#1 - Anonym

Öppet förhållande?

#2 - Anonym

finns det någon som ens finner henne underhållande alls?? int jag iaf

#3 - anonym

#1 ursäkta mig men hon kan inte ha öppet förhållande när hon precis har GIFT sig och har bundit sig i nöd och lust tills döden skiljer oss åt med en annan. Det funkar inte så du.

#4 - Anonym

Kanske funkar så för hon och hennes partner. Ser inte var eller hur det är någon annans problem. Bry er om ert eget så lovar jag att ni mår bättre. Ciao

#5 - Anonym

Vem är det ens, irrelevant

#6 - anonym

#4 tror knappast de du, väldigt sällan de funkar att kyssa någon annan när man precis har gift sig! skev bild du har om gifte mål i så fall.

#7 - Anonym

Gäääsp

#8 - Anonym

#5 en svensk youtuber är det😛

#9 - Anonym

Amir är på bio och sitter och fotar och filmar till instastory under hela filmen. För det första är det olagligt, för det andra är det riktigt respektlöst mot de andra i salongen. Han tror sig verkligen stå över allt och alla.

#10 - Anonym

Viktor är gay så han har frikort!

#11 - Anonym

#10 viktor har flickvän men ok

#12 - Anonym

Alltid tyckt att Margaux har ett konstigt förhållande med sin man, känns som att de knappt ses osv. Och de verkar va helt olika personer med. Hon verkar alltid ha haft ett öga för Viktor :-)

#13 - anonym

#9 respektlöst ja men det är inte olagligt så länge man inte filmar ta kort på filmen och visar vad som händer...

#14 - Anonym

#13 Men hallå det är precis det han gör ju! Det är olagligt och respektlöst som fan.

#15 - Anonym

Han är bi, inte homosexuell.

#16 - Anonym

Anton Hagman, Wilma Holmqvists ex, syns kyssa Amanda Lindh som spelar Bianca i bonusfamiljen när de är ute och festar. Går att se på bland annat Zennufers instastory.

Kanske intresserar någon vad vet jag! :-)

#17 - Anonym

#3 man kan visst ha ett öppet förhållande även om man har gift sig. Kärlek och sex är inte samma grej för många. Sen så kan man faktiskt pussa folk utan att det är något sexuellt inblandat. Sen huruvida folk tycker det är otrohet eller inte är ju helt irrelevant. Vi andra har ju ingen aning om vad Jacob och margaux är okej med.

#18 - Anonym

Skev bild du har om gifte mål i så fall i fall du tror att man kan ha ett öppet förhållande när man är GIFT... förstår du ens innebörden av att gifta säg? Antagligen inte. Du är typ 12 år.

#19 - Q

#18 Monogami är ett kristet påhitt, i andra tider så har man haft öppna förhållande. Ex. På vikingatiden så var man gift men en man kunde ha frillor (flickvänner), vilket var socialt accepterat.

#20 - Anonym

Tror verkligen inte de var något mer än en vänskaplig ”skämt” kyss eller va man ska säga

#21 - Anonym

#11Viktor ragga på min kill kompis för nån dag sen men ok

#22 - Anonym

#19 hör du ens dig själv hur du låter 🤣 du snackat om vikingatiden där du inte ens levde i och har ingen aning om hur samhället var då... sluta skämma ut dig själv. Bokstavligt talat

#23 - Anonym

Så länge hennes MAN är ok med detta så är det inget att diskutera. Men tror knappast att människor som precis har gift sig skulle vara ok om den andra partnen direkt går och hångla upp någon annan

#24 - Bina

#18, Du kan visst ha ett öppet förhållande när du är gift, att vara gift innebär inte längre att du är bunden till den personen, bara på papper. Många har polyamorösa förhållanden där de är gifta med en person och är tillsammans med en annan då man inte får gifta sig med fler än en? Simple. Det är 2019 nu.

#25 - Bina

#18, Du kan visst ha ett öppet förhållande när du är gift, att vara gift innebär inte längre att du är bunden till den personen, bara på papper. Många har polyamorösa förhållanden där de är gifta med en person och är tillsammans med en annan då man inte får gifta sig med fler än en? Simple. Det är 2019 nu.

