag är besviken att Bibban inte gjort det, eftersom jag pushat Caia. Jag kommer skicka en inbjudan till Bianca eftersom jag lovat henne, men däremot är det här en känga till henne." 
 
 

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com