Amir har utfört sexuella handlingar på en manlig Paradise Hotel-deltagare

Amir berättar i sin senaste video att han under sommaren träffat en anonym man vid två tillfällen och har utfört sexuella handlingar på honom. 
 
När Amir skrollar genom sitt Instagramflöde upptäcker han att mannen är en gammal Paradise Hotel-deltagare. 
 
När de träffades hade ph-deltagaren huvudet under ett täcke eftersom han ville vara anonym och anser sig vara hetrosexuell men vill bara experimentera. 
 
Det här får vi veta om ph-deltagaren:
  • Han har en vältränad kropp
  • Han är ungefär mellan 27-31 år
  • Han har varit med på en av de tre senaste upplagorna av programmet 
  • Han bor i Stockholm 
  • Han är en av de mer kändare manliga deltagarna 
  • Han har inget vanligt svensson-namn 
  • Amir har tidigare följt honom på Instagram men har nu avföljt honom i samband med videon
 
Deltagarna de senaste tre säsongerna (dock utan jokrar). 
 
Bilden Amir använde på sin thumbnail är på en ph-deltagare från Danmark.
#1 - anonym

Ni som skriver att denna personens liv är förstört snälla ni hur gamla är ni? att experimentera med sin kropp med andra människor är det många som gör. T.ex Therese Lindgren har haft sex med en annan tjej för experiment det fullt normalt och det är inget som någon ska behöva skämmas för.

#2 - anonym

Bara för att han har en bild på någon i thumbnailen så behöver inte det heller betyda att den stämmer överens med någon i bilderna som du har lagt in.

#3 - Anonym

Han sa också att personen hade ett ovanligt namn, så antingen Marcelo Pena eller Mattias Coleman

#4 - Anonym

Ok. Konstig video att spela in känner jag rent spontant.

#5 - anonym

#4 vrf är det konstigt? Det är ju en vanlig storytime precis som så många andra som har spelat in..Inget konstigt med de. Och att vara sexuellt aktivt är inget konstigt heller.

#6 - Hihi

Mattias Coleman har väldigt bra kropp;)

#7 - Anonym

Genri 🤔

#8 - Yeahboi

Tror inte det är coleman, han sa igår på sin story att han för första gången i sitt liv fått sitt första boende sen har han varit i Grekland dem senaste månaderna?

#9 - Anonym

Det måste vara marcelo

#10 - anonym

#9 och varför måste de vara det? Kan lika gärna vara någon annan

#11 - Anonym

Tror inte det är han i thumbnailen. Han va med i PH Danmark säsong 8..

#12 - Anonym

Tror inte det är genri... ser inte honom som en stor ”kändis ” jag tror det är marcello

#13 - Anonym

Usch för Amir. Vem det är kommer att läcka ut förr eller senare, vilket Amir säkert vill

#14 - Anonym

Om man ändå ska utforska, varför väljer man då Amir av alla killar? 😂

#15 - Anonym

Vem är det han låg med???

#16 - Viktor Youtube

Helt okej storytime att spela in anser jag! Det är en händelse ur amirs liv I guess ? :) haha!
Men sen att det spekuleras hej vilt, det är ju upp till tittarna. Anser inte det är nödvändigt att spekulera då inget kommer att fastställas! :)

#17 - anonym

#14 alla attraheras vi av olika människor. bara för att du personligen inte tycker om han som person så finns det andra som gör de

#18 - Anonym

Tror inte det är marcelo eftersom Amir sa att namnet inte var något vanligt svensson namn och samtidigt som marcelo inte är det så skulle jag ha svårt att se amir inte koppla marcelos namn eller inte hitta hans insta.
Tror det är en annan person som hade privat insta tidigare idag. Han var inte heller lätt att hitta amman bara sökte på namnet. Börjar på P.

#19 - Anonym

#14
Hahahah jag svär😂

#20 - Anonym

#18
Vaaaa???

#21 - Alexander

#14 haha håller med dig, varöfr amir av alla killar.

#22 - Anonym

Jag tror det är small.

#23 - Anonym

Vad en kille som Amir Akrouti säger ska man nog inte ta för sanning. Han kan säga vad som helst bara för att få visningar (pengar).

#24 - anonym

att inte kunna hitta en person på internet då han själv verkar påstå att han är proffs på att stalka människor låter högst osannolikt, det går nästan alltid 95% att hitta en person på hitta.se och Facebook genom de som står på brev in kastet på andras dörrar.

