Indy Beauty svarar på kritiken mot deras puder

Thereses Indy Beauty har fått kritik för sitt pris på sin Setting Powder och en av dem som uppmärksammat det är Eskil
 
Eskil jämför kilopriset med flera olika märken och kommer fram till att Indy Beautys puder är dyrast. 
  
 
Indy Beauty skriver på sin hemsida att det är missvisande att jämföra kilopriset med andra märken eftersom olika ingredienser väger olika mycket och kostar olika mycket. 
 
Indy Beauty använder ingrediensen Silica som är mycket lättare än andra ingredienser som andra märken använder, bl.a Talc. 
 
Det innebär att vikten på produkten inte avgör hur mycket produkt du får. 
 
 
Indy Beautys setting powder kostar 199:- och väger 3 g. 
 
För att göra en mer rättvis bedömning måste man jämföra puder som innehåller mestadels Silicia. 
 
Jämför vi med andra märken som också använder Silicia blir det tydligt att Indy Beautys puder är bland de billigaste i marknaden. 
 
#1 - Tack

Äntligen en bra jämförelse!

#2 - Anonym

Jocke erkänner att han har köpt sex av en prostituerad i Argentina. :(

#3 - Anonym

Men varför har hon med den dyra ingrediensen? Hon skapade väl detta märke för att man skulle få ett BILLIGT, veganskt alternativ. Synd om folk köper från ett annat märke som inte är veganskt då

#4 - anonym

Men snälla kan folk sluta klaga någon gång köp inte Therese produkt om ni tycker att den är dyr!!! hitta en billigare och köp den då.... en simpel lösning

#5 - Anonym

Asså nästan alla fans är lite jobbiga, typ Jockibois fans som är väldigt unga och inte förstår riktigt, Blondinbellas fans, osv. men INGENS fans är lika jobbiga som Therese's. De som typ helgonförlarat Therese och tolererar inte att folk kritiserar henne. Fy vilket beteende

#6 - Vem fan e eskil?

Konstigt att han inte tänkte steget längre hahahha

#7 - Vem fan e eskil?

Konstigt att han inte tänkte steget längre hahahha

#8 - Anonym

Onödigt att använda silica om man vill vara ett budgetmärke.

#9 - Xx

Nyx har ett puder med 100% silica. 8g för 100kr.

#10 - Anonym

Det många inte verkar förstå är att dyrare produkter ofta innebär bättre kvalite, bättre arbetsförhållanden och mindre klimatpåverkan. Kan inte säg om 199kr är dyrt eller billigt med tanke på att jag inte testat produkten själv och inte vet hur dryg den är.

#11 - Anonym

Även therese har talk i produkterna

#12 - Anonym

#9 och de är ett veganskt märke

#13 - Anonym

Tack! Då har vi utrett det och alla kan hålla käften.

#14 - Anonym

Alltså, Thereses behöver inte vara billigast. Bara för att Nyx har ett billigare innebär det inte att thereses prissättning är fel. Ge er nu.

#15 - Anonym

Sa nt mirabelle i sin video att pudret kosta 189kr

#16 - Anonym

#2
Ok vad ska vi göra åt saken de e ju hon som vill

#17 - Anonym

#16 Det är inte så det funkar. Rekommenderar dig att läsa på lite om prostitution, kan vara en ögonöppnare.

#18 - Anonym

#13 Åh nej, fick din helgonförklarade förebild lite kritik? gjorde det ont i kroppen att se att andra inte dyrkar henne lika mkt som du gör?
Det är fortfarande dyrt, iom att hon gick ut med att hennes produkter skulle vara budget.

#19 - Anonym

#18 Tycker att hon fick obefogad kritik, vad har det med smärta i kroppen att göra? Och nej, 199 kronor är inte dyrt. Tycker du det, vänligen välj ett annat puder då.

#20 - Anonym

#2 jävla äckel.

#21 - Anonym

199kr är dyrt för vissa & billigare för andra, vilket fall som helst så är 3gram jättelite. Såg även rescensioner på youtube där pudret tyvärr ger flashback

#22 - Anonym

Men tillverka egna puder då alla som klagar hjärnan ur sig. Tillverka ett eget eller köp helt enkelt ett annat puder och lägg denna energin på ett j*vla puder på något vettigare i livet. Tack för mig.

#23 - Anonym

Silicia her vääästa flashbacken när man tar kort med blixt

#24 - sandra

Jeffree Star har också silicia men hans är fortfarande mycket billigare, samt snyggare förpackning..

#25 - Anonym

#24 Han har Talc som andra ingrediens = mer Talc än Silica = billigare att tillverka

#26 - E

Kanske han skulle ha jämfört med veganska märken.. Klart det blir dyrare direkt det är veganskt. Han söker ju skit till Therese :(

#27 - Anonym

#26 Vissa av dem var också veganska.

