#1 - Anonym

Haha😴😴

#2 - Anonym

Vem??

#3 - anonym

Kan först att det är tjatigt att "youtubers" släpper musik och böcker men vill man följa sin drömmar så gör man det oavsett vad folk tycker. Man lever bara en gång så YOLO följ era drömmar och skit i vad andra tycker!

#4 - Anonym

sluta kalla detta för en ”skvallerblogg” när du i princip endast postar nyheter

#5 - Anonym

ursäkta

#6 - Anonym

Tråkigt.... Ingen mening att skriva en självbiografi utan en bra och spännande historia. Skriv istället en barnbok eller nåt, det stämmer nog in med erat fattiga ordförråd.

#7 - Anonym

#6 Lugna ner dig lite :)

#8 - Anonym

Bente kan ju göra en guide bok som kan hetta "Hur man blir en hatad Youtuber på tretio minuter.. hur skulle man beskriva boken ja ungefär så här.. " i denna boken delar ja med mig alla mina kreativa tips hur man på bästa sätt kränker och förnedrar andra med dumma uttalanden och hur man på bästa sätt kan leverera rasistiska och homofobiska uttalanden och förneka att dessa är rasistiska eller homofobiska utan de är andra det är fel på som är helt humorlösa. och hur man på bästa sätt ber om ursäkt för saker man sagt som man egentligen menar bara för man saknar helt verklighets uppfattning och förståelse att nån kam bli sårad. Självklart så kommer Pengarna gå till mig efter som jag är en stackars fattig youtuber och inte som jockeboi rik som fan.. 😂 Ja som ni fattar detta är skrivet med glimten i ögat och är menat på ett humoristiskt sätt

#9 - Anonym

kul att det går så bra för Ben, jag ska skaffa ett exemplar.

#10 - Anonym

bra gjort Ben, kul för oss som gillar honom

#11 - Anonym

grattis Ben, det är stort

#12 - Zara

Urk! Precis som med Jocke och Jonnas böcker verkar det som att Ben använt sig av spökskrivare (samma snubbar t.o.m), vilket jag tycker är skämmigt värre. Ge inte ut en bok i fall du inte klarar av att skriva en, herregud. Så jävla less på att en del Youtubers använder sig av spökskrivare. SNARK

#13 - anonym

#12 MEN SNÄLLA flera tusen människor använder sig av spökskrivare... Antagligen läser du själv inte så många böcker men självbiografier är oftast spökskrivare som har skrivit och det är inget fel med det.. . dom jobbar så klart inte gratis och får en del av den lön som t.ex Ben kommer att få utav böckerna som säljs.

#14 - Anonym

Snart har alla Youtubers gjort en bok<33

#15 - Dedu

Trååååkigt😴😴😴

#16 - Anonym

#12 eh Zlatans bok är inte heller skriven av honom? Det är jättevanligt!

#17 - Anonym

Ja, verkligen tråkigt att man inte orkar skriva boken om sitt liv själv?? Gör det ännu mer ointressant att läsa.

#18 - anonym

#17 det är ju fortfarande Bens berättelse och ingen annans så jag ser då ingen skillnad om det är han eller någon annan som skriver boken eftersom det är HANS berättelse och egna ord.

#19 - Anonym

Det är ganska tråkigt att varenda Youtuber gör det. Och det är inte så att någon direkt sjunger särskilt bra... Man fattar hur pengarkåta dem är, eftersom de ska släppa böcker, musik hela tiden

#20 - Anonym

Det är ganska tråkigt att varenda Youtuber gör det. Och det är inte så att någon direkt sjunger särskilt bra... Man fattar hur pengarkåta dem är, eftersom de ska släppa böcker, musik hela tiden

#21 - anonym

#19 är du 12 år? alla är vi så kallade "pengakåta" för att kunna försörja sig själva.. Och det är inget fel med att skriva en bok om man nu vill göra det.. Det kan du också göra berätta ditt liv i en bok.

#22 - Sofia

En av få influencers vars bok verkar spännande på riktigt!

#23 - Anonym

Jesus Christ Sverige, har vi inget annat att läsa om än ångestladdade tonåringars ointressanta liv? De går alla på samma spår: Mobbning, ätstörningar, kroppskomplex osv. Hade mina barn köpt dessa böcker hade jag bränt dem genast och besparat dem en massa dumheter.

