Jocke och Jonna stäms på 400 tusen kronor

När Jocke och Jonna köpte sin villa upptäckte de många fel med huset som de visade upp på Youtube vilket gjorde att den förra ägaren fick motta hot. 
 
Nu har den förra husägaren stämt Jocke och Jonna på 400 tusen kronor eftersom Jocke och Jonna har vid 8 tillfällen nämnt fel med huset trots ett förlikningsavtal. 
 
I förlikningsavtalet stod det att Jocke och Jonna "inte får direkt eller indirekt omnämna eller hänvisa till påstådda fel och skador i fastigheten". 
 
Jocke och Jonnas advokat har bestridit stämningskravet. 
 
 
 
Delar från stämningsansökan: 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Är det vad Jocke pratar om på instagramstory?

#2 - Anonym

https://youtu.be/22OC2-pBI58
Detta tjänar Jocke och Jonna i månaden och mer sedan detta program sändes.
Helt sinnes höga belopp i månaden.

#3 - Sabina

Det var ju synd

#4 - Anonym

du har missat cencurera makarnas namn i slutet av stycke 3.4

#5 - Anonym

Ex-ägarna vill väl bara ha mer pengar.

#6 - Anonym

Karma

#7 - Maroa

Har dem skrivit på ett kontrakt så har dem.

#8 - Anonym

Men varför tillåter Jocke och Jonna både mamma Lottie och Erpejvik fortsätta prata om detta. Förstår de inte vart detta kommer sluta. Inte nog med att döma följare trakasserat säljarens familj och Jocke och Jonna som själva brytit sitt avtal fortsätter tillåta detta. Hur gammal är dom egentligen. Är de inte mogna att reda upp detta på egen hand.
Jocke och Jonna är vuxna. 24 och 33 år snart.

#9 - Anonym

De har sluppit tidigare uthängningar men en dag tar de stopp. Flera som krävt de på skadestånd. Exempelvis Boken Jocke skrev om diverse personer.
De är flera som råkat ut för hatet från deras följare i media branschen. De blir ett problem tillslut, de funkar inte för evigt blanda in andra i sina privata problem. De är så klart inte deras fel men ändå ansvar att se problemet som blir då de går ut med privata delar där andra är inblandade. De vet effekten och borde låta problem skötas på sidan av.

#10 - Anonym

Ida Warg har inte uppdaterat sina sociala medier på så himla länge. Antingen har allt gått bra och dom vill ha ensamtid med mini innan allmänheten ser honom, och det är därför hon ej uppdaterar. Eller så har någonting gått fel.

#11 - Anonym

vad hände med in andra storslagna blogg? (aktuella nyheter)

#12 - Anonym

400 000 är inget för de ändå, de får skylla sig själv

#13 - Anonym

#13 tror bara att det kan varit en lång förlossning, det vad väl ändå idag dem åkte in? Så barnet kanske ej är ute än till och med

#14 - Anonym

17# Jo det är sant! Tänkte inte på att det var idag de åkte in.

#15 - Anonym

https://www.google.se/amp/s/nyheter24.se/amp/noje/901048-joakim-jonna-lundell-foretag
650.000 kr på youtube och musiken 800.000 kr. OMG!!!!

#16 - Anonym

#11
Va de någon som fråga?

#17 - Anonym

#17 bara för att inte du bryr dig eller tycker att någon frågade så finns det andra som tänker samma. Jag har tänkt såsom nr. 11 så bara bara för du ej rör en min när man talar om Ida Warg så behöver du inte vara så okänslig

#18 - Anonym

#17 bara för att inte du bryr dig eller tycker att någon frågade så finns det andra som tänker samma. Jag har tänkt såsom nr. 11 så bara bara för du ej rör en min när man talar om Ida Warg så behöver du inte vara så okänslig

#19 - anonym tvestjärt

Så jävla sjukt kontrakt what the fuuuuuck????? säljarna visste ju isåfall att det var fel på huset om J&J inte skulle få nämna fel? Alltså vet att de skrev på kontraktet så det är ju deras fel också men, att sälja ett hus som det är fel på är ju inte så bra.

