#1 - Anonym

OJ så rolig.. NOT. Alltså vad är poängen med att göra sånt här? Så jävla löjligt, och inte ett dugg förvånad över att det är just LINNS pappa.. suck suck suck

#2 - Amand

Hur kan man ens bli kränkt över detta?😂😂 Får man inte gnälla över att ens sprayran blivit fel utan att bli kallad rasist. Det om något är sinnesjukt

#3 - Anonym

Handlar väll inte om att han blev brun, va väll att han har 2 vita cirklar runt ögonen?

#4 - Felicia

Jag håller verkligen med om att blackface är fel men jag förstår inte riktigt varför det är blackface här? Jag vill gärna lära mig så hoppas någon vill förklara. Så som jag fått lära mig så är blackface när någon målar sig svart i ansiktet för att imitera POC, t.ex. för att håna eller för att klä ut sig. I detta fallet förstår jag inte riktigt varför det klassas som blackface då det känns som att han inte gjorde det för att försöka efterlikna POC?
Tack på förhand!

#5 - Anonym

Jag kan helt ärligt inte sluta skratta åt dagens lättkränkta människor hahahah det är för fan en spraytan som misslyckades skärp er för fan.

#6 - Anonym

hur fan är det blackface? Han råkade ta lite för mycket brun utan sol, så nu såg han ett snäpp mörkare ut än vad han egentligen skulle se ut. Snälla jösses vad jag blir arg på lättkränkta människor. Är själv mixed.

#7 - Anonym

hur fan är det blackface? Han råkade ta lite för mycket brun utan sol, så nu såg han ett snäpp mörkare ut än vad han egentligen skulle se ut. Snälla jösses vad jag blir arg på lättkränkta människor. Är själv mixed.

#8 - Q

Först, det är inte spraytan det är sot. Sen vafan, brukar tycka om TNKVRT men vad fan tänkte han här? 🤦🏼‍♀️ Låter som min kompis som tyckte att sola va rasistiskt för man blev mörkare.

#9 - tindru

Okej isåfall borde ingen få använda spraytan eller sola eftersom det ger en person snäppet mörkare färg. Sjukt lättkränkta människor.

#10 - Anonym

Det som händer är alltså att som vanligt blir vita människor kränkta över någonting som inte angår dem alls. Är folk så känsliga verkligen?

#11 - Anonym

Jag förstår reaktionerna, men jag tror bara Joans gjorde sig lustig över kontrasten till hans egen hudfärg och hur skevt det såg ut runt ögonen. Eftersom han är en stor profil är det emellertid bra om han åtminstone kan förklara sig för de upprörda rösterna (och om tvunget be om ursäkt.). Jag förstår inte varför många ska hålla på att skriva att alla är så lättkränkta. När jag ser ett sådant kommentarsfält blir jag väldigt varm om hjärtat och stolt över att få bo i Sverige. Ska man aldrig kunna kritisera, ifrågasätta eller kontemplera? Jag förstår inte. Hur ska det annars kunna ske framsteg i visdom och tänkande?

#12 - Anonym

Människorna som blir kränkta över detta bör logga ut från internet...

#13 - Anonym

Herregud vad folk är lättkränkta...

#14 - Dedu

Lättkränkta jävlar.. -.-

#15 - Anonym

Blir man kränkt av det här så kan man fan inte överleva i denna värld.

#16 - Anonym

Det var precis så här det började på 30-talet, folk publicerade "blackface"-bilder på Instagram...