#24 - anonym

#23 ingen har tvingat dig att läsa deras böcker så låt dom få skriva en bok och följa sina drömmar

#25 - Anonym

Bara jag som minns att Ben brerättat om att han mamma va en av Litauens största artister när han var liten? Hur kunde dom va så fattiga då? Kanske dum fråga men går inte riktigt ihop för mig

#26 - Anonym

#18 tycker bara det känns väldigt opersonligt. Känns mycket roligare att köpa en självbiografi som är helt och hållet ur personens eget perspektiv :)

#27 - anonym

#25 och du har koll på deras ekonomi eller? du vet ej om dom är fattiga eller rika, dom ksk lever ett normalt svensson liv med mkt pengar på banken kanske

#28 - Anonym

#27 menade bara att om hon var en av Litauens största artister när han var liten så borde dom ju logiskt sätt inte vara fattiga? Sluta missuppfatta det jag skrev med mening

#29 - Anonym

#27 sa inget om deras ekonomi idag då det inte nämns någonstans?

#30 - anonym

bara för att man är en stor artist (varit) så betyder inte det att man har mkt pengar

#31 - anonym

Han har ju redan gjort flera långa videos om sin barndom. han har visat var han växte upp och berättade då om allt som hände där, sen har han gjort videos där han berättat hela historian om flytten till sverige. känns som att han insett att han behöver pengar eftersom han inte pallar göra videos på samma sätt.

#32 - anonym

Han har ju redan gjort flera långa videos om sin barndom. han har visat var han växte upp och berättade då om allt som hände där, sen har han gjort videos där han berättat hela historian om flytten till sverige. känns som att han insett att han behöver pengar eftersom han inte pallar göra videos på samma sätt.

#33 - anonym

#31 har ju Jocke också gjort Ben är absolut inte den ända

#34 - Klara

Alla youtubers släpper böcker...

#35 - Klara

Alla youtubers släpper böcker...

#36 - anonym

#34 nej inte alla men många

#37 - Anonym

Bara jag som tycker att Amir ser ut 10 år äldre ut nu när han snaggade sig?

#38 - Anonym

#37 Nej, han ser ut som en liten unge som aldrig kan uppföra sig. Precis som han är!

#39 - Anonym

#12 Det är inte spökförfattare, det är medförfattare. Hade han hävdat att han skrivit boken själv och gett ut den i sitt eget namn men egentligen haft hjälp att skriva, då hade det varit spökförfattare. Klart den snubben inte kan skriva en bok på egen hand, men han myglar iallafall inte med det.

#40 - #37

#38- Tycker han ser ut som en gammal gubbe men uppför sig som en liten snorunge //#37

#41 - Anonym

Nån som vet varför margaux och mirabells kommentarfält alltid är avstängt?

#42 - Anonym

#41 Youtube har stängt av det

#43 - Anonym

Det är alltid så synd om våra influencers som lever på våra skattepengar.....

#44 - Anonym

#40 exakt #teamnicci! Jommer ALDRIG stå på en jävla mans sida!!!!!

#45 - Anonym

Asså Amir... kan verkligen inte kolla på honom längre. Han skrämmer mig

#46 - Anonym

Eller hur! Amir är så obehaglig och nej fy kan inte kolla på honom mer

#47 - empa

något han gjort i någon video?

#48 - anonym

#43 utveckla dig lite mer? Hur fan ska dom kunna leva på våra skattepengar när dom själva betalar skatt på de dom tjänar på Youtube och samarbeten??? På vilket sätt menar du att dom lever på skattepengar?

#49 - Anonym

#48 Men snälla ingen youtuber skattar på samarbeten, alla fuskar. Var inte så jävla naiv.

#50 - Anonym

När ska folk inse att de flesta av våra influencers (ett exempel är just vår kära Akrouti) är narcissister som är 100% ego-drivna och har noll empati för sin omgivning. Deras jobb är att lura och manipulera 12-åringar som är deras tittare för att de inte klarar av något på högre nivå. Riktigt patetiskt och inte på något sätt en bra förebild. Clown World :(

#51 - anonym

#49 ALL inkomst dom får skattas automatisk när dom får sin lön... Vill gärna ha bevis innan du anklagar folk för fusk.

