#1 - Anonym

Ok

#2 - Anonym

omg vad söta tillsammans

#3 - Anonym

#1 Fan vad snällt sagt av dig. Det enda du bevisat är att du saknar KARAKTÄR. Din personlighet är osäker och bristfällig.

#4 - Anonym

#3 är inte 1 men snälla det är en jävla skvallerblogh vrf så seriös???

#5 - Anonym

Bentes näst-senaste instagram inlägg är ett sammarbete med elly pistol, men hon skrev inte någonstans att det var ett sammarbete. Har screenshots. Det enda hon gjorde var att ge ut en rabattkod och berätta om hur bra företaget är. Är inte det rätt så fel haha? är väl lag på att man måste markera när det är sammarbete?

#6 - Anonym

#5 kollade och det stämmer, hon skrev ej att det var ett sammarbete vilket man MÅSTE göra

#7 - Anonym

#5 #6 hon sa på sin snapchat att hon inte fick betalt, utan gratis kläder och en rabattkod verkar det som

#8 - Anonym

#5-6 Hon fick inga pengar för det

#9 - Anonym

#7 #8 jaha vart går gränsen för samarbete då? kvittar väl om det är pengar eller produkter man får i utbyte mot tex ett instagraminlägg/youtubevideo? plus rabattkod på det?

#10 - Anonym

Ett samarbete är när en influenser får betalt (i pengar eller andra medel) för att göra reklam i sina kanaler. Så som någon redan sagt, det kvittar om hon fick betalt i pengar eller i en tröja. Betalt har hon ändå fått.

#11 - Anonym

#10 ja exakt, borde hon inte skrivit att de va ett samarbete då? om man följer lagen dvs

#12 - Anonym

Kan ngn föklara varför Jonna flyttar upp till sthlm? O hur länge ska hon bo där??

#13 - Anonym

#12 hon ska föda i stockholm,inte svårare än så.
Ida skriv om Bente

#14 - Imjustspillingthetea

Vem på riktigt kolla ens på svenska youtubers de är fet torra Ida på riktigt borde göra en uppdatering på alla stora youtubers som har förlorat tittare ett exempel kan vara Thomas och Sara songbird 😂🤷🏽‍♀️

#15 - Anonym

#13, men då är det jättekonstigt att jocke inte följde med, ska han inte vara med på förlossningen?
det tar lite mer än 2 tim med bil från norrköping till stockholm, säg att jonna får värkar mitt under rusningstid, då lär det ta bra mycket mer än 2 timmar och en förlossning kan gå väldigt fort.
skulle aldrig riskera att min man kanske inte hinner fram innan barnet är fött.
hon kan liksom föda när som helst.

#16 - Anonym

15, ingen aning kunde tyvärr inte brytt mig mindre om j&j haha! men det var ju trots allt deras val att föda i stockholm bara för att dom inte kunde acceptera att alla förslossningar inte tillåter att man filmar, så dom får ju skylla sig själva om något sånt händer

#17 - Anonym

Ja du kan lägga ut de största youtubarnas tittarstatistik

#18 - Anonym

#15 En förlossning tar mycket mer än två timmar (om man räknar från när värkarna börjar), oavsett vem det gäller. Normalast är att det tar ca 15-20 timmar, det minsta kanske är 4-8 timmar

#19 - Anonym

#15 Vanligtvis för en förstföderska som Jonna är tar det väldigt långt tid. Det är ytterst ovanligt att det tar endast ett par timmar, absolut det händer men det är ovanligt för att föda för första gången. Och oftast så känner man av när det väl startar igång i form utav oregelbundna värkar, att slemproppen t.ex gått osv osv. Jag tror nog att det löser sig och att Jonna känner själv när hon känner att det börjar närma sig.

#20 - Anonym

#18 Det beror ju oxå på när man kommer in till förlossningen, hur många värkar man fått tagit hemma t.ex. Om man gått hemma i 12 timmar till exempel med värkar så behöver det inte ta flera timmar till innan krystvärkarna väl sätts igång och det är dags att börja krysta ut bebisen, då man förhoppningsvis är inne på förlossningen.

