#1 - Jag äger orten

Behöver ingen brud, jag kan japp för en röding

#2 - Sh

Otrohet

#3 - Anonym

Hillbilly lookin ass

#4 - Käft

Youtubers har väl alltid utbrott..... skämmer ut sig o beter sig! Hatar dom alla!

#5 - Anonym

#4 varför slösar du då din tid och energi på dom då om du hatar dom så mycket?

#6 - Anonym

Varför är Therese Lindgren din "profilbild"? Och varför har hon gult hår?

#7 - Anonym

Synd

#8 - Anonym

#6 Kanske för att Therese är den enda vettiga på youtube. En person som förstår vad labila signaler sänder ut till unga.
Hur mycket drama skapar endel för att bli känd. Hon är den som kan förklara moget saker ochvta kritik. Gubben gänget på 30 pluss på youtube är förvuxna jättebäbisar som hittat sin fristad att fortsätta bråka i sandlåda nivå. Skryta för barn då deras mentala ålder är 10-15 år.

#9 - Anonym

#8 det är inte bara Therese som är bra t.ex MoaMurderess och sen IJWTBC humor som får folk att skratta lite, det finns många bra youtuber som inte skapa nån drama alls..

#10 - Anonym

Sie kann nicht?

#11 - Anonym

Sie kann nicht?

#12 - Anonym

#10 wannabe tysk kanske?

#13 - Anonym

#12 du kann nicht bestämmt

#14 - Anonym

#8
Therese är ingen youtuber hon är en försäljare

#15 - Anonym

Vadå inte tillsammans med sin POJKVÄN? Ex borde det stå.

#16 - Mono

#14 Ironi eller inte, hon är en affärskvinna

#17 - Anonym

CHIRI CHIRI
CHI CHI CHI RIRI
TAFAMAFA AFALAPAFA

#18 - Anonym

Hi, sascha alreasy commented on a post

#19 - Jag vill dö

Gjorde inte de matchande tatueringar? Lmaooo

#20 - Anon

#19 Det hoppas jag inte....

#21 - Anonym

Var det verkligen 3 månader sedan?

#22 - Anonym

Paj är gott

#23 - Anonym

#21 aa, känns som igår haha

#24 - Anonym

dom gjorde väl inte matchande tatueringar? om du menar en video dom la ut så var det något som gick bort förr eller senare. ELLER VAD HAR JAG MISSAT?

#25 - Anonym

Jag hoppas på att jocke och bente dör. Jag avskyr dom sååå jävla mycket. Jocke är en manipulativ egoist som bara tänker på sig själv, tycker bara synd om sig själv och bente. Behöver jag ens säga något??

#26 - Anonym

#25
anmäld

#27 - Anonym

25- Det märks att du inte är mer än max 12.

#28 - Anonym

25 - Inte okej skrivet oavsett vad du tycker om personerna.

#29 - Anonym

#25 jag tycker personligen inte om Joakim Lundell men det där var absolut inte okej.

#30 - Anonym

Att Jonna tar fram Snapchat, sätter ett filter, kollar bort från vägen och tar en bild för stt sedan lägga ut på Snapchat MEDAN hon kör? Ta bort hennes körkort förfan :)

#31 - Anonym

#30
De är fortfarande inte olagligt snorunge
lär dig trafik reglerna innan du yttrar dig

#32 - Anonym

#31 Att hålla på med mobilen medans man kör är distraherande och man riskerar andra människors liv i trafiken

#33 - Jokesfans

Häj. Jagg er 11 or åkk jagg tyker omm joke okk jåna jetemukke. Nii såm hatttttarr po dåm er duma i huvvett åk bårde tenka err förr inaann nii sejer so om verldenss besta joke! Förr hann er braa! Bajs korv ar

#34 - Anonym

#31 måste ju bara säga att där jag bor är det helt emot lagen att ens hålla i sin mobil i trafiken men om det inte är det i Sverige så är hon ju fortfarande en trafikfara och riskerar ANDRAS liv för att lägga upp en bild på Snapchat? En trafikfara bör inte heller ha körkort eller vad tycker du? :) Kommer ihåg vilket lov det blev angående Tova Helgesson när hon snappade och körde och tycker intr Jonna eller NÅGON annan ska komma undan :)

#35 - Anonym

#33 är du 11 år och fortfarande inte lärt dig att stava?