#52 - anonym

#50 du själv verkar ju leva i en fantasi värld där du tror att alla manipulera dig

#53 - Anonym

#51 Eh hur ska jag kunna ge dig bevis på det? Det är uppenbart om man kan tänka lite längre. Kan du bevisa att allt skattas eller? Alla som tigger swish-donationer nuförtiden tex, kan du ge bevis på att dom skattar på det?

#54 - Anonym

#52 Kan du bevisa detta med konkreta bevis eller logik? Du säger åt andra att de ska ha bevis, men du har själv inga bevis på någonting som du påstår.

#55 - Anonym

#52 Det märks att du inte är vuxen och inte förstått hur världen fungerar riktigt ännu. Kom tillbaka när du har lite mer erfarenhet och kunskap så kan jag förklara för dig då istället, du kommer inte ens kunna greppa det jag pratar om nu.

#56 - Anonym

Hallå, det här med Misslisibell.. Hon ler ALDRIG i bilderna hon lägger ut nuförtiden, bara puta med läpparna som en osäker 14-åring som försöker vara sexig på bild. Hon ändrar åsikter, personlighet, värderingar och stil. Inget fel att ändras som person, men hon verkar lida av en extrem identitets-störning. Dessutom, så känns hon jäklig dryg nuförtiden.

#57 - Anonym

#56 Ganska uppenbart att relationen mellan henne och Carl inte är genuin från hans sida. Till o med Carls kompis verkar mer intresserad av henne än Carl. Han visar aldrig någon uppskattning eller glädje när han är med henne. Synd att hon måste intala sig att allt är bra istället för att göra slut nu och rädda sig själv från ännu mer skit.

#58 - anonym

#53 snacka om hur trög du är! att inte skatta är bedrägeri och kan få fängelse för de, all inkomst inklusive donationer räknas som inkomst och kommer att skattas, så du menar att alla Youtubes är kriminella och kommer att åka i fängelse inom en snar framtid för att dom inte skattar? SNÄLLA NÅN är det någon som borde växa upp så är det fan du

#59 - anonym

#57 och vrf skulle de inte vara genuin från hans sida när dom precis har flyttat ihop?

#60 - Anonym

#59 Nu får du lugna ner dig. Alla ser att det är du som svarar på alla kommentarer här. Du dementerar bara allting utan att kunna bevisa att du har rätt. Du är definitionen av en toxic person. Snälla försvinn här ifrån och reflektera över ditt beteende innan du kommer tillbaka.

#61 - anonym

#60 så jäkla tröööööööööööööööööööög du är!

#62 - Anonym

#58 Mår du bra eller? Som sagt, kom tillbaka när du fått lite mer förståelse för hur världen fungerar. Hate to break it to ya, men ja det är bedrägeri dina idoler håller på med. Man hamnar inte automatiskt i fängelse så fort man begår en brottslig handling, bedrägeri är brottsligt men det är också jättevanligt. Har du bevis på att de skattar på allt eller? Eftersom du frågar mig om bevis och är så himla säker på din sak. Nej sorry men du har fel, dina kära youtubers är verkligen inga änglar och tänker främst på pengar. De får ingen fast lön utbetalt av Youtube om du tror det, det är helt olika beroende på vilket företag de samarbetar med för tilfället. Och företaget kommer också göra allt för att tjäna så mycket pengar som vanligt, det är så världen fungerar.

#63 - anonym

#62 trögare än dig får man letar efter

#64 - Anonym

#61 När ens enda argument är att de andra är tröga så har man tyvärr förlorat för länge sen.

#65 - Anonym

#56, jag tycker Misslisibells personlighet och beteende liknar lite Anna Books. Jag vet inte, men att Book är kanske lite mer extrem.

Det är så uppenbart att hon är så osäker på sig själv. Inte alls redo för ett förhållande och verkligen inte redo att bli sambo. Om hon beter sig som hon gör i sina videos så tror jag att Carl kommer tröttna ganska fort. Tror han är en väldigt lugn och stabil kille som utåt sätt kan se ut som om han inte är intresserad i Lisa, men det tror jag ändå han är. Dock ser jag inte att förhållandet kommer funka i längden om inte Lisa tar tag i sina problem. Eller så är det helt tvärtom, vad vet jag.

