Podcastgruppen Tack för kaffet försökte sabotera Guldtuben

Idag la podcastgruppen Tack för kaffet (som tidigare prankat Jocke) ett klipp på youtube.
 
I klippet syns när de sätter klistermärken med deras logga på flera personer, bland annat RMM-Jonas, Linda-Marie, Pojkendrömmer och HejaInternet m.fl. 
 
De stör tv-sändningen flera gånger och vid ett tillfälle anmärker till och med programledarna på en störning orsakad av TFK från scenen. 
 
Se klippet under.
 
 
#1 - Anonym

Kul.

#2 - Anonym

Den egocentriska divan Felicia Bergström visar sig återigen kränkt på sin instagram story. Denna gång över att en one-size tröja inte passar henne. Definitionen för one-size är att så många som möjligt ska kunna bära plagget. Det är alltså en princip som regleras fullständigt av populationens storlek och inte av åsikter och ideal. Detta lyckas inte vår kära Ms Bergström förstå och väljer istället att egocentriskt se det som en attack på henne själv. Om man gjorde one-size kläder utifrån Felicias storlek så skulle mindre än 1% av populationen kunna använda kläderna, och det låter ju jätterimligt.

#3 - Anonym

Fast jag hade gjort likadant. Varför inte ha kul under en lame gala?

#4 - Anonym

Wow, vad häftiga de är:))

#5 - Anonym

töntigt

#6 - Anonym

Kan Felicia sluta vara så kränkt?? One size kläder passar inte alltid mig heller, det är ofta dom är på tok för stora för mig, inte klagar jag på det. Vissa one size kläder passar mindre kroppar, andra one size kläder passar större kroppar. Man kan inte förvänta sig att få på sig alla kläder som är one size, för att kroppar är så EXTREMT olika

#7 - svar #2

till #2, känner likadant. one size passar tex inte till ”för smala” heller (jag är väldigt smal och one size är för stor) och så är det. man kan inte ha en size som passar alla. trött på det tjatet hon gör efter att få hem kläder, bättre då att inte köpa dom via nätet (eller få hem)

#8 - Anonym

Kul till en början sen framstod de bara som killarna i klassen när man gick i 4an

#9 - Anonym

hahaha bäst

#10 - H

#2 jag tål inte henne

#11 - TINTIN

BÄSTA! KUNG! #TFK

#12 - Anonym

Varför måste folk sabotera för andra? Hur svårt är det att vara glad för andras skull bara för att man själv inte blev nominerad? Alltså dagens människor jag blir så jävla trött... Låt dom mindre som inte syns också får synas..... Sprid glädje för varandra herregud patetiska människor

#13 - Anonym

Det går inte att se videon??

#14 - Lisa

synd när vuxna män inte kan bete sig.

#15 - Anonym

jobbigt att dom inte har växt upp än

#16 - Anonym

jobbigt att dom inte har växt upp än

#17 - Anonym

Kan Ben sluta hålla på med den här "slav"-grejen? Ben är inte slav, han är balt. Han levde inte ens under Sovjetunionen (inte för att det var en särskilt underbar tid) så hela den här "ruski ruski"-grejen är bara konstig. De flesta ifrån de baltiska länderna vill ta så långt avstånd som möjligt från Sovjetunionen. Det är typ som att en grek skulle kalla sig själv för jugge för att de är från balkan. Föddes själv i Ukraina, USSR och det är ytterst få som vill ha något att göra med det. Varför blir folk förresten så överlyckliga över att ha ryskt blod? Har märkt det med andra youtubers som tiill exempel när Therese gjorde sitt DNA-test.

#18 - Anonym

Och det här är vuxna män? Fyfan vad jävla barnsliga de är. Tycker de Guldtuben är så löjligt så kan de bara skita i att gå dit. Otroligt töntigt och barnsligt att förstöra för andra samt vara direkt taskiga mot folk.

Förvuxna bebisar. Usch.