#20 - Anonym

17# Jo det är sant! Tänkte inte på att det var idag de åkte in.

#21 - Anonym

HElt sjukt att de inte får nämna felen? Det är ju det dem ska göra, de e ju youtubers.

#22 - Manda

KARMAAAS

#23 - Anonym

Men vad är det folk inte förstår? JA, visst. Det är SÅ himla sjukt att dom inte får prata om sitt egna hus och dittan och dattan. MEN, dom skrev på ett kontrakt och antingen har dom bara struntat i det eller så har dom inte läst igenom det ordentligt och är inte medvetna om vad det står i det. Var dom missnöjda med kontraktet så kunde de leta vidare eller försökt att ändra på kontraktet om säljaren var med på det.
Hur som helst, Jocke och Jonna får helt skylla sig själva eftersom de uppenbarligen brutit emot lagen och även kontraktet.

#24 - Anonym

Nämna felen hahhahahahha de har ju nämnt denna familj flertal ggr på olika sociala medier utöver femtielva ggr i sina Youtube klipp . Och dragit dit fuskbyggarna och massa annat. De andas sitt missnöje dagligen över andra, men själv är de felfria. Hur naiva följare har dom. Bara för de är idoler och behöver de inte betyda de är felfria.
De pekar alltid finger att andra är felet i deras problem. Aldrig dem själva som har ansvaret att läsa på eller förstå att de som gör är extremt jämfört med andra Youtubers i uthängningar. De benämns att de är ärliga och transparenta öppna och generösa som delar med sig. Men de delar med sig av andras liv, där går gränsen.
De har pengar och kan betala. Nu får de vara slut tramsat.

#25 - Anonym

Ansvaret ligger hos köparen. Ingen besiktning då de var godtrogna. Avtalet gjordes efter säljarens familj fått hot och trakasserier. Tydliga icke missbara punkter Jocke och Jonna inte kunnat missat. Lär er en läxa ni är vuxna så ta ansvar. Sluta nu och lägg över eran nonchalanta beteende hos följare som går era ärenden nu och ser enbart eran sida ni valt att publicera. Och snälla ni skjuter er i foten igen då nära och kära åt er går ut på sociala medier och gör exakt samma snedsteg. Vad är svårt att förstå?

#26 - Anonym

Många av J & Js följare är inte över 20-25, därmed inte har den kunskapen som behövs för att förstå att de gjorde fel från hela första början. Att INTE besiktiga ett hus vid köp är extremt idiotiskt. Men det är aldrig J&Js fel att det händer något, utan alla andras. Säljarna fick nog och ingick ett förlikningsavtal, som kan se ut så att de ersätter en viss del av köpeskillingen emot att det ej pratas något om säljarna igen. Vad är det då som är problemet när de återigen nämner felen i huset och nu även får stå för konsekvenserna för det? Advokaterna har förmodligen gått igenom avtalen och sagt att det här får sägas, detta går icke sägas.

Prata om huset och hur det går med renoveringen = det fungerar. Men att påpeka något nytt fel och säga att detta måste de vetat om = inte okej.

Bättre att J&J tar detta som ett uppvaknande och inser att det de gör kan få konsekvenser. De är inte immuna mot det.

#27 - Anonym

Vad grät Linda Marie om på sin instagram händelse?

#28 - Anonym

Vad grät Linda Marie om på sin instagram händelse?

#29 - Jag

Såg en kommentar på Therese senaste Instagram bild där det stod att Therese inte ska bry sig om dom negativa kommentarerna på hennes förra bild som nu är borttagen. Vad var på bilden?

#30 - Anonym

30# Hon låg i sängen halvnaken och poserade.

#31 - Anonym

29# Hon låg i sängen halvnaken och poserade.

#32 - Anonym

29# Hon låg i sängen halvnaken och poserade.

#33 - Anonym

Varför har Ida Warg stängt av kommentaren på insta

#34 - Emma

Drama queens. Har dom skrivit på ett Avtal så har dom? Förstår inte vad grejen är? Dom är vuxna och då får man stå för sina handlingar.

