Så mycket tjänar de största svenska youtubers

Nu har sifforna för hur mycket youtubers företag omsatte förra året (2017) kommit ut. 
 
Jocke och Jonna Lundells bolag omsatte 8,7 miljoner kronor, med en vinst på nästan 2,7 miljoner. 
 
Margaux Dietz bolag ökade omsättningen till 2,5 miljoner kronor med ett positivt reslutat på nästan 1,6 miljoner kronor.
 
Bianca Ingrosso omsatte 6,7 miljoner kronor under förra året och resultatet landade på 4,4, miljoner kronor.
 
Therese Lindgrens bolag dubblade sin omsättning till drygt 19,5 miljoner kronor med ett resultat på 17,4 miljoner. 
 
 
#1 - Anonym

AA

#2 - Anonym

Shit vad mycket dom tjänar. Trodde dock att Jocke & Jonna tjänade mer än Therese. Är det kanske för att hon gör mer sponsrade inlägg? Vet inte hur detta fungerar men jaja. Kul att nån får bra lön.

#3 - Freddy

Då är det bara att hämta popcornen och läsa kommentarer från alla som på allvar tror att hela vinsten går rakt ner i fickan på dessa youtubers.

#4 - Sabina

Sjukt!

#5 - Anonym

Sluta va dum i huvudet vinst är inte lika med lön man plockar inte ut all vinst osv

#6 - Anonym

Döp om till "Så mycket omsätter de största svenska youtubers"

#7 - Anonym

Tycker nästan det är lite fel att de går ut med deras lön för då tror ungar att de bara kan hoppa av skolan för "jag ska bli youtuber" när det är svårt att lyckas, och komma upp i den nivån. Jag menar hur många småkanaler finns det inte?

#8 - Anonym

wöw

#9 - Anonym

Vadå betyder omsätter

#10 - Anonym

Vad*

#11 - Bryr dig inte vad jag heter

Inte konstigt att Therese omsätter nästan 20 miljoner när hon nästan bara lever på sellout. Men men allt går ju inte till henne.

#12 - Anonym

Skriv om att Kammi är på skönhetskliniken nu och ska skaffa sina silikonbröst

#13 - Anonym

#11 På vilket sätt är hon en sellout? På vilket sätt tycker du hon bryter mot sina principer med avsikt att tjäna pengar?

---

För de som undrar så säger "omsättning" ingenting om löner eller skulder. Ett bolag kan omsätta hur mycket som helst - men ändå gå med förlust. Däremot är löner borträknade när resultatet ges. Så har de ett resultat på 1 miljon kronor plus, så har de troligtvis redan tagit ut sin lön. Vi kan gå in djupare och snacka om utdelning till aktieägare, men jag tror inte det är lönt i det här kommentarsfältet :P

#14 - Anonym

#12 Det var bara ett möte, hon ska inte göra dom idag. Det är inte bara att rulla in i operationssalen och få det gjort. Det är en lång process, just idag har hon bara bestämt vilken storlek hon vill ha

#15 - Anonym

#14 bara för det är en "process" så är det inte mindre vidrigt

#16 - Anonym

#15
Vad e de vidriga

#17 - Anonym

Skriv om Felicia Bergström och paow!! Dom bråkar

#18 - S

Felicia Bergström hänger ut Paow för att hon röstar på SD i sin story och Paulinas gamla ”problematiska” inlägg. Paow kontrar med en printscreen från ett gammalt inlägg av Felicia döpt till ”sv*rtskallar”. Kanske skulle Felicia kollat sig själv först? Plus Felicia skriver att det faktum att Paow är emot abort är rasistiskt? Haha. Kanske dumt. Men inte rasistiskt. Känns som om Felicia leker PK för hon hört att det är coolt och hoppas på vad resten av influensers gör, men innerst inne är hon långt ifrån PK och det syns igenom.

#19 - Anonym

#15 vad fan snackar du om? Det är inte vidrigt! Alla gör vad fan dom vill med sina kroppar och tycker det är as bra att kammi står för sin operation istället för typ Kadashians/jenners som består av operationer och har små flickor som ser upp till dom och tror att dom är naturliga.

#20 - Anonym

Lisa + Keku <3

#21 - Anonym

#20 ??? Är det Keku som Misslisibell snackar om i sin senaste video??

#22 - Jossan

Är Keku kristen? Har ingen aning om vem det är, men tänker mig att det skulle vara svårt för Lisa att träffa en kille som inte är kristen, eftersom hon bland annat tror starkt på att vänta med sex till efter äktenskap. Tror få personer delar den synen på sex!
:)

#23 - d

#21 & #22 han likear alla hennes bilder på ig samt vise versa

#24 - Anonym

Nu skall jocke och jonna tydligen flytta från huset, men skall flytta tillbaka sen när huset är klart.
Jag fattar inte varför de skulle renovera allt på huset samtidigt och nu skall de flytta. och sen flytta tillbaka till huset när det är klart.

#25 - Malin

#23 Hittar ingen bild på hans Instagram som hon har likeat och dessutom följer hon inte ens honom. Fast hon kanske undanröjer bevisen när folk är henne på spåren, haha! ;) Aja, hoppas det går bra emellan dem ifall det faktiskt är någonting. :)

#26 - Sandra

Enorma summor.

#27 - Anonym

Är jag den enda som tycker att Jockes nya kläder inte är speciellt snygga? Vad tycker ni andra om dom? :)

#28 - Viktor Högnäs

Vinsten är ingen lön eller liknande, inte vad någon tjänar. Det ska betalas ut löner & liknande och massa andra avgifter.

