Linns svar till Antonija

Tidigare den här månaden skrev jag ett inlägg om att Antonija hamnade i en situation där en influencer hade så mycket hybris att den inte hälsade när de stod i samma sällskap.  
 
Flera av er gissade att det var Linn vilket stämmer och nu har Linn gett ett svar.

Linn skriver att Antonija borde tänkta till en extra gång innan hon hänger ut någon eftersom man kan gå igenom saker som inte alltid syns utåt.
 
Linn syftar på att hon just nu inte mår så bra av flera anledningar vilket hon berättar om i sin senaste video om bl.a prestationsångest och att inte kunna leva upp till bilden hon skapat av sig själv.
 
Antonija svarar att man inte ska vara elak mot andra bara för att man mår skit och att det är skillnad på att hälsa på hela sällskapet förutom en. 
 
#1 - Anonym

Backar Antonija i detta!

#2 - Anonym

Linn har så mycket hybris så att hon flyger utav det, sänk dig snälla!

#3 - Jadu

Jag är helt på Linns sida❤️ Det kan bara varit missförstånd, gör inte så stor grej o häng ut folk. Vi vet inte ens vad som hänt påriktigt. Vi vet bara det antonija sagt.

#4 - Anonym

Varför är de 12 år gamla och tar detta via story på insta haha

#5 - Anonym

tkr båda är larviga, Linn kunde hälsat och Antonija borde sluta överdriva. däremot är det ju självklart att linn försvarar sig själv.

#6 - 👀

+ bara för ni är på antonijas sida behöver ni inte skriva skit om Linn. Asså beté er. HON ÄR BARA EN MÄNNISKA precis som ni. ingen vill ha hat, ni känner henne genom internet inte påriktigt. Ni behöver inte säga allt ni tycker och tänker om det sårar för folk har känslor. Tänk om folk skulle skriva en massa jävla skit om dig?

#7 - Anonym

Antonija berättade om händelsen och Linn svarade så alla skulle veta och inte behöva fråga. Antonija behöver inte fortsätta hålla på och skriva saker, alla vet att det är om Linn? Skriv till henne privat. Snälla, ni är vuxna sådär höll man på när man va mindre

#8 - Anonym

äntligen lite draaama whooooo

#9 - Jag

Team Linn

#10 - Anonym

Jag är på 110% på Linns sida, fina hon, jag hoppas verkligen hon mår bättre snart ❤️

#11 - Anonym

Sorry fast Linn är väl dubbelmoral nu? Anto sa väl aldrig något namn ens så vem är det som egentligen hänger ut vem?

#12 - Team Anto

1. Antonija har aldrig hängt ut Linn
2. Linn har fett mkt hybris
3. Linn hälsade på alla förutom Antonija fast Antonija hälsade på henne
4. Antonija måste också få säga sitt efter att linns story!
5. Antonija har inte gjort något fel i detta det är bara Linn om hon mår så dåligt borde hon stanna hemma och inte gå på event!!!

#13 - Anonym

Anto’s visningar gå r bara ner klart hon använder Linn för att fiska visningar

#14 - Anonym

Tycker att Antonija hade kunnat pratat enskilt med Linn. Löst ut det som vuxna människor. Och jag menar tar du illa upp för att någon inte säger hej, ta initiativet att säga hej själv? Eller fråga varför? Onödigt drama.

#15 - Anonym

Jag följer ingen av dem, men omoget av denna Anto att ta upp det på sociala medier från början... Var är meningen?? :) Att någon ska tycka synd om henne?? Att någon ska avfölja Linn?? Så onödigt alltihop. Men vad mer kan man förvänta sig från någon från Ex on the beach? Skräpigt beteennde, that's all.

#16 - Anonym

Är helt på Antonijas sida!❤️ Att hon linn har så mycket hybris att hon hälsar på alla i en sällskapsgrupp utom en person hon kanske tycker mindre om! Tycker även anto borde yttra sig hur hon vill på sin insta story då hon varken hänger ut eller nämner några namn! De är mer Linn som har uppmärksammat att de är hon som anto menar genom att svara anto 3 veckor efter på sin insta story öppet!