Och för att dom har blivit stämda så kommer dom inte kunna ge sitt barn en bra och trygg uppväxt? Va vad snackar Joakim om? Han försöker bara vinna sympati.

#35 - Anonym

Vadå stämda betyder de att de MÅSTE betala elr vad

#36 - Anonym

oj

#37 - Anonym

Karma biter honom i röven

#38 - ArgBlatte

Karma slår alltid tillbaka. Vad har deras barns trygghet med att dem inte läser ett kontrakt eller besiktar ett hus och göra?

#39 - Anonym

#19, nej, säljarna behöver inte veta att det var något fel på huset.
förlikningsavtalet skrev och undertecknades efter att förra familjen fått hot m.m. när jocke och jonna gjorde 50 videor om alla "fel" på huset. efter det har fel på huset nämnt 8 gånger i deras videor därför stäms dom på 400.000 kr, skulle kontraktet vart skrivet innan de köpte huset skulle beloppet vara närmare en miljon.

#40 - Trött jävel på alla människor

Ni som kommenterat om Ida. Måste bara upplysa er om att de också är människor som ni och kanske inte vill gå direkt in på sociala medier osv när de fått ungen... de njuter förmodligen och hela släkten hälsar förmodligen på. Det brukar vara så när någon fått barn. Bara för de är populära på nätet behöver de inte betyda att de skulle sända live när mini föddes eller att de direkt måste lägga upp något. Båda har ett liv utanför yt och instagram. Chilla lite istället så lägger som ut något om det när dom känner för det och har tid. Inte deras plikt att upptadera er om exakt allt såfort något händer.

#41 - d

Kids som tycker ägarna gjort fel, nu får ni se vad som händer om man avbryter ett AVTAL. Det är inte ägarnas fel att jocke o jonna skriver på ett avtal som "jaja whatever" för att lugna stormen och sen inte förstår konsekvenserna av att bryta det.

#42 - Anonym

#34 de kommer kunna ge barnet en trygg framtid. De tjänar över 640.000 kr i månaden på youtube, och musiken 800.000 kr i månaden . Lägg till samarbeten och gratis produkter som pryder deras hem. Hur mycket tror ni de fått gratis som kostar massor i starten vid nyfödd bäbis. Vagn,bilstol, spjälsäng, kolla in deras videos där ligger stora summor en Svensson aldrig haft råd att investera före barnet kommit. De har allt färdigt där. Hela uteplatsen med möbler som Outl1.se plus tre fyra grillar därifrån. De lever i överflöd, så snälla.
Nog har de pengar allt. 400.000 kr är inte så mycket.
Plussa på böckerna i också.
Detta är inte klokt hur krutet nu läggs på att de skulle vara slut på pengar.
De har brytit ett avtal och får ta konsekvenserna. Inget konstigt i vuxenvärlden barn som kollar på dem nu.

#43 - Anonym

Paret har tur som inte blivit stämd tidigare av olika personer.

#44 - A

O så tycker man synd om sig själv.... sluta bussa barn på oskyldiga människor då!!!! Hatar youtubers! Det ända dom gör är att hänga ut folk o indirekt bussa sina 12åriga äckelfäns på folk så att dom får ett helvete... stackars husägaren! Skiter fullständigt i vad hen har gjort för fel!!! Det där hade dom kunnat lösa privat! Men j&j gör ju allt för att synas - HATAR ER!!!

#45 - Hannele

Ida Warg och Pärlan har fått sin bebis! En Elvis! <3

#46 - Freddy

Ja... så går det när man inte tänker efter innan man filmar, redigerar och laddar upp vad som helst. Den där instagram-kommentaren om hans barns uppväxt är ju bara motbjudande. Ska han börja använda sitt barn för att få sympati varje gång han gör bort sig? Det här handlar inte om ditt barn, Jocke. Det handlar om att du har begått kontraktsbrott. Ingen är ute efter att skada ditt barn.

