Moa har fått nog och ska flytta ut från Youtube-huset

Moa har snart bott i Youtube-huset i ett år och nu ska hon flytta ut till en egen lägenhet.

Hon berättar att folk har tagit saker från hennes rum utan att fråga och Emma och Konrads hund har kissat på hennes saker. 
 
Emma och Konrad har försökt få tag på Moa och har erbjudit henne ersättning men Moa svarar inte på deras meddelanden. 
 
Därför har Emma och Konrad skrivit en kommentar under Moas video där de förklarar att deras hund fått hjärtproblem vilket är orsaken till att han kissat inomhus.
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Nalle

Kul med lite mer drama på youtube

#2 - Viktor

Har man erbjudit en ersättning, och tackat nej, så enligt mig har man inte mycket att klaga på! Emma & Konrad verkar vara bra människor, som står upp för bra åsikter! Men, sen är inte jag heller där och ser & hör allt! :)

#3 - Anonym

Anna Boo... Moa menade jag.

#4 - Anonym

Har hon tappat allt förnuft? Hon klagar allvarligt på Kasper? Vad är det för fel på henne och hon ska vara vegan.. Om dom erbjudit pengar och hon tackat nej så kan hon ju inte grina om det. Det verkar som allt hon gör är att gnälla, skrika eller clickbaita med se x mot barn.

#5 - Anonym

Vilka saker har hunden kissat på?

#6 - vembryrsig?

Vänta, Konrad och Emma bor väll inte i youtubehuset längre?

#7 - Anonym

#5 Ett par skor tydligen som hon kastade..Hennes skor är mer värda än ett djurs liv. hahah jävla dubbelmoral.XDXDXD

#8 - Anonym

Har Emma och Konrad erbjudit att ersätta det så är det inte ens några problem med det efter. Moa får skylla sig själv eftersom att hon valde att inte ta emot det. Dessutom kan ett djur inte rå för det. Har man jobbat med hundar och liknande så vet man att en olycka lätt kan hända. Det är elakt att skylla på hunden. Moa visste att det skulle finnas en hund i hemmet. Hon skulle ha tänkt till innan hon flyttade dit.

#9 - Anonym

Det var alltså inget skämt när Jonas sa att han ska bli pappa. För på den första bilden han la ut hade hans flickvän ingen mage och nu är den ganska stor, tror helt enkelt att hon eller han ångrade sig och ville vänta med att gå ut med det offentligt

#10 - Psgc

Hoppas alla tvister mellan dem löser sig! <3

#11 - Anonym

1. Vafan har veganism med irritationen över att ett djur kissar överallt att göra?
Inkompinenta småglin. Spyr!
2. När i videon sa Moa att just Emma och Konrad ej betalt eller erbjudit sig att betala? De är jag mest nyfiken på! Skriv gärna tiden. Hon nämnde ALDRIG att ingen betalade de som hunden kissat på!

#12 - Anonym

Inkompitenta* småglin

#13 - Kattis

Svar till #9 - Anonym 2018-10-31.

Det är ju inte samma graviditet. De blir föräldrar i april står det och sist gick de gick ut med det var i maj.. Det skulle innebära minst ett års graviditet.

#14 - Anonym

#11 Hej Moa!

#15 - Kattis

Inkompetenta* @12

#16 - Anonym

Men det är klart Moa säger det som gynnar henne och Emma och Konrad säger det som gynnar dom.

Så länge ingen har kommit med bevis om Emma och Konrad ”erbjöd” sig att ersätta kan ni väl låta bli att ta sida? Det skapar bara onödigt myckey hat och spekulationer. Sen tycler jag att det är uppenbart att man inte erbjuder sig att ersätta skor för flera tusen utan ger pengar på en gång.

#17 - Caloveline

Oj vad tråkigt att hon ska flytta ut!
Www.caloveline.com

#18 - Anonym

Om man ska utgå från den här historien som är ”offentlig” (men kanske inte helt sann, vem vet?) så tycker jag:
1. Man går inte ut offentligt och hänger ut folk på detta sätt. I detta fall är det helt onödigt, gynnar ingen, samt att om hon stört sig på Emma och Konrad borde hon ha sagt exakt vad hon tyckte o tänkte till dem personligen.
2. Förstår dock Moas irritation då hon blivit ”erbjuden” ersättning. Håller med en föregående kommentar, förstör man någons ägodel, eller om ditt djur/barn gör det, så ersätter man det punkt slut. Att tacka ja till ersättning av vänner/bekanta kan kännas girigt för vissa - därav ligger ansvaret hos personen bakom skadegörelsen att faktiskt LÖSA skadan och inte endast erbjuda en lösning. Punkt :)

#19 - Anonym

Svar till #18
Men om man tackar nej till det så ska man inte komma och gnälla över det sen heller tycker jag.
Och Emma o Konrad bor ju inte ens kvar så pink-problemet är ju borta för Moa ändå.

