#1 - omg

veganer ger sig fan aldrig

#2 - Anonym

#1 det finns EXTREMA veganer och det finns veganer som inte bryr sig om vad andra gör så dra inte alla över en kam tack

#3 - anonym

#2 ok boomer

#4 - S

Haha jösses vilken butthurt veganstackare, lol. Tror hen behöver en selleri uppkörd någonstans så det blir lite tyst.

#5 - Anonym

Varför behöver man 5 väskor undrar jag mest över

#6 - Anonym

Varför är det så viktigt att sätta etiketter på folk? Vem fuck bryr sig

#7 - Anonym

#2 låt mig gissa, du är en sån som alltid tänker ”inte alla män!!”

#8 - x

broccolihora

#9 - Anonym

#7 Jag är den som tänker inte alla män MEN män som våldtar och mördar

#10 - Anonym

Sjukt ful väska

#11 - Nej

Jättekonstigt! Typsikt Stockholmsvegan

#12 - Tess

Åh herreminje. Har aldrig kommenterat här förr, men jag kände att det här var droppen. Hon sitter ju och försvarar sig mot 1: saker som Frida inte ens sagt (ex "mom-shaming"), och 2: saker som hon själv bokstavligen SKRIVIT! Är själv inte vegan eller nåt (kan literally inte leva utan kött), men jag blir arg när folk (särskilt influencers som många ser upp till) utger sig för att vara så duktiga och PK och "äter veganskt" när det inte ens finns nåt som heter så. Sluta lura folk att tro att du är "bättre" än vad du är! Och sluta ljuga så att folk får en ÄNNU mer frånvänd världsuppfattning! Det ÄR en livsstil att vara vegan, varav det ingår att inte bruka några produkter som kommer från djur, dvs tex kött, skinn, ägg, mjölk osv osv. Gör nåt av det = inte vegansk livsstil = inte vegan. Möjligen, som Frida skriver, lakto-ovo VEGETARIAN (äter inte mjölk och sånt, men använder skinn, och tror att de även äter fisk och kyckling om jag inte minns fel?) eller "vanlig" VEGETARIAN (endast växtbaserad kost, men använder ändå skinn osv). Den enda (iaf stora) skillnaden mellan "vanlig" VEGETARIAN och vegan är just att veganer inte har/använder NÅGRA djurprodukter. Antingen ÄTER du vegetarianskt, eller så LEVER du veganskt! Tack och bock från mig!

#13 - Josefine Berglund

ida låt folk hata de gör dom bara svagare älskar din väska har du någon egen blogg eller kör du bara på youtube?

#14 - Anonym

#13 vad skulle du säga om de vore tvärtom? Låt folk hata om de gör en väska på ditt skinn?

#15 - Anonym

Hahahaha "pojkvän". De är gifta... Lustigt ordval.

#16 - anonym

haha hon är ingen vegan hon är fejk vegan.

#17 - anonym

haha hon är ingen vegan hon är fejk vegan.

#18 - hmm

fattar inte hur man väljer en väska gjord på djurplågeri ist för en utan djurplågeri.... är hon bara trög som inte fattar verkligheten eller är hon så elak?

#19 - Fikus

Fan vad kränkta veganer är

#20 - Kränkt

Tror att hon har hunnit göra mer för djuren och klimatet än vad ni tolvåringar som har varit vegan i en månad har hunnit göra. Ni slänger era icke veganska saker som mamsi gav er i julklapp förra året och tycker plötsligt att ni räddar världen.

#21 - Anonym

#6 AMEN

#22 - Anonym

#12 SÅ BRA KOMMENTAR

#23 - Joline

Kan folk bara mind there own business om Ida vill ha en väska gjord av skin låt henne. Att folk ens orkar bry sig så mycket om någon annans liv?? Så fult att även dra det kortet om hennes son. Undra om Frida har egna barn, hur har man då mage och sitta och säga såna saker till en annan mamma.

#24 - Anonym

Äckliga djurplågare! Använder man päls o skinn kan man dra åt helvete! Hon är ölika elak o otrevlig som alla youtubers. Dom är falska hela högen. Det är bara när dom ska fjäska för att få pengar genom samarbeten som dom är trevliga. Jävla utnyttjare!

#25 - Anonym

#18 elak. De fejkväskor jag har håller så hon vill bara skryta.


Btw barn ska ha mat sv hela kostcirkeln punkt!

#26 - Anonym

Kan inte alla sköta sig själva istället för att bry sig om vad andra gör. Nej, hon kanske inte kan kalla sig vegan, men det betyder inte att man måste hacka på någon som en liten kyckling.

#27 - Anonym

Typiskt Stockholmsveganer

#28 - Anonym

Men är det inte bättre att man gör något mot miljön/djuren än inget alls? Eller är det verkligen svart eller vitt?

#29 - Anonym

Folk verkar ju inte fatta vrf alla är upprörda, är man vegan och kallar sig själv för vegan och gör allt för djurens skull då går man för fan inte och köper en väska för äkta skinn när man är vegan för djurens skull. Sluta kalla dig för vegan.