#47 - Anonym

#44 håller med de går att lösa saker privat.
Men istället går Erpejvik och Jonnas mamma ut med mer sympatier och försöker rättfärdiga avtalsbrottet.
J och J oavsett vad ni tror är ingen felfri så även inte era ideoler. Men att aldrig kunna se sina brister och gå igenom ett helt liv med personer som aldrig tillrättavisar en, blir ens verklighet skev. Och du tror att du aldrig gör fel.

#48 - Anonym

De är ingen som vill parets barn illa.
Säljarens familj glömmer ni helt bort att dem inte kan gå till skolan. Snälla kom igen de är fler än ni som får skit. Alla är lika värda oavsett status på social medier. De finns en verklighet med människor med samma kött och blod och sårbarhet. De finns en gräns vad man orkar ta emot. Så nej de är inte mer synd om paret Lundell. Jockes mamma fick enormt med hat efter boken som inte mode psykisk bra och samhället svek. Chrille som fick hat efter j och J s video och bråk. Therese har fått hat. Listan går att göra lång. Degan är vad J och J för att inte upprepa att hatet fortsätter läggas på andra. För de vet effekten deras följare innesitter och tror de gör sina idoler en tjänst genom hata.

#49 - Anonym

Angående Jockes Instragramstory.. Det hade aldrig blivit såhär ifall de inte följt avtalet från början. Och varför ska han dra in sitt framtida barn i detta? Det har ingenting med det och göra, han söker bara sympati. DET ÄR DOM SOM GJORT FEL.

#50 - Anonym

Ida Warg har fått sin son som Kommer heta Elvis Warg 👶🏼

#51 - Lina

Om du inte gör en besiktning så kan du inte komma och gnälla sen, då får du stå ditt kast!
Jocke o Jonna kan inte sitta o gnälla o säga att ägarna lurat dem, att ägarna gjort fel, ditt o datt.. för du som köpare ska göra en besiktning för att undvika att hitta skit sen.
Enkelt, de kanske borde tagit hjälp av nån som kan sånt här innan de gav sig in i köpartagen, men de är så enkelt de är.
De får faktiskt skylla sig själv att de funnit massa fel, skulle aldrig köpa ett hus som inte genomgått en besiktning, de är så viktigt.

#52 - Anonym

Jocke gillar ju att anklaga och anmäla andra för förtal - börjar det lukta anmälning MOT honom nu? I och med hur mycket skit de kastat på säljaren. :)

#53 - Anonym

Tycker ALLA ska kolla JOZ video innan ni chansar och kastar ur er massor saker ni TROR har hänt!
Usch för era chansningar och påhoppp utan fakta
https://www.youtube.com/watch?v=d61eJcthxjo

#54 - Anonym

Det cirkulerar videos på Nellie Berntsson från Falsterbo veckan på strandbaden där hon strular med andra killar än sin pojkvän.

#55 - Anonym

SANNINGEN FINNS I JOZ VIDEO

#56 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=d61eJcthxjo

#57 - Anonym

Klart folket här blev knäpptysta efter Joz video, bara roligt så länge man kan mobba och kasta skit på J&J,känner ni er inte tragiska?

#58 - Anonym

Klart folket här blev knäpptysta efter Joz video, bara roligt så länge man kan mobba och kasta skit på J&J,känner ni er inte tragiska?

#59 - Anonym

de läste inte ens papperna hah... är inte det typ de viktigaste när man ska köpa hus osv? tycker fortfarande att de får skylla sig själva

#60 - Anonym

Det som är skrämmande är när Joz levererar sanningen vilka vidriga människor säljarna är så blir det bara knäpptyst! Det enda folk vill här är att sätta åt J&J, trivs ni att vara översittare och mobbare?

#61 - Anonym

#54 Var????

#62 - Anonym

#54 1) Nellie är inte en youtuber o 2) INGEN över 10 bryr sig om henne! Till och med småtjejerna i stallet har fattat att hon inte är värd att bry sig om!

