#1 - Anonym

Synd eftersom det kostar mycket och sen att man får problem med de. Men bra att hon förstod allvaret med smärtan och opererade ut de

#2 - Anonym

Glad för hennes skull att hon nu äntligen kan börja må bättre i sin egen kropp

#3 - Anonym

att det kan klia andra vad för slags operationer man väljer att göra? själv är jag bara glad att hon inte har ont längre, men de flesta verkar glada för att de inte gillade hur själva implantaten såg ut???

#4 - Anonym

Skönt! Får hoppas att hennes besvär försvinner nu :)

#5 - Sara

Kroppen bildar en kapsel runt brösten oavsett till slut! Det är oundvikligt!

#6 - Anonym

#5 man vill inte ha hängbröst i ung ålder så lika bra att fixa till de!

#7 - Anonym

#5 Oundvikligt ja, men man kanske vill fixa till sånt när man inte är mer än ca 20 år gammal?

#8 - Anonym

#5 Ja, men det är ju inte kapseln i sig som är problemet, även fast många problem kan uppstå från just kapseln. Men BII tros ju orsakas från själva implantatet och alltså inte kapseln.

#9 - Anonym

Stackars olle. Nu har han en pinne att leka med

#10 - Anonym

En människa är aldrig större än de tankar hon tänker.

#11 - E

Nu har Bris gått ut med ett till meddelande där det står:

Hej!
Det har under dagarna kommit in flera upprörda kommentarer kring valet av Felicia Bergström som Brisidol.

Som vi tidigare skrivit tar Bris starkt avstånd från alla former av personangrepp och kränkande kommentarer – och som Brisidol har man ställt sig bakom de värderingarna. Vi är glada över Felicias insats i kampanjen och hoppas att hennes film kan stärka fler barn med budskapet att de har rätt att må bra här och nu.

Den kritik som nu har riktats tar vi på stort allvar, och vi har haft dialog med Felicia kring detta. Det hela bottnar i en konflikt mellan två kompisar.

Felicia låter hälsa följande:
"Mitt syfte med att bidra i Brisidolkampanjen har varit att uppmärksamma och stötta alla, som likt mig, varit utsatta för mobbning som barn. Det är en privat konflikt som har mer till sig än det som sagts offentligt den senaste tiden, och jag hoppas att vi kan lösa detta direkt med varandra privat då jag inte vill bidra till hat och hetsigt klimat på nätet. Jag vill inte att en privat konflikt ska överskugga budskapet som kampanjen står för." Bris är tacksamma för all feedback och engagemang i kampanjen och vi uppmanar alla att hålla en god ton mot varandra. Vi kommer att ta bort kommentarer som innehåller personangrepp och kränkningar.

#12 - Anonym

#11 lite svårt att ta de privat när hon har blockat de båda ännu en gång manipulera hon bris istället och dom tror blint på allt hon säger

#13 - E

#12 Jep. Fattar inte hur Bris kan gå på den rövarhistorien utan att kontakta Jimmie eller Tony och fråga vad det gäller.

#14 - Tess

#12 De borde verkligen se över vilka val de gör inför sina kampanjer. Hon har ju inte precis varit tystlåten med att hon inte bryr sig om alla mobboffer, utan fokuserar mest på de som blivit mobbade pga övervikt, för hon tycker det är mer synd om dem än om smala.... Hon har raderat så många videos och snaps och instagramposter om det. Blir så trött på henne!

#15 - Anonym

Hur tänker egentligen the swedish family med sina resor? Extremt egoistiskt av dem, de har verkligen 0 miljötänk. Eller så skiter de fullständigt i sina barns och i sin tur deras barns framtid:)

#16 - Anonym

#9 Ja exakt.. Det är Amanda som blivit sjuk och känt smärta pga implantaten, men det är hennes pojkvän det är synd om som inte får ha en flickvän med stora bröst

#17 - Anonym

#16 men snälla är du 12 år eller? Olle älskar Amanda för den hon är och inte pga bröst, väx upp äckliga småglin

#18 - Anonym

#17 Någon som inte förstår sig på sarkasm märker jag...jag svarade ju på #9 kommentar. Jag var alltså inte seriös

#19 - Anonym

Vem tror ni Antonija pratar om på sin story? Jag tror Linn.

#20 - anonym

Jag tror också Linn hon är hemskt otrevlig och oskön utanför sin Youtube och Instagram.

#21 - Anonym

15, fast du vet ju inte vad annat de gör för miljön, såg en kommentar de svarat på ifrån deras senaste video där de berättar att de försöker klimatkompensera så gott de kan!

#22 - Anonym

#9 Hon är mycket finare utan brösten ändå

#23 - Anonym

#20 Det borde typ vara Linn, har hört från många håll att hon är rätt dryg och bitchig i verkligheten, sen följer Antonija heller inte Linn på instagram vilket de flesta influensers gör

#24 - S

#12, fast vad vet vi? Kanske är det tvärtom? Kanske är det dom som blockat henne? Vi vet ju INGENTING om vad som sker mer än det som sägs från J och T. Och vi kan nog aldrig få reda på 100% av sanningen, så är bättre om vi låter dom sköta det eller strunta i det, DERAS huvudvärk..eller hur?

#25 - Anonym

#21 är isf väldigt nyfiken på hur de kompenserar för sina flera månader långa resor.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com