Tittarna reagerar efter Misslisbells hysteri kring hårförändringen

I Lisas senaste video färgar hon sitt hår hemma för att få en mörkare blond färg men tyckte att håret blev brunt. 
 
Lisa blir hysterisk över det och skriker vid upprepade gånger "Vad ska jag säga till Carl?". 
 
Tittarna tycker att det är en konstig reaktion eftersom hon tidigare inte haft problem med att experimentera med sitt hår och många tror att förändringen beror på att hon är i ett förhållande. 
 
 
 
I en video från 2016 säger Lisa "det är bara hår, det växer ut", när hon svarar på hatet hon fick efter att ha klippt håret kort.
 
 
#1 - anonym

Lisa behöver komma ner på jorden och chilla som hennes syster säger flera gånger i videon... Det är bara hår herregud.

#2 - Anonym

Vadå ”vad ska jag säga till Carl”? Skulle han dumpa henne om hon inte var blondin längre eller vad? 😂

#3 - anonym

Så länge Carl inte tycker om Lisas utseende så kommer han att göra slut eller vad?

#4 - Anonym

Vilket skvaller...

#5 - Anonym

Jag och Lisa är lika gamla. Hon har alltid sagt hur mycket mognare hon är än andra tjejer i hennes ålder osv, samtidigt beter hon sig som jag själv gjorde när jag var 13-14 år. Väx upp

#6 - Anonym

Hon har förändrats drastiskt sedan hon blev tillsammans med Carl. Byte av klädstil, från japansk (???) till extremt basic stockholmsstil, på med lösfransar och lösnaglar, mer smink (vilket hon trashade i en video), brun utan sol osv. Alltså mer utseendefixering.

#7 - anonym

Det låter nästan som att hon klankar ner på brunetter... att det är fult att vara brunett...

#8 - Anonym

Tycker inte det är fel att byta stil när man blir äldre. Jag hade inte samma stil när jag var 18 som när jag var 14-15. Man ändras, utvecklas och samlar på sig erfarenheter. Däremot blir jag förbryllad över hur Lisa beter sig idag jämfört med för några år sedan. Det är som att hon gått tillbaka i utvecklingen och beter sig som en tween? Hon är ju liksom vuxen nu... klart man vill vara fin för sin partner men herregud om hon vill bli brunett ska hon få bli det utan att bry sig om vad hennes kille tycker. Dessutom... blev det ju inte en jättestor skillnad på hennes hår. Inte som att hon gjorde värsta drastiska förändringen och färgade blått. Utan lite mörkare blond. Näe så otroligt jobbig attityd hon fått, hoppas hon inser det snart. Eller om hon bara spelar framför kameran. Oavsett så är det väldigt synd.

#9 - anonym

Hon har nog hamnat i klimakteriet en massa hormoner osv LOL

#10 - Anonym

Att hon ens tänker på vad hennes pojkvän ska säga avslöjar hur osäker hon är på sig själv. Hon borde verkligen ta en paus och hitta sig själv. 18 år gammal och är mer hysterisk än en fjortis.

#11 - anonym

Carl är kanske en manipulerande kille han verkar snäll och trevlig utåt men lömsk mot Lisa

#12 - Anonym

Det är inte konstigt att byta stil mellan åldrarna 14 och 18, men bara en aning skumt att göra en totalomvändning på mindre än ett år. Jag tror det har med killen att göra, men det är bara min teori

#13 - Anonym

Fattar inte ens hur han kan va tillsammans med henne när hon beter sig som en 14-åring, han hade väll svårt o hitta nån i sin egen ålder o utnyttjar säkert lisa

#14 - Anonym

Är det någon som vet vad som hände med Melina som brukade vara med i Vlads videos? Har försökt hitta hennes instagram för att veta om hon ens lever men lyckas verkligen inte. Har för mig att hon försvann? Tyckte hon va så jävla skön, hoppas hon mår bra.

#15 - Anonym

Tycker verkligen synd om Lisa. Hon har alltid varit lite udda jämfört med normen, och därav får hon skit för precis allt hon gör. Hoppas innerligt att ni som skriver negativa kommentarer skäms.

