#1 - Anonym

Va?!?

#2 - Anonym

Vem fan e mikael forsell

#3 - SHABLAAA

WTF

#4 - Anonym

ehm

#5 - Anonym

#2 PojkenDrömmer

#6 - Anonym

Vänta, så han bara lät en person suga på hans finger?

#7 - Anonym

Hur kan man ens ha sitt finger så nära någons mun att hen börjar suga på det?

#8 - Anonym

Som svar på frågan så går det inte att bita av ett finger. Det finns en myt om att det är lika lätt som att bita av en morot, eftersom skelettet är väldigt smalt i fingrarna.

Men det spelar ingen roll att skelettet är smalt. För att lyckas ska man bita sig igenom hud, kött och skelett samt använda onaturligt mycket styrka som väldigt få klarar av

#9 - Anonym

Men hur är man funtad om man låter en okänd person suga på ens finger???

#10 - Caloveline

Hahaha varför lät han ens människan suga på fingret??
Www.caloveline.com

#11 - Anonym

Hahhaha vilken nyhet😂

#12 - Anonym

Eh

#13 - jaldkflaksjdlks

men vänta va? jag fattar ingenting

#14 - Anonym

#9 #10 Det är ingen som har skrivit att han lät honom suga på fingret och att någon gjorde de helt random och sedan reagerade på händelsen

#15 - Anonym

Hahaha vad wierd

#16 - Anonym

Det är fysiskt möjligt att bita av ett finger, däremot inte sitt eget då man har en spärr i hjärnan som gör att det helt enkelt inte går.

#17 - Anonym

Skulle väldigt gärna vilja veta hur han ens fick in fingret i munnen?? 😂 Skulle en främling ens börja röra min hand skulle jag tycka det var konstigt och rycka bort den

#18 - M

Wtf

#19 - K. Zoom

Detta låter ju minst sagt väldigt, väldigt udda. Tips, nästa gång kan ju Mikael fråga: Varför suger du på mitt finger? 😂

#20 - H

Låter normalt att tillåta något sådant.....

#21 - Anonym

När något sånt här händer en man så är det "hur kunde han tillåta det", men när liknande händer en kvinna så är det "FATTAR NI INTE ATT HON FRÖS TILL AV CHOCKEN!!!"
Pinsamt

#22 - Anonym

#21 Jag är själv en kvinna och skulle defenitivt ifrågasätta både mig själv och alla andra kvinnor som lät en främling suga på mitt finger för att jag ”trodde han flörtade”. Det skulle varit stor skillnad om Mikael beskrev situationen som obehaglig och något han inte var med på. Men han beskriver det som att en man sög på hans finger och hans tanke var att han ville flörta, och sen i efterhand funderade han på om mannen egentligen ville bita av hans finger.

#23 - Anonym

Asså va? haha?

https://www.svenska-odds.se/odds-bonus/

#24 - Anonym

#21 Jämför du våldtäkt med detta? Och fyi så är det alltid så att kvinnor ifrågasätts och granskas när de anmäler sånt (ex. kolla senaste uppdrag granskning-avsnittet)

#25 - Anonym

#24 AA VERKLIGEN "AAAAALLTID"
Synd att det ska behövas bevis för att fälla någon för ett brott som ger fängelse i Sverige.
/s

#26 - Anonym

#25 det har hänt skrämmande många gånger att tjejer har klara bevis som videoklipp, vittnen, vet vem våldtäktsmannen är osv, och ändå ska dom undersöka vad hon hade på sig, om hon gjorde några närmanden, om hon var berusad osv

#27 - Anonym

#25 Asså väx upp

#28 - Anonym

#26
Länka gärna en dom där det funnits "klara bevis" och den åtalade ändå gick fri.
#27
Är antagligen betydligt mer mogen än vad du är.
Det ni två har gemensamt är att ni blint går och litar på offret, och ja, i en drömvärld hade man kunnat göra det men självklart så behövs det klara bevis i ett rättssamhälle för att allt ska gå rätt till.