#17 - Anonym

#16 din mening håller inte ihop riktigt... fanns det instagram på 30-talet? lär dig att formulera dig bättre

#18 - Ge er

Här kommer PK-poliserna!!!!!! Ur vägen 🚨🚨

#19 - Anonym

Såklart att TNKVRT ska kommentera, rätt ska vara rätt! Gud nåde att man råkar ta en för mörk färg på spraytan - rasistiskt ju /s

#20 - Anonym

Kan vi ta en tyst minut flr att det är vita som sitter och kommenterar pk, era clowner klart ni säger pk när det inte rör er nånstans och att ni ser detta som nöje när folk har dödats pga sin hudfärg, men de lugnt det va hu bara ett sKäMt fortsätt se det som något roligt och va med och bidra till normaliseringen av blackface, slår vad om att ni inte ens vet vad det egentligen innebär

#21 - Anonym

#20 det är du som över reagera det handlar om en spraytan som blev fel. Man är inte automatiskt rasist för de. Blackface handla om när man MEDVETET hånar och förnedrar människor med mörk hy. Men en spraytan va ett misstag som blev och inget jävla hån mot någon individ. Snälla skärp dig.

#22 - Anonym

#21 misstag som blev fel***

#23 - Anonym

hur orkar folk

#24 - emma

Om man följer Linn eller Jonas kan man nog förstår att jonas inte menar något illa! Kan knappast föreställa mig att han hade en rasistisk tanke bakom detta inlägg!

#25 - Anonym

vilken sorglig värld man måste leva i när man ständigt tror att allt är rasistiskt. sen när handlar blackface om att man råkar lägga för mycket brun utan sol/spraytan?

#26 - Anonym

Tänker inte ens kommentera hela blackfacegrejen, men kan vi bara diskutera vilken otroligt trött humor jonas har? När ska vi sluta låtsas som att han är rolig? Riktig torr

#27 - Anonym

Så nu är alla som solar och spraytanar sig rasister? Jag undrar vilka som inte är rasister då?

#28 - Anonym

Helt annat ämne men känner att jag måste få fråga. Har inte sanna Asaldo blivit extremt smal på sista tiden. Jag vill absolut inte vara någon som kommenterar andras utseende eller vikt, men vet inte vart jag ska vända mig då jag känner mig genuint oroad. Kanske konstigt att skriva på denna blogg men vet inte vad jag som läsare kan göra.

#29 - Anonym

Hade Jonas skrivit t.ex något rasistiskt och känslokallt i texten då hade vi lätt kunnat diskutera om blackface MEN nu skrev han ju att han bara va lite orolig att färgen inte skulle gå bort

detta är lätt en stor överreaktion.

#30 - arg

omg jag får panik, han skriver ju att det är en misslyckad spraytan??????? folk är fan sjuka i huvudet

#31 - Anonym

Han är ju universums tråkigaste människa varför i helvete följer folk honom?

#32 - F

#28
Har tänkt precis samma sak i flera månader! Men aldrig sett någon annan reagera på det varken här eller i hennes kommentarsfält. Undra om hon tar bort kommentarer? Jag följer henne inte ens men jag har tänkt på vilken enorm skillnad det är nu jämfört med för några år sedan. Hon måste ha gått ner många kilo och det ser faktiskt inte ut som hon mår bra. Och det kommer från någon som varit underviktig hela mitt liv (och fortfarande är) men aldrig haft någon ätstörning, trots att många som inte känner mig säkert misstänkt det. Men jag har åtminstone gått upp lite sakta men säkert med åldern, vilket verkar vara tvärtom i Sannas fall. Hade hon alltid varit så smal hade jag nog inte reagerat utan tänkt att det nog är naturligt, nu är jag tveksam.

#33 - Anonym

Själv är man icke svensk förstår inte varför svenskar har fått för sig att leka att det står upp för alla rättigheter som finns. Inte ens jag som icke vit blir kränkt de som blir kränkta är vita svenskar som är oftast är vänster och lättkränkta. Åherre väx upp mongon. Ni verkar inte ens veta vad blackface är.

#34 - Anonym

https://youtu.be/xtZp4eR0Hbo När din YouTube kanal och content inte ger tillräckligt med tittare.

#35 - Anonym

#26 det kallas pappahumor din jävla pajas

#36 - Anonym

#40 Jag vet vad det kallas men det är extremt torrt? Drar inte ens lite på smilbanden åt något av hans skämt.

Inte snällt att kalla någon pajas bara för att man tycker att någons humor är tråkig?

