Amir och Marcel utsatta för våld av homofober

För några timmar sedan skrev Amir på instagram att en kille sparkade ner honom för en rulltrappa och skrek "dö jävla bög". 
 
Marcel skriver på snapchat att han är chockad över dagens händelse och skriver att de spottade och rörde honom. 
 
Om det rör sig om samma incident är fortfarande oklart, men nu vädjar Amir om hjälp på instagram för att ta reda på identiteten på killen som sparkade ner honom. 
 
 
#1 - Anon

Hitta fanskapen

#2 - Anonym

Hemskt att sånt här kan ske i dagens samhälle! Respektera varandra. Tillsammans kan vi skapa en bättre värld inte bara för homosexualitet och andra sexualiteter utan även för religoner, kvinnor och andra könsidentiteter m.m. Kom igen nu! Vi kämpar tillsammans

#3 - Jadu...

Jävla äckel som håller på såhär!
Blir själv utsatt för grejer dagligen.. usch!

#4 - Hannah

Helt ärligt är trött på dessa kulturkrockar där man enligt vissa kulturer (hur en tolkat en religion/kultur) inte låter folk vara den personen verkligen är. Utan att dem är i det svenska samhället där man får vara exakt vem man är utan att någon ska trackasera den.

#5 - Nathalie

Till Hanna, fast nu är ju du likadan som säger att andra kulturer inte accepterar folk? Pågrund av en person från annat ursprung har gjort det här hemska. Sluta dra alla över samma kant, Svenskar är inte heller speciellt accepterande! Många som är Precis som du är och skyller på ”kulturkrock” för sina rasisitiska uttalanden.

#6 - Anonym

Det är bra att du delar denna händelse eftersom detta inte ska få ske 2017! Men detta hände inte dig och därför tycket jag inte att du ska lägga ut bilden på han som sägs ha gjort detta eftersom du själv bidrar till att hänga ut en människa som är oskyldig tills han är dömd. Om Amir vill hänga ut honom får det så för han men dela inte denna bild inför alla finns läsare förens du kan veta till 100% att det är han.

#7 - Anonym

Kam. man drar alla över en kam. Inte någon jävla kant

#8 - Anonym

#7 talesätt kan vara på många olika sätt vissa säger kam vissa säger kant det finns inget rätt eller fel för det betyder ändå samma sak.

#9 - Theresa

Fruktansvärt!! Stackars dig A som blev utsatt för detta, det ska fan inte ske.. även om de är en tonårssnorunge så är det fan heller aldrig ok.. skiter i vad dem fått för uppväxt uppfostran hemma de är aldrig ok att fysiskt attackera någon annan människa pga sexuell läggning eller etnicitet. Hoppas du får tag i namn och hans uppgifter!! All kärlek till dig

#10 - Jenny

Men skämtar du eller. Talessätt kan inte vara på många olika sätt. Ett talessätt som ”dra alla över en kam” har ju ett ursprung från någonstans och du kan därmed inte byta ut kam mot kant! Då kan vi byta ut det mot vad skit som helst. Vad sägs som ”dra alla över en katt” t ex? Eller kanske ”dra alla över en knapp”?..... lägg ner!

#11 - Till Hanna.

Till Hanna, du kan inte börja blanda in kultur och religon ? Du kan inte dra allla över en kant. Roligt att det är endast utifrån denna bild som du drar din slutsats. Tro mig svenskar är inte heller accepterande.

#12 - Abu Hassan

#4 vad vet du om personens bakgrund? Vad vet du om hens ursprung, kultur, religion eller uppfostran? Hen kanske är uppvuxen med svenska föräldrar eller adopterad? Hur förklarar du då "kulturkrocken"? Att kulturen sitter i hudfärgen? Nog för att ni rasister inte är de skarpaste knivarna i kökslådan men nån måtta får det väl vara på dumheterna. Jävls stolpskott...

#13 - Isabelle

#8, jag antar att du inte fick godkänt i svenskkursen med det där argumentet...
Förstår inte hur du kan säga att kam och kant är samma sak. Vad menas med att dra alla över en ’kant’? Vad för kant? Hur drar man någon över en kant bildligt talat?
Det menas ju att man drar alla över en kam, precis som när man kammar löss. Kan alla bara lära sig och sluta skämma ut sig.

#14 - Fruktansvärt!