#19 - Anonym

Så jäkla trött på Felicia Bergström som klagar över sin kropp men inte gör någonting åt det. Istället så uppmanar hon alla om att vara tjock och överviktig är något fint? Det är endast ohälsosamt. Jag förstår mig inte på sånt, varför i helvete ska människor uppmuntra till fettma? Folk måste börja reagera på detta!? Hade någon uppmuntrat till Anorexia så hade det blivit ett jävla liv.

#20 - Anonym

#17 Du satte ord på alla mina tankar! Väldigt underligt, undra om dessa personer är det minsta historiskt insatta?

#21 - Anonym

Asså att vara överdrivet överviktig är ju livsfarligt, jag förstår inte hur folk i omgivningen inte hjälper henne. Jag har själv ganska överviktig för ett tag sen men alla i min familj skällde ut mig för det (ja) och påpekade att jag skulle dö om jag inte gjorde något åt det sen hjälptes vi alla med att få mig att nå normalvikt. Inte blev jag underviktig av det.

#22 - Anonym

#17 alla tycker det är svinkul så varför skulle han sluta? va inte så jävla lättkränkt

#23 - Anonym

varför är det så mycket reklam

#24 - Emilia

Har verkligen ingen respekt för vuxna människor som beter sig såhär. Usch.

#25 - looooollll

kommentarerna var lite dryga men lmao respekt

#26 - W

Läste i en tidning nångång att "one-size" kläder passar kroppar som är mellan storlek 36 och 42 +- någon storlek beroende på hur tight/löst man vill att kläderna ska sitta och hur en kropp är byggd. Varför är för att klädföretagen utgår från vilka storlekar som säljer mest och gör kläder därefter. Ingen idé för företag att tillverka kläder i storlekar som företagen inte får vinst på, även om det kanske kränker någon som är för smal eller för fet för "normen", tråkigt men sant. Vi kan väl alla konstatera att Felicia inte passar in i de storlekarna, så nej, hon kommer inte att kunna använda en "one-size" just nu.

#27 - Anonym

Snälla Felicia, ta hand om dig. Och du med Margauex. Tänk på att hälsan är det viktigaste ni har.

#28 - Anonym

Varför kallar Bente alla för horor/slynor? Är det nåt jävla ticks hon har eller? Jag menar, det är jävligt respektlöst att kalla sin brors GRAVIDA flickvän för ”gravidslyna”?!

#29 - Anonym

#28 Vad i hela? Trodde folk slutade säga sådana ord när man fyllt 14 och insett att det inte är så coolt som man inbillat sig?

#30 - Caloveline

Man får gärna ha kul, men absolut inte på någon annans bekostnad. Inte kul när andra blir arga.
www.caloveline.com

#31 - Anonym

#28 Internt skämt kanske?

#32 - Emma

Om man nu tycker guldtuben är så kasst och dåligt, varför ens ta av sin dyrbara tid och gå dit? Så omoget och dåligt gjort av dessa VUXNA män. Förstår inte heller varför man ska förminska psykisk ohälsa? Nej, jag förstår mig inte på en del människor alltså.. Väx upp säger jag bara..

#33 - KATZ

Uugh, att dessa dagisbarn inte förstår att "kul" är inte kul om det bygger på digon annans bekostnad...

#34 - Anonym

"Morsan har lidit av panikångest sedan 1972, var är hennes pris?" HAHAHA det var nog det bästa jag hört

#35 - Anonym

Felicia är en jättebebis som behöver lära sig hur klädesstorlekar fungerar jämtemot olika kroppar. Det är som om hon SÖKER anledningar till att vara kränkt & butthurt hela tiden. Hon lär bli kränkt över detta kommentarsfält också. Hoppas hon tar åt sig av kritiken.

#36 - Anonym

#17 Barn är inte insatta historia och vem som helst som är smart kan tjäna pengar på en karaktär. Det spelar ingen roll om man är grek, jugge, balt eller ryss. Han tänker nog mest på tittarna och pengar. Enkelt.

#37 - Anonym

Gillar geurilla-PR-idén men genomförandet var rätt gubbigt och pinsamt. Synd...för podden är fantastisk. Gå hela vägen nästa gång, tvinga på Den Nya Karaktären-”skäms wookie” att trycka ner och mobba sönder en femtonåring utan backup (ingen tram). Johan och Mathie kan gå ut på stan och välta rullstolar, kanske spotta på en downie?