Vill man inte det så tipsar jag om valfri diktatur, där kan man döma folk utan bevis.

#29 - Anonym

Therese har lagt upp en video när hon gör melonpizza, var det inte hon som det spekulerades om ang melondiet?

#30 - Anonym

#29 Jo, och när hon åt middag på mammagalan, så blev hon "magsjuk" dagen efter.

#31 - Anonym

#28 Du är så himla pantad, om du nu verkligen är intresserad finns massvis med information angående detta men jag antar att du är en kvinnohatare som inte bryr sig ett skit och fortsätter blint lita på våldtäktsmännen. Så jäkla pinsamt, har funnits massvis med män som kommit undan trots att bevis funnits, pga påhittade jäkla anledningar. Till och med pedofiler kommer undan TROTS bevis. Och nej jag tänker inte länka ngn källa för troligtvis kommer du ändå inte ta åt dig av det. Är du SÅÅÅ intresserad, SÅ LÄS PÅ.

#32 - Anonym

#28 1 av 1000 anmälda våldtäktsmän blir dömda, och då tror du att det beror på att resten av alla offer ljuger? Ett exempel är gruppvåldtäkten i Fittja, där domen blivit jäkligt kritiserad av massvis med advokater.

#33 - Anonym

#31 "Du är så himla pantad, läs på" är inget argument. Jag bad om en dom, det borde inte vara så svårt att hitta om det nu sker så ofta, bevisbördan ligger hos dig.

#32 Fittafallet är hemskt ja, men polisen sökte igenom FEL port till att börja med, finns många orsaker till att fallet gick som det gick.

Men att tro att ni vet bättre än åklagare, advokater och hela det svenska rättssystemet är bara löjligt, det måste ni själva hålla med om.

I Sverige så är mentaliteten, hellre 100 frikända än 1 (!) oskyldigt dömd, vilket är på gott och ont.

#34 - Anonym

Alltså hur lång självkänsla har man om man tror att suga på ett finger är att flörta?

#35 - Anonym

Hur kan ingen fatta att det är ett skämt?

#36 - Anonym

#33 Hörde du inte på nyheterna häromveckan? En kvinna blev drogad av en man på krogen, sen tog han hem henne och våldtog henne, han filmade även hela våldtäkten. Efter detta anmälde hon honom, dom fick fram vem han var, hittade videon, och han dömdes till ett års fängelse. Hon tyckte detta var helt ofattbart och överklagade, då sänktes domen till 10 månader. Efter detta blev hon förföljd och hotad av hans kompisar, och hon var rädd för vad han ska göra om 10 månader när han kommer ut om hans vänner beter sig såhär. Det slutade med att hon fick skyddad identitet och flyttade till London. Och det finns sååå många fler fall som ser ut på detta sättet. Jag själv blev utsatt för ett övergrepp, och trots bevis och hans dna på mig så blev han inte dömd till något för att jag hade druckit alkohol. Detta är tyvärr hur det ser ut i Sverige 2018 för män och kvinnor som anmäler sexuella övergrepp

#37 - Anonym

Är det någon som kan förklara grejen med hov1s nya musikvideo? Av kommentarsfältet att döma så älskar alla den, men jag fattar verkligen inte grejen.

#38 - Anonym

Har Tessan Och Anders förlovat sig!?

#39 - Anonym

#38. I en äldre video (runt ett halvår sedan) så skrev Therese i beskrivningen till en video ”jag och min fästman”. Så dom är förlovade sedan ett bra tag såvida dom inte bröt förlovningen igen.

#40 - Anonym

#28

Waaah du är en skaammm.

Jag vlev våldtagen, tog reda på vem han var , hade vittne men ändå så lades det ner pga att han sa att han inte gjort de. Tro mig det händer dagligen.

Fan asså skåmms för dig så fucking grovt. Äckel

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com