Har Wilma och Anton gjort slut?

Just nu pågår det mycket spekulationer om att Wilma och Anton Hagman ska ha gjort slut och det finns mycket som tyder på att det stämmer.

Wilma har slutat följa Anton på Instagram och hon har raderat alla bilder på/med honom. 
 
Anton syns dessutom inte längre på henne youtube-kanal och hon har ändrat sin relationsstatus på Facebook till singel. 
 
 
 
 
#1 - Anonym

:(

#2 - Anonym

Vrf radera du förra inlägget om triangeldramat med Moa Vlad o tarzan?

Svar: Lägger upp det imorgon istället :)
svenskayoutubers.se

#3 - Anonym

Gud vad tråkigt om så är fallet! Riktigt fina människor ❤️

#4 - Anonym

Har du sett niccis inlägg på instgran då hon vart halv naken??? Ngt att skriva om ;)

#5 - Anonym

Är vän med Wilma på FB och hon är nu mera Singel på FB: https://gyazo.com/d89347774eb36779a450add2978c7739

#6 - Anonym

#4 varför då? Influensers lägger ut halvnakna bilder på sig själva var och varannan dag

#7 - Anonym

Anton efternamn?

#8 - Hej

Till #7
Han heter Hagman om jag inte har fel

#9 - Anonym

#7 - Anton Hagman

#10 - Anonym

Undra varför han inte tagit bort bilder, men hon...🤔

#11 - Caloveline

Dom som var ett sånt fin par!!
Www.caloveline.com

#12 - Anonym

De är så fina människor båda två. Hoppas att de hittar lycka. Det är ingen idé att spekulera om orsaken. Det är deras sak.

#13 - Anonym

han ville väl inte vara tillsammans med någon som knullar sin bror. haha Källa angry foreigner <3

#14 - Anonym

#10 För att dom förmodligen ser på den saken på olika sätt. Vissa vill radera allt om sitt ex när det tar slut, andra vill gärna spara så mycket som möjligt för att det är fina minnen. Alla gör precis som dom vill :)

#15 - Anonym

#13 fräscht att dra det skämtet nu av alla tillfällen

#16 - Anonym

Något stämmer inte riktigt angående Jockes IQ-test och sambandet med diagnoserna han har. Han säger att han har asperger och autism, grejen med autism är att de personer som diagnostiseras oftast har ett IQ under 70. Vad är chansen att han skulle ha ett IQ så högt att han skulle kunna vara medlem i Mensa?

#17 - Anonym

#16, wut, har Jocke så högt Iq? När har han sagt det??

#18 - Anon

#16 Nej, han har ju asperger och folk med asperger har oftast normal eller högre än normalt IQ. Asperger är en mild form av autism. (Jag är förresten medveten om att det heter autismspektrumtillstånd nu för tiden, om någon får för sig att rätta mig).

#19 - Anonym

16: många människor med Asperger har någonting som kallar för ”högfungerande” Autism :)

#20 - Anonym

Om man ändrat status är de väl ganska självklart att de gjort slut,
Kan ju ha varit så att känslor försvunnit eller att någon varit taskig men tycker man ska låta dem vara och kommentera de när dem vill.
Stackars offentliga personer som måste stå ut med all skit på denna blogg

#21 - Anonym

#16 Helt fel, många med Aspberger har extremt högt iq

#22 - Anonym

Jockes text på snap och insta var ärligt fett bra, är chockad faktiskt t.om

#23 - Anonym

Detta IQ test bevisar mest att han suttit med facit. Hade han velat vara trovärdig och vågat ta sig till mensas Norrköping s lokal för ett övervakat test där inte facit finns. Lär er se igenom saker

#24 - Anonym

https://youtu.be/Z0wF4Aj2RJU
#facit

#25 - Anonym

https://youtu.be/Z0wF4Aj2RJU
#facit

#26 - Anonym

Ännu ett inlägg där kommentarerna attackerar Jocke, bra jobbat allihopa, samma tid imorn? :)

#27 - Anonym

#23
Så skämmig du e ba för ditt IQ suget röv

#28 - Anonym

#26 Skönt att nån mer än jag börjar tycka att häxjakten emot Jocke går över alla gränser, vad inlägget än handlar om så är det Jocke som blir ämnet under varje.

#29 - hej

vad har hänt mellan amir och marcel? marcel följer inte amir på Instagram längre och dom umgås inte alls.

#30 - Sofia - bipolär och fd laestadian

Tips: studion där Kammi lasrar bort sin tatuering får massor av kritik i kommentarerna under hennes video "lasrar bort Annabelle #2" :)

#31 - ??

