#1 - Lol

Han har ju fan rätt. Folk måste skaffa lite humor.

#2 - Anonym

#1 exaaaakt!

#3 - Anonym

Sötningsmedel... nej tack!

#4 - Amir a

Amir 28 bast tsm med en grabb som är lika gammal som hans som

#5 - Amir a

Son*

#6 - Anonym

Usch att skämta om diabetes som är en sån hemsk sjukdom som är värre än vad man tror är inte kul. Att skämta på andras bekostnad är inte snällt & förstår inte varför allt kretar om sig själv om man ifrågasätter?

#7 - Anonym

Jag förstår att det inte är särskilt kul att ha diabetes, men man måste få kunna skämta lite herregud. Varför är alla så jävla lättkränkta?

#8 - Anonym

Sötningsmedel är ju lika dåligt som socker xD

#9 - Anonym

Visst att man ska få skämta på andras bekostnad, men då måste det vara roligt och det där var astråkigt

#10 - Anonym

Ok det är nu bekräftat att Felicia Bergström ligger bakom denna blogg. Amirs fråga var ett skämt, som vissa tydligen är för känsliga för.

#11 - Anonym

cancer elr inte?!

#12 - Anonym

Åh, två inlägg på samma dag, betyder det av ses i februari igen

#13 - Anonym

Hahaha så nu får man inte ens kritisera den allsmäktige Amirs (jättetorra) humor? Tycker jag att det han skriver är fel ska jag få skicka hur många biblar till hans DM som jag vill, vem fan är han att förminska vad andra upplever? Han är helt slut

#14 - Anonym

#10 Du kan inte ha hängt här länge? Vi alla vet vem bloggägaren är då hon gjort ett inlägg om sig själv innan.

#15 - Käften amir

Förstår han inte hur onyttigt och cancerframkallande sötningsmedel är? Att han ska påstå att cola zero är nyttigare och låtsas vara woke borde han verkligen skämmas. Bara coca cola sig själv är sjukt frätande på tänderna, och som många redan vet så innehåller zero fortfarande socker även fast de påstår att det inte gör det

#16 - Anonym

Han är väl den första att fördöma typ exakt allt och alla, kolla in videos han spelat in när han reagerar på blogginlägg härifrån som exempel. Men han klarar inte av att man ger honom kritik heller? Han tycker ju att allt som inte är rövslickeri (ex: Hej Amir! Älskar dig och dina videos du är bäst MEN jag tycker att du gjorde fel när du bla bla bla) är hat. Konstruktiv kritik är inte samma sak som att slicka din gött, Amir.

#17 - Charlotte

YouTube hade varit en så mycket bättre plats om råttan Bianca slutade med Youtube. Kan hon inte bara sluta hålla på med Youtube. Hon kan ta sitt extremt fula smink och bränna upp skiten istället för att lura en massa människor på pengar.

#18 - Anonym

#17 Sluta kolla bara

#19 - Anonym

Lol Amir verkar vara så självsäker nu näe han gått ner i vikt. När han för typ 1 år sedan var lika stor som en elefant. Hans psyke verkar också behövas bantas ner

#20 - Anonym

johannes leonidas döms till fängelse

#21 - Anonym

tycker amirs skämt var kul, det var ett uppenbart skämt

#22 - Anonym

Han vill ha drama och det märker man. Han borde ta och växa upp istället.

#23 - Anonym

Killen är dömd för narkotikabrott... alla vet vad knark gör med ens hjärna.

#24 - IivSov

Hur gammal är pojken som Amir är tsm med? Bor han hemma fortf?

#25 - Anonym

Linn Ahlborg har inte bara gjort sina läppar och bröst hon har även gjort en näsoperation??? Upptäckte detta nyligen då jag kom in på hennes äldre videos. Hennes näsa var sjukt mycket större och bredare jämfört med nu. Kollade och jämförde bilder och man ser faktiskt stor skillnad när man tänker på det.

#26 - E

HAHAHAH Han har ju rätt?????? Man får diabetes om man äter för mkt socker, är ju bara fakta

#27 - Anonym

linn gick ut med att det var hon som antonija snacka om

#28 - Anonym

Absolut att det går att skämta om diabetes, men det är inte kul när det är en hemsk sjukdom att leva med och folk fortfarande tror på myten om att barn (eller alla för den delen) som äter för mycket godis får diabetes. Absolut man kan utveckla diabetes men då ska det gå extremt långt och beror ofta inte bara på godis osv utan onyttig mat och inga hälsosamma vanor under en lång tid.