#38 - Alex

Har Therese ljugit om Anty? Det är jävligt tråkigt, det kan självklart vara ett missförstånd men det är dumt att säga att Anty inte hört av sig till henne utan att faktiskt reda ut det först med henne. Anty är också en offentlig person som också är en snäll bra person, har man respekt för en annan människa så sätter man inte den i ett hörn.

#39 - Anonym

äckliga omogna män som inte kan uppföra sig

#40 - Anonym

Så jävla osköna snubbar!

#41 - Anonym

Fruktansvärt vidrigt beteende! Och detta ska vara vuxna män? ojojojojoj vart är världen påväg??

#42 - Anonym

De gjorde ju guldtuben värt att kolla på iallafall! Eller iallafall deras klipp, hela galan skulle ta för lång tid, och den suga röv!

#43 - Anonym

De gjorde ju guldtuben värt att kolla på iallafall! Eller iallafall deras klipp, hela galan skulle ta för lång tid, och den suga röv!

#44 - Anonym

Emma sa just på sin livestream att dom funderat på att bjuda in Vlad reiser i huset i ett halvår och att dom vill öppa team original hus på flera ställen i världen med nya influencers!! Jag tror dom är i LA för att planera nästa hus med amerikanska youtubers!! Detta förklarar varför Vlad varit i huset mer och mer och varför dom är i USA

#45 - Anonym

Theres äter vattenmelon två gånger i sin senaste video, hon går även till affären och köper vattenmelon

#46 - Anonym

#45 tror hon vill provocera

#47 - Anonym

#45 #46 Köpa vattenmelon vid den här tiden av året.. fan va knäppt! Det gör ju ingen -.-
Varför skulle man provocera med vettenmelon? Det är melontider, och då köper man meloner! För det är jävligt gött när det är varm!

#48 - Anonym

#45 jag har ätit vattenmelon i nästan två veckor utan avbrott, inte direkt ovanligt den här tiden på året snälla du 😂 Och vad det gäller ryktet om hennes melondiet så tror jag helt enkelt att hon vill provocera

#49 - Hannele

Jag tror att Felicia försöker ändra sin inställning för att eventuellt må bättre psykiskt, hennes övervikt är garanterat en anledning till att hon mår så dåligt psykiskt som hon gör. Jag är själv i storlek med Felicia, väger kanske 10-15 kg mindre än henne och försöker också lära mig att älska min kropp. Min kropp är min kropp oavsett vikt och jag måste trivas i den. Däremot skulle jag aldrig promota övervikt, för kroppen mår inte bra av det. Och nu talar jag övervikt. Inte Lady Dahmer-Matilda-SaraSongbird osv-tjock, utan fetma. Sjuklig fetma som både jag och bland annat Felicia lider utav. Man kan se på färgen i Felicias ansikte att hennes lever är påverkad då hon är gul i ansiktstonen ibland och särskilt runt ögonen. Hennes kondition är obefintlig. Hon vaggar fram och hennes opererade höfter mår absolut inte bra. En annan sak är hennes matintag som hon visar ofta. Hon äter halvfabrikerad skitmat rent ut sagt, enormt mycket kött och skit. Hon lever inte ett dugg hälsosamt och då försvinner ”body positive”-klangen lite tycker jag, för syftet är väl att kroppen ska må bra eller?

#50 - Anonym

#49 Älskade vän, jag lider med dig. Älska dig själv och ta hand om dig. <3 Kämpa

#51 - Anonym

Påminner om killarna i lågstadiet, det blev inte så mycket av dem människorna, inte detta "gäng" heller.

#52 - E

#49 ❤️ Jag kämpar också mot övervikt, är också i storlek Felicia, eller var tills för tre månader sedan ungefär då jag började gymma, promenera och sluta äta skit. Är fortfarande fet, överviktig, tjock, och har en lång väg kvar till ett normalt BMI, men mår så j*vla mycket bättre redan. Önskar dig allt gott.