#30 - Anonym

#29 haha nä jag fattar på riktigt ingenting - det är la jättebra att hon gör så mycket som hon ändå gör - mer än jag kan säga om mig själv:')

#31 - Anonym

#29 fast för det första så skrev hon ju typ 20 gånger att hon INTE kallade sig själv vegan och för det andra så spelar det väl ingen jävla roll - why so butthurt?

#32 - Anonym

#29 varför spelar det så stor roll för dig vad hon kallar sig? det är ju bara en etikett lixom? Det viktiga är väl ändå vad man gör och hon gör 1000 gånger mer än de flesta i övrigt. Jag tycker inte man ska hålla på att attackera någon individuell person för ett så stort samhällsproblem som djurindustrin är men om du nu ska göra det så kan du la fokusera på någon som inte ens försöker? eller?

#33 - Anonym

#31 fast nej i flera inlägg kallar hon sig själv för vegan. Inte så konstigt då att folk blir upprörda när hon använder "att vara vegan" när det passar men sen när någon kommenterar att det inte alls är att vara vegan så är det plötsligt bara andra som kallar henne det? Hon borde få göra precis som hon vill dock, så länge man är öppen med det som influenser.

#34 - Anonym

#31 fast han är ju öppen med det? hon nekade ju aldrig att det var läder?

#35 - Anonym

Det enda hon möjligen är skyldig för är att använda fel begrepp men vem fan bryr sig? lol

#36 - Anonym

varför blir folk (vissa) så jävla arga och upprörda? Spar på den energin till att va glad istället *suck*

#37 - Bella

Men omg sluta nu. Huvudsaken är att hon använder en väska av äkta skinn. Vegan, vegansk kost, lakto ovo osv osv alla dessa jävla etiketter. Folk är så fucking besatta av att ha ett exakt namn på allt. Glöm alla namn. Gillar ni inte att hon har en väska i äkta skinn så fokusera på det då. Jag är också jävligt förvirrad nu dock. Förstår att det finns folk som inte äter animaliska produkter pga hälsoskäl. Då kan man ju fortfarande använda skinn o päls osv utan konstigheter. Men hon har väl uttalat sig om att hon är emot köttindustrin och står för djurens rättigheter? Då spelar det ingen roll va hon kallar sin kosthållning det enda som är skumt här är att hon tydligen inte bryr sig tillräckligt mycket för att låta bli Chanel i äkta skinn. Å det där med att ”om man inte köper äkta skinn håller inte grejerna” det är ren bullshit. Jag har haft min väska också i 5 år å den är i skinnimitation.

#38 - Anonym

#34 precis jag skrev ju det. Så länge man är öppen om det så är det ju upp till henne att göra det hon känner är rätt

#39 - Anonym

tjejer mördas ute på gatorna, våldtas och misshandlas av män. Men måste ändå säga att jag är mer rädd för veganer på internet herregud

#40 - Anonym

Herregud...
Folk blir så himla principfasta, ofta, i dessa situationer. Var glad för att hon gör något, faktiskt mycket mer än många! Varför är många så himla fasta vid att sätta labels på allt? Och så snabbt man avviker är man dålig, finns ingen gråzon någonstans...

#41 - Anonym

#39 antar att du är en man som skriver och kan inte sätta dig in tjejers situationer över hur rädda vi är av att gå ut på kvällen.

#42 - Anonym

Vilken jävla besserwisser, ge dig förfan

#43 - Anonym

#39 så går det med öppna hjärtan och gränser? Din retorik är ju nästan som att du vill ha en icke Västerländsk kultur i Sverige, således vill du ha problemen som du beskriver.

Det kallas kulturkrock, ta en titt på webben.

#44 - Anonym

#40 håller med. Dock är det hon själv som satt den stämpeln. Hon har skrivit att hon är vegan flera gånger. Förstår då till en viss del hur vissa kan känna sig besvikna. Hon gör ju ändå mer än så många så tycker hon har rätt att göra sina egna val.

#45 - Anonym

#40 håller med. Dock är det hon själv som satt den stämpeln. Hon har skrivit att hon är vegan flera gånger. Förstår då till en viss del hur vissa kan känna sig besvikna. Hon gör ju ändå mer än så många så tycker hon har rätt att göra sina egna val.