#36 - Anonym

#31
Man får använda mobilen så länge det inte påverkar körningen. Är det värt att riskera andras liv bara för att lägga upp en snap? Om det verkligen är så viktigt för folk så borde dom ta en taxi/buss istället.

År 2013 blev det förbjudet att smsa samtidigt som man kör bil för att det distraherade för mycket. Aledningen till att man inte förbjuder användning av mobil helt är för att man fortfarande ska kunna prata med folk i telefon.

Dessutom är ju "båda händerna på ratten" och "ögonen på vägen" två av dom första reglerna när man ska lära sig köra och det följer man ju inte när man är upptagen med mobilen.

#37 - e.

Tror nog hon var otrogen.

#38 - Anonym

#37 hur?

#39 - Anonym

#38 hahah man knullar någon annan eller kysser någon annan, Men det är ingen som vet vad som hänt så ni kan bara respektera att hon inte vill berätta de... det är deras privatliv liksom.

#40 - Anonym

#39 är inte hon emot detta? Kanske det var tvärtom

#41 - Anonym

#40 Som sagt det kvittar vem som har gjort vad. det är deras privatliv så respektera att hon inte vill berätta det offentligt ingen vet vad som har hänt

#42 - ALTO

#41 då är det fel att Ida har detts inlägg? (Inte seriös)

#43 - Anonym

#37
Känns väldigt orimligt med tanke på hur ledsen hon var, jag menar hon var ju helt förstörd.
Känns snarare som att det var han som var otrogen isåfall.

#44 - Anonym

Så tråkigt att boken Jocke släpper känns mer som en hämnd. Den tappar respekten.

#45 - Anonym

#44
Hur djävla svårt ska de vara o släppa Jocke o Jonna igentligen !!!!!
Dom är inte på Youtube längre
Så det är inte aktuellt att skriva om dom
Här ...

#46 - Anonym

#45 snygg stavning

#47 - Ella

Hur vet ni att någon har varit otrogen? Man kan ju inte först skriva "någon var säkert otrogen" och sen skriva "ni får respektera deras privatliv". Skriv inte ut att någon har varit otrogen eftersom det får folk att spekulera mer om det.

#48 - Anonym

#45 Hur svårt ska de vara för Jocke att släppa youtube? Han skriver massor om youtube på snapchat. Se föregående inlägg. Tänk till före du yttrar dig. Jocke snappar själv vad han känner å tycker om youtube. Om han gått vidare borde han sluta nämna youtube? Eller hur?
Jocke får säga vad han vill, alla andra måste vara tyst. Sjukt! Var knappt nån vecka bort han och Jonna surra om Lundell prank s kanal ska återupplivas på youtube. Han surrar hit å dit sluta börja om sluta börja om. Han vet knappt själv om han är en youtuber. Den dagen han plockar ner sina kanaler. Då är han igen youtuber:) då kanske hans namn slutar nämnas.

#49 - T

Bara jag som tycker Therese Lindgren tjatar HELA TIDEN om sin panikångest? Liksom det är en sån stor del av hennes kanal. Själv har jag panikångest och pratar helst inte om det, förstår fullständigt att hon vill sprida awarness men det har gått för långt. I varje jävla vlog nämner hon "panikångest", allt kan man inte skylla på det vettu

#50 - Anonym

#48
Kanalerna kommer inte att plockas ner
Pga av avtal däremot kanske flyttas till
Nya plattformen där också Lundells pranka
Kommer att finnas förmodligen

Man behöver inte ha värst mycket i mellan
Öronen för att förstå det...så mycket som Jocke har sågat YouTube

#51 - Anonym

#49 hon skyller inte sin panikångest på allt och hon kämpar för att övervinna den om du inte gillar Therese så sluts följ henne då!

