Har Isabelle Strömberg och Knivmicke blåst en kund på pengar?

Isabelle Strömberg och hennes pojkvän Knivmicke verkar ha ont om pengar eftersom de tigger pengar på Instagram.
 
Inte nog med det har en kund inte fått tillbaka sina pengar för en tatuering som aldrig blev av. 
 
Kunden kontakade Knivmicke för en tatuering och han bad henne swisha en deposition på 1000 kr till Isabelle Strömbergs telefonnummer. 
 
Knivmicke ställer in tatueringstiden och kunden har inte fått tillbaka sina pengar trots att det snart gått en månad.
 
Både Knivmicke och Isabelle har slutat svara och har blockat henne. 
 
 
 
Här är konversationen mellan Knivmicke och kunden. 
 
 
 
 
Här är konversationen mellan Isabelle Strömberg och kunden. 
 
 
#1 - Anonym

Youtubers?

#2 - Anonym

Strömberg har väl halkat in på sin gamla bana igen. 🙈

#3 - Anonym

Vilka pundare, usch

#4 - Anonym

Inte första gången det händer heller. Isabelle är nästan lika shady som exet Sindy.

#5 - Anonym

Fyfan

#6 - Anonym

Alla går in och kommenterar deras instagram nu så vi kan hjälpa tjejen få tillbaka sina pengar och få dom två att sluta med sitt jävla beteende.

#7 - hej

fyfan vilka människor, usch

#8 - Anonym

Tack för att du skriver om detta!
Låt detta ligga kvar överst ett tag så folk ser, vi har en ny Catrin Hedlund.

#9 - sksksksksksk

Är det samma person som skrev på r/sweden för några veckor sedan?

Anyway, är de ens youtubers?

#10 - Anonym

Förlåt men vem är ens trög att betala en tatuering i förväg? Sånt gör msn EFTER att den är klar och inte innan.... tänk till lite innan ni gör saker. Folk är verkligen godtrogna och lättlurade

#11 - Anonym

Såg att Micke skriver på instagram med härskartekniker nu om deposition och avbokning, men det var ju för fan han som avbokade? Gå inte på hans skit, han försöker bara psyka dig! Hota med polisanmälan.

#12 - Anonym

Han har lagt upp svar på insta story där han skriver att tjejen avbokade för sent fast det tydligt syns på deras dms att HAN avbokade?? Fattiga pundare

#13 - Anonym

Hade ALDRIG swishat till såna pundare förrens efter jobbet är klart. Vad förväntar man sig ens? De har troligen redan spenderat pengarna på droger, alkohol och cigaretter.

#14 - Anonym

Micke skriver på sin insta story att det är kunden som avbokat tiden? Wtf 😂

#15 - Anonym

Who the fook is that guy?

#16 - Anonym

#10 Vet inte om du någonsin tatuerat dig. Men när man gör det behöver man i stortsätt alltid betala en depositionsavgift om det inte är under drop in eller liknanden, pga skissen och lite sådär. Dock brukar man aldrig betala hela summan, så det är ju lite shady.

#17 - Anonym

De båda raderar och blockerar alla som kommenterar på deras instagramkonton nu. Fett äckliga.

#18 - Anonym

#2 Va menar du? Va gjorde hon förut

#19 - empa

linnns kropp??? skulle dö för den

#20 - 🎀

Fast nu var ju kunden både minderårig som hon inte ens berättat plus skapade tråden om dom och började dampa inte ens ett dygn efteråt? Vilket även framgår i hennes sms med Isabelle... tycker inte att någon hanterat det här på rätt sätt :/ men varför inte kontakta Micke o Isabelle också för ett uttalande? Känns lite vinklat annars

#21 - Anonym

Jag är tatuerad, och i desption betala jag 300 kr och om jag ställde in tiden så fick jag tillbaka pengarna. Så tjejen har blivit lurad av knivmicke och Isabelle. Och om en som tatuerad gör så, så skall han inte ha några kunder.

#22 - Anonym

Hänt mig precis samma sak, jag har anmält honom till polisen och tycker att alla som blir blåsta av honom ska göra de!!

#23 - Anonym

#19 Jaha? Vad hade det med inlägget o göra?

#24 - Anonym

Jag hoppas verkligen ingen swishar för att han ska köpa cigg?..

#25 - D

Fyfan vilka tattare dem är...