#17 - Anonym

#14 Hon tog ju initiativet till att hälsa själv?

#18 - ..

Fett äckligt att medvetet hälsa på alla men inte Antonija. Pengar och fest ger så mycket hybris för den här Linn ..
Tycker det var dumt av henne att skylla det på ”tuff period ” . Hon var på fest, hade kul och hälsade på alla andra, har inget med hennes tuffa period att göra. Jag tycker själv att hennes ”prestationsångest video” inte har nån koppling till hennes beteende gentemot antonia .... hon borde helt enkel inse att det var fel istället för att komma på ursäkter

#19 - Anonym

Hahhha men gud, det var på en efterfest där alla antagligen inte var helt fräscha i sinnet. Lite onödigt att bråka över känner jag rent spontant, det är väl en sådan sak man tar med den personen om man verkligen tog det personligt och tog illa upp liksom

#20 - Anonym

”Men fokusera på att bli mer trevlig nästa gång så kanske folk vill hälsa på dig” lär ju betyda att Antonija kanske inte berättade hela historien?

#21 - LL

Hahaha anto gråter för linn ej hälsar på henne... Snälla väx upp.
Finns de inte värre problem den tjejen har?

#22 - suck

#21 Håller med haha att hon la upp på sin story och pikade att någon inte hade hälsat på henne visar ju hur omogen hon är, Linn hade väl sina anledningar. Finns större problem att bekymra sig över.

#23 - Anonym

Men var någon i detta kommentarsfält på plats och kunde se att Linn hälsade på hela sällskapet utan Antonija? Källkritik kanske är en bra början innan man yttrar sig här... Folk som påstår att Linn har hybris, kolla hennes senaste video där hon förklarar hur hon utvecklat en prestationsångest, den kan förklara en hel del! Dessutom har hon all rätt att ha hybris då hon byggt upp sitt varumärke själv och inte via TV som vissa andra..

#24 - Anonym

Tyckte de var onödigt och omoget av Antonija att lägga ut på sin story om det som hände, det hade ju varit lättare o ba skriva till Linn privat o säga hur hon kände ifall hon blev så upprörd och besviken. Förstår att man blir besviken ifall någon inte hälsar på en men det kommer inte bli bättre av att hänga ut personen och händelsen sådär, speciellt när man har så många följare. även om hon inte nämnde några namn listade ju många ut att det var Linn

#25 - Anonym

Alltså skitsamma vem som gjorde vad jada jada, sanningen är att dem tar detta på sociala medier? Snälla kan man fiska mer efter uppmärksamhet snälla någon
Okej att folk har sociala medier som jobb, men det gynnar ingen att snacka skit om någon annan på sociala medier, det skapar bara hobbyjournalister som vill få reda på varje detalj.
Skilj på privatliv och jobb i så fall, för er egna skull.

#26 - Josephin

Men Anto la ju upp det där för flera veckor sedan, nämnde inga namn heller. Om man ska skylla på att någon gjort något onödigt så är det väl ändå Linn som väljer att dra upp det igen flera veckor efter när folk redan glömt och då ge sig till känna att det är henne Anto menar... Så hon får väl skylla sig själv i guess när hon bara hade kunnat strunta i det helt?

#27 - Anonym

Bara jag som tycker det här är helt sjukt haha

#28 - Anonym

Tycker som många andra att Antonija och även Linn skulle ta allt privat. Men varenda känd människa ska ALLTID ta allt via sociala medier då dem vill att folk på något sätt ska veta om det och omedvetet göra så att den andra ska får skit, vilket är fett löjligt. Men kändisar tjänar ju även på det. Däremot sa aldrig Antonija något namn, jag vet själv många gånger man pikat människor utan att säga deras namn. Att folk trodde att det var Linn är en sak, men om det var Linn skulle vi aldrig får veta om inte dem själva skulle säga det. Att Linn då väljer att ta de via story visar ju att det var hon, och att hon tar åt sig och vill nå ut till människor för att starta något gentemot Antonija. Att Antonija därefter svarar är för att Linn nämnt hennes namn och då måste hon göra sin talan höjd. Allt är bara löjligt helt ärligt och man kan förstå båda i detta fallet. Däremot gjorde ju Linn fel genom att inte hälsa för att hon ”hade en dålig dag” och visst hade hon de, men som Antonija skrev man ska aldrig vara elak för det. Att Antonija därefter medvetet pikar Linn är ju också fel då saker alltid kommer fram. Allt är bara löjligt helt ärligt

