#1 - Alicia Uusitalo

Taggad! :-)

#2 - Anonym

Nån som vet vad tovas ”kille”,( Edsie på snap) heter på insta

#3 - Anonym

Vad bidrar jocke med egentligen?

#4 - Anonym

#3 Han bidrar inte med ett jävla skit

#5 - Anonym

#3 vad bidrar du med din kommentar? :)

#6 - Alicia Uusitalo

#3 Vad bidrar du med överhuvudtaget?

#7 - Anonym

Jocke kommer stå som en vinnare i slutet, Medans han sliter röven av sig att lära sig mer och mer om musiken så slänger ni ur er samma sak som för 1 år sedan ”han bidrar inte med ett skit”!! En dag står han där med en världshit och skrattar er rakt i ansiktet, den som inte märker hur han övar och jobbar och sliter med allt styrs endast av hat eller avundsjuka!

#8 - Anonym

#7 hejhej j*ckiboi

#9 - Anonym

#7 hoppas faktiskt detta är jockiboi själv, för annars är det tragiskt hur hårt man kan bli manipulerad.

#10 - Anonym

Hat och avundsjuka har inga gränser, eran avundsjuka emot varenda Youtuber är sinnesjuk! Allt dom gör suger, allt dom gör så gör andra jobbet, vad dom än säger och gör är det fel. Det visar bara hur fega och svaga individer ni är som endast lever på att trycka ner andra för att glömma att ni aldrig lyckades med det ni ville i livet

#11 - Anonym

#10 hur svårt kan det vara att hänga ut sig själv och alla ens anhöriga på nätet? Sälj ut dig själv och allt som har med intrigtiget att göra ba

#12 - Josefin

Verkar fett bra! Ska bli kul att höra hela låten :)

#13 - Anonym

Man kan inte kalla de här musik. Skit bara skit. Ingen talang alls.

#14 - What

Vad snackar Vlad om på sin snap?

#15 - Anonym

¤8
Snart kommer ja faan o R#v knullar dig om du kallar mig jocke igen

#16 - Anonym

Har Jocke betalt dig ?

#17 - Anonym

#13 men lyssna inte på det då. Lyssna på den musik du gillar och skit i det du inte gillar. Är det så svårt?

#18 - Anonym

Oj! Tror Ben har hittat ny tjej nu. Det bästa är att jag tycker att de passar nå sjukt. Där har vi en tjej som är bättre än My iallafall! Kollar ni på hans senaste video så kan man se att han klipper bort när de pussas. Är så glad för Bens skull!!!!!

#19 - Anonym

Vad bra producenter han har. Jocke är ett varumärke inte artist. Och behöver inte kunna musik. Detta har diskuterats så länge nu. De är ganska uppenbart att ingen person skulle hinna producera och bedriva flera bollar i luften . Varför kan inte alla chilla och bara köpa att han är ett varumärke. Han har anställda som hjälper honom i allt. Likadant var de då han sammarbete gmx och Axel bass. De låg bakom i grov arbete. Snälla släpp detta nu. Har man pengar kan man köpa mycket.

#20 - Less

Han sa ju att förra låten var ett ”nytt sound” också. Och som kommentarerna säger - är det verkligen Jocke som ska ha cred? Svar nej.

#21 - Anonym

Ge han inte uppmärksamhet om de stör er. Ge Ninetone och sångarna beröm som står för produktionen och framträdande. Simpelt. Lyft fram de personer som lagt ner mest tid. Istället för en person.

#22 - Anonym

kissie har fått en dom pga smygreklam, går att läsa: https://www.dn.se/ekonomi/kandisbloggaren-kissie-doms-for-smygreklam/

#23 - Anonym

Vad är grejen med att Amir ska bleka sitt hår HEMMA med blekning från AFFÄREN som han alltid säger till sina tittare att man absolut inte ska göra.. dubbelmoral af?

#24 - Erika

Något som borde skrivas om är Robin och Julias osmakliga video ”ni överviktiga...”!

Även om syftet med video var att dem vill se variation i dem långa texterna från alla, så finns det lite man kan ifrågasätta. Bland annat att en sån som Robin som uttryckt sig förjävligt innan, borde bara hålla käften.
En annan sak man kan ifrågasätta är titeln. Om nu dem menade ALLA, varför just ”ni överviktiga...” som titel?

Är såklart för att det lockar till sig mer tittare. Men överviktiga har redan väldigt mycket hat och får så mycket skit kastat på sig som det är.

Vet inte inte ens vad jag vill åstadkomma med denna kommentar, kommenterar aldrig. Men jag har aldrig någonsin stört mig mer på personer så som jag gör på dem. Skrämmer mig att barn ser dem som förebilder! Usch... hemska o korkade människor. Thank God för Therese Lindgren.

#25 - Nifflaren

Tycker du att något saknas i youtubesverige? Kanske är just detta videon för dig! Full av Harry Potter och massa kärlek! In och titta om du vill. Vill du inte går det förstås exakt lika bra!

#26 - Anonym

#23 undrar också vad han håller på med, det är ju det sista man ska göra enligt han? Han verkar inte må så bra atm

#27 - e.