#16 - anonym

#15 snacka om att du är trångsynt detta beteendet som Lisa visade i videon är inte normalt ett tecken på att hon inte må bra i sitt förhållande vilket hon själv inte har insett ännu då hon är nykär och naive fortfarande. sen hon fick ett förhållande så har hon fått en otroligt låg självkänsla.

#17 - Anonym

#13 har också tänkt på det, speciellt när han redan är ca 6 år äldre och bor 6 timmar bort. Brukar han ragga på minderåriga tjejer som bor långt borta (hon var 17 när dom blev tillsammans) eller var det för att hon är känd och han såg det som en möjlighet att få fler följare till sin youtube kanal dom han bara råkar ha? Känns lite märkligt om man frågar mig

#18 - Anonym

Kommer ni ihåg när hon återskapade fjortis-lisa ifrån 2013? När hon hittat tillbaka till sig själv kanske hon ser över hur fjollig hon är nu för tiden. Då kanske vi får en till sen video 2.0.

#19 - Anonym

99% av helen torsgårdens videos är köpta :/ lite tråkigt jag förstår varför men ändå

#20 - Anonym

Alltså ni som skriver att det är normalt att byta stil - Ja fine, men det är inte normalt att byta personlighet, åsikter och värderingar 5 gånger om året. Tror inte ens hon har nån egen personlighet riktigt, hon har alltid anpassat jättemycket sig efter olika saker och människor. Och jag har följt henne sen hon var 11, hon har ALLTID varit såhär.

#21 - Anonym

#19 okej, eftersom du ändå förstår det själv så varför skriver du det?

Och väldigt synd att Lisa bryr sig på direkten vad Carl skulle tycka. Förstår att man vill vara fin för sin partner, men vad skulle han säga menar hon? Det är bara en mörkare nyans. Som nästan alla säger så känns det som att hon är ”styrd” av honom

#22 - Anonym

Helt uppenbart att Carl inte älskar Lisa genuint. Att Lisa som har noll erfarenhet faller för detta är väl inte så konstigt. Men tråkigt att hon själv behöver bete sig som att hon är så mogen och medveten när hon egentligen är helt vilse.

#23 - Anonym

Hon är uppvuxen i en kristen familj, där har kvinnan en mkt större uppgift att hålla sitt yttre välvårdat. Kanske därför men bara en tanke.

#24 - Anonym

Visserligen har inte jag kille men blekte mitt hår så det blev ganska gult och gick till skolan med det och bryr mig inte helt ärligt. Hon är värre än tjejer på högstadiet?

#25 - Eh?

Är det fel att vara utseendefixerad nuförtiden? Klart man vill visa sig fin för sin partner. Sluta med dessa jävla PK-fasoner.

#26 - Sofie

Hahaha! Okej...

#27 - anonym

#25 det är inget fel... men hennes beteende över en lite småsak är inte normalt.

#28 - Anonym

Okej vad ger er rätten att döma Lisa? Och påstå att hon ej mår bra i sitt förhållande? Jag skulle snarare säga tvärt om, hon va sprallig och tramsig förut. Blev deprimerad, och mer tillbakadragen osv. Nu har hon skaffat en trygghet i livet och börjar känna att hon kan va sig själv igen. Jag är 22 och har själv varit deprimerad nyss, så jag vet hur mycket man förändras under den tiden. Sen det här med att hon är med utseendefixerad nu än förut behöver inte alls tyda på osäkerhet, hon kanske helt enkelt bara har utvecklat sitt intresse för skönhet osv.. Hon förtjänar hur som helst inte all skit hon får!

#29 - Anonym

En sak som är säker är att hon TOTALignorerar kritik om hennes överkonsumtion. Allt vi ser är stoooora hauls från fast fashion brands men rabattkoder hela tiden som då ska hetsa hennes följare till att konsumera lika mycket som henne.

#30 - Anonym

hur gammal är hon??? Tolv eller?? Hon beter ju som att hon skulle vara en jobbig tolvåring, fast att hon är 18😳🙄

#31 - Anonym

Håret vart ju fint ju

#32 - anonym

Pinsamt hon har gjort bort sig inför halva Sverige... Vem lägger ens upp en sån här video medvetet?