#28 - Anonym

#26
Han jämförde oxå med veganska

#29 - Anonym

#4 Men det handlar inte om det! Jag tror att det främst handlar om att hon sa att hon ville göra billigt veganskt smink men använder sig ändå utav dyra ingredienser som sedan resulterar i en dyr produkt ändå. Om hon inte hade nämnt någonting om att hon tycker att veganskt smink i sig är dyrt och att hon ville göra billigt smink så hade nog inte lika många reagerat.

#30 - Anonym

En annan jämförelse vore volym istället för vikt. Bara en tanke.

#31 - Anonym

Men 199 för ett Silicapuder är inte dyrt? Kostar inte ens över 200?

#32 - Anonym

Men det kanske inte GÅR att göra as-billigt- smink för 10:- om man även vill ha en grymt bra kvalité!!

#33 - Anonym

Vem fan är Eskil?

#34 - Anonym

#33 Personen på bilden.

#35 - Anonym

Måste nog svidas i allas ögon nu när deras lilla hjärtegull Therese får BEFOGAD kritik, ajaj. Inte alls prisvärt, falsk marknadsföring när dem hävdar att deras produkter ska vara prisvärt.

#36 - Anonym

Är det någon annan än jag som inte kan läsa inläggen innan dehär? Trycker på ”Äldre inlägg” knappen men då far jag bara längst upp på sidan ist. (Läser från mobilen)

#37 - Anonym

Varför är josef loco skriven på samma adress som josefin ottosson?

#38 - Anonym

#35 Hur mår du egentligen? Man märker på sättet du skriver att du inte är över 15 år i alla fall. ”Det måste svidas” tillbaka till skolan med dig

#39 - Anonym

#37 dom är ju tillsammans. Det har Josefin bekräftat i hennes senaste mukbang

#40 - -

RCMA no color powder innehåller endast Silica och talc. 90 gram för 135 kronor på beautybay. Recommend recommend.

#41 - Anonym

#37 Finns säkert en rimlig anledning, dom är ju tillsammans så inte jättekonstigt direkt

#42 - Anonym

#37 efter många ragg på 01or lyckades han fixa en. Och som par brukar man väl flytta ihop? Bara det konstiga här e att en snart 28åring flyttar till 18åring o hennes morsa...

#43 - Jennifer

Bra jämförelse med undantag för att ni HELT skippat märken som är avsevärt billigare? Ex innehåller LA girl HD puder 5 g (!) produkt och kostar 69 kr samt består av 100 % silica. NYX professional studio finishing powder: 6 g, 100 % silica,129kr.. Så det tydliga blev visst att Indy beautys puder är bland de dyraste på marknaden och närmast kan jämföras med andra highend (!!!) märken i pris.

#44 - Inte 15 år som alla andra här

#43 Fel. Indy beautys puder innehåller mer än bara silica. De har inte sagt att silica är DYRARE än talc, utan att det VÄGER mindre. Thereses puder innehåller mer än bara silica, flera olika saker. För övrigt så är NYX puder som innehåller 100% silica rent skit, sämsta pudret jag har provat.

#45 - Anonym

Ni som säger "kvalite kostar" och "köp inte pudret då". Detta handlar inte om att det är dyrt/billigt för mig hade jag respekterar att det är så passt dyrt om inte hon hade sagt "veganskt smink är väldigt dyrt och jag vill komma med en billigare variant". FÖR HENNES FUCKING SMINK ÄR DET DYRASTE VEGANSKA SMINKET??? Varje säga det om man inte ska fullborda det? Tackochhej:)

#46 - skrivdivan.se

Kanske bäst att prova det där pudret då?! Man vill ju ha bra grejer. Och så är det veganskt och allt.

#47 - Anonym

jaa eskil hur förklarar du detta

#48 - Anonym

#3 produkten är inte dyrare, den väger mindre. Om du tänker dig en deciliter järn jämfört med 1 deciliter fjädrar så kommer ju fjädrarna väga mindre trots att det är lika stor mängd av båda.

#49 - Åsiktsmaskinen

När ska folk lära sig att Therese är en utpräglad affärskvinna? Hon gör inte sminket, böckerna, klädsamarbeten osv för hennes följares skull utan för henne själv. Hennes inkluderande video är för att vadå, jo inkludera alla för att sälja mer, inte för att bara inkludera och vara schysst.

Hennes veganska smink är fortfarande inte billigt,har ingen hört talas om VeryVegan på Normal? Där snackar vi billigt, BRA smink dessutom!

#50 - ELI

Alla barn tjuter för Therese får kritik men faktum kvarstår att det är ett dyrt jävla puder 🙃

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com