#26 - Anonym

jeez varför bryr ni er? dom är vanliga människor som får göra vad fan dom vill och sen får dom se konsekvenserna ibland som alla andra

#27 - Anonym

SHURDA SKA BANTA

#28 - Anonym

Jocke och Jonna är gifta men har sex med andra, enligt dom själva så är det så man ska göra för att få ett förhållande att funka....

#29 - Anonym

#18 Tycker snarare att det är du som har en alldeles för konservativ bild av äktenskap. Är jättemånga gifta par som har sex med andra personer eller har kärleksrelationer med andra. Det är upp till varje par att avgöra själva vad de är okej med. Sen så behöver faktiskt inte en puss betyda något sexuellt, man kan pussa sina kompisar också.

#30 - Anonym

Båda har ju partners🤔

#31 - Erik

#30 vem är Viktor tillsammans med ?

#32 - Åsaflåsa

Det jag reagerade mest på i denna diskussion var ordet frillor för flickvänner... Vad har då ordet frillor för frisyrer bytts till?? Detta känns oerhört viktigt och bör svaras på snarast

#33 - Anonym

#32 Sarkasm?

#34 - Anonym

Men herregud det var bara en puss
Jag har t.om sex med mina killkompisar fastän jag har en pv
Sålänge man inte håller det hemligt o så...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

#35 - Anonym

Viktor hade en mysig kväll med en tjej i Vasa kvällen efter :D

#36 - Anonym

#28 när har dom sagt det?

#37 - Anonym

”Jag skulle inte..” ”Om det var min partner..” ”Jag jag jag”. Snälla människor detta handlar inte om er! Detta är en uppgörelse mellan Margaux och hennes man. Har dom ett öppet förhållande? Låt dom. Har dom inte det? Låt dom. Detta är något som INGEN har NÅGONTING med att göra. Alla har olika syn på giftermål, vad man tycker är okej och inte, finns inga rätt eller fel.

#38 - Anonym

@28 vart har dem sagt det?

#39 - Anonym

#31 maranhaag på insta

#40 - anonym

#34 då har du ingen riktig pojkvän utan ett öppet förhållande de vill säga du har kk en riktig pojkvän kulle aldrig tillåta dig ha sex med andra människor antagligen så utnyttjar den "pojkvännen" dig sexuellt utan att du ens tänker på de

#41 - Anonym

#40 Lite fördomar du har då. "Riktig pojkvän"... Den var bra.

#42 - Anonym

#40 Är du 12 eller? Du verkar inte förstå hur världen ser ut alls. Låt folk ha sina relationer på det sättet de vill och mår bra av, hur påverkar det dig på något sätt?

#43 - anonym

#41 har man sex med andra killar samtidigt som man har en så kallad pojkvän då har man ett öppet förhållande en kk läs på om de så kommer ni att förstå och har man sex med flera stycken samtidigt och inte bara med sin så kallade pojkvän, då älskar man inte genuint varandra..

#44 - Anonym

Har inget med ämnet att göra men ojj varför får Amanda L så mycket hat?? Tycker hon verkar vara hur snäll och jordnära som helst! Jag önskar bara att hon kom kunde acceptera sig själv för den hon.

#45 - Anonym

#44
Bara för att hon ändrar på sig själv betyder det inte att hon inte accepterar sig själv.. låt folk göra vad de vill

#46 - Anonym

#43 allas relationer är olika. Sex och kärlek behöver inte vara sammankopplade. Bara för att du själv är monogam så betyder det inte att folk med öppna förhållanden inte är legitima. Lägg dig inte i och moralisera kring andras relationer.

#47 - anonym

#46 öppet förhållande = sex med andra

Förhållande = är till för 2 personer och inte fler.... svårare än så är de inte

#48 - Anonym

#45
"Bara för att hon ändrar på sig själv betyder det inte att hon inte är nöjd med sig själv"

Detta låter otroligt paradoxalt i mina öron. Botox, fillers, operationer och dylikt är som att ta en alvedon för huvudvärken. Stressen över komplexen botas, men grunden till stressen då? Det är den som borde botas; att börja älska sig själv. Tycker det är viktigt att man reagerar och sprider vidare detta budskap istället för att normalisera något så befängt.