#37 - Anonym

Alla som blir kränkt av något som detta behöver en verklighetscheck. Han är inte ens färgad svart ? Endast en spraytan lol. Dessutom så hade han inte i avsikt att göra en blackface eller vara en apa som Jockiboi använde som försvar för några år sedan. Sverigr har blivit ett jäkla PK land!

#38 - Anonym

#32
Som du skriver så tror jag inte heller att det är någon naturlig viktnedgång utan snarare tvärt om. Har aldrig sett någon kontera eller prata om detta vilket jag tycker är konstigt med tanke på att skillnaden från förr är så pass stor. Känner bara att jag vill hjälpa henne på något sätt, men vet inte hur. Jag hoppas att hon kan få den hjälp hon behöver (om hon du behöver hjälp det vill säga), och att hon håller sig frisk.

#39 - Anonym

Hahaha men herregud. Det är ju inte att vara brun/mörk han skrattar åt. Hur lättkränkt kan man vara 😂 hade förstått om det faktiskt varit något uppenbart rasistiskt där det verkligen framkom att han ogillar mörka människor. Men man fattar ju att det inte var så han menade.

#40 - E

Hahah men stackarn. Han har ju antagligen ingen aning om vad blackface är. Sluta mobba boomers lol

#41 - Anonym

Någon som vet vad som hände med love Islands "enda värdiga vinnarpar" Anton och Anna? Är dom ens tillsammans fortfarande?

#42 - anonym

herregud.....

#43 - Viktoria

Någon mer som lagt märke till att Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf inte gillar samt kommenterar varandras bilder på Instagram? Ingen av dem önskade varandra grattis när dem fyllde år. Såg så mycket av dem båda på deras Instagram förr och nu inget alls..?

#44 - F

Vem är asaldo??? Alsrig hört talas om den. Svarar du dig själv eller?

#45 - Anonym

jävla idioter, jag åker privatjet för att resa och ni åker reguljärflyg hehe

#46 - Anonym

#28 och #32 det är solklart något som är fel, men ingen vill säga det till henne tydligen. Det syns så tydligt på hennes bilder, alla ben syns, och inte på ett hälsosamt sätt.

#47 - Anonym

#28 och #32 det är solklart något som är fel, men ingen vill säga det till henne tydligen. Det syns så tydligt på hennes bilder, alla ben syns, och inte på ett hälsosamt sätt.

#48 - Anonym

skriv att kammi skaffat en till hund

#49 - Anonym

Är det någon som anser att Rask levererar vloggar på sin kanal?
Detta är ett hån mot seriösa youtubers. Och andra sidan behöver de inte tigga för sitt dåliga arbete för överlevnad likt Rask.
Du får vad du ger heter det. och de infrias verkligen i detta fall. De är inte konstigt andra youtubers tjänar måttligt på sina kanaler på dem lägger ut. De jobbar verkligen och redigerar kliver ur sitt hem gör de kreativa en tittare förväntar sig ta del av.
Kan inte finnas många personer med den arbetsmoralen som varje dag hittar ursäkter till varför du missköter ditt jobb.
Utanför YouTube sjukskriver du dig om du inte kan jobba och går inte dit och ursäktar att imorgon ska jag jobba återkommer då för att återkomma och skjuta upp jobbet en flera dagar en vecka. Att inte jobba för sin lön känns girigt mest. Slå på kameran å få snabba pengar med swish för inspirationen inte finns. Kanske bör man kolla sig runt och söka jobb som ger pengar då. Att flasha med dyr dator du endast har för ladda över mobil klipp utan redigering, en tagning seriöst är de dit pengarna går i donationer. Eller att lösa privata problem i ekonomi. För den leverans som utlovas är under all kritik.
Kolla på Ben mitkus. Han levererar jätte bra vloggar och de finns hur många som helst.

#50 - Anonym

#49 Vem bryr sig. Titta inte då. Du verkar väldigt bitter. Tagga ner.

#51 - Anonym

Det skulle vara okej om han tog en färg som skulle få han att se lite mer tan ut än hans normala hudfärg, men den nyansen han tog får honom att verka som en brun man. Om man ska ha en spraytan så ska man välja det som får en att se tan ut, något som verkar realistiskt. Det här får honom att se ut som om han tillhör en helt annan ras.