#29 - Anonym

#25 Men sluta sprida fucking rykten. Du är uppenbarligen blind

#30 - Anonym

Även om detta var ett skämt så blir folk med diabetes ”dömda” av dess omgivning pga okunnighet, och Amir har själv gått ut och sagt att han har många yngre som tittar. Att han då skriver att ”allt kretsar inte om dig som blir sur över detta skämt” är väl helt opassande? Handlar det inte om att varenda människa med diabetes blir dömd av honom i bara en bild? Jag fattar också att det är ett skämt men varje dag får flera människor sjukdomen så hur kul är det?

#31 - KristinaAaAaA

Håller med om att man borde kunna skämta om (nästan) allt... Men detta var ju inte ens kul haha. Men blir inte kränkt för de. Man scrollar och går vidare med livet

#32 - Ebb

Vad är det roliga med detta? Snälla förklara? FOLK DÖR I DIABETES. Och detta var en fråga inte ens ett skämt?? Snälla avgå

#33 - Anonym

Killen han dejtar är 19 år (född 2000), ingen aning huruvida han bor hemma eller inte. Antar att ni undrar pga att ni stör er på åldersskillnaden, men att äldre och yngre ofta dras till varandra är ingen nyhet. Misslisibell tex är 18 och är sambo med en som är 24-25 (?). Tova Helgesson är 20 och är tillsammans med en kille som är 29-30 år. Absolut inget fel med det så länge båda är myndiga, tycker om varandra, och att båda behandlas väl. Låt folk vara kära 🥰

#34 - anonym

så jäckla äckligt och vidrigt att skämta om diabetes. fyfan snälla amir tänk ett extra varv. sluta skämta om sånt här det är bara äckligt.

#35 - anonym

så jäckla äckligt och vidrigt att skämta om diabetes. fyfan snälla amir tänk ett extra varv. sluta skämta om sånt här det är bara äckligt.

#36 - anonym

så jäckla äckligt och vidrigt att skämta om diabetes. fyfan snälla amir tänk ett extra varv. sluta skämta om sånt här det är bara äckligt.

#37 - lol

Förstår ingen att han bara försöker provocera haha varken cola eller cola zero är bra så varför jämföra de ens? Smh

#38 - ??

hur kan han vara relevant fortfarande han gick från typ 200k visningar till 30k

#39 - Anonym

Det ska alltså anses kul att skämta om att man får diabetes av att äta/dricka för mycket socker? Hm, det är inte så det ligger till va:) Usch vad Amirs hybris gått överstyr, han tror verkligen att han är bättre än alla andra.

#40 - Anonym

#25 Man ser tydligt att hon inte har opererat näsan, sluta sprida falska rykten :) kallas contour, och dessutom har hon blivit äldre och ansiktet ändras

#41 - Anonym

Kränkande? Nej. Dåligt "skämt"? Ja.

#42 - Anonym

Amir säger uppenbarligen bara saker som han vet att folk kommer reagera på för att få uppmärksamhet - all publicitet är bra publicitet;)

#43 - Anonym

Lightprodukter och dylikt är ju bättre för diabetiker överlag då blodsockret inte skjuter i höjden om man skulle druckit tex vanlig cola. Tycker dock amirs skämt är sjukt osmakligt, diabetes har så många fördomar som behöver bli borttagna och det hjälper knappast om han skämtar om det på det sättet han gör. Skulle han tycka det var roligt ifall någon annan influencer lade upp ett slags klädval med alternativen "bög eller nej?" och ha samma slags alternativ.

#44 - Anonym

Tycker Amur ska läsa på om diabetes innan han uttalar sig, undra hur KUL han skulle tycka det var om han själv fick det en vacker dag.

Diabetes är en hemsk sjukdom som gör att du bla kan dö i förtid eller dö väldigt hastigt oavsett ålder, förlora dina ben och bli blind..bara ett fåtal saker jag rabbla upp. Diabetes kan man FÖDAS med eller få i vuxen ålder trots att man tränar, inte är godis och annat....Helt pantad människa. Det är dessutom en OBOTLIG SJUKDOM.