Nu är hela story'n ändrad dock :0 Amir skrev att han och Marcel inte alls blev touch'ade. (Instagram) Snacka om attention kåta... Det ändrade hela story'n när polis drogs in... Om det handlar om något så här allvarligt så skall man hålla sig till sanningen!

#15 - Petra

#14 Va? Varför ljuger du? Han förtydligade ju enbart att det var MARCEL som aldrig blev utsatt för våld, men att han själv blev knuffad nerför en rulltrappa.

#16 - Fruktansvärt!

#petra *facepalm* Marcel skrev först att de rörde honom! (Dvs de sa att snubben touch'ade honom) Och nu plötsligt är det inte så? Är inte det att ändra story'n?
Lär dig att analysera lilla vän innan du anklagar någon för att ljuga 😂

#17 - Amanda

Att folk inte kan bete sig?! I killens religion kanske det inte är accepterat att vara homosexuell , men han bor ju förfan i Sverige och får rätta sig efter vad som accepteras här! Respektlöst!!

#18 - Anonym

#13 jag fick MVG i svenska på den tiden betygen hette. Tackar som frågar. Tur att vi är människor som tycker olika. Som min lärare sa bara det betyder samma sak så kvittar innehållet på hur man säger de. Kam eller kant säg vad du vill. Det är som att säga jag vill inte och jag vill ej det betyder samma sak fast vi säger olika. Förstår du nu lilla gumman?

#19 - Isabelle

#18, ge mig mailadressen till den som gav dig mvg i svenska. Du visar ju på att du inte är speciellt kvalificerad inom det svenska språket i och med hur du uttrycker dig grammatiskt fel... Och att använda sig av härskartekniker är inte direkt smart heller om man vill verka trovärdig.
Orden ’inte’ och ’ej’ är synonymer så att säga ”jag vill ej” kontra ”jag vill inte” är inte samma sak som att byta ut ett ord i ett talesätt mot ett helt nytt ord som inte ens i närheten betyder samma sak.
Don’t take this wrong, försöker bara förbereda dig tills nästa gång du ska påstå att du fått högsta betyg i svenska, så folk kanske tror dig nästa gång.

#20 - Anonym

#19 herregud människa gå och lägg dig! Man får säga hur fan man vill!

#21 - Anonym

#20 klart man får, men med risk att framställa sig själv som en idiot

#22 - Anonym

#20 klart man får, men med risk att framställa sig själv som en idiot

#23 - Anon

#19 Håller med dig. Talesätt är ju just det, ett _talesätt_. Ord kan dock läggas till som t.ex. "rik som ett troll", vilket kan ändras till "hon är rik som ett troll", men då ändrar man ju inte själva talesättet, utan lägger bara till "hon är". Handlar inte alls om vad man tycker och inte tycker. Det heter "dra alla över en kam" hur mycket folk än vill ändra till "kant".

Har aldrig förstått varför man ska envisas om att säga fel?

#24 - Anonym

Hoppas han inte e en muslim han förstör bara vårt rykte

#25 - Isabelle

#23, Ja precis, det går inte direkt att ”tycka” hur man säger ett talesätt, det är liksom based on facts. Så förstår inte riktigt logiken personen har när den skrev ”tur att vi är människor som tycker olika”. Det faller där direkt haha

#26 - Anonym

#4 Idiot du vet väl att Amir inte är etnisk svensk va?

#27 - david (ibland ida)

men snälla idioterna som skyller på religion. tror ni att religionen säger trakassera bögar? islam säger att sexuell tillfredställelse är ett mänskligt behov, även inom homosexuella.

#28 - Sandra

#26
Inte för att det har nån relevans men jag tror Amir är halv svensk.
Så hemskt att de blivit utsatta för detta, oavsett vad man har för åsikter får man aldrig fysisk skada någon. Vidrigt

#29 - Anonym

Blir så irriterad, liksom när kan man förstå att detta inte är okej? Så svårt är det verkligen inte. Tror att den personen/personerna som utfört detta skulle bli jävligt irriterade om någon sa tillexempel "Åk hem din invandrare" det är också ofattbart. Men snälla vad ni än gör om du har åsikter om att det är fel att folk har vissa läggningar strunta i det du kan ändå inte stoppa det i vilket fall. Alla ni som har åsikter om alla som är icke svenskar släpp det också bara.
Alla är lika värda och ska ha precis samma värderingar oavsett vart man kommer ifrån eller vilken bakgrund man har.
Önskar alla en fortsatt bra dag! :)

#30 - Amanda

Jag är lite nyfiken , sparka denna utlänning amir eller inte? Hahaha Med tanke på att några i kommentarsfältet har skrivit att han ändrat sin story :P

#31 - Anonym

Klart de va en muslim som gjorde det. Det går ju helt emot deras religion att vara homosexuell.
Kasta ut skiten från det här landet, här har han inget att göra!