Therese video "storhandla mat med mig". ett sätt att få fler visningar då hon vet att felicias video blev en liten snackis? Eller försöker hon visa upp en "bättre" variant av hur man kan handla?

#28 - Hej

Någon mer än jag som reagerade på, i Therese nya video idag, hur hon gjorde en fis från Anders när han böjde sig ner?
Så jävla förnedrade för Anders. Det var inte ens relevant eller roligt, bara kränkande och förnedrande.

#29 - Anon

#28 Men det var ju uppenbarligen bara en liten rolig grej, precis som hon ibland lägger in äckliga/konstiga ljudeffekter. Hur är det förnedrande?

#30 - Anonym

#28 - Är du seriös? Haha, faaan vad lättkränkt, sätt dig i ett hörn och gråt

#31 - Anonym

#28 men hhaahahahaha omfg? snälla f tbx 2012

#32 - Anonym

Har Anders tatuerat in "Therese" på riktigt? Vet att några sagt att det är fake från någon video.. men såg på snap precis att den fortfarande är kvar? En fake tatuering sitter definitiv inte så länge.

#33 - Anonym

Är Anders tatuering riktig? Asså den det står Thérese på?!

#34 - till 32.

den står för hans syster som heter så.

#35 - Anon

#32 och #33 Hans syster heter Therése, har jag för mig.

#36 - 32

Aha okej. Det var inget illa menat eller så, blev bara nyfiken med tanke på att jag läst här tidigare att den var fake :)

#37 - Anonym

Haha Jockiboi tar sprutor i pannan som skulle vara för påsarna under ögonen. Där stack de typ nada. Hahaha..detta känns mer som fillers för dölja rynkor... Hahaha

#38 - Anonym

Haha Jockiboi tar sprutor i pannan som skulle vara för påsarna under ögonen. Där stack de typ nada. Hahaha..detta känns mer som fillers för dölja rynkor... Hahaha

#39 - Laila - Västkustens största blogg =) ♡

Ojj!! =) Kul!!

#40 - Anonym

Vad har egentligen hänt med Vlad och Tarzan, såg tarzans video om Moa. Efter ett tag lägger Vlad upp på sin snapchat story som tex ”var bara ärlig Tarzan, dölj inte dina känslor.” Något sånt. Nu är storyn borta men a, det är ju en vettig sak om youtube som JAG tycker du borde lägga ut ett inlägg om.

#41 - W

#31 Kändes som en PR-kupp först och ett sätt att locka tittare och följare. Dock kan det ju ha utvecklats känslor mellan Moa och killarna med tanke på att hon lever ihop med den ena och de gör saker tillsammans varje dag. Dock sa antingen Moa eller Tarzan att de var fria att träffa andra och att de inte dejtade varandra exklusivt. Vet nu sen om det där med Vlad är en till PR-kupp eller äkta.

#42 - W

#40 menade jag så klart :D

#43 - 8

Ifall man postar en kommentar på en youtubevideo o sen tar bort den, kan man spåra ip-adressen ändå? Nån som vet?

#44 - Anonym

#37 jaha? Något fel med det eller? Finns många människor som gör så.

#45 - Usch

Asså jag klarar inte av den människan, har en hund som slickar en i näsan, så jävla äcklig och ohygieniskt, äter tacos och dricker COOLA på morgonen, med sin flickvän. Beter sig seriöst som ett barn när han är en VUXEN man, har ingen respekt för sin hälsa, inte Jonna heller? Utan klagar på att hon gått upp i vikt när hon själv sitter där med tacos, coola och godis på morgonen. Hur i helvete ska man kunna ha hand om ens egna bebis hälsa om man själv inte ens kan äta rätt?

#46 - Anonym

#40 - klart som korvspad att det bara är uppgjort. Märks att det inte finns någon kemi mellan Tarzan & Moa och att hon endast är vän med Vlad. Allt handlar om visningar, speciellt när det handlar om Vlad :)

#47 - boi

Tjena Fitt-Ida!

#48 - Anonym

#45 sen undrar dom varför deras tänder är gula som smör:-) nu verkar dom ha blekt dom, dom har gått ner några nyanser iallafall då dom inte lyser gult längre 🙄

#49 - Anonym

#45 visste inte att det fanns en ålder för att käka godis tacos och dricka coola men okej

#50 - Anonym

#45 tycker de är lysande affärsidé J och J kör. Barn får följa sina idoler som mentalt ligger på samma nivå. Två vuxna enligt födelsedata men som beteer sig som barn. Inse hur mycket pengar de drar in på detta. Säg vilket barn som inte skulle vilja leva i lyx med dyra inköp och käka godis och läsk varje dag. De fullständigt avgudar dessa individer. De får gå på spökjakt och hyra stora äventyrs bad och tivoli. De får sätta sitt namn på saker andra jobbar fram åt dem. Ett unikt koncept som inte skulle funka för alla vuxna att lägga sig på den barnsliga nivå dessa två är på. Men de funkar och de ger pengar. Tror de kommer gå bra att sköta ett barn de har så många anställda och hjälp i sin vänskaps krets som hjälper dessa två fixa detta liv. Ser ingen problem.