#29 - Anonym

JÄVLAR

#30 - Anonym

#25 Hon har likeat och kommenterat de flesta bilder han lagt upp på senaste så i såna fall har hon tagit bort det nu :P

#31 - Anonym

#16 att man gör det offentligt, så ungdomar börjar tänka om dem inte är nöjda med sina kroppar osv osv.

#32 - Anonym

#19 så du påstår att det är bra att bidra till kroppshets? jag menar fler och fler börjar tänka på sina kroppar, och känner inte sig tillräckligt fin, och dem känner att en operation är en utväg. USCH

#33 - Anonym

#27 Vem är du att skriva om vad andra har på sig? kläderna kanske inte är snygga men tänk på att han ska bli pappa. Därför så kan du vänligen visa respekt.

#34 - Anonym

#32 Men folk måste kunna göra vad dom vill utan att känna att dom får någon annan att må dåligt. Bara för att hon är en offentlig person så betyder det inte att hon måste anpassa sig till alla utan hon är vuxen och kan ta egna val och beslut i livet. Vill hon operera sina bröst och trivs med det så tycker jag absolut att hon ska få göra det. Det vore en helt annan grej ifall hon sa att hon gjorde det för att ANDRA säger att hon har små bröst, att det är fult osv. Men jag är ganska säker på att hon gör det för sin egen skull och för att hon tycker att det är snyggt med stora tuttar. Snälla, man kan inte anpassa sig efter andra hela tiden. Som sagt, hon är vuxen och bestämmer över sig själv och hon ska kunna operera sina tuttar utan att folk ska bli upprörda över det. Jag förstår verkligen inte, låt henne göra vad hon vill utan att en del ska komma och hacka på henne och börja snacka om kropphets. För det är inte vad detta handlar om, det handlar om att en vuxen kvinna tycker om stora bröst och därför själv vill ha det. PUNKT.

#35 - Anonym

#22 bara för att du väljer att ha sex med alla på kvarteret, så gör inte alla det. Dem flesta NORMALA brukar vänta med sånt.

#36 - Anonym

33# Är du seriös? Bara för att han ska bli pappa får jag inte säga vad jag tycker om hans designade kläder? Herregud haha. Och vadå respektlös?

#37 - Anonym

#35 Jag är nästan säker på att de flesta ungdomar INTE väntar med att ha sex tills det att dom gift sig. Men det är min teori. Jag, min familj & mina vänner väntade i alla fall inte tills vi gift oss innan vi hade sex första gången. Man är inte onormal för det. Men Lisa är kristen och det hör till religionen, då är det ju en helt annan grej. Man är fortfarande inte onormal på något sätt oavsett vad man väljer att göra.

#38 - Anonym

22. vadå dom flesta brukar vänta med sånt? Dom allra flesta brukar inte vänta med sex innan giftemål iallafall. Sen varierar det mellan personer, vissa vill vänta till förhållande, vissa inte, vissa sexdebuterar vid ’ung’ ålder, vissa vid ’sen’ ålder.

#39 - Anonym

Linn tjänade ugefär 12 mille, direkt i hennes ficka:)

#40 - Anonym

men vem ger dig rätten att klanka på hans kläder, när det redan är stressigt, nu när han ska bli pappa.

#41 - Anonym

till #36 då

#42 - Anonym

#40 Men snälla människa!! Jag får väl ha åsikter om hans kläder han gjort fastän han ska bli pappa? Jag förstår inte hur du resonerar.

#43 - Emilia

Oj oj helt otroligt!

http://nodepositfreespins.blogg.se

#44 - Anonym

#25 Du tittar nog fel då. För Lisa följer Keku och jag kan se hennes kommentarer på hans bilder.

#45 - Jossan

#35 Nej, de flesta "normala" brukar inte vänta med sånt. Man har sex när man känner sig redo, men ytterst få väntar i flera år med sex för att vara gift först.

#46 - Anonym

jAg MåStE gÖrA sPoNsRaDe ViDeOs FöR aTt TjÄnA pEnGaR

#47 - Hej

#2 therese skryter i sin senaste video att hon får sin lägenhet omstylad gratis genom ett samarbete. tål inte henne längre

#48 - Anonym

#47 Hahhaha alltså va! På vilket sätt skryter hon? Snarare du som är avundsjuk.

#49 - Joakim lundell

Hej det är Joakim lundell här jag för står inte detta för att jag känar 24, 6mljoner varje månad denna sidan fattar inget lusna inte på vad dom skriver och Therese Lindgrens känar 15 tusen kr varje månad bianca ingrosa känar 7 tusen varje timme jag tycker att ni kan fråga oss innan ni skriver detta tack😀

#50 - Joakim lundell

Hej det är Joakim lundell här jag för står inte detta för att jag känar 24, 6mljoner varje månad denna sidan fattar inget lusna inte på vad dom skriver och Therese Lindgrens känar 15 tusen kr varje månad bianca ingrosa känar 7 tusen varje timme jag tycker att ni kan fråga oss innan ni skriver detta tack😀

#51 - Joakim lundell

Hej det är Joakim lundell här jag för står inte detta för att jag känar 24, 6mljoner varje månad denna sidan fattar inget lusna inte på vad dom skriver och Therese Lindgrens känar 15 tusen kr varje månad bianca ingrosa känar 7 tusen varje timme jag tycker att ni kan fråga oss innan ni skriver detta tack😀

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com