#29 - Anonym

Backar antonija 100% i detta, hon har inte ens hängt ut linn men linn gick ut med själv att det var hon. Linn är dryg vilket måånga har varit med om

#30 - #30

Varför tror ni Linn börjar uppmärksamma detta nu? Typ 2v efter Antonija ens lagt ut något? Plus att Anto inte ens nämnde namn?? Så vem Fuck är de som försöker fiska fame? Linn är medveten om att hon börjar bli orelevant så därför måste hon skapa drama för å bli relevant igen.

#31 - Eb

Gillar Linn men hon har verkligen hybris

#32 - Anonym

Asså orka vara så butthurt som antonija. Varför skrev hon bara inte direkt till Linn???
Hon ville bara försöka vara rolig och göra narr av någon annan. Grow the fuck up guuuurrl. Hade heller inte hälsat på någon som jag tycker är otrevlig. Linn är väl inte fake och slickar alla influencers rövar som A.

#33 - Anonym

En fråga till alla er som skriver att Linn har hybris: på vilket sätt har hon hybris? Hur märker ni det?

Tycker ni ärligt det eller är det något ni bara slänger ur er?

#34 - Anonym

Håller med att det va omoget av Antonia att skriva om det från början, men hon nämnde aldrig några namn och har därmed INTE hängt ut Linn på något sätt alls. Nu va det Linn som startade upp det igen och erkände. Fel av henne att dra upp det igen tycker jag när alla ändå hade glömt det nu.

#35 - anonym

Men helt ärligt, det är extremt lätt hänt att missa någon när man hälsar på folk på en fest. Och som Linn skriver så var Antonija alltså inte trevlig, eller har inte varit tidigare, klart man inte vill hälsa på personen då tbh. Det har ingenting med hybris eller kändisskap att göra.
Sen tycker jag absolut att de borde ta det privat, men Linn har inte gjort fel. Hon hade en anledning till att inte hälsa och vare sig det var för att hon missade/trodde att hon redan hade hälsat etc. eller för att Antonija inte är en människa hon vill umgås med pga hur hon beter sig, eller något annat, så har hon rätt att inte hälsa. Det är ingen big deal. Inte som att en vanlig människa beter sig såhär om en "vanlig" människa inte hälsar på en fest. Liksom släpp det! Och att sen skriva ut det utan att skriva vem för att försöka få uppmärksamhet och att folk ska börja prata om det.. Näe, riktigt fjantigt! Tycker Linn gjorde rätt som taggade Anto i sin story i alla fall. Och som någon annan skrev i kommentarerna, Anto har tappat visningar, klart hon ska starta nått sånt här då. VAD för anledning har man annars till att bete sig som ett dagisbarn?

#36 - Anonym

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.? Okej så Antonia vill bli kallad för vidrig människa och bli uthängd. Låter ju normalt eller. Luktar lite dubbelmoral.

#37 - Anonym

Tror hela denna situationen är ett stort jävla missförstånd.

#38 - Anonym

Tror att Linn är lite socially awkward runt människor hon inte känner när hon inte är full. Kanske därför hon inte hälsade. Tvivlar oavsett väldigt starkt på att hon bara ignorerade om Antionia försökte hälsa.