#33 - Anonym

På tal om något helt annat än detta inlägg så har jag länge undrat över Bianca och Philippes relation. Jag undrar verkligen hur de resonerar kring att Bianca verkligen säger vad som helst lite när som helst. Inte bara om deras eget sexliv utan även att hon inte har några problem med att prata om gamla ligg. Skulle vara så spännande att veta vad han känner ang det, att han ofta blir påmind om hennes föredetta one night stands och kks. Han lär ju vara fine med det eftersom det händer så ofta men men.

#34 - Anonym

#33 Som jag förstått det så är dom inte tillsammans längre

#35 - Dina

Uuh, Amirs videor där han "reagerar" på hur folk gör med sitt hår. EXAKT som Brad Mondo. Han försöker inte ens ändra något, han snor konceptet rakt av. Så tråkigt när folk inte ens försöker att göra lite annorlunda.

#36 - anonym

#35 men snälla det finns sååå många som gör reagera videos på hår osv och inte bara Brad Mondo och Amir det är ingen som snor något herregud inte ens dom själva som har kommit på detta och sen är det ingen som bry sig om någon annan gör en liknande video. du borde ta och växa upp... det märks att du är 12 år och fortfarande tror att alla är härmapor

#37 - anonym

kollade på videon för jag trodde folk överdrev...de gjorde de verkligen inte. Herregud, folk i hennes ålder tar studenten i år och kommer snart utbilda sig och börja arbeta, medan hon beter sig som jag när jag var 14-15.

#38 - Anonym

Unpopular opinion men jag tyckte videon var underhållande🤷🏻‍♀️ tycker även att hennes video om körkort var superbra! Gillar henne :)

#39 - :)

Men herregud?? Det är NORMALT att bli besviken/ledsen till och med lite hysterisk när man gör något med sitt utseende och det inte blir som man tänkt sig? När hon klippte kort ville hon ju klippa kort och det blev som hon tänkt sig, det var en mycket större förändring men det var ju fortfarande en önskad förändring? Tycker också att de är roligt att folk, utan någon som helst vetskap om hur hennes och Carls förhållande är, kastar ur er anklagelser om att det är osunt och påverkar Lisa negativt? Jag tror mycket väl att de är så att hon överdriver i videon för att skapa roligt content men ingenting tas emot som tänkt i youtube världen så jag förstår att detta inte heller blev det.

#40 - Anonym

#39 Lol nej, det är inte normalt att bli "lite hysterisk" för att ens hår blivit en nyans mörkare. Och har du ens sett videon? Lite hysterisk är en stor underdrift här.

#41 - Anonym

Jag kollar aldrig på youtube längre... för det ända idi.....dom lägger upp är videos där dom skryter över hur rika dom är utan att ens jobba, eller videos där dom skryter över hur sexiga och snygga och vilka perfekta kroppar dom har, eller så lägger dom upp videos där dom vrålar och skriker och svär åt sina jävla ickeveganska följare.....

#42 - Anonym

Blev helt ärligt lite ledsen av videon, visst fattar ifall Lisa blev besviken över håret men tycker det var hemskt att hon direkt verkade tänka på vad hennes kille skulle tycka om det. Hon ska ju inte känna att hon måste anpassa sitt utseende efter Carl. SÅ klart man vill att ens partner ska tycka att man är fin, men tycker att hon överreagerade. Var ju inte sån stor skillnad. Tycker dock att folk är jävligt taskiga som kallar henne för fjortis osv. Om Lisa är osäker så gör ju inte taskiga kommentarer det bättre.

#43 - 43

#19 - Helen poster video ca en gang i uken, selvfølgelig blir det naturlig at en liten del av hver vlogg er et samarbeid. Hadde vært helt annerledes dersom hun postet 3-4 videoer på 10 minutt hver uke, og hver video var sponset. Synes IKKE Helen har overdrevet mye spons i sine videoer, og alle samarbeid virker genuine og som noe hun står for.

#44 - -

Hej! Skriv om my my_flawless. Dom alla gör samarbeten med. Verkar som att folk fått fake kopior och att den är riktigt dålig. Dom blockerar folk som kommenterar på deras insta osv.