Historian är FAKE och påhittad

#25 - Anonym

Konstigt att han inte kunde hitta personen när han till och med följde honom på insta?

#26 - anonym

Är han en P-H deltagare så borde de inte vara så svårt att hitta han på internet / Facebook då de flesta tv profiler B-kändisar har många följare..... att folk ens går på denna historian...

#27 - Anonym

Hm... Pierre?

#28 - Anonym

#5 Sa jag någonstans att det är konstigt att vara sexuellt aktiv? Nej, exakt. JAG tycker inte att det är en rolig videoidé helt enkelt.

#29 - Anonym

Man borde fråga sig själv om detta verkligen är en sann storytime, kan ju lika gärna vara påhittad. Kan ju vara törst efter uppmärksamhet också, det vet man inte :)

#30 - Anonym

Haidar kanske?????

#31 - Anonym 1

Det kanske är Edin?

#32 - Anonym

Någon som vet vad Therese håller på med på sin insta? Först stod det att hon var florist, sen kassörska och nu barista?

#33 - Anonym

100% att det är en fake historia, så att han sedan kan göra en video "läser svenskayoutubers.se" för att läsa om sig själv

#34 - Anonym

Tips på skvaller:

Amanda och Zannie har startat en insamling till sitt bolag men pengarna går direkt till Amandas privata konto. Kan det vara så att pengarna går till deras egen ficka eller skattefusk?

Sedan har jag även hört att deras ”samarbete” med Ikea var fejkat. Ikea ska tydligen aldrig göra sådana samarbeten som Amanda och Zannie påstår sig ha fått.

#35 - Anonym

Tips på skvaller:

Amanda och Zannie har startat en insamling till sitt bolag men pengarna går direkt till Amandas privata konto. Kan det vara så att pengarna går till deras egen ficka eller skattefusk?

Sedan har jag även hört att deras ”samarbete” med Ikea var fejkat. Ikea ska tydligen aldrig göra sådana samarbeten som Amanda och Zannie påstår sig ha fått.

#36 - .

#17
Tror inte han menade det som att Amir vore en oattraktiv människa, mer som att om man vill utforska och vara anonym så är det kanske inte det smartaste att vända sig till en känd person som lätt kan läcka saker för en stor publik.

#37 - Anonym

Är 90% säker på att det är Marcelo: han är vältränad, annorlunda namn och har inte sitt egna namn som instagram namn. Sen är han även men i nya säsongen av pH där även en homo kille är med i och han ska tydligen göra något sexuellt men en kille off cam. Kanske Marcelo?

#38 - Menino

I Mattias colemans intro video säger han att de skulle va spännande att testa

#39 - Anonym

Denna storytime är så jävla fake av uppmärksamhetskåta Amir

#40 - Anonym

#32 undrar också... fattar inte de roliga. Hånar hon ”vanliga jobb” eller vad är det frågan om?

#41 - Anon

#40 Är troligtvis till någon video.

#42 - Anonym

Edin!!!!

#43 - anonym

HISTORIAN ÄR SÅ FAKE OCH FOLK ÄR LÄTTLURADE

#44 - Anonym

marcelo

#45 - Kom igen Lena

Antingen har Amir blivit hårt dissad av denna ph-kille och vill ge igen eller så är allt bara fake för att få mer views. Hans siffror ser ju inte direkt bra ut.

Har väldigt svårt att tro att man gör en sån video ur rent underhållningssyfte. Hade jag varit killen så hade jag blivit fly förbannad.

#46 - Anonym

Men hur har det gått till?? Killen är anonym, hade huvudet under täcket. Hur i helvete har de träffast då? Har killen kommit in till amirs med en påse över huvudet? Och hur kan amir ha känt igen honom på insta då. Är han anonym eller inte??

#47 - Anonym

40 Varför skulle hon håna vanliga jobb? Tänk en vända till, hon är youtuber, hon gör ibland videos där hon testar olika saker. Du tror inte att det är betydligt mer troligt att hon tex spelar in en serie där hon testar olika yrken?

#48 - Anonym

#46 tyvärr låter detta som en påhittad historia men som Amir sa dörren så va dörren öppen och han kunde bara gå in hos killen då killen låg redo på sängen med täcket över huvudet. Och hur dom träffades då visade han ju bara sin kropp och inte ansiktet. Och hur han kände igen han insragram. Så va de kroppen han kände igen på instagram och inte själva ansiktet

#49 - Anonym

Kan det vara Genri?