#39 - Anonym

#33 Avundsjuka obviously, måste hacka på henne varje chans dom får :)

#40 - Anonym

Lol alla ni ska bara veta att den som alltid är trevlig mot folk är Antonija, har folk som umgåtts med båda och ingen är så genuin som Antonija. Hon hälsar ALLTID på folk hon vet vilka det är. Linn däremot gör inte det, hon är endast trevlig mot folk hon vill vara trevlig mot. Hon har hybris och tycker att hon är fett snygg och allt däremellan och verkar vara fett skön på sina videos men de är inte vad hon är irl. Irl är hon fett dryg och nonchalant. Gillade Linn innan men hon är verkligen inte samma person på sina videos som hon är i irl. Hon försöker leva upp till något hon inte är och det är också därför hennes vänner som Agnes och Jennifer inte hänger med henne lika ofta

#41 - Hampus

Pinsamt beteende av båda två. Sluta backa folk hit och dit! Det är två vanliga människor bara. Lägg er energi på annat än deras icke-problem! #influenceräringetriktigtyrke

#42 - Anonym

Palla bry sig om folk som inte ens är äkta. Båda har gjort sina bröst, fixat näsan, brynen, fransarna och läpparna. Tycker folk ska lägga energi på äkta influensers som faktiskt gör något bra och vettigt på deras plattform istället för att ljuga för sina följare om hur snygg man är tack vare botox och fillers

#43 - Anonym

#40 #42 Yikes

#44 - Anonym

Linns hybris är utan dess like. Och alla som tittar på henne och fangirlar henne måste växa upp. Så töntigt när man tittar på Antonijas Instagram och ser hur folk kommenterar hur anto hängde ut Linn. Linn hängde ut sig själv. Bara för att folk kopplar att det är Linn betyder det inte att A skrev hennes namn som uthängning. Snälla väx upp människor och framförallt alla som rövslickar Linn.

#45 - emma

tycker det är intressant hur folk i kommentarsfältet beter sig som att de känner någon av dessa två. Linn är så här och så där och Antonija är så här. Linn har hybris och hälsar aldrig medan antonija är snäll och genuin och hälsar på alla. Hur FAN vet ni det? helt ärligt??
Bara för att Antonija skriver i en mening på insta story att Linn hälsade på alla utom henne behöver det inte alls vara sant, har svårt att se hur man kommer fram till en grupp och hälsar på alla utom en. Tror helt enkelt inte att det är sant.
Det är väl mycket möjligt att Linn missat att hälsa på någon men SNÄLLA RARA släpp det, hon har annat att tänka på och behöver inte en hatstorm för en sån här skitgrej. Barnungar

#46 - Stella

#45 men lilla gumman SÄTT DIG NER! Du frågar hur alla kan veta om hur det är du och så? Då frågar jag dig eftersom du skrev ” har svårt att se hur man kommer fram till en grupp och hälsar på alla utom en. Tror helt enkelt inte att det är sant.” Och hur FAN vet eu det? helt ärligt??

#47 - Anonym

Ni som backar Linn i detta är löjliga och ouppfostrade. Man hälsar på ALLA och skyller inte på sitt mående. Märks att ni inte har vett och etikett om ni stöttar faktumet att frysa ut någon. Antonija har blivit uppfostrad på ett riktigt juggessätt och vet hur mycket respekt man ska ha för varandra.

#48 - Anonym

Ni som backar Linn i detta är löjliga och ouppfostrade. Man hälsar på ALLA och skyller inte på sitt mående. Märks att ni inte har vett och etikett om ni stöttar faktumet att frysa ut någon. Antonija har blivit uppfostrad på ett riktigt juggessätt och vet hur mycket respekt man ska ha för varandra.

#49 - Anonym

Men vill inte Linn hälsa på Antonija behöver hon väl inte göra det?
Varför ska Antonija ligga och tjuta över det?
Det minsta hon kan göra är väl att hålla det för sig själv.

#50 - Anonym

#46 SäTt DiG nEr, riktigt bra och intelligent skrivet. Mår du bra? :)

#51 - Anonym

#47 Är alla tvungna att hälsa på Antonija när de ser henne eller vad är problemet, det är ett fritt land, inget med vett och etikett å göra, tagga ner lite :D

#52 - Anonym

Har Felicia Bergström helt slutat med YT? Pga av ett bråk som togs offentligt? Väx upp!!!