#49 - anonym

#48 hennes kropp hon gör vad hon vill.... folk kommer alltid ha åsikter om andra människor, så länge Amanda är glad och nöjd så

#50 - Anonym

#47 Herregud vad ignorant du är. Du kan verkligen inte se någonting från ett annat perspektiv än ditt eget. Tror att det endast kommer att skada dig i längden. Så kanske dags att reflektera lite och inte skriva massa nonsens här.

#51 - Anonym

Varför har alla så hård ton mot varandra i kommentarsfältet?😕Chilla lite....🤷‍♀️

#52 - Anonym

#38 Då har du alltså inte sett att Viktor tydligt sagt att dem bara är vänner. Han la korten på bordet när Aftonbladet började sprida ryktet om att dem var tillsammans

#53 - Anonym

#51 Right? Men vad fan kan man förvänta sig när det hänger små 01:or och yngre här

#54 - Anonym

#47 Nuuu har du faktiskt blivit lite felinformerad.

Mono - En, ensam, ental, engifte
Poly - Flera

Sen har vi också bi som betyder två.

Så monogami heter det när det är ett engifte, ett förhållande mellan två personer och allt annat romantiskt och sexuellt är otrohet. Varför det heter monogami och inte bigami eller något sådant är troligtvis för att du som en monogam person endast är kär i en person samtidigt,

Polymori är alltså då flergifte, ett förhållande där en person har flera partners eller vem vet där kanske 4 personer är kära alla i varandra.

Öppet förhållande är väl ett någorlunda nytt begrepp, vilket betyder att monogami är utgångspunkten men att båda parter är öppna för att involvera andra på olik sätt. Det kan va enbart sex, både enskild men även kanske som ett par. Den kan vara känslor involverade, att man träffar andra utan gränser, eller träffar andra med gränser. Allt är upp till paret själv att bestämma.

Jag är själv monogam och skulle aldrig kunna tänka mig något annat än monogami. Samt att otrohet är bland det vidrigaste jag vet. Detta säger jag för att du ska förstå att även om vi anser oss vara monogama så finns faktiskt andra levnadssätt, även om vi själv aldrig skulle kunna tänka oss att leva så.

#55 - Anonym

#53 Är du själv född 00 då eller? haha

#56 - Anonym

#55 Nej, hur drar du den slutsatsen? Jag är nig äldre än de flesta här, brukar dock aldrig kommentera. När jag går in i kommentarsfältet påminns jag om varför jag skippar det :)

#57 - Anonym

#56 Det är endast barn själva som ska ta upp åldern i ett argument, bevisar vart deras kompetent ligger på.

#58 - Anonym

Kan någon förklara varför Therese har fått så många visningar på youtube detta året? Är det för att de har börjat rekommenderas i utlandet? Jag tycker att hennes videor är rätt så tråkiga..,

#59 - Anonym

#58 Även fast du tycker dom är tråkiga så tycker jag inklusive massvis andra inte det. Hon är större nu än någonsin och når ut till en väldigt bred publik med variationen på videos, samt Indy Beauty och hennes andra projekt och samarbeten. Jag tycker personligen hon är väldig givande och härlig att kolla på, hon är lite lagom sådär.

#60 - Anonym

Amir, bästa du, vet att du läser här inne. Sluta plz att säga i slutet av dina videos att ”vi ses imrg” när du inte lägger upp en video dagen efter. Man blir ju sååå besviken när det inte kmr en ny haha....

#61 - Anonym

#59
Fast tycker att hennes videor är mycket oseriösare än innan. Får huvudvärk av alla ljudeffekter och att hon ska hålla på så

#62 - Anonym

#61 Men det är ju otroligt många ytbers som har ljudeffekter. Själv tycker jag det blir roligare och mer personligt (tror hon redigerar själv?) med ljudeffekter.
Känns mest som det är du som är tråkigt eller för seriös.

#63 - A

#58 För att hon har naket eller nakencensur i varje thumbnail. Hon pratade själv om att efter att hon gjorde kroppsmålningsvideon med Lisette så förändrades hennes statistik till massor visningar i utlandet. Antagligen k*ta j*vlar som vill se lite nipslip och klickar in på hennes videor i hopp om att få se nåt smaskigt.