#63 - Anna

Jag tittade på Joz video och känner lite att Jocke och Jonna satt sig i den här situationen själva. Skriva på ett avtal som de inte låter någon kunnig titta på – det är ju faktiskt urbota korkat. En måste ju vara medveten om vad en skriver på. Tror inte att det var så mycket tidspress att de nekades tid att få en jurist att titta på avtalet innan påskrift.

#64 - Anonym

#63 Nu gör du det IGEN, du vet INTE hur situationen var när avtalet skrev och som Joz förklarar fick dom ingen tid på sig utan blev pressade. Varför är fokus på J&J? är ni så besatta att hitta fel? vidrigit och se hur en bedragare och en medveten bedragare t.om lyckas klara sig helt från rampljuset på detta forum.

#65 - Sara

Tycker fortfarande, som förmodligen alla andra över 20 som har någon liten del livserfarenhet, att J&J får skylla sig själva. Står man inte på sig och tar dit en ordentlig besiktningsman och skriver på avtal som man tydligen inte läst så kan man inte skylla det på någon annan. Och ja, jag har sett Joz video men den ändrar ju inte deras misstag. Förhoppningsvis vet dom bättre nästa gång dom köper hus. Och #58, 60 & 64, är du Jocke själv eller är du bara 12 år och inte vet hos vuxenlivet fungerar?

#66 - Anonym

#65 Oavsett hur klantigt dom betett sig så får man ej behandla människor som säljarna gör, finns inget skylla sig själva för att bli utsatta för något sådant, skämskudden fram till dig! Handlar om moral och etik också, bara för vissa gärningsmän går fria enligt lagen är dom inte oskyldiga. i detta fallet gör man inte som säljaren har gjort oavsett hur oansvariga J&J varit!! PUNKT!

#67 - Kim K

Well the karma begins

#68 - Anonym

Bara jag som tänkt på att Lottie skrivit att Jocke och Jonna bara velat fixa tapeter och andra smågrejer när dom flyttade in i huset men Joz i sin video berättar att han och Jocke hade massa coola ideer dom ville göra? Dom säger alltså emot varandra.. inte bra alls för Jocke och Jonna.

#69 - Anna


#63 Anonym: Vad gör jag igen? Det där var min FÖRSTA kommentar på den här bloggen NÅGONSIN!
Nej, jag vet inte hur situationen var när avtalet skrevs. Men, jag är så pass gammal, och har så pass mycket livserfarenhet, att jag vet att en i situationer som dessa ALLTID har rätt att få tid att titta igenom avtalet/låta någon kunnig titta igenom avtalet. Man blir aldrig tvingad att skriva på ett avtal man inte har förstått till hundra procent.
Jag säger inte att jag tycker att avtalet eller stämningen var rätt, och jag lider med Jocke och Jonna, men när det kommer till saker som dessa har man faktiskt ett eget ansvar att se till att man förstår vad man går med på. Det gäller både när man köper en bostad och när man ingår avtal.

Vem bedragaren du snackar om är förstår jag inte. Förklara gärna.

#70 - Anonym

lol synd

#71 - Jennie

SE JOZ VIDEO PÅ YOUTUBE! De gamla ägarna vet inte vad dom ger sig in på, men har dom gett sig in i leken ska dom få leka! Tycker vi alla kan hitta på något så dom får smaka på samma kaka?! Är ni med?

#72 - Anonym

#71 Hur gammal är du? Det som har hänt är Jocke och Jonnas eget fel. Dom skulle ha kollat huset innan dom flyttade in, och har dom skrivit under ett förlikningsavtal så kan dom inte gå runt och bryta det hur dom vill. Finns det fel som ägarna medvetet har undanhållit så bör Jocke och Jonna stämma dom för det, men från början borde dom ha gjort rätt och gjort en besiktning. Dom vet hur internet fungerar, dom kunde ha googlat på tips inför husköp.