#50 - Anonym

Tror att det är Genri Teivald

#51 - Anonym

^
Tror absolut inte att det är Genri, med tanke på att han totalvögrade och tyckte det var "äckligt" att pussa en annan kille under skutta flaskan i PH

#52 - Anonym

Det är lätt Edin, han känns som en kille som skulle kunna tänka sig att experimentera, jag e 100 på att d inte är Marcelo, eftersom han bla var i ett förhållande i somras, eller Mattias & Genri som verkligen inte känns som hans typ eller heller skulle kunna göra något sånt

#53 - Ƭĥe real Hmm

Amir ljuger i vanlig ordning som den mytoman och narcissist han är.

#54 - anonym

#50 #51 #52 HISTORIAN ÄR FAKE att inte kunna hitta en person på facebook / hitta.se är högst osannolikt då de flesta p-h deltagare har så många följare och där av är lätta att hitta på sociala medier...

#55 - A

#52 Edin bor dock i Trollhättan

#56 - Anonym

Så tråkigt att Einar varit inblandad i ett knivbråk igår. :(

#57 - Anonym

Kan vi prata om att Misslisibell verkar åldras bakåt? Hon beter sig som en liten fjortis nu för tiden, hennes senaste video kan vara något av det löjligaste jag sett komma från henne.

#58 - Alma

Kan du inte skriva någonting om denna oöndliga reklam som vissa YouTubes gör jääämt? Ex Kammi, Mirabelle & inte minst Helen torsgården som har reklam med i ALLA sina videos?
Kram

#59 - anonym

#58 alla måste vi försörja oss på något sätt ... det är deras jobb har du inte förstått det än? Om du inte gillar samarbeten så spola förbi det då.

#60 - Anonym

#58 vad är problemet med det då?

#61 - Anonym

Vem vill ligga med Amir frivilligt?? Sorry asså ushh

#62 - anonym

#61 att gå på person angrepp är bara vidrigt gjort av dig.

#63 - Ƭĥe real Hmm

#62 Det är inte person angrepp, det är fakta.

#64 - anonym

#63 jag hoppas verkligen vilken sorts människa du är just nu och ta tag i det, annars kommer det att skada dig i framtiden om du håller på så som du gör mot andra. väx upp.

#65 - anonym

#64 att du inser**

#66 - Anonym

Nobody dosen’t care at all

#67 - Anonym

#57 ja verkligen. Alltså skriken... brunett=döden typ, stackars Carl

#68 - Anonym

Jo tack Missan har gjort en 180-sväng vad gäller alla hennes ståndpunkter och värderingar. Numera utseendefixerad vilket hon var grovt emot för 8 månader sedan. Känns som att hon nyss fyllt 14 och försöker hitta sin identitet typ?

#69 - anonym

någon som vet hur akutpsykiatrin funkar? om man har tänkt på självmord hela natten men vill gå till psykiatrin istället och fråga om hjälp? kan man gå dit utan att boka en tid?

#70 - Anonym

#69
Det är bara att åka dit! Behövs ingen tid ingenting. ❤

#71 - Anonym

#68 Åk! Önskar dig all lycka ❤️

#72 - Anonym

#70 #71 Är förvånad hur mycket medmänsklighet ni har, alla kommentarer ifrån denna blogg brukar oftast vara på dagisnivå. Och till dig som överväger självmord, jag hoppas det löser sig för dig!

#73 - Lol

#56 vart hittar man info om det?

#74 - Anonym

HAIDAR alla dagar i veckan!!!!!

#75 - Anonym

kan inte ha varit nån "kändare" som typ marcelo elr hadiar, då borde väl vanna känt igen det när amir berättade namnet? btw det är då fan inte en straight jävel heller, ingen straight kille skulle göra så med en kille, men amir... hahah sry amir sätt dig ner i båten

#76 - Anonym

Hela historien skriker FEJK

#77 - Anonym

storyn går inte ihop, men det brukar ju vara så när den är fejk. desperat?

#78 - Anonym

Garanterat Haidar, får bi-vibb och alltid fått. Annars skulle jag chansa på någon annan som inte vågar kyssa män på tv.