#64 - Anonym

Margaux ful och ful man okså

#65 - Anonym

#64 Lägg av med personangrepp. Hennes utseende är helt irrelevant i den här frågan.

#66 - Anonym

Är det någon som har lyssnat på Hannas och idas podcast ”spill the tea” som vet vad som hände mellan Ida och asap Rocky?

#67 - Anonym

Varför är kammi alltid så jävla dryg och oskön på sina insta storys? 😳 någon annan som tänkt på det?

#68 - Anonym

#67 vart har hon varit de?? Hahah va

#69 - Anonym

#67 vart har hon varit de?? Hahah va

#70 - Anonym

#67 vart har hon varit de?? Hahah va

#71 - Ida

Margaux och Viktor är verkligen BÄSTA vänner.. tycker då inte det är så konstigt som många då i ''gruppen'' tycker. (är inte Viktor tsm med en kille också/håller på med?) Margauxs man Jacob känner ju även Victor så pass bra, herregud.. hur länge vara kyssen? 2 sek? om ens det!

#72 - Anonym

På varenda bild Amir har lagt upp med bar överkropp så täcker han över området runt naveln och nedre magen. Vi får bara se runt solarplexus och uppåt, och lite på sidorna. Blir ju alldeles uppenbart att han har gjort någon operation eller har något annat där han skäms(?) över. Detta eftersom att det inte var så innan han gick ner i vikt.

#73 - Anonym

Åpenbart at misslisibell og pojkvännen har sex når hu legger upp video av de to uten klær i senga hver dag:)

#74 - Viktor youtube

Tycker det skrivs hejvilt i dessa tjejgrupper men aja! :)
Vad som än..

#75 - Anonym

#73 vem bryr sig? 😂 är det en nyhet att par har sex?

#76 - Anonym

Bara jag som tror MissLisibell blivit lite för ”emotionellt beroende” av sin pojkvän?

#77 - Anonym

#73
Inte för att det spelar någon roll och för att jag lägger någon värdering i det, men tror faktiskt inte de har haft sex. Har man tidigare talat så strikt om moraliska principer så tror jag inte man ändrar på sig så lätt. Dessutom känns hon sjukt omogen till hans 24 år. Hon verkar inte bekväm och tillräckligt trygg för det än. Om hon t.om tidigare har sagt tycker att linnen och shorts är för naket har jag svårt att föreställa mig att Lisa vågar blotta sig själv för en sex år äldre man. I mina ögon är Lisa fortfarande ett barn. Tycker att hon ser så malplacerad ut i hans umgängeskrets.

#78 - Anonym

Men grina då

#79 - Anonym

#77
Jag håller faktiskt med dig i det du skriver. Dock så går hon nu i tublinnen och korta klänningar så hennes värderingar kan ha ändrats. Håller med dig i det du säger om att hon verkar alldeles för osäker och omogen för honom och jag tror inte att hon känner sig bekväm att blotta ut sig på det sätt man gör under sex.
But who knows?

#80 - Anonym

#77 Håller med, dock tror jag att dom haft sex, inte för att det egentligen angår oss..
Men jag tror så just pga av hennes osäkerhet. Hennes åsikter, värderingar och stil ändras ju väldigt ofta. Jag tror att hon är så pass osäker på vad hon själv vill att hon nu vill ha sex? Trots att hon förr ville vänta pga religionen.
Sen tror jag också att Carl inte hade pallat vänta, för helt ärligt, vem hade? Tror även det är lite han som fått henne att ändra syn på kläder osv.

#81 - Anonym

#72 han var ju ganska stor innan så det kan vara så att han har lös hud vid nedre delen av magen vilket är ganska vanligt när man går ner mycket i vikt och inte är bekväm med att visa det?

#82 - A

#72 OM Amir hade gjort en magsäcksoperation så hade han varit tvungen att äta flytande mat (soppor, smoothies etc) i några månader och sedan små små portioner fast föda. Han hade inte kunnat frossa i alkohol och onyttig mat som han gjort under våren och sommaren vid vissa tillfällen. Tycker absolut det är hårt att gå från XL/XXL till S på mindre än 6 månader, men inte omöjligt och har han faktiskt gjort det rent och cleant så all cred till honom, verkligen.