#32 - Anonym

#31
Inom islam får man vara homosexuell men däremot får man inte utföra handlingarna. Så nej det går inte emot islam att vara homosexuell!

#33 - Anonym

#31
Inom islam får man vara homosexuell men däremot får man inte utföra handlingarna. Så nej det går inte emot islam att vara homosexuell!

#34 - Anonym

#31 och du tar helt föregivet att han är muslim? Är det utseendet som avgör det eller vad? Fett respektlöst att ta det föregivet och får det att låta som en dålig sak. Dömande person...

#35 - Anonym

#34 ”denna utlänning” älska hur du använder dig utav ett språk som inte är någonting annat än att förtrycka oss ”svartskallar” hahaha herregud.

#36 - Anonym

#31 ”denna utlänning” älska hur du använder dig utav ett språk som inte är någonting annat än att förtrycka oss ”svartskallar” hahaha herregud. **

#37 - -

#27 #32, inom islam är det en synd att vara homosexuell och utför man handlingarna är man enligt islam inte ens muslim längre, och i Bibeln står det att den som är homosexuell eller utför homosexuella handlingar ska straffas med döden så snälla läs på innan ni uttalar er om religion... religion är grunden till mycket dåligt i samhället vill jag påstå tyvärr

#38 - Anonym

Snälla käften i de allra flesta religioner är det inte ok att vara homosexuell. Inte bara islam. Rasister kännetecknas med lågt iq...

#39 - Anonym

Till alla som klagar om religion ja det kanske är förbjudet i vissa länder att vara gay men nu är detta Sverige, vårt sköna Sverige och här har vi rätten att tycka och tänka som man vill och vara vem man vill så som kvinna eller man. I Sverige är våld förbjudet och trakasserier oavsett vad!

#40 - Anonym

#23 och vad fan ska du göra är saken om vissa människor säger kant och andra säger kam? Nej precis du kan inte göra ett skit är saken mår folk vara och sluta diskutera och jävla onödiga saker!

#41 - Anon

#40 Jag gjorde ju något åt saken genom att säga till. Hela grejen handlar bara om att man inte kan blanda ihop fakta med åsikter. Spelar ingen roll hur onödigt det är, vi kan fortfarande diskutera det. Skvallerbloggar är inte heller nödvändigt, men ändå går vi in här varje dag, eller hur?

#42 - Anonym

#41 sluta dra alla över en kant

#43 - Anonym

Om man nu inte håller med om andras sexualitet kan man väl göra alla en tjänst och stanna hemma. Tål man inte att se personer som lever ett annat liv än en själv kanske man inte ska röra sig i samhället.
Jävla äckel. Han borde ruttna bort i fängelset.

#44 - Anon

#42 Vad rolig du är.

#45 - Anonym

#44 kommer alltid säga det på mitt sätt inget du kan göra något åt!

#46 - Mimmi

Vill bara flika in i den lilla debatten angående ordspråk. Ordspråk kan vara dialektala, precis som det mesta i språkvärlden. Huruvida så är fallet denna gång orkar jag inte gå in på, men det kan vara bra att ha med sig! Det är ju så onödigt att drabba samman över något så trivialt som att man säger ett ordspråk lite olika...

#47 - Anonym

#46 det finns hur många ordspråk som helst man kan säga på olika sätt ändå betyder det samma sak.

#48 - Isabelle

#46, det handlar fortfarande om att personen i fråga envisades om att hur ett ordspråk sägs/skrivs är en sak man kunde tycka – vilket inte stämmer. Det handlar inte om dialekter när det kommer till ordspråk, i detta fall handlar det om att folk fått om bakfoten att ersätta ”kam” med ”kant” som för det första inte över huvudtaget makes sense för fem öre (för hur drar man folk över en kant?), och för det andra är ’kam’ och ’kant’ inte synonymer så det går inte bara ersätta ordet hur som helst. Men det finns ju två typer av människor här i världen såklart ; antingen strider man emot och kämpar för sin sak vetandes att man egentligen har fel men vill inte erkänna det, ELLER så tar man åt sig av att andra försöker hjälpa till så man inte behöver göra om samma misstag igen. Hai

#49 - Anja Rosenskjold

#48 Amir och Marcel har blivit utsatta för detta vidriga överfall och du diskuterar seriöst i kommentarsfältet om man kan säga "kam" eller "kant" i ett ordspråk........