#52 - Anonym

#49 var länge sedan han levererade, se bara på dyra datorn han köpte. Det skulle rassla ut vloggar när han köpte den lovade han, inget hände. Barnen skulle få åka på semester. Inget hände. Frugan skulle få åka utomlands, inget hände. INGET HÄNDER. Han händer inte. Han är ute ur leken.

#53 - Anonym

#51 Ras? Haha du borde nog inte uttala dig om detta med tanke på att du anser mörkhyade vara en annan "ras"

#54 - Anonym

#53: Fast afrikaner tillhör annan ras eller art. Vartenda däggdjur är indelat så, varför skulle inte vi människor vara det också?

#55 - Anonym

#54. Människor delas inte in i raser eftersom att vi är så lika genetiskt, läs på snälla

#56 - Anonym

#50 standard kommentaren när du påpekar alt ger kritik så blir definitionen bitter. Hahahaha seriöst....säger du de till chefen också då den har samtal om din arbets prestation. Kritik och saklighet är varken hat eller bitterhet. Du tror säkert saker är taget från intet. Denna person lovordar och snicksnackar gallimatias om mångt och mycket som ständigt resuletarar i livestreams för snabba pengar via swish donationer. Tittarna ska bidra med icke utfört jobb. För alla redskap för att kunna leverera bra videos har han köpt in och fått säkerligen en hel del ur donationer. Eller så vette gudans vart dessa bidrag tar vägen. Inge fel med de. Men var ärlig i så fall och berätta att de inte går till kanalen som lägger ut små klipp.

#57 - Anonym

#56 Du är självaste definitionen av bitter. Tack för att du bevisade det så tydligt :)

#58 - Anonym

#28 Hon har ju alltid varit smal, men ja det är tydligt att hon lider av aneroxia :( hon verkar ha påverkats enormt mycket av smalhets etc, då hon för några år sedan var väldigt fin naturligt men verkar nu ha fixat sitt ansikte något otroligt mycket.. hennes läppar är ENORMA

#59 - Anonym

Väldigt tragiskt att det ska behöva sluta så :/

#60 - Anonym

#58 Skrämmande hur du bara antar att någon lider av anorexia, det är ganska allvarliga anklagelser du kommer med. Du inser att man kan gå ner i vikt av andra anledningar än just en ätstörning? Vissa sjukdomar gör att man går ner i vikt ”naturligt”, även om man har sämre värden eller brist på någonting i kroppen kan man gå ner i vikt. Sen kan det absolut vara så att hon lider av en ätstörning, men det är ingenting folk ska spekulera om, det är respektlöst och vidrigt

#61 - Anonym

News update... om du blir kränkt, ett tips.
Världen kretsar inte kring dig.

#62 - Anonym

Till alla er som skriver ”lättkränkta” eller ni som skriver ”hur är detta black face” eller ”Han skriver ju att det var en misslyckad spraytan.

Ni alla borde läsa på om vad blackface står för.
Definitionen av Blackface är att på ett eller annat sätt måla eller göra sin hy, ofta enbart ansiktet mörkare än sin egna hudfärg i ett komiskt eller underhållande syfte.
Oavsett om det är medvetet eller omedvetet förlöjligat av svarta personer i dags läget så är blackface alltid diskriminerande och förlöjligande av svarta personer.

Läs på och kom tillbaka sen.

För det andra är spraytan i sig ganska promblematiskt. Speciellt när det går över styr och vit person ser ut som en svart person.
En svart person kan inte tvätta av sin hudfärg. Svarta personer och POC har upplevt förtryck, slaveri, våld, hot, och mord. När en vit person sprayar ner sig i brun färg får de endast komplimanger, trots att en person med exakt samma hudfärg fast som är född med den hudfärgen får utstå så mycket skit och förtryck.

Hudfärger är inte trender.

För övrigt är TNKVRT asiat och har absolut delvis TF för detta. Så till alla er som säger att det endast är vita som reagerar. Ni har fel.