#73 - Anonym

Segt

#74 - Anonym

så nu kan jocke inte ge sitt barn en trygg uppväxt och jonna måste sälja sin häst på grund av att dom blir stämda på 400,000 kr?
dom har gjort sig skyldiga till ett avtalsbrott, betala och gå vidare med era liv.
dom köpte ett hus för många miljoner, gjorde ingen besiktning, startar nån häxjakt mot dom förra ägarna, skriver under ett avtal, får pengar av gamla ägarna och sedan bryter avtalet..
och det är synd om dom?
alltså va?
och ja, jag har sett joz video. tycker fortfarande likadant, ingen annans fel än jocke och jonna.

#75 - Anonym

haha, har jocke påriktigt skickat ut en förskriven facebook status till sina vänner om detta och bett dom dela joz video..?
dom kan inte uttala sig själva så nu ber dom alla dom känner att uttala sig, varför kan dessa två aldrig ta något privat?
nä, förra ägarna vill ju inte exponeras mer i media, men de ville inte gå med på jockibois villkor när det är han som brytit avtalet (inte så konstigt), då ska dom se till att få det så stort som möjligt i media.
hoppas jocke förlorar på det, och att alla över 20 förstår vad han faktiskt håller på med.

#76 - Anonym

Hur överlever en Svensson egentligen med normal inkomst att ge sitt barn trygghet och tak över huvudet om en Youtubers med över en halv miljon i månaden plus ännu mer 800.000 tusen, hallå åttahundra tusen är rädd att inte ge ett barn trygghet och hem. De blir sådana kontrast att de är svårt att förlikna sig vid så höga belopp och ändå leva rätt bra på en medelinkomst. Överklassen.
Jätte trist deras tvist och framförallt hur barn kan sitta och följa detta ärende mellan vuxna människor.

#77 - Anonym

#75 Säljaren har fått nog och allt Jocke gör nu kommer få konsekvenser rejält.
En del lär sig av sina misstag andra inte. Ju mer han skickar runt och hans vänner ligger på och exponera familjen, ännu mer kommer tas i rätten.

#78 - Anonym

Jocke på snapstory

Det har hänt saker i våra livs om vi inte kan berätta för er tyvärr1 Vi får inte, vi kan inte. För gör vi det så kostar det oss massor med pengar. Och vi riskerar då att stå utan bostad åt våran dotter. Är detta rättvist? Såklart INTE! Men jag tror på Karma! Vi försöker vara starka. Tack till alla fanatiska vänner och följare som stöttar oss genom detta!


Sanningen kommer fram tillslut det vet jag! Och vid rättegångar så blir ALLT offentliga handlingar som ni kommer kunna ta del av och läsa! Vi har INGET att dölja och hoppas alla läser allt ni får tag på!

Som ni förmodligen märkt så är vi just nu inte skriva på Youtube kanalen! Vi har tagiet en Paus. Just nu mår både jag och Jonna extremt dåligt psykiskt, och vi har svårt att hantera vardagen t.om. Det har hänt saker i våra liv som påverkas oss enormt mycket och skadat oss..

#79 - Anonym

#mediadrev
#mediadrev

#80 - Anonym

För er som sätt Joz video ocj fortfarande kastar skit på Jocke och Jonna! Ni kastar bara skiten för det är Jocke och skinna, absolut dom borde läst avtalet mer noga, avtalet är inte ens rimligt överhuvudtaget! Dom borde beskiktat, dom är
Godtrogna och impulsiva i sina handlingar. Men det rättfärdigar inte motparten att bete sig som ett svin! Hade Jocke och Jonna lurat någon såhär hade alla gått i taket, eller om Jocke och Jonna fått nån att skriva ett sånt avtal. Sluta vänd kappan efter vinden hela tiden

#81 - Sandra

Det gäller att vara varsam och rädd om pengarna innan man går och drar på sig ett hus för flera miljoner kronor. Tänka före innan man agerar för snabbt ☺

#82 - Anonym

Med deras inkomster är de ingen fara.
De löser sig 400.000 kr är mindre än deras månadslönen om jag fattat de rätt.
Youtube,musik,böcker, sponsorer,