#26 - D

Så synd då jag verkligen började gilla Isabelle när hon var tillsammans med sitt ex, hon började kännas jordnära och som att hon mognat, nu verkar hon vara tillbaka på ruta 1 igen.

#27 - Anonym

#10
Men lol uppenbart att du aldrig tatuerat dig. Majoriteten av alla tatuerare tar en deposition, summan är olika överallt men ligger vanligtvis mellan 300 - 1000 kr. Grattis till dig och din smarta kommentar som inte ens adds up 😂

#28 - Anonym

ÄR DOM TVÅ TILLSAMMANS NU?
herre gud. okej, be för dem.

#29 - Anonym

Det är väl tatuerarens ansvar att kolla leg på kunden för att se om den uppnår den krävda åldern? Liksom han bokar in en tid med henne sen och allt utan att legga? Precis som det är kassörens/butikens ansvar att kolla leg på folk som vill köpa cigg/snus/alkohol. Så att han ens skriver det på sin story på insta för att få medlidande är sjukt äckligt.

#30 - Anonym

#27 Uppenbarligen har DU aldrig tatuerat dig. Aldrig varit med om det, och jag växte upp i en tatuerings studio inprincip. Du betalar alltid efter när tatueringen är klar, oavsett om du sitter länge med skiss. Tatuerare som inte betalar skatt och gör jobbet svart har en tendens att göra så dock.

#31 - Anonym

Man brukar väl alltid betala en deposition. För har många vänner som alltid betalar en deposition innan de tatuera en. Hittade en tatureingsstudio varför de tar en deposition vid när man ska tatuera sig

Vi tar alltid en deposition på 500kr innan en bokning. Detta inkluderas givetvis i slutpriset för tatueringen när den är klar. Med detta menas tex, blir slutpriset 2500kr så betalar kunden 2000kr då denna redan betalt 500kr när tiden bokades.

Av/Ombokning av tid måste ske minst 48 timmar innan du ska tatuera dig. Deposition fås endast tillbaka vid giltigt läkarintyg.

#32 - Anonym

Här här lite mer om deposition: (#31)

Ja, efter en bokad tid och betald deposition ritar vi mer än gärna upp ett motiv efter en genomgång med kunden.
Vi ritar både efter egna idéer och förslag men självklart ritar vi också färdiga motiv som kunden vill ha.

Minimum pris för tatuering är 1000kr. Och deposition ligger på mellan 500-1000kr beroende på vad för tatuering som bokas. Om du måste avboka, gör det så tidigt som möjligt. Om avbokning sker senare än 24 timmar innan avtalad tid debiteras depositionen.
Tatueraren ritar upp tatuering efter önskemål, depositionen är en betalning av detta i samband med bokning av tid. Vid ånger alternativt förhinder inför den bokade tiden återfås EJ depositionen om tatueraren ritat färdigt tatueringen och kunden godkänt denna.

#33 - Ulrika

Har hon fått tillbaka sina pengar? Annars är det väl bara att polisanmäla?

#34 - Anonym

Usch fyfan

#35 - Freddy

Jag har hoppats i ett par veckor nu att det skulle tas upp på den här bloggen att bl.a. Verz, Cluee och Rask har mjölkat views på pedofilen Elias Afen ett bra tag nu och inte en enda gång har jag sett några tecken på att de har tagit kontakt med barnens föräldrar för att informera dem om att en 20-åring försöker ragga upp deras barn. Bara jag som reagerat på detta?

#36 - 16

#30 Det kanske du har. Men den studion kanske är i en småstad? Jag har en gång tatuerat mig i Sthlm och fick betala en deposition på 500, och om några månader ska jag tatuera mig i Amsterdam hos en portugisisk tatuerare, och då fick jag betala 1000kr i deposition. Sen betalar man resten efter tatueringen.
Det brukar vara så på dom allra flesta ställen.

#37 - Anonym

Aftonbladet har skrivit om äcklet Elias

#38 - Eh?

''Knivmicke'' är en känd hasslare. Han är med i diverse klädgrupper på fb där man köper och säljer limiterade utgåvor.
Där hade han hursomhelst sålt plagg av oäkta vara och utgett varorna för att vara äkta. Han åkte givetvis dit på detta och bannades från samtliga grupper. Snubben är inte att lita på.

#39 - Anonym

072 011 86 68 Kniv Mickes nr

#40 - Anonym

Vem vill betala för att någon ska få köpa cigg?🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com