#46 - A

Tycker ganska många veganer inte har nåt miljötänk alls. Jämför t.ex. Therése Lindgren med hennes kompis Zäta. Zäta är inte vegan, men handlar på second hand, gör flera klimatsmarta videor, samarbetar endast med företag som tänker hållbarhet och klimatsmart (det har även Moa Murderess börjat göra, bojkottar t.ex. Chiquelle etc.). Sen har vi veganer som T.L. som gör hundratals klädsamarbeten med företag som skickar varje enskilt plagg i plastpåsar, hon köper massor av saker hon testar en gång i en video osv. Jag vet att Therése skänker en del grejer, men hon bidrar med sina videor och samarbeten till en konsumtionshets. Det gäller såklart alla influencers som köper nytt hela tiden (även bland annat Anis Don Deminas galna flygande och shoppande, Jockes och Jonnas ständiga shoppande och resande samt andra som gör en massa klädsamarbeten borde få kritik och tänka över sin konsumtion). Det blir lite konstigt eller kanske till och med dubbelmoraliskt att i en video göra samarbete med WWF (Therése Lindgren) och prata om plasten i havet, sedan i följande instastory göra klädhaul med kläder förpackade i enskilda plastpåsar, för att nån vecka senare göra samarbete med ett veganskt företag som har ett miljötänk och sedan i nästa instastory göra klädsamarbete igen och så en video där hon testar nån skum produkt som sedan slängs/skänks. Eller hur tänker ni andra?

Tänker själv att det är bättre om jag äter 95% vegetariskt och försöker äta närproducerat och eko samt handlar på second hand (eller åtminstone inte köper mer än jag behöver), då även kläder och skor i läder eftersom det (åtminstone för mig) håller bättre än tygskor och skinnimitation. Har haft samma läderkängor i över 6år och de har knappt nån skråma, mina förra par kängor i skinnimitation höll en vinter. Problemet är att folk gärna vill lägga titlar på sig själv och andra och är man inte 110% dedikerad till titeln så blir det bråk, uthängningar och skit.

#47 - Anonym

Varför kan ingen tala om för Bente att hennes fake fräknar ser ut som bajs?

#48 - Anonym

#46 Håller verkligen med. Kan inte ta Therese Lindgren på jätteallvar när hon pratar om all plast i haven när hon bidrar till det väldigt mycket i så många samarbeten. Hade hon verkligen verkligen känt för sina miljövänliga samarbeten hade det märkts mer.

#49 - Anonym

#47 För ingen har tid/energi att lägga på hur någon annans fräknar ser ut.

#50 - #40

#44
Oj, förlåt, det visste jag inte!
Jo, då kan det såklart vara lite mer kontroversiellt i denna situationen, men ändå, rätt liten grej om man ser till det stora hela. Man kan göra större fel tycker jag. Men som sagt, när hon satt stämpeln på sig själv kanske det svider lite i folks ögon, och får många att vilja stå upp för vad ”vegan” verkligen innebär? Tycker fortfarande att Ida Warg verkar som en bra förebild, finns många som inte bryr sig alls.

#51 - Anonym

skriv om att Amanda tar ut sina bröst då

#52 - Anonym

skriv om att Amanda tar ut sina bröst då

#53 - A

JAG AKA ÄTA KÖTT IKVÄLL OCH HA PÅ MIG EN MINKPÄLS OCH DRICKA KOMJÖLK!!!!!!!

#54 - Anonym

#53 DIN JÄVLA DJURPLÅGARE!!!! HUR fan KAN du vara så elak mot djuren?!!! Bära minkpäls?! Dricks mjölk?! äta kött?!!! VET du över huvudtaget vad dom gör med djuren?! Therese sa att djuren plågas massor! SLUTA ÄT DJUR OCH BLI VEGAN! DET ÄR EN ORDER!!!!! VEGAN!!!!!

#55 - S

Stört egentligen hur många som blir skogstokiga över en ETIKETT..EN ETIKETT. Herregud. Istället för att se på småsakerna de gör fel - försök vidga era vyer och se i det större perspektivet. Att Ida väljer att äta vegetarisk kost och är till största del mån om allt väger väl större än en felbenämning och en present?

Therese kallade väl sig själv vegan (om jag inte minns fel) men använde djurtestade smink/produkter för att det var onödigt att slänga massor av produkter som hon redan börjat använda? Till största del gör även Therese massor bra för miljön och djuren (mest djuren då skulle väl jag säga, med tanke på alla klädsamarbeten hon gjort!) Men i helhet så gör de bra mycket - ptja, åtminstone vad de visar på sociala medier. (Sedan vet man ju inte hur väl det egentligen är i verkligheten!)

Dock verkar ju de där extrema veganerna vilja allt eller inget i situationerna som nämnts ovan.

Alla kan inte göra allt men vi alla kan gör något för att förändra situationen och det är ett bra första steg.

#56 - Anonym

#55 DU MANN SKA INNTE ETTA KÖT DET HARR MIN FRÖKKEN I SKÅLAN SAKT DET ÄR SANT FAKTIST!

#57 - Anonym

Fan va jobbig tjej

#58 - balle

om hon nu ska köpa en väska av äkta skinn kan hon väll åtminstånde köpa en snygg!? Hur svårt ska de va

#59 - balle

om hon nu ska köpa en väska av äkta skinn kan hon väll åtminstånde köpa en snygg!? Hur svårt ska de va

#60 - balle

om hon nu ska köpa en väska av äkta skinn kan hon väll åtminstånde köpa en snygg!? Hur svårt ska de va

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com