#79 - anonym

https://www.expressen.se/noje/varldsstjarnan-till-attack-mot-sverige-rasister/

Snacka om att dra alla svenskar över en kam... Bara för att hon inte är nöjd med vistelsen... "No weed and strict alcohol laws" Är hon seriös pantad i huvudet eller? Är jävligt glad att Sveriges samhälle har lagar så de inte blir som USA

#80 - Anonym

#79 Azalea banks överdriver så jävla mycket, ska alltid försöka starta drama och kunna få uppmärksamhet. Men hon är en nobody och borde fan lyssna på vad andra säger, då kan hon fan lära sig ett och annat. Tyvärr är hon delusional. (kolla på hennes instastory...)

#81 - Anonym

#74 #78 Amir säger dock i videon att denna killen hade den snyggaste kroppen han sett samt var väldigt vältränad så där går ju haidar bort. Om historien är sann måste det vara antingen Mattias eller Marcelo, de bor båda i Stockholm och stämmer in på beskrivningen

#82 - Dina

Vänner. Amir trollar bara. Att han skulle ha något hemligt förhållande med en kille som inte vågar visa ansiktet, men minsann hör av sig varje gång han är full? Jojo, som från en porrnovell minsann.

#83 - anonym

#58 ja det är därför jag nästan inte kollar på svenska youtubers kollar mer på utländska för dom är också roligare man lär sig mer engelska få utav dom har samarbeten vilket är as skönt.

#84 - STOLT FLATA<3

1. Undrar om Amir kollade på PH innan han låg med snubben, eller om han ba följde han på instagram? Om han kollat PH lär han ju ha känt igen kroppen, även om han inte såg ansiktet. En till ''ledtråd'' blir ju då att killen (förmodligen) inte haft några tatueringar, annars hade han ju känt igen dom direkt, och sagt det i videon? Eller om Amir kände att det för personligt och för lätt att identifiera killen?


2. Vad är det som säger att det inte är killen från PH Danmark? Är det bekräftat att det inte är han? Amir kanske kände att det var mer okej att prata om historien eftersom killen inte var svensk och därför svårare att hitta (han kanske ba bodde i Sverige under sommaren)

3. Om nu hela videon är fake lär vi ju få reda på det om några dagar, har svårt att tro att han skulle göra en så lång och detaljerad (och spännande haha) video bara för cash? Han känns inte som en youtuber som säljer ut sig och gör keffa samarbeten med nextory och sånt bajs. Dessutom känns videon för detaljerad för att vara nånting han bara kommit på, men om den nu är fake är säkert hans poäng att man ska lära sig KÄLLKRITIK, vilket isåfall bara är bra.

4. Om videon är sann, så är det fan hemskt & ledsamt hur mycket den hemliga killen skäms över sin läggning, han är ju obvi inte straight utan isåfall bisexuell. Så synd att man 2019 fortfarande ska skämmas över sin läggning och vilka kroppar och människor man tycker om. Och vissa säger att pride gått för långt och inte behövs längre? Fyfan för er alltså, pride behövs fortfarande, INGEN ska NÅGONSIN skämmas över sin läggning!

#85 - stolt flata

5. Om nu videon inte är fake, lär ju killen inte vara arg i vilket fall? Isåfall tror jag amir hade tagit bort videon, då han känns om en ärlig person. Han har ju tagit bort videos tidigare (te.x den han spelade in när han läste Pink Room), så hade killen varit sur eller liknande hade nog inte videon legat ute fortfarande :).

#86 - Dina

#84, han har gjort just flera såna samarbeten som du kallar keffa, så.. ;D

#87 - Anonym

#84 Tror faktiskt inte han är så dum att välja bild på samma person han pratar om, då det är hur lätt som helst att söka upp

#88 - Anonym

#82 Hahaha du skulle bli förvånad av vad som händer via typ grindr eller qx. Såna här historier som Amir berättade är ju typ vardagsmat inom vissa kretsar.

#89 - Anonym

#87 Eller hur, han säger ju att han avföljt killen på alla hans plattformar och försökt minimera risken för att folk ska kunna identifiera honom. Hade ju varit sjukt korkat att ha personen i thumbnailen liksom.

#90 - Anonym

Men snällaaa, alla kan väl lista ut att det är Armin som ska vara med i årets säsong

#91 - Anonym

HAHAHHA det är Haidar!! Ni får följa exonthebeachse På Instagram. Där kommer ni få svar på vem det är!

#92 - Anonym

Jag menar exonphspoiler2019 på Instagram! Hon kommer säga vem det är!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com