#52 - Anonym

Alltså fy vad han liknar Jessica pamlins fula kille

#53 - Anonym

#6,8 eller för att Ida är galen i Therese och vill r*vslicka, fattar inte hur ni törs kolla på hennes äckliga kanal o hennes jävla skrikande barnröst ! Dra åt h*lvete jävla kärring hon tror fan att hon är ett barn gnäller hela tiden på sin panikångest hon söker bara uppmärksamhet hon ljuger fan för Er alla

#54 - Anonym

Ansvarig för denna sida finns det

Skaffa säker inloggning

#55 - Anonym

#53 Varför sitter du och kolla på henne då om du hatar henne så jävla mycket stäng ner istället för att skriva hat!

#56 - Lilli

I Finland är det olagligt att hålla på med mobilen då man kör bil, ser polisen dej hålla telefonen i handen då du kör så får du böter.. 3 böter så mistar du kortet!

#57 - Anonym

Komiskt att när nån ej tycker om en youtuber o skriver de så skriver alla ”sluta kolla då” men om de e Jocke eller bente så e de ok. Som om dom skulle vara värda har Mer än nån annan haha

#58 - Anonym

#57 det kvittar vilken "youtuber" det är gilla du inte den personen så kan du bara hålla käften och kolla på någon annan

#59 - Anonym

Håller med, varför just Therese som profilbild? va objektiv och opartisk. Mer rättvis läsning då denna blogg når ut och präglar youtube Sverige.

#60 - Anonym

#8
Tycker Helén Thorsgården är rätt mkt bättre än Therese på den fronten.

#61 - Anonym

#60 therése är ju större?

#62 - Anonym

#61 palla bry sig...

#63 - Anonym

#58 Vi är i ett anonymt kommentarsfält på en skvallerblogg. Vi människor har tyvärr en tendens att utrycka våra åsikter oavsett bra eller dåliga när vi vet att vi är anonyma. Så de hjälper ej att en säger till. Låt folk, deras åsikter blir ju inte automatiskt dina.

#64 - Anonym

#25 lmaooo same

#65 - Anonym

Fy fan detta suger! Jockiboi vann barnens pris vafan har han gjort för att förtjäna de? Fattar inte hur småbarn kan rösta på han? Så jävla glad att han gav bort priset till Alexander Falks familj.

#66 - Anonym

Och Jocke är för fan inte ens ett barn... skulle inte detta priset bara vara för barn?.... fan ska han förstöra allt för?

#67 - Anonym

Malakay

#68 - Anonym

Herregud vad pinsam manfred är på snap just nu. Han kallar alltså en annan youtuber som är mer känd än honom för tönt bara för att youtubern visar upp sin sko kollektion? Avundsjuk? Och vad sprider det för meddelande till hans fans? Att så fort man är avundsjuk på någon är det okej att kalla personen för tönt?

#69 - Alicia Uusitalo

Och hur FAN kan det vara Jockes fel att han vann ett pris? Hur kan ni ens anklaga honom för att han vunnit ett pris där ANDRA har bestämt att han är värdig det? Och så gav han ju bort det till Alexanders familj btw så jävla fint. Jag tror inte att han skulle ha vunnit ett så stort pris om folk inte tyckte att han förtjänade det. Visst ni får ogilla och hata Jocke hur mycket ni vill men behåll respekten, och ja ni får tycka vad ni vill för att ni har yttrandefrihet men det innebär inte att ni kan säga vad ni vill om en människa. Ni kan inte tro att ni kan kränka en människa och gå ostraffade och tro att folk kommer att behålla respekten för er eller inte uttala sina åsikter om det ni säger och skriver. Ni måste ta mig fan skaffa lite respekt för andra människor.

#70 - Anonym

#61 större i f*ttan???? Hahhah

#71 - Anonym

#69 priset var till ENDAST BARNEN och är Jocke ett barn? Nej precis.

#72 - Anonym

# herregud så djävla tröga ni är
Barnens pris är nått som barnen
Röstar fram på Hur sidan

Visa respekt

#73 - Anonym

#72 varför ska man visa respekt för en människa som Jockiboi? Man får inte respekt man förtjänar de!

#74 - Anonym

För stiftelsen givetvis

#75 - Jävligttröttpåfolk

Att en del av er kan ha så mycket ilska mot en person är kanske förståeligt. Men att ni kan göra en god gärning av Joakim till något negativt, är för mig helt skruvat.

Gå och lägg er. Skola imorgon.

Snorungar.

#76 - Anonym

http://nouw.com/samihahamdan

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com