#63 - Anonym

Emma Hallberg är queen of blackface

#64 - Anonym

#62: Du underminerar själv ditt resonemang genom att säga att "alla" mörkhyade blir diskriminerande och förlöjligande av ett svartmålat ansikte. En mycket grov generalisering som inte stämmer. Läs på och kom tillbaka sen!

#65 - Anonym

#64 Jag skrev inte alla, jag skrev alltid. Läs igen.

Själv klart finns det alltid undantag. Undantag där svarta personer anser att Jonas post är helt okej, där de tycker att blackface inte är ett problem. Precis som det finns kvinnor där ute som inte vill kalla sig feminister, eller som röstar SD, trots att partiets har åsikter som förtrycker oss.

#66 - Anonym

Vem är asaldo?

#67 - Svenja

Är inte förvånad över att folk blir så sjukt lättkränkta.. Ska det bli förbjudet att sola eller använda brun utan sol? Så folk inte ska bli så jävla lättkränkta 🤦🏼‍♀️

#68 - Anonym

#67 Nej precis, för att ni som blir butthurt över att skämta om sjukdomar är inte mindre lättkränkta?
Bara för att du inte drabbas av rasism, så betyder det inte att det är okej att göra blackface eller BUSA sig tills man kan klassificeras som svart. Det betyder inte att dom som drabbas av rasism är lättkränkta.

Alla har vi saker som vi tycker är okej och inte okej. Jag kanske tycker det är helt okej att skämta om sjukdomar, medan du inte gör det. Men jag kallar inte dig för lättkränkt ändå. Tänk lite.

#69 - Anonym

#68 Lugna ner ditt ego lite, världen kretsar inte kring dig eller dina resonemang :)

#70 - Anonym

#69 Säg det till alla som gapar "men gud vad lättkränkta alla är!!!!!111!!!"

#71 - Anonym

#65 snacka om att vara en hjärndöd individ. Håller långt ifrån med SDs politik men du menar på fullaste allvar att ett parti som sitter i riksdagen och i mätningar är det största partiet i Sverige förtrycker kvinnor? Du menar alltså att var femte svensk vill att kvinnor ska bli förtryckta?! Snälla ge ett konkret exempel hur något av våra partier i riksdagen förtrycker kvinnor.p Åter igen, delar ej politiska åsikter med SD men det du säger är ren propaganda du håller på med och är mer problematisk retorisk än dumförklaringar. Det är sådana som dig som smutsar ner vänstern. Stick!

#72 - Anonym

#25 jag är kvinna, kallar mig inte feminist men är endå för jämnatälldhet, är min åsikt mindre värd bara för jag inte stämplar mig som feminist? Varför måste jag vara feminist bara för jag är kvinna?

#73 - Anonym

#71 Men så du menar att bara för att ett parti sitter i riksdagen och har folks stöd så är det omöjligt för partiet att ha åsikter som missgynnar grupper i samhället? Fucking clown.

#74 - Anonym

#73 Politik som missgynnar grupper och politik som förtrycker är två helt olika saker och jag besvarade kommentaren ang SD förtrycker kvinnor. Jag röstar just inte på SD för deras politik missgynnar en grupp jag gärna tar stöd för. Men att påstå att partiet förtrycker, då vill jag gärna ha stöd på ett sådant grovt påstående. Sverige är ett av dom minst förtryckta nationerna i världen så jag tror inte att ett parti hade fått så mycket stöd om det så fanns en agenda om förtryck gentemot kvinnor. Måste helt enkelt stå upp mot ren idioti.

#75 - Anonym

#71 Ja det vill sänka den fria aborträtten. Det är en förtryckande åsikt. Förtryck finns i många olika grader och spektrum.

#72 Jag sa aldrig att din åsikt är mindre värd. Sluta vrid på mina ord. Feminism står för jämställdhet, feminism är definitionen av jämställdhet. Sen om du har en annan syn på feminism, ja då är det upp till dig. Med det är väldigt motsägelsefullt att säga att man inte är feminist men är för jämställdhet.