#45 - Anonym

Förstår ej danska :/ skriv på engelska

#46 - Dina

#36 haha åh, du har ingen aning om hur fel du har. Däremot ser jag skillnad på "härmapor" och hur man snor ett koncept rakt av.

#47 - Dina

#36 haha åh, du har ingen aning om hur fel du har. Däremot ser jag skillnad på "härmapor" och hur man snor ett koncept rakt av.

#48 - Anonym

Det som jag tycker är pinsamt är hur hon ändå överdriver. Märker ju att hon överspelar. Ingen vettig människa beter sig så här. Antar att hon tycker att hon är rolig. Orkade inte fortsätta titta när du om väl börjar gorma och skrika.

#49 - Em

Hon har 100% någon personlighetsstörning/identitetsstörning som byter åsikter, värderinga å personlighet (som #20 nämnde tidigare) oftare än jag vet inte vad. Tror inte Lisa någonsin funnit sig själv riktigt, vilket är synd. Men hade hon vart såpass trygg i sig själv så hade hon vetat att Carl tycker om henne hur hon än ser ut i håret.

#50 - Anonym

Vad jag tror:

Innan hon och Carl träffades så ville hon vänta med sex tills giftermål. Vilket är helt okej såklart. Men hon ville väl ha kvar Carl, så hon kanske kände sig ”tvingad” att ha sex med honom. Menar inte att han tvingar henne, men hon kanske känner sig tvingad för annars kommer han lämna henne förr eller senare. Därför nu så kanske hon eventuellt känner sig som att hon gör är för att pleasa Carl undermedvetet. Kom igen, hennes första tanke efter färgningen var ”vad kommer Carl tycka”?.

Dessutom, vi alla har väl varit med om killar man dejtat som oskuld. Man vågade inte riktigt ha sex, men tillslut gjorde det enbart för man tyckte om killen så mycket och inte ville han skulle dra. Bara min uppfattning.

#51 - Anoooonym!

E jag anonym nu

#52 - Anonym

Men assså herregud, värkar ju som att ingen i detta kommentarsfält har någon jävla förståelse alls?!! Klart som fan de e normalt att man undrar vad ens partner ska tycka ? Det är hennes första förhållande, första killen hon träffat på de sättet, hon är nykär och dom har inte ens varit tillsammans ett år än så det är inte konstigt eftersom dom inte känner varandra till 100% och detta e första gången hon kanske gör nögot nytt med sitt utseende som Carl inte visste hur de skulle bli o då vet hon inte hur han kommer reagera, eftersom dom inte varit i denna situation förut! Tror verkligen inte det handlar om att han är elak eller manipulativ, han ör säkert en jätte go kille som inte ens kommer märka någon skillnad. Så kan folk ba sluta ha så jäkla mycket fördomar om folk man inte ens känner, låt henne va lite omogen annars, alla har haft en sån period i livet eller vill nu hellre att den perioden ska komma när hon är 30 år? Det hade varit lite värre, men hon e förfan bara 18 år? Hon är ett barn, de blir mer press i samhället så klart hon påverkas

#53 - Dina

Lisa har sitt första förhållande, klart som sjutton hon bryr sig om vad hennes kille tycker? Minns ni inte hur ni var när ni var yngre? (eller ni kanske inte har haft något förhållande än?)
Man gjorde allt för att se bra ut, och Lisa gör samma sak. Låt henne vara bara. Det blir alltid bekvämt till slut och då accepterar man varann hur man än ser ut. Det händer alltid.
Lisa, du ska inte ta åt dig av alla idioter som inte minns hur det var.

#54 - F

Hon säger alltid att hon är mycket mognare än sin ålder fast har alltid betett sig som en 13 åring, vem reagerar ens så här?😂

#55 - Anonym

Något jag blir irriterad på var när hon pratade om sin ”sociala fobi” förr, men nu verkar hon inte ha problem alls att ta sig upp till sin pojkvän samt umgås med hans kompisar osv.

#56 - Anonym

#52 #53 Det är skillnad på att bry sig om vad ens kille tycker och att bli PANIKSLAGEN över vad han ska tycka om en minimal förändring :)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com