#83 - Anonym

#82 Tror att många glömmer att man ska skatta på pengarna, betala anställda, el, försäkringar, värme, djur osv. Så även om dom tjänar 1 miljon så får dom inte 1 miljon rakt ned i fickan. :)

#84 - Anonym

Stör mig på de flesta som pratar om inkomst i kommentar fältet, har ni hört talas om skatt, arbetsgivaravgift, lön mm??
Det är knappast att de tjänar så mycket som ni tror, tror det tom är mer än 60% i skatt, sen tillkommer arbetsgivareavgift och deras anställda löner, vet inte hur många de är men ändå. Och som egenföretagare som J&J typ är så är det deras företag som drar in de pengarna, utöver det så ger de sig själva en lön, vilket inte alltid kanske är så mycket när man har ett företag då man oftast väljer att förvalta pengarna företaget drar på just företaget.
Av egen erfarenhet så kan jag säga att det är rätt vanligt (i mindre företag men ej så många anställda) att de anställda tjänar mer än sina chefer.

Skriver bara då de flesta verkar tror att bara för att man tjänar mer pengar så har man inga utgifter. Men ju mer pengar man tjänar, desto större utgifter har man.

#85 - Anonym

#84, ja, men då kanske dom inte borde sätta sig i den sitsen medvetet så dom blir stämda på 400,000 kr. någongång får ens beteende konsekvenser.

#86 - Anonym

Vad har hans barn och dess uppväxt med detta att göra? Jävla korkade människa. Han är ju precis som ett barn???

#87 - Anonym

#21 Hur gammal är du? Under 15 eller hur? Youtubers har inga jävla rättigheter eller skyldigheter. De är lallare. Klart som fan säljaren måste skyddas när denne säljer ett hus till offentliga profiler med så pass många och fanatiska anhängare som J&J.

#88 - Anonym

Två världar-
Cyberspace (youtubers) möter verkligheten med lagar och rättssystem.
Helt ställd de existerar och måste följas. (Ganska fascinerande och se hur förvånad och peka finger ändå görs i offerkortets anda)

Om plattformen Youtube är laglös med egentillverkade normer och riktlinjer så pågår mer liv på denna planet utanför cyberspace. I detta avlånga land kan du inte skapa egna förhållningsregler som passar ditt alter ego. Där behöver du samspela med övriga medborgare i samhället. Ibland t.o.m. samarbeta.

De finns inga egna rättigheter som säger du får uttrycka eller hänga ut andra människor utan konsekvenser.
De existerar avtal folk följer, de finns något som heter rätt och fel.
De är säkert främmande för personer som tagit sig rättigheter att använda sig av sitt "yrke" på allmänna platser filma förbipasserande gå in på andras arbetsplatser och kräva som ett barn i troståldern , JAG ska filma här, de är MITT liv/jobb som är viktigare att dokumentera än ditt. Skit i sekretessen, strunta i kvalitén, hör ska kontent göras för visningar. Jag är Youtuber och amvänder hela samhället som min arbetsplats. Ni får rätta er efter min ego tripp jag vloggar just nu.

Jag som Youtubers kan också bestämma när jag känner för att hänga ut saker/personer jag är missnöjd över.
Jag kan nämna vid namn, och skapa drev eftersom jag vet mina följare går mina ärenden. De funkar varje gång och jag som Youtubers kommer billigt undan.
Min besvikelse och ilska leverera de till nämnaren jag målat ut.

Okej var ironisk. Men hur galet är de inte? -vilka kontraster de är mellan oss.
Hur saker blir förstorade och helt ofattbart oförståeligt att gå med på då man lever 24/7 med en vloggkamera i fejjan dag in och ut.
Får de NEJ vi har filmförbud här, blir de rubriker direkt. Upprörda känslor över landsting som sagt nej.
Eller vårdköer, leveranser, tillrättavisa vad som lämpar sig och inte ta upp på Youtube.
Vissa saker känns självklara men har förstått för en del, inte alla Youtubers blir de error då de möter ett kravsystem och turordning.
De känns bortskämda med tron de kan styra och ställa.