Hon borde iaf utreda ifall hon lider av någon personlighetatörning, typ borderline. Samt att hon borde jobba med sig själv och sluta bete sig som en fjortis.

#66 - Victor

Misslisibell använder djurtestade produkter i hennes färgar håret video

#67 - anonym

#64 snarare att det inte går att argumentera med en trög person

#68 - anonym

#66 hon är ju dock inte vegetarian längre

#69 - Anonym

#67 Du är ett barn och det går inte att argumentera med barn. Hejdå.

#70 - Victor

Hon sa dock i en video för något år sedan att hon bara skulle använda crueltyfree smink och skönhetsprodukter ju?

#71 - Anonym

#42 fast varför just deras kommentarsfält?

#72 - anonym

#71 fråga youtube

#73 - Anonym

#8 Kollar inte på Bente men vilka rasistiska och homofobiska uttalanden syftar du på och när har hon sagt dem?

#74 - Anonym

#8 Kollar inte på Bente men vilka rasistiska och homofobiska uttalanden syftar du på och när har hon sagt dem?

#75 - Anonym

De som för några år sedan var unikt och storslaget- är idag en trend du ska följa likt ett förskrivet manus.
Du ska använda spökskrivare- ghost producer- sätta namn på smink.
Hate to break it -Men superkraften är förbi.
Diagnoser som gör dig kreativ att skapa eget material är ett minne blott.
Samma content hos alla youtubers.
Boring- har du sett en har du sett alla.....

#76 - empa

Känns som att alla youtubers uppdaterar väldigt dåligt nu förtiden???
Vad händer med linn, therese osv ??

#77 - Anonym

Alla som har diagnoser blir inte automatiskt kreativa det är en myt

#78 - Anonym

#77 till #75

#79 - Anonym

#77 De är youtubers som konstant drar upp hur deras diagnoser ger superkraft och kreativitet. Nog fattar folk att de inte gäller alla. De är youtubers som vill få de att framstå som en superkraft inte publiken.

#80 - anonym

#79 nämn någon och länka den videon där dom har sagt det där? den ända jag hör från youtubers är att man ALDRIG ska skylla på sin diagnos fast jo jag tycker att man kan skylla på sin diagnos för det är den som gör att vardagen inte funkar som den ska. Jag t.ex har själv autism och är duktig på piano och har även fått stipendium i kategorin piano. vet ej om de har med min diagnos att göra men alla har vi olika intressen vilket gör att man blir duktig på de genom övning och inte genom en diagnos.

#81 - Anonym

#59 han syns i fler videor = fler följare till hans egen youtube kanal. Har alltid fått lite ”fame digger” vibes av honom

#82 - Anonym

#80 Vi har fattat för länge sen att du har autism, vi bryr oss inte. Sluta kräva bevis från alla när du själv inte kan komma med ett enda. Länka till alla videos där youtubers säger att man ALDRIG ska skylla på sina diagnoser tack.

#83 - anonym

#82 ursäkta men va? det är absolut inte samma personer som skriver här i bloggen så du vet de

#84 - Anonym

#83 Haha nej okej absolut inte ;)

#85 - Anonym

#82 Okej så du är alltså schizofren?

#86 - Anonym

#85 var menad till #83, vår kära "anonym"

#87 - Anonym

Nån som vet varför Kammis mamma bor hemma hos Kammi?

#88 - Anonym

Therese lindgren är numera kristen, hon funderar på att läsa bibeln och har ett korshalsband på sig.

#89 - Anonym

#87 Hon och hennes pojkvän har precis gjort slut så hon bor hos Kammi tills hon hittat egen lägenhet

#90 - Anonym

Vem är han ens?

#91 - Anonym

#Oj det har jag missat. De verkade så lyckliga. Nån som vet vad som har hänt?

#92 - Anonym

sorry men kan du bli mer aktiv

#93 - Anonym

Det är inte spökskrivare. Författarnas namn står ju på boken. Och det är samma författare som skrivit Jockes och alla andra youtubers böcker.

#94 - Anna

072 011 86 68 Bens nr

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com