#53 - --

All denna hets om kroppen som influencers i alla olika storlekar sprider på sina sociala medier borde man chilla med lite kan jag tycka ibland. Absolut håller jag med om att alla oavsett vilken storlek man en är skall vara nöjd med sin kropp och att man ska må bra i sin kropp. Och absolut tycker jag att samhällets kroppshets bör ta ett slut eftersom det inte gynnar en enda person i denna värld. Men jag tycker denna kroppshets borde chillas med från allas sidor. Ett exempel, Felicia Bergström som många har kommenterat om i kommentarsfältet. Hon står ju för det att folk som är lite större ska känna sig fina i sina kroppar och att man inte har något att skämmas för, vilket jag helt instämmer med! Men jag kan många gånger tycka att influencers som är lite större gör hela den här "det är okej att vara större än andra" grejjen lite väl överdrivet. För ja, faktum är ju det att alla har rätten att känna sig fina sina kroppar, men att hetsa folk i att tro att överviktighet är någonting bra ger ju helt fel bild. För sanningen är ju att det inte är hälsosamt att vara överviktig, och att säga åt folk att inte bry sig är ju inte helt korrekt. Jag menar absolut inte att man behöver börja banta, det jag vill komma fram till är att jag personligen tror att denna typ av hets gör att folk slutar bry sig om sin hälsa pga att det nu inte är lika viktigt för samhället att alla ska vara smala osv. Och detta i sin tur leder till att överviktighet ökar i samhället och det blir även dyrt för samhället rent ekonomiskt. Samma princip gäller influencers som är underviktiga och pratar om att det är helt okej att vara det. Och somsagt, det är helt okej det är absolut inget fel med det så länge man själv mår bra, men att uppmana folk genom att hetsa om ämnet borde man inte kanske göra. Tycker generellt att hela kroppsidealbråken borde sluta. Kan inte bara alla sluta bry sig och bara acceptera att det är okej att vara "tjock" men det är precis lika okej att vara "smal", att man helt enkelt duger som man är sålänge det är hälsosamt och att man inte behöver ha som mål att bli "tjock" bara för att det är det som är sexigt enligt folk nuförtiden, men inte behöver man heller bli "smal" bara för att vissa "prefers" det.

#54 - Anonym

https://poddtoppen.se/podcast/1391871181/vaga-prata-podcast
Tycka vad man vill om dessa fyra herrar. Men äntligen vågar ni prata om tabu och hirarki på Youtube.
I detta avsnitt nämns Youtubhuset och alla Youtubers som titulera sig som artister. Och hur du rent av tigger lyssnar genom att bli ett med företag. Lyssna på podcasten riktigt bra..
Så tråkigt med falska ytliga Youtubers som tutar i unga följare massa skit för inkomst och låter dem tro de är stjärnor de ser daglig på. Fast egentligen är de inte så stora som de tycker sig vara.
Spel för Gallerian. Har du pengar kan du köpa tjänster och hjälp och sätta ditt varumärke. Och från ena dagen till den andra är du artist. Så alla följare skulle också kunna vara musiker om de har pengar. Podcasten våga prata grymt bra jobbat

#55 - Anonym

https://poddtoppen.se/podcast/1391871181/vaga-prata-podcast
Tycka vad man vill om dessa fyra herrar. Men äntligen vågar ni prata om tabu och hirarki på Youtube.
I detta avsnitt nämns Youtubhuset och alla Youtubers som titulera sig som artister. Och hur du rent av tigger lyssnar genom att bli ett med företag. Lyssna på podcasten riktigt bra..
Så tråkigt med falska ytliga Youtubers som tutar i unga följare massa skit för inkomst och låter dem tro de är stjärnor de ser daglig på. Fast egentligen är de inte så stora som de tycker sig vara.
Spel för Gallerian. Har du pengar kan du köpa tjänster och hjälp och sätta ditt varumärke. Och från ena dagen till den andra är du artist. Så alla följare skulle också kunna vara musiker om de har pengar. Podcasten våga prata grymt bra jobbat

#56 - Kako

Legender :D

#57 - Conny

Ordet patetisk kommer från patos som betyder att väcka eller visa känslor inte som många tror att vara överdriven eller töntig. Folk som använder patetisk det rätt kan mena överdrivet känslosam.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com