#74 Man bör aldrig jämföra förtryck. Ja vi i Sverige är privilegierad, vi i Sverige är en av de minst förtrycka länder. Dock betyder inte det att vi i Sverige inte kan uppleva förtryck, diskriminering eller andra åsikter som missgynnar vissa typer av personer.
Världen har absolut större problem, så som exempelvis hedersvåld, förtryckande religoner och lagar i andra länder. Men det betyder inte att vi i Sverige inte får bry oss om saker som vi tycker är problematiskt.

#76 - Anonym

#74 Att relativisera så som du gör här är ju inget argument. Vi kan fortfarande ha problem inom Sverige? Och politik som missgynnar grupper kan ju sluta i förtryck, det är en hårfin gräns. Kvinnoförtryck är strukturellt och ju mer SD väljer att föra en politik som inte gynnar kvinnor desto mer bidrar de till det strukturella kvinnoförtrycket. Om du vill förstå varför det finns folk där ute som uppfattar deras jämställdhetspolitik som förtryckande så läs på deras hemsida under den fliken, det står ju i princip mellan raderna att de är antifeminister. SDs politik lockar främst män och gynnar dem mest. De vill inskränka aborträtten, de är emot kvotering som gör det möjligt att göra arbetsplatser mer jämställda, de vill inte tillåta samkönade äktenskap, de är emot utbildning och forskning i genuspedagogik, de röstade för att avskaffa jämställdhetsbonusen för några år sen, de vill ta bort pappamånader osv. Många anser att detta i praktiken helt enkelt är kvinnofientliga ställningstaganden, du behöver ju inte hålla med om det dock.

#77 - Anonym

SD är väl ett av få partier vi har som värnar om kvinnofrid.

#78 - Anonym

#76 Jag är helt för att diskutera svenska problem och jag ställer mig inte någonstans förnekandes över dom problem vi upplever i Sverige. "Det står ju i princip mellan raderna att de är antifeminister" för det första, att inte vara feminist betyder inte per automatisk att man är antifeminist. För det andra måste de förstå att det finns så otroligt många där ute som inte kallar sig feminist men endå tror på jämnställdhet och lika värde. Feminism är ett begrepp med ideologisk bakgrund vilket gör att alla inte kan relatera till just feminist men endå både tro och kämpa för jämnställdhet. Om du vill kalla dig feminist för att du tycker att du tillhör den gruppen så får du väldigt gärna göra det, men exludera inte andras vilja och hopp om jämnställdhet bara för dom inte kallar sig feminister. För det tredje så erkänner du att du väljer att tolka deras text hur du vill så att argumentera med en människa som hänvisar till något för sen säga "det står ju i pincip mellan raderna" är ju helt omöjligt då du redan har din fasta åsikt hur du kommer tolka saker. Ang Aborträtten, så handlar det väl egentligen om att ge kvinnan större säkerhet då det brukar innebära en hel stress, komplikationer efter vecka 12. För att upplysa dig så sker redan dom flesta aborterna innan dess. Kvotering är bara en verktyg för att försöka få styrelser och ledningar att bli jämnlika mellan kvinnor och män. Det betyder inte heller per automatik att det blir mer jämnställd, är du med? Samma med genuspedagogik. Det är ett enbart ett ideologiskt verktyg för att försöka implementera jämnställdhet utan Stereotypiska könsnormer. Men tänk om dessa könsnormer kanske behövs? Det finns forskning som menar att samhällen med starka stereotypiska könsnormer kan vara positivt för just jämnställdhet. Sen att SD är emot samkönad m.m kan jag inte stöda.

#79 - Anonym

#78 Men varför ska det diskuteras kring våran aborträtt? Oavsett om det handlar om säkerhet eller inte. Som du säger sker ju de flesta aborten ändå innan v 12. Så varför ska rätten för de få andra som upptäcker en graviditet sent elimineras? Varför ska deras rättighet tas ifrån bara för att det innebär mer risker. Det är helt absurt.
Aborter efter vecka 12 kommer fortsätta att ske även fast rätten skulle bli inskränkt. Det skulle ske mer olagliga aborter. Så argumentet att sänka den fria abort rätten är för vår skull och säkerhet fungerar inte, indirekt så innebär det faktiskt större fara.
Att peta i vår aborträtt är enbart ett sätt att kontrollera kvinnors kroppar.