#53 - Anonym

Förstår inte hur folk kan tycka att Anto är den omogna i det här? Hon har som nämnt aldrig sagt att hela grejen handlade om Linn? Man måste få berätta vad man varit med om utan att andra människor ska göra anspråk på nån annans känslor eller upplevelse. Förminskar Absolut inte Linns dåliga mående, men vafan kom igen? Hälsa på alla utom en för att sedan hävda att man mår dåligt. Nej dåligt gjort av endast Linn och en sådan extrem dubbelmoral då Anto som sagt aldrig gått ut med namn

#54 - Anonym

#49 #51 det handla om hyfs man hälsar tillbaka även om man inte måste, hur är ni uppfostrade egentligen?

#55 - Anonym

#54 Ber så hemskt mycket om ursäkt, min mor/far lärde mig aldrig att man är tvungen att hälsa på Antonija, annars är man en hemsk människa. Men nu tack vare din utstrålande visdom så kan jag ta med mig det vidare i framtiden. Tack så mycket för att du existerar <3

#56 - Anonym

#55 man är hemsk oavsett om det är Antonija eller någon annan... man hälsar tillbaka oavsett. punkt slut

#57 - Anonym

#56 Aa shit vad hemsk man är asså.

#58 - Anonym

#57 är det bara 12 åringar här inne eller? För du beter dig som en. Väx upp!

#59 - Anonym

#58 Förlåt om jag ej delar din åsikt, glömde bort att det är din åsikt eller så är man 12 år gammal :>

#60 - Johanna

Tycker Antonina överdriver och gör det till en större grej än vad det är. Visst Linn hälsade inte men komigen varför ta det så personligt, Linn har ju också gått ut med att hon inte mår så bra, hon är också människa och INGEN kan vara snäll 24/7. Det känns mer som att det är Antonja som har hybris, går och gråter över att hon nt fick Linns uppmärksamhet

#61 - J

Vem skulle ens vilja hälsa på Antonija?

#62 - Anonym

Vem syftar Nina Glimsell på i senaste ig-story?

#63 - LL

#62 hon syftar på nicci hernistig.... Filmade sina grannar bråka o tyckte hon blev störd av sin sömn..... Bortskämd...

#64 - Lol

Man kan säga Hej oavsett hur dåligt man mår, hon är väl inte stumm? Notera att hon hälsade på ALLA i sällskapet förutom Antonija.

#65 - Anonym

Håller med om det Nina skriver! Detta kan ju vara en tjej som skriker för uppmärksamhet i hopp om hjälp. Hon skriker nej två gånger i videon. För allt vi vet så blev hon våldtagen, misshandlad etc strax efter att det blev tyst och Nicci äääntligen kunde få sin skönhetssömn

#66 - S

Förlåt men om Linn hälsade på ALLA andra än antonija så var det värt troligtvis ett misstag (tror att hon hälsat eller att anto kom in i konversationen senare utan att Linn märkte) eller så måste det finnas en anledning till att hon inte ville hälsa, inget av de orsakerna borde göra så anto känner sig så sårad att hon skriver det på sin story istället för att ta den privat

#67 - Anonym

bakkkkkkk antonijaaa

#68 - Falaizha

ANTO FOR LIFE

#69 - Anonym

Världen kretsar inte kring Antonija. Om Linn väljer att inte hälsa på henne så kanske det finns en anledning till det?!
Kom ner på jorden Antonija och sluta böla. Linn kanske inte vill vara falsk och hälsa och fjäska som alla andra influencers. ”Omg gummaaaaaan så fin du e” sen snackar skit bakom ryggen. Vet mer än du tror Anto.

#70 - Anonym

Antonija om någon ska inte prata om hybris. Hon har betett sig otroligt fel ett flertal gånger senaste året bara. Först de pinsamma samarbetena med MyFlawless och de där blackpodsen, som hon "skulle ta upp men behövde mer kött på benen", men fortfarande inte gjort. Hon började med att svara snäsigt på alla som kritiserade det, och sedan började hon radera alla kommentarer hon får om det och om hur hon vilselett sina följare att köpa SKIT. Sedan städade hon en strand utomlands och målade upp sig själv som en miljöhjälte (fast hon bara senaste halvåret varit utomlands typ åtta gånger) och blev lack och gnällde på folk som kritiserade just detta istället för att ta lite ansvar. Men det är ju någonting som hon inte verkar kunna göra någonsin - ta ansvar.