#20 - Anonym

Vf kan dom inte bara döda hunden?

#21 - Anonym

Fattar inte varför man drar upp det nu när de flyttade från dom för flera månader sedan?

#22 - Anonym

#3 vem fan är Anna boo? Vad är det ens för referens?

#23 - Anonym

#19 absolut men oavsett om man blivit erbjuden ersättning och tackar nej, så tar det inte bort faktumet att Emma och Konrad borde ha ersatt henne utan att ens fråga om det. Då har man gjort rätt för sig på alla plan, vilket jag tycker att man SKA göra när man vet att man själv/någon i ens närhet har gjort något fel. Känns så halvhjärtat att endast fråga om en person vill ha ersättning, istället för att bara ersätta direkt. Hade jag haft sönder någons klocka exempelvis, så hade jag köpt en ny (eller betalat för den) utan någon diskussion.

#24 - Anonym

#22 Anna Book... Gråter för allt, oavsett situation eller händelse

#25 - Anonym

Nu får hon lägga av!! Dom vill be om ursäkt och ge henne ersättning men eftersom hon inte svarar så bar du ingen rätt och klaga!! Och när man ska bo med andra människor så får ha en nyckel som hon kan låsa rummet med men annars får man vara beredd på att saker tas från henne utan hennes tillstånd!

#26 - Anonym

#20
Lol

#27 - Anonym

#9 wtf nej för dom la upp gör ganska läge sen och då skrec Jonas ”blir pappa i september” så då var de ett skämt

#28 - a

Folk måste också förstå att Moa har tydliga drag för aspberger vilket hon själv sagt tidigare. Jag tror hon behövde ventilera sig för att hon fick nog helt enkelt och vräkte ur sig allt i stundens hetta.

Och personligen tycker jag Emma och Konrad skulle insisterat att ersätta oavsett om hon tackar nej, jag tex är en person som inte kan ta ersättning från vänner då de känns fel, men går en vän och självmant fixar problemet så visar det på respekt för andras ägodelar. Att säga "vi kan ersätta" och få svaret "nej det är okej..." för att sedan skita it för att "det var ju okej" asså nja..

#29 - Dedu

Såg att någon kommenterade om att Jonas skulle bli farsa på riktigt nu..
Tror inte på det fortfarande..
Och det va inte så länge sen hans tjej drack alkohol???
Men men.. gör som du vill

#30 - Anonym

#29 Det är sant. Den första bilden la han upp i maj och då var barnet beräknat till oktober. På den här bilden är hon i fjärde månaden och barnet kommer i april. Det blev alltså ett missfall förra gången. Dessutom så ser man klart och tydligt att ultraljudsbilden är äkta då det står hennes namn, personnummer, datum osv.

#31 - Anonym

Det ända hon gör på youtube är att vråla o skrika åt folk.....

#32 - Anonym

#23 lär dig humor jävla trögfattade ungjävel

#33 - Anonym

Jag tycker att hon är rätt obehaglig som berson... bara att heta "murderess" tycker jag är rätt creepy ......

#34 - Anonym

#22*

#35 - Anonym

Moa verkar ju gilla drama så... vem startar en video med telefonen på högtalare "välkommen till polisen" o i sina livestreams "vänta lite ska bara blocka o snmäla här deg är så kul" ok..... känns som att hon snmäler allt o alla bara dom tycker nåt annat än hon.....

#36 - Anonym

Uppdatering till bloggägaren: moa flyttade från youtubehuset och till en stor lyxvilla medmd några andra youtubers i våras, det är en stor fin villa med sjötomt. Som hon för övrigt enbart gnäller på "åååh det är för kallt" "åååh rummen är för små" "ååå ja tror det spökar" "ååå det är för långt ut på landeeet".......

#37 - Anonym

#24 exakt du fattade min jämförelse! :)

#38 - Anonym

#24 Hahaha älskar din kommentar "anna book - gråter för allt oavsett händelse" det låter mer som att du beskriver betydelsen på ett ord HAHAHAHAHA!!! 😄 ända sedan hon var taskig mot johannes brost så har jag ogillat henne!