#21 - Hannele

Jätteroligt för Laki. Och bra beslut. Det kommer aldrig långsiktigt gå att försörja sig på sociala medier så en plan b är jätteviktigt att ha. Laki har upprepade gånger pratat om att hon inte får in rutiner och mår dåligt av det, ett vanligt 7-16-jobbliv kanske är precis vad hon behöver! Hoppas att hon är lycklig! Btw så kan föräldrarna på förskolan skatta sig lyckliga som har en så fantastiskt duktig pedagog till sina barn med sunda och fina värderingar. ❤️

#22 - Anonym

#23 Mogen du är. Du är alldeles för ung för att ens använda internet, det märker man. Patetisk som måste gå på andra människors utseenden på det där sättet, oerhört.

#23 - Anonym

#18, snacka när du vet saker istället. När min mamma skulle föda tog det 50 min från att värkarna började tills jag var ute. :)

#24 - Anonym

#20 Jag skrev ju från att värkarna börjar, hemma alltså. Inte att det tar 20 timmar från att krystvärkarna

#25 - Anonym

Nicci & Ben har avföljt varandra på insta

#26 - Anonym

Den här bloggen har ju typ dött, vart är alla kommentarer??

#27 - Omg

Hahahahag

#28 - Anonym

#26 jag vet inte varför men jag skrattade så jävla mycket när jag läste det där

#29 - Anonym

#25 Vad konstigt...

#30 - Anonym

Känns som att många slutar med YT, eller iaf trappar ner. Marcel, Daniel H, Thomas Sekelius, Kaily Norell...

#31 - Deruuu

Kan nån förklara vad som hänt mellan Vanessa o Johanna? Fattar det som att nån video blivit borttagen osv

#32 - Anonym

Vanessa har laddat upp videon om Johanna på nytt, se den medan ni kan

#33 - Lovisa

Känns som att Theres gång på gång säger att ”det kommer x antal videos denna veckan” men att det aldrig så? senast i förrgår sa hon att det kommer ut 4 videos denna veckan, och idag skriver hon att det inte kommer gå och att hon istället kommer lägga ut 7 nästa vecka.... har känslan av att det inte heller komma hållas. känns nästan bättre om hon slutar ”lova” sånt som hon inte kan hålla

#34 - Anonym

#33 håller helt med dig, börjar bli väldigt irriterande.. känns också som att hon slänger ihop nån video bara för att liksom...

#35 - Anonym

#30 Ja, alltså youtube är ju nog inget livslångt jobb, har varit en hobby för många och yt communityet har förändrads väldigt mycket! Saknar den tiden då med William spetz och Dennis, Filip Winther o alla dom gjorde videos, det var ju verkligen typ hobby nivå! O det var as kul, men tror många dels bara tappar intresset precis som man kan göra med en hobby, och sen tror jag många känner press för att ladda upp ett visst antal videos med högkvalite och all utrusning kostar mycket pengar oså. Så det är nog inte så konstigt att folk slutar hålla på med yt

#36 - Anonym

#30 Ja, alltså youtube är ju nog inget livslångt jobb, har varit en hobby för många och yt communityet har förändrads väldigt mycket! Saknar den tiden då med William spetz och Dennis, Filip Winther o alla dom gjorde videos, det var ju verkligen typ hobby nivå! O det var as kul, men tror många dels bara tappar intresset precis som man kan göra med en hobby, och sen tror jag många känner press för att ladda upp ett visst antal videos med högkvalite och all utrusning kostar mycket pengar oså. Så det är nog inte så konstigt att folk slutar hålla på med yt

#37 - X

FÖR HRLVETE INGEN BRYR SIG VEM SOM ÄR IHOP MED VEM!!!!!!!!!!!

#38 - Anonym

37
Oj, vissa gör det, haha vafan, kan ju va ändå ganska relevant att veta ifall någon är singel eller i förhållande då det formar ens liv ganska mycket, o då är det ju ganska vettigt att veta vem personen är tillsammans med

#39 - Ellen

Kolla in felicia aveklews nya vlogg, det ligger ett nikotintuggumipaket i bakgrund när hon pratar om att det är stökigt i hennes kök!! är hon nikotinberoende av cigg/snus?