Kommenterade följande på Amirs senaste video för att få en förklaring.
"Hej Amir! Jag tänkte på det du sa, och tidigare nämnt, om att du har en bra kontakt och konversation med dina följare. Jag håller med till viss del, du svarar och är aktiv men du tar även aktivt bort sådant som inte "passar dig". Jag menar inte att du ska ha kvar kommentarerna som är kränkande direkt mot dig med personangrepp etc men kommentarer som du flitigt raderar är ofta kritik. Kritik om hur du agerar, uttrycker dig, saker du använder och tips på hur du kan lära dig. Dessa kommentarer försvinner illa kvickt och jag tycker det är sjukt tråkigt, då andra youtubers ofta bemöter kritiken på ett annat sätt. Ett exempel är då du agerade omoget och otrevligt mot en service personal, folk påpekade och undrade hur du tänkte, varpå du raderade allt.
Jag anser bara att du bör ha en fullständig kontakt med dina följare, och inte bara svara på kommentarerna som är guld och gröna skogar. Det skulle vara lättare att förstå dig som människa om man får svar på den kritiken och responsen du ibland får direkt i kommentarer och inte i ett videoklipp senare där du driver om de som kommenterat och lägger någon spydig kommentar utan att direkt svara. Hoppas du förstår."
Men den togs bort direkt? Varför?

#32 - Anonym

#31 Hur ska vi veta det? :)

#33 - Anonym

31# Jag har helt missat det där om när han betedde sig illa och omoget emot service personal, orkar någon snäll själ berätta vad som hände?

#34 - Anonym

När ska du lägga ut om Mola, Vlad och Tarzan?

#35 - v

#33 han flippade på servicepersonal på elgiganten (inte säker) för att de råkade skicka med honom en tom kartong istället för en med kamera i och beskrev sitt beteende varken som moget eller sansat

#36 - Anonym

35# Jaha, okej! Tack för svar.

#37 - En annan som vill vara anonym

Till nr 16 med flera: Sambandet mellan autism och begåvning (även kallat iq) som ni skriver om finns inte. Endel med autism har god/hög begåvning, och endel har normal och endel har låg begåvning eller till och med en intellektuell funktionsnedsättning (tidigare kallat utvecklingsstörning). Det varierar alltså, som hos alla andra i befolkningen! Innan pratade man om Asperger om de med autism och hög begåvning men detta begrepp finns inte länge kvar (de som fått den diagnosen innan får givetvis fortsätta att använda sig av det begreppet) utan nu får alla diagnosen autism men man graderar den i nivå 1 (tidigare kallat Asperger), 2 och 3. Nivåerna beskriver hur begränsad man är i vardagen och hur mkt hjälp man behöver. Det har ingenting med begåvning att göra. Begåvning är en annan sak. Sen är det som Jocke skriver att många med autism har lätt för att se mönster samt är duktiga på detaljer. Huruvida han har fuskat med facit vill jag inte uttala mig om.
Nån som undrar nåt mer om autism så är ni välkomna att fråga på, jobbar med diagnostisering och har rätt bra koll! :)

#38 - Kattis

Fast - #37 - En annan som vill vara anonym - Autism- och Aspergerförbundet skriver ju själva på sin hemsida att "Uppskattningsvis 80 procent av de individer som får diagnosen autism har en IQ under 70". Självklart varierar det ändå men 80% är men ganska hög siffra så nog finns det ett samband. Det kanske du ska ha koll på om du jobbar med det du säger?

#39 - Anonym

#38 Det har ju att göra med att de har andra samtidiga diagnoser som tex utvecklingsstörning. I diagnosen autism INGÅR INTE utvecklingsstörning utan det är en separat diagnos, däremot kan den ses hos personer inom autismspektrumet. Joakim har ingen utvecklingsstörning. Att inte förstå sig på "Theory of mind" innebär inte att man har nedsatt IQ, men det tolkas ofta så. Tidigare sa man ju att de med dyslexi var lågbegåvade också. Men betyder det att alla med dyslexi har normal eller hög begåvning? Nej, självklart inte.
Man kan inte tolka statistik som fan tolkar bibeln.

#40 - Anonym

tråkigt att höra om de stämmer två fina människor som jag önskar all lycka:)

#41 - En annan som vill vara anonym

#38 - Tolkar du det så ska du kanske läsa på den hemsidan igen. De delar upp sina rubriker i "Asperger" och "Autism" och det är under rubriken "Autism" de skriver det där om begåvning/IQ. Möjligt att de i sin text därför syftar på de personer som har den diagnos som tidigare kallades autism men numera kallas autism nivå 2 eller 3 (diagnoskriterierna är ändrade som jag skrev tidigare). Står inget om låg begåvning och asperger. Så att uttalas sig som #16 gör är felaktigt oavsett vad du skriver att det står på Autism- och aspergerförbundets hemsida. Jag förnekar inte att låg begåvning eller utvecklingsstörning förekommer hos personer som har autism MEN som sagt, begåvningen har inget med autismen att göra utan är en separat diagnos som kan förekomma både vid autism och utan autism. Kommer inte kommentera detta mer nu pga svårt att föra dialog via nätet och när man inte har samma kunskapsbakgrund och pratar "samma språk" :)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com