#39 - Rakel

Om en hund jag inte ägde kissade på mina skor och ägaren i sin tur frågade om hen skulle ersätta och jag då i min tur ville ha ersättning, då hade jag gladeligen tackat ja. Och då själv sagt om det var pengar jag ville ha eller de exakta skorna i nyskick. Typiskt svensk feghet att säga nej men ändå egentligen vilja ha något och sen gå och klaga/tjuta över det. Stå på er människor, vad är det för fel på er?
Klart man frågar om personen vill ha ersättning för a) kanske personen med skorna såg en lösning på kisset själv och tyckte att ersättning var överdrivet, b) eller så kanske det helt enkelt inte var ett så stort problem för personen i fråga...
så det är absolut OK och respektfullt att erbjuda ersättning innan man ersätter något.

#40 - Anonym

Jag gillar hur Moa låtsas vara djurvän & vegan samtidigt som hon har hjärta att basha på en hjärtsjuk hund. Moget? Nej. Hennes sanna sida kikar fram nu.

#41 - Anonym

Intressant hur hon med vild blick sitter 2 cm framför kameran i typ varje video o vrålar åt folk, antingen att sina följare bör bli veganer eller så är hon förbannad på huset eller någon snnan. Ständigt dessa skrikattacker. Lugna ner dig?! Mår du inte bra?!

#42 - Anonym

#39 nja tycker snarare att den typiska svenskheten ligger i att ”erbjuda” ersättning än att bara fullt ut ersätta utan frågor. Svensk feghet att tacka nej? Ja kanske. Svensk snålhet i att endast erbjuda ersättning och acceptera nej för ett svar? ja.
.
Och sen till en tidigare kommentar som skrev, om man bor med folk och inte låser dörren till rummet får man räkna med stt folk tar dina grejer? EH va?? Tänker du på samma sätt när du är gäst hemma hos folk, att eftersom du är inbjuden får du också stjäla saker? Det som inte är ditt är INTE ditt!

#43 - Sofia

Att ta andras mat och saker är otroligt respektlöst jag förstår verkligen Moas frustration över att inte få ha sina saker i fred, att någons hund kissar på de och att öppna sitt kylskåp för att man tror att det finns mat hemma och så gör det inte det. Det verkar som att det här pågått länge och att det nu till slut var droppen. Jag tycker hon har all anledning att vara förbannad. Ang hundgrejen, visst inte hundens fel att den är sjuk men det är ägarens ansvar för det som hunden orsakat. Oavsett om någon säger nej om ersättning så tycker jag man ska ersätta oavsett på något sätt. Att de nu i efterhand vill ersätta är bara för att man har hamnat i dåligt sken snarare än att göra rätt för sig. Jag hade verkligen inte velat vara i Moas situation och hoppas verkligen att det löser sig för henne till slut.

#44 - Anonym

#33 Hennes efternamn är ju påhittat från tiden då hon var scene. Inom scenekulturen så hade man ett scene namn, helst ska efternamnet då börja på samma bokstav som sitt förnamn. Vissa ville ha ett gulligt efternamn o vissa ville ha ett läskigt. Moa valde läskig o valde då ”murderess”

#45 - Sorry not sorry

Moa är dock en dramaqueen ....

#46 - Anonym

Jag LOVAR att nästa video börjar med att telefonen är på högtalaren "hej och välkommen till polisen" "intro" "helluuuuu... jag har just suttit i telefon med polisen angående...."

#47 - Anonym

Haa äntligen börjar alla svenska Youtube falska yta och fasad son ska se så över hypad och överdrivna fö4 att en 12 åring ska gilla dom äntligen upp. Moa har alltid känns som en jävla negativ människa som klagar på alla andra men hon kan inte höra nått fel själv. Tyvärr är alla svenska Youtubers mer eller mindre ett falsk människa som är skit i verkligheten... önskar att alla kunde visa sina riktiga personer inte va falska och säga att alla andra här fel men inte själva kan ha eller göra fel gör att en jävla 7 till 10 åring ska gilla dom inte konstigt att bara barn kollar på dom svenska. Hin ville ju inte ens ha ersättning kallar en hund som var sjuk dum i huvudet ECT hade nån kallat hennes djur deg hade alla varit dumma mot henne men hon kan säga vad han hon vill om andra inte förvånad om hon säger att hon är vegan för att låta bra...

#48 - Anonym

Exakt! Alla youtubers är rika falska jävla äckel!!!

#49 - Anonymous

NUMMER 11. Kolla på clue news. Han har tagit ut precis den biten där hon säger det du inte tror på

#50 - Deruuu

Moa har svarat på kommentaren.

#51 - Anonym

Vet inte vad jag ska tror

#52 - Oskar

Älskar er alla jag är så j#### imponerad av er puss puss😘

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com