#51 - Anonym

#45 tycker de är lysande affärsidé J och J kör. Barn får följa sina idoler som mentalt ligger på samma nivå. Två vuxna enligt födelsedata men som beteer sig som barn. Inse hur mycket pengar de drar in på detta. Säg vilket barn som inte skulle vilja leva i lyx med dyra inköp och käka godis och läsk varje dag. De fullständigt avgudar dessa individer. De får gå på spökjakt och hyra stora äventyrs bad och tivoli. De får sätta sitt namn på saker andra jobbar fram åt dem. Ett unikt koncept som inte skulle funka för alla vuxna att lägga sig på den barnsliga nivå dessa två är på. Men de funkar och de ger pengar. Tror de kommer gå bra att sköta ett barn de har så många anställda och hjälp i sin vänskaps krets som hjälper dessa två fixa detta liv. Ser ingen problem.

#52 - Anonym

Detta kommentarsfält består av individer som klagar på samma problem dom själva har och kräver perfektion från alla dom kollar på via YT, sociopat beteende....

#53 - Corina

Kul med ny låt då.

#54 - Anonym

#45 är du seriös Hahahhahahaha, ja tänk alla hemska människor som ätit pizza till frukost på bakfyllan!
Borde vara straffbart, sköt dit eget liv istället

#55 - Anonym

#54 Bakismat? jotack men inte dygnet va?:-) med deras hälsoproblem vore det en väldigt bra ide att försöka tänka på hälsan och åtminstone dra ner på sockret och läsken (vilka vuxna människor dricker läsk dygnet runt som dom gör?)

#56 - Aja baja Kissie

Tycker du borde publicera om att Kissie har blivit dömd i domstolen för att hon inte har varit noga med att visa när hon har sponsrade inlägg. De sa på nyheterna att hon är den första influencer som blivit dömd för detta.

#57 - Adele

Shut the windows don’t break the chemicals.😍

#58 - Anonym

Vet nån om Vlad å Moa e ihop elr om d bara e pr-trick??

#59 - Anonym

Tycker Moa och Vlad är så gulliga! <3

#60 - Anonym

#7 ring mig den dagen han har gjort en världshit. Kram

#61 - Emily

Versen är bra men är inte särskilt tagg på refrängen.

#62 - Anonym

Är det fler än jag som märkt att de enbart är drama och bråk mellan gubbarna på Youtube. Aldrig tjej bråk som tas offentlig. Utan bara gubbar som gör svars videos och roastar varandra och jiddrar. Hur är de möjligt? Nu är de flera involverade i ett och samma drama. Och varför ska alltid gubbarna bråka och svara på varandra inför en publik. Vad händer med dessa förebilder. Aldrig utanför Youtube bubblan händer dessa uthängningar. Där pratar de privat och löser de eller undviker varandra.

#63 - Anonym

Är det fler än jag som märkt att de enbart är drama och bråk mellan gubbarna på Youtube. Aldrig tjej bråk som tas offentlig. Utan bara gubbar som gör svars videos och roastar varandra och jiddrar. Hur är de möjligt? Nu är de flera involverade i ett och samma drama. Och varför ska alltid gubbarna bråka och svara på varandra inför en publik. Vad händer med dessa förebilder. Aldrig utanför Youtube bubblan händer dessa uthängningar. Där pratar de privat och löser de eller undviker varandra.

#64 - Anonym

Manliga mogna förebilder på Youtube saknas.

#65 - Anonym

Manliga mogna förebilder på Youtube saknas.

#66 - Anonym

#65 sampe är väl en förebild? Trevlig snäll skötsam, tränar äter som han ska:)

#67 - Anonym

Hamnar aldrig i bråk heller

#68 - Anonym

När ska vi prata om de negativa sidorna med sociala medier. Hur sociala medier påverkar våra liv. Hur många ungdomar som till följd mår psykiskt dåligt. Fruktansvärt hur illa ungdomar barn och ungdomar far av influenser lyxiga liv. Googla sociala medier och påverkan på ungdomar. Skrämmande.

#69 - Anonym

När ska vi prata om de negativa sidorna med sociala medier. Hur sociala medier påverkar våra liv. Hur många ungdomar som till följd mår psykiskt dåligt. Fruktansvärt hur illa ungdomar barn och ungdomar far av influenser lyxiga liv. Googla sociala medier och påverkan på ungdomar. Skrämmande.

#70 - Anonym

När ska vi prata om de negativa sidorna med sociala medier. Hur sociala medier påverkar våra liv. Hur många ungdomar som till följd mår psykiskt dåligt. Fruktansvärt hur illa ungdomar barn och ungdomar far av influenser lyxiga liv. Googla sociala medier och påverkan på ungdomar. Skrämmande.

#71 - tinyurl.com

Good day! I could have sworn I've been to this web site before but
after browsing through many of the articles I
realized it's new to me. Anyways, I'm definitely pleased I discovered it and I'll be bookmarking it and checking back frequently!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com