#45 - Anonym

Det skulle dessutom ändra hans livsstil helt, alltid oroa över dig vad du får äta och inte, din insulin, dina värden och framförallt alkohol som nästan kan uteslutas..Amir verkar ju ha försmak på större mängder alkohol

#46 - Anonym

Sedan han gick ner i vikt så har han blivit en helt och hållet en helt annan människa. Såklart utseendet, men också hans beteende. Bara för att han inte är ”stor” så ska han klanka ner på andra, på vad som är rätt och fel mm. Tycker det är tråkigt eftersom han har verkligen ändrats helt och hållet...

#47 - Anonym

Fruktansvärt trött på den vuxenbebisen.

#48 - Anonym

Tål inte Amir så vill säga att detta är vidrigt men just detta är så jävla löjligt - vem fan bryr sig.

#49 - Anonym

Tål inte Amir så vill säga att detta är vidrigt men just detta är så jävla löjligt - vem fan bryr sig.

#50 - Anonym

visst att alla ska sluta vara lättkränkta, men det var inte ett roligt skämt ändå? jag gillar "offensive" skämt men det här var verkligen tråkigt.

#51 - Anonym

Eller så dricker man inte läsk överhuvudtaget, drick vatten istället

#52 - kuk

Han kunde ju skrivit Diabetes/Cancer istället. Vem dricker frivilligt något som innehåller aspartam?

#53 - Anonym

Vad innehåller inte farliga ämnen nuförtiden ska man leva på sitt egna vatten ur brunnen och sitt egna grönsaksland.

#54 - Diabetesburken

Men gud vad alla är lättkränkta och kommer med eran offerkoftor och fakta endast för en uppenbar, oseriöst skämt. Allt han frågar om är om han ska dricka Original Coca cola eller Cola Zero.
Snälla. Vem bestämmer vad gränsen ska gå i humor? All humor/skämt är ju inte för alla, och det är okej. Så trött på den här offer kulturen där man frivilligt blir kränkt.
Jag brukar själv kalla Nutella för diabetesburk. Vad ska ni göra åt det? Gråta över det? Eller ta det som det skämt det är, trots du inte du inte tycker det är roligt och gå vidare? Ni har ett val.

#55 - Anonym

Undra vad han gjorde för val när han bestämde sig för att komma ur garderoben bögjävel eller inte

#56 - Svenja

Inte ens roligt, varför skämta på andras bekostnad? Min bästa vän förlorade sin pappa i diabetes för inte så länge sedan. Den där Amir eller vafan han heter borde tänka ett steg innan han lägger ut sånt här.

Det är som att man skulle säga ”cancer eller ej?” vart fan är det roliga i det? Cancer och diabetes är i sig två dödliga sjukdomar, inget man ska skämta om. Usch.

#57 - Anonym

Den mest komiska är att man ökar risken mer för diabetes av Zero än vanlig cola

#58 - Anonym

Sverige, landet där alla är så jävla lättkränkta. Ta och skaffa lite humor!

#59 - Anonym

Älskar människorna som sitter i detta kommentarsfältet och försöker läxa upp Amir om hur hemsk lightdryck är osv.. det var ett SKÄMT - its really not that deep.

#60 - Anonym

Alla som skriver ”det var ett skämt” skrattade ni åt det och tyckte det var kul? Tror jag faktiskt ingen gör? Konstigt j*vla skämt iallafall vart är humorn i dhela

#61 - Anonym

Äcklas av Amir

#62 - Clara

Jag har slutat kolla på hans videos för 1 år sen. Han har ingen respekt för sina vänner och för sjuka folk som kan titta på det han lägger ut. Min bästa vän har diabetes och jag skulle aldrig skämta om det! Vissa saker skämtar man inte om.

#63 - Emma

Diabetes typ 1 är en autoimmun sjukdom som man inte kan få för att man få. Det är kroppens egna immunförsvar som får emot kroppens egna vävnader, det kan drabba vem som hellst. Jag har själv diabetes typ 1 och så helvete trött på att folk tror att det är för att jag ätit för mycket socker som jag fått det. Jag har tränat på elit nivå så det är inte därför jag fått det. Inte så kul att ännu en stor inflecer sprider osan kunskap om diabetes....

#64 - F

Asså... han har själv varit tjock i flera år men bara för att han tränat ett tag nu ska han leka att han är världens hälsosammaste människa?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com