Influencers vill att alla ska ta dem på så jävla stort allvar hela tiden och "att folk ska förstå att det är ett riktigt jobb", men ingen skulle få bete sig på det här sättet på en riktig arbetsplats. Dessutom har hon ett flertal gånger startat drama på det här sättet, och oavsett om hon inte nämner namn så är det inte okej att kalla någon annan en vidrig människa. Hon är vuxen, hon hade inte behövt lägga ut det och skriva som hon gjorde, och hon borde lära sig att det inte är ELAKT att inte hälsa på någon. Linn kanske inte bara ville, för att hon inte diggar Antonija? Ingenting med uppfostran att göra, det är att vara true mot sig själv.

Jag har gillat Antonija innan, men nu har hon klampat i klaveret för många gånger för att jag ska ha kvar någon som helst respekt för henne.

#71 - Anonym

har Linn fixat något mer än läpparna? Typ botox i pannan eftersom ingenting i hennes ansikte rör sig när hon t.ex höjer ögonbrynen i hennes senaste video.

#72 - Anonym

#71 Vad har Linn inte fixat egentligen. Hela hon utstrålar ju skönhetsingrepp. Vad hände med naturlig skönhet egentligen?

#73 - M

Brukar inte kommentera här men Antonija beter sig som ett barn i detta? Fråga Linn först innan om det är något problem, om hon inte såg henne eller dylikt istället för att hänga ut en "viss influencer" som elak och vidrig på dina sociala medier så fort du kommer hem? Riktiga ex on the beach-fasoner helt ärligt. Hon är väl ändå några år äldre?

Backar Linn till hundra. Såklart man kan råka missa hälsa på någon, särskilt när man mår dåligt och kanske inte är lika uppmärksam på andra. Jättetöntig grej haha

#74 - Anonym

Det bästa från allra första början vore att ta det privat, ingen är bättre än den andra. Linn hälsar på alla utom antonija - antonija skriver ut det offentligt och det blir värsta grejen. Nu skrev inte antonija om vem det var från början, men känner rent spontant att situationen hade varit smidigare ifall dom tog det med varandra?

#75 - Anonym

att säga ”va bara snäll” till någon som mår as funkar inte riktigt ???? det är lättare sagt än gjort, ingen är riktigt sig själv när de mår dåligt o därför är det lätt att bli sedd som otrevlig eller känslokall. så störande kan det väl inte va

#76 - Anonym

Men shit vilken attityd. Nej Linn bete dig som den influencer du faktiskt är, tack

#77 - Julia

Jag tittar inte på Linn längre men minns henne som en blygsam person som kanske inte har så lätt för sociala situationer. Som en extremt introvert person så förstår jag henne om hon inte alltid vill hälsa på alla. En dålig dag måste alla få ha oavsett om man är influenser eller ej. Dessutom kunde Antonija tagit detta med Linn privat så hade det aldrig blivit en sådan här stor grej av det.

#78 - Anonym

Varför hälsade nt Bah antonija på Linn om d nu e så viktigt

#79 - Anonym

Linn är så jävla skön!

#80 - Anonym

Tycker båda är ganska omogna.
Antonija borde sluta överdriva så mycket och Linn hade ju kunnat hälsa

#81 - Anonym

Backa Antonija i detta!

#82 - Anonym

Backa Antonija i detta!

#83 - Anonym

Antonija har rett ❤️❤️❤️❤️❤️ PS det fina ingen sida asså bara för att du tycker att du är på Linns sida så behöver ni inte skriva det det kan såra andra Till example antonija hon har också känslor men Linn har gjort fel och antonija❤️❤️❤️❤️❤️❤️

#84 - Anonym

Antonija har rett ❤️❤️❤️❤️❤️ PS det fina ingen sida asså bara för att du tycker att du är på Linns sida så behöver ni inte skriva det det kan såra andra Till example antonija hon har också känslor men Linn har gjort fel och antonija❤️❤️❤️❤️❤️❤️

#85 - Anonym

Jag är 111% på Antos sida!❤️

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com