#80 - Anonym

#78 Alltså syftet med min kommentar var bara för att ge dig en bakgrund till varför vissa uppfattar SDs jämställdhetspolitik som kvinnoförtryckande. För du skrev i en kommentar längre upp att påståendet att det var förtryck var ren idioti och att du ville ha stöd för påståendet. Jag skrev den inte för att övertyga dig om något annat, utan bara gav mina anledningar till varför jag anser att de i sin politik försöker missgynna kvinnor. Och det där med att jag skrev "det står i princip mellan raderna att de är antifeminister" var ju självklart min tolkning, och med detta menar jag att de inte skriver rakt ut i sin text att de kanske inte försöker gynna kvinnors position i samhället, men om man läser det de skriver och vad de konkret vill genomföra så är det det jag får ut av deras budskap. Det är liksom rätt omöjligt att tolka politik på ett objektivt sätt såvida man inte är helt obunden och ofärgad av ideologier (vilket jag, och troligtvis majoriteten, inte är).

Vi alla har väl våra värderingar och sätt att se olika frågor på. Konservativa, SD då bland annat, tycker att genus och feminism är trams, medan personer som jag tycker att det har hjälpt oss något enormt när det kommer till jämställdhet. Återigen, ville bara förklara på vilket sätt som man kan se SDs politik som kvinnoförtryckande, inte omvandla dig till att se världen på det sätt jag gör.

#81 - Anonym

Hahaha jag gör videos och vloggar för min skull...men vill att mina tittare investerar i hans ekonomi...swisha någon som förbrukat sitt förtroende och inte bryr sig ett smack om prenumeranterna...Hahaha. rask lägg ner allt...gör de för din skull men tjäna dina egna pengar utöver swish. För dessa pengar går inte till kanalen..du gör de för din skull...

#82 - Anonym

https://youtu.be/0PehXtbZZb4
Låter som C A RASK vit jul melodi
Var inte hans låt eget material???
Låter näst intill identiskt

#83 - Anonym

Angående att misslisibell dricker hahahahaha

#84 - Anonym

#83 Haha va vad är det roliga? Hon sa i en video för inte alls längesen att hon har druckit några gånger men dock aldrig varit full. Konstigt att dricka ett glas bubbel på nyår liksom 🤪🤪🤪

#85 - Anonym

#84 men hon som va så jävla emot allt som har med sex och alkohol osv?? Klankade ner på tjejer i hennes ålder i allmänhet för att de väljer att ha sex och dricka, nu gör hon samma sak och stör mig att hon inte ens kan stå för sina åsikter utan tar bort videon där hon påstod det jag tidigare nämnt

#86 - Anonym

#85 Förstår absolut att du stör dig på det, det gör jag också egentligen. Tycker att man kan stå för det man har sagt iallafall, ser väldigt dumt ut annars. Men vi får tänka på också att innan Lisa träffade den här killen hade hon inga vänner, hon var alltid hemma, satt i sin lilla stuga och jobbade, umgicks endast med familjen, tog hand om hunden osv. Tror hon var lite avundsjuk när hon såg alla andra tjejer i hennes ålder växa upp, skaffa pojkvänner, festa, ha sex, flytta hemifrån osv. Eftersom hon inte hade möjlighet att göra allt det där så kanske hon kände ett behov av att uttrycka sig negativt om det, så hon skulle slippa känna sig utanför. Detta är bara en teori från mitt håll, men tror det kan vara så

#87 - Anonym

Folk är så lättkränkta, hans mening var ju att visa de vita cirklarna runt ögonen och inte att göra blackface...

#88 - Amanda

Men chilla! Dom lättkränkta, SITT NER I BÅTEN SÅ NI INTE RAMLAR ÖVERBORD...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com