#1 - Anonym

Alltid tråkigt!

#2 - Anonym

Amir Akrouti måste väl vara en av de mest IQ-frånvarande personerna som finns inom svenska Youtube-communityt? Tänker på hans video om denna blogg.

#3 - Anonym

Inte konstigt. Ni ser ju hur glad hon ser ut.
Hon är väl överlycklig över att kunna kladda på Victor Frisk nu utan dåligt samvete.

#4 - Anonym

#2 Absolut. Dummare människa får man leta efter. I en mening säger han "Alla här är helt efterblivna och förstår ingenting" sedan "alla mynt har två sidor" och sedan sitter han och håller med kommentarer här ändå???????????????????????????????????????????? Snacka om att lida av intelligensbrist.

#5 - Anonym

#2 och #4 ni har så rätt. så himla less på hans tråkiga kommentarer om läsare/tittare. De är ingenting värda om de inte har samma åsikt som honom. Han lägger upp samma gamla videos om och om igen, dvs han tränar lite, äter mat i mängder och ändå är han smal som en sticka. Det händer liksom ingenting, jo, han "storhandlar" också, det vill säga köper chips och energidryck. Wow.. Spännande att vara influencer.

#6 - Anonym

#3 Men lägg ner. Vad får du ut av att vara så respektlös och taskig?

#7 - Anonym

Hahhahaha dags att sälja bloggen till någon som kan sköta den kke

#8 - Anonym

Ses vi om 12 dagar igen?

#9 - Anonym

Håller med angående Amir, fruktansvärt trött på den vuxna bebisen.
Också lite roligt att han måste göra videos om den här bloggen för att försörja sig, är väl ingen annan som vill kolla på hans andra exakt likadana videos.. Dags att lägga Youtube på hyllan och växa upp nu.

#10 - Anonym

Fy fan vad torra nyheter du har att komma med.

#11 - Terese

Är det bara jag men har inte Amir förändras väldigt mycket? Tänkte hans personlighet. Har sett ibland hur otrevlig han är emellanåt när han svarar på kommentarer han får under hans videos.

#12 - Anonym

#11 Han har alltid varit en dryg jävel men efter att han gick ner i vikt har han fått sjukt mycket hybris och tror sig stå över alla.

#13 - Anonym

#11 Han har alltid haft storhetsvansinne, men det har blivit värre nu när han ”hittat sig själv”. Och jag förstår att han är nykär, men det är ju som att han tror att Filip är Det Bästa Som Hänt Mänskligheten. Det är ju det enda hans videos handlar om nu 😂 man får nog en riktig Amir-fylla om man tog en shot varje gång han krystar in Filip på något sätt 🤷‍♀️

#14 - Anonym

De passar ej ihop alls så. Jacob verkar lugn och stabil medans margaux forf vill festa än att vara med sin man o son:)

#15 - Erik

Viktor hej hej

#16 - Anonym

#11 Tack! Äntligen någon annan som också tänker på hur han svarar folk som kommenterar, så JÄVLA oskön och dryg människa.

#17 - Anonym

Alltid tråkigt när sådant här händer, jag önskar dom båda lycka i framtiden! Roligt att dom fortfarande är bra vänner.

#18 - Me

På tal om Amir hur respektlös var han inte mot diabetiker på sin insta story häromdagen?

#19 - Terese

#16 Eller hur. Ser ibland som brukar ge honom kritik och då blir han ju sur direkt. Skriver man inte det han vill höra så blir han arg direkt och skriver otrevliga saker.

#20 - Gitt

#2 Han är väl sur för att folk kommenterar här om hans minskade visningar, brist på samarbeten osv. Tycker att hans attityd är generellt trist i videon gällande denna blogg.

#21 - Charlotte

YouTube hade varit en så mycket bättre plats om råttan Bianca slutade med Youtube. Kan hon inte bara sluta hålla på med Youtube. Hon kan ta sitt extremt fula smink och bränna upp skiten istället för att lura en massa människor på pengar.

#22 - Anonym

#18 Vad skrev han?

#23 - Anonym

Typiskt nutida svenska par, man gifter sig för att sedan separera en liten stund senare. Värre dessutom när man har barn, sånt mår barn inte bra utav. Känns som äktenskap inte har någon alls betydelse längre, och folk slutar kämpa för att det ska funka.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com