Gällande Jonna och Jocke och avtalet så får de helt enkelt betala för de brytit.
Skapa inte mer rubriker än nödvändigt.
Ta de bakom kulisserna denna gång.
Detta händer i verkligheten, och då gäller även avtal offentliga personer också. Oavsett ni har miljoner fans, mammor, vänner som beskyddar felet ni gjort. De ska inte spela in om avtal skrivits.
Rättvisan gäller alla.

#89 -

Varför är 400.000 så mycket pengar för dem? Helt klart har dem ju ännu mer än det, extrema summor. Deras barn kommer ju få En bra uppväxt, finns föräldrar som inte tjänar mycket alls men skrapar ihop till upplevelser, om dem nu skulle bli panka en dag får dem
Väl börja arbeta? Men låter osannolikt dem skulle bli det så fattar inte hur barnet blir inblandat i detta. Med tanke på jockes snap. Sen ja när Jocke ber närstående sprida detta lär de också tas upp i domen

#90 - Anonym

Vuxna människor som måste ta ut rättsliga skär på sociala medier och på BARN plattformen Snapchat, VÄX UPP!!!
Ni skapar drev, ni skapar hat.
Vad är problemet??? Hur länge ska skygglappar sitta på???Vilket ansvar när ni???
Inte fasen är de vuxna som använder Snapchat , ni vet ni når ut till BARN som får ta del av vuxnas problem som bör ske privat. Skäms!!!!! Uppenbarligen vill ni hatet fortsätter mot säljarna.

#91 - Anonym

Källa Flashback.

I avtalet.

De ska också betala vite när de anmodar/ be en annan person att prata om fel på fastigheten. De ska också betala vite om de röjer eller anmodar annan person att röja avtalets innehåll.

De sitter i klistret rejält nu. Nyhetskanaler samt diverse lösa Youtubers och anhöriga som kliver in och säger sina tankar. Oj oj oj

#92 - Anonym

Egentligen tror jag inte problemet är att J & J har sagt saker om huset, utan säljarna fått massa hot osv från utomstående, typ deras fans. Liksom, vet vi hur många fel som säljarna egentligen visste om? Eller hur många dem hade råd att fixa? Att skriva detta avtal var nog ett sätt för säljarna att försäkra sig om att J & J inte skulle säga saker om huset som fick fansen att skicka hot och anklagelser.

#93 - Anonym

Just nu skjuter J och J sig själv i benet ännu mer. Avtalet står även att J och J s vänner inte ska nämn huset. Detta kommer sluta illa för j och J. Och cluless som ringt säljarna. DettA blir en rättslig utgång för j och J drar på sig fler och fler misstag. Lär er hålla media utanför.

#94 - Anonym

Hade inte förvånat mig om det finns filmat material där Arga Snickaren skäller ut J & J efter för att de inte gjorde egen besiktning, men de visade bara upp delarna där han är på deras sida. Och nu blir det ännu värre när de som vanligt utan att tänka efter har fått sina små trogna fotsoldater att uttrycka sig om fallet på sina egna youtube-kanaler.

#95 - Anonym

Vart i avtalet är de finstilta?
Knappt läsbart????
Ser ett typsnitt på minst 12,5 .
https://www.flashback.org/leave.php?u=https%3A%2F%2Fbloggbevakning.se%2Ffiles%2F2018%2F08%2Fjj2.jpg

#96 - Anonym

Vart i avtalet är de finstilta?
Knappt läsbart????
Ser ett typsnitt på minst 12,5 .
https://www.flashback.org/leave.php?u=https%3A%2F%2Fbloggbevakning.se%2Ffiles%2F2018%2F08%2Fjj2.jpg

#97 - Anonym

och du tror att dom som gjort videos bara "jocke och jonna bad oss".
Nejdu, här kommer säljarna ingenstans, dom har hittat ett kryphål nu genom Joz som kör all in av egen vilja nu. kommer bli intressant att följa detta.

#98 - Anonym

istället för att lägga typ 100 tusen på en spökjakt kan de ju skita i de o betala

#99 - Anonym

haha rätt åt dom

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com