#40 - Anonym

#39 Jahaa? Även om hon är det, så äre väl bra om hon försöker sluta med hjälp av nikotintuggummin.

#41 - Anonym

#39 So? Jag förstår verkligen inte varför det är en sån big deal om influencers röker. Det är inte så att du reagerar om du ser en icke offentlig person röka och går och pratar om det med dina vänner till exempel.

Så varför är det en sån big deal bara för att en person som är offentlig röker/snusar?

#42 - Anonym

#41 Håller med! Det är ganska sjukt egentligen, o jag är säkert fördomsfull men känns även som dom flesta som kommenterar sånt är yngre och väldigt oskuldsfulla.

#43 - Anonym

#42 Ja jag kan tänka mig det.

#44 - Mr Reighnhed

Jocke och Jonna har fött barn. Såg dem på sjukhuset för 1 timme sen

#45 - Mr Reighnhed

Jocke och Jonna har fött barn. Såg dem på sjukhuset för 1 timme sen

#46 - Anonym

Tycker synd om Jocke o Jonnas barn som mjölkas som en pengakossa innan det ens är fött. Antar att det blir 24h livestream ganska så direkt sen när ungen kommit också. Jocke verkar inte ha någon skam kvar alls, men det är ju inte så konstigt efter man ätit bajs, sperma och k-nullat dammsugare tidigare.

#47 - Anonym

#46 Fortsättning, för att klargöra... Kolla bara deras senaste video. Videon är clickbait, sedan handlar videon om Jocke och Jonnas hashtag på Sphock där man köper/säljer saker. Videon är då också givetvis ett samarbete med Sphock. Videon är även över precis över 40 minuter lång. Orimligt lång och precis över 40-minutersgränsen för att kunna få in så många reklamer som möjligt. Om mina föräldrar behandlade mig så här som bebis hade jag inte haft mycket respekt för dem.

#48 - Anonym

#47 och videon heter "AKUT TILL FÖRLOSSNINGEN". Finns det något mer att säga? Flika gärna in om ni tycker det finns mer att tillägga.

#49 - Anonym

#45 Så länge du inte själv har nyss fött barn på BB i Stockholm eller varit närvarande under en förlossning så är det ganska så omöjligt att du sett dom på sjukhuset eftersom inga utomstående får komma in på förlossningen eller BB för den delen. Och OM dom nu mot all förmodan fött barn så ligger dom med största sannolikhet på BB och är inte påväg hem redan nu.

#50 - Anonym

#49 *På förlossningen i Stockholm*

#51 - Anonym

Avundsjukan emot J&J framgångar börjat ju bli barnsligt låg

#52 - Anonym

Alltså, uppdateringen på den här bloggen SUGER.

#53 - Viktor

Riktigt tragiskt att man måste hacka så enormt på Jocke & Jonna, tycker deras val kring saker & ting är vettiga, vem vill inte t.ex. filma sin förlossning? När man är youtuber och håller på med film dagligen, ungefär dokumenterar hela sitt liv, varför ska man inte dokumentera det också?

#54 - Anonym

Tomas är dömd för stöld

#55 - O

#46 det insåg jag redan förra äret när han tryckte upp skinka i snsiktet på danjall, snrar att D är muslim annars hade väl inte J nåt för att göra så... han slår jämt sina vänner under bältet o är sllmänt elak.

#56 - Anonym

Du kanske ska skriva om att Amir ska släppa en läppstiftskollektion den 25 oktober? :)

#57 - Anonym

Varför tar det så lång tid mellan varje nyhet?

#58 - Anonym

Vad hände med den nya bloggen

#59 - Anonym

http://MyWorkingHour.com/?userid=73487

#60 - plenty of fish dating site

Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
I'll make sure to bookmark it and come back to read more of your
useful information. Thanks for the post. I'll definitely return.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com