#83 - Anonym

#82 Eller hur, dessutom så får man väl inte göra såna magsäcksoperationer bara sådär. Troligtvis har han lös hud eller dylikt vilket inte alls är konstigt om det skulle vara så.

#84 - Bina

#82 flera månader? Nej nej, du äter soppa och mos i cirka tre veckor, sen får du äta vanlig mat. Om han sen äter "normala" portioner, det vet vi inte, för vi ser inte hur mycket han verkligen äter. Vi ser ATT han äter.

#85 - A

#84 Okej, olika råd då från olika läkare, min släkting var tvungen att äta soppor i några månader, sedan fick hen äta mosad mat i ytterligare nån månad (totalt tre månader vill jag minnas) och sedan små portioner fast föda. Men det finns ju minst 3 olika sorters magsäcksoperationer man kan göra och som sagt olika läkare i olika länder har olika råd 😄

#86 - Anonym

#85 Sen kan jag tänka mig att det är olika beroendes på om man gör operation via landsting eller privat/plastikkirurgi. Generellt är vård via landsting, när det gäller det kosmetiska iallafall, sämre än privat, dom har annan typ av kunskap och information. Detta leder kanske även till olika typer av eftervård. Men detta är bara en spontan tanke från mig, har egentligen igen typ av erfarenhet kring det.

#87 - Anonym

Eftersom Amir har jojo bantat i så många år så är det inte så svårt för honom att gå ner i vikt. Bara återstår och se hur länge detta varar.

#88 - Anonym

Alltså visst ser Therese läppar konstiga ut i hennes senaste video ???

#89 - Anonym

#89 Nej? Ser helt normalt ut. Hon har läppstift i början och hon har troligtvis over-lineat läpparna där. Men sen i slutet ser dom ut som dom gör i alla hennes videos.

#90 - L

Generellt behöver man ha BMI över 40 för att få en gbp eller liknande. I vissa fall bmi över 35. Jag hade 50 när jag gjorde min.. jag var alltså väääldigt stor.
Det är liksom inget dom bara ger till ngn sådär utan det är sista utvägen för att rädda någons liv..

Jag har haft väldigt tur och gått ner från 160 - 74kg på 3 år.

Det är olika från landsting till landsting.. men jag fick dricka typ natur diet i 3 veckor innan. Sen 1 v. Flytande, 1 vecka mosmat. Sen vanlig mat. Men man äter väääldigt små portioner..
Typ äter man sushi, 4 bitar. Pizza 2 slicer.. 4 köttbullar kanske m 2 små potatisar.

Så det är väldigt olika.. från person t person och från sjukhus till sjukhus. Vissa får äta vanligt direkt.

Sen med alkohol så är det väldigt vanligt att folk som gjort magoperationer fastnar i alkohol just för att man har ett matberoende/sockerberoende innan.. så man byter "drog".. så det får man info om på sjukhuset.

Bara lite information hur det går till..
Huruvida amir har gjort d eller ej kan jag inte svara på dock.. om han har gjort ngn gissar jag på gastric sleeve. Men det är upp till honom att vilja gå ut med det eller ej.. han kan lika gärna ha gått ner det utan operation.

#91 - Anonym

men snälla, jag kompispussar min bästavän hela tiden, framför min partner och hennes partner och vi alla skrattar åt det för vi har en sån relation med varandra. Till och med min partner och hennes partner har pussat varandra på skoj. Alla är olika, alla tycker olika saker är roliga herregud låt det va.

#92 - Anonym

Förlåt men asså vi ser inte allt, vi vet inte allt och ingen av oss som kollar på hennes kanal kännare varken henne eller någon hon umgås med. Man väljer vad man vill filma och ha med i videos. Det många här måste förstå är att hennes liv är redigerat. Vi vet inte ens hälften om hennes bakgrund eller henne som person. Så tycker att de flesta här bara ska sköta sitt eget istället för att rita upp hennes historia och tycka till om hennes val i livet.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com