#50 - Isabelle

#49, jag skriver väl om vad jag vill? Det är ju fritt att diskutera andra saker än vad inlägget handlar om. Det som hänt dem är tråkigt men vad vill du att jag ska diskutera kring angående det i ett kommentarsfält tillhörande en skvallerblogg? It takes two to tango eftersom jag inte suttit och diskuterat med mig själv. Hälften av kommentarerna på detta inlägg handlar ju om ordspråket. Om man vill diskutera händelsen tycker jag man kan man vända sig till en mer relevant plattform för just det. Enligt mig är kommentarsfältet till en skvallerblogg inte det ultimata stället att diskutera ett sådant brott på med tanke på kompetensen bland de flesta som kommenterar denna blogg. :)

#51 - Anonym

😪

#52 - Anonym

#49 ska du börja gråta eller? livet är orättvist och fullt med våld och trakasserier i samhället varför ska jag bry mig mer om Marcel när det finns dem som blir utsatta för värre saker? Är det bara för att han är en jävla youtuber eller?

#53 - Anonym

ALLTSÅ IDIOTER SOM SÄGER JÄVLA UTLÄNNING TILL GÄRNINGSMANNEN MEN OFFRET ÄR OCKSÅ UTLÄNNING HERRREGUD ETNICITETEN SPELAR IIIINGEN ROLL och btw fuck you hannah, seriöst.

#54 - Anon

#48 Precis. Alltså visst ni kan väl säga hur ni vill men det är fortfarande fel och kommer alltid vara fel. Jag kan exempelvis gå runt och kalla isglass för hallonkräm om jag vill, men det är inte rätt bara för det.

Anja: Vi kan diskutera precis vad som helst här (så länge det inte är olagligt förstås). Finns inte så mycket att säga om den här incidenten förutom typ "jäkligt synd/tråkigt", "hemskt", "hoppas gärningsmannen ställs inför rätta" osv. Alltså det är inte så mycket att diskutera direkt. Vi får väl snacka om vad vi nu än finner intressant.

#55 - Spookystuff

I dagens Sverige får man älska vem man vill, oavsett kön. Dags att folk börjar fatta och acceptera det!
Spelar ingen roll vilken religon man har, kommer man hit så får man acceptera att det finns många som älskar människor av samma kön. Stör man sig på det så kan man flytta härifrån... kalla mig rasist eller vad fan ni vill. Jag säger bara min mening.. jag är så sjukt trött på att få läsa och höra om hur homosexuella behandlas i dagens samhälle av medmänniskor! Acceptera och gå vidare, finns värre saker att störa sig på än homosexuella!

#56 - Anonym

Amanda snälla knip igen din käft riktigt hårt din okunniga rasist

#57 - Anonym

Amanda snälla knip igen din käft riktigt hårt din okunniga rasist

#58 - Nettan

Alla dessa apor kallar varandra för bror vilket betyder att alla dessa apor är inavlade och noll funktion i skallen. Urs å fy ut med smutsen!!!

#59 - Anonym

Gud vad tråkigt att dom flesta stora youtubers inte längre är personliga, har kameramän och filmar bara när dom går iväg på möten. Vad hände med det personliga? kreativa videos?

#60 - Anonym

59: Håller med. Tyckte om att kolla på gustav och johanna, men nu har de gått i jockes och jonna fotspår med att ha kameramän. Så jag tittar inte på dom längre. Det är samma med johannas instagram hon har en kamera man som tar hennes bilder. Tycker det är så opersonligt. Men ett tips titta lite på de amerikanska/engelska youtubers där är dom som filmar personligt.

#61 - Anonym

Vad hände med Bente att skulle sluta med youtube? Hon laddar fortfarande upp videos?? Och det känns inte som att hon gör det som en hobby utan för att tjäna pengar. Usch för henne och hennes åsikter, kan hon inte bara lägga av på riktigt??

#62 - Anonym

Någon som vet vad som har hänt zelina gisslin?? Vad har hon varit med om?

#63 - Anonym

#61 ett tips. Sluta följ henne eller titta på henne om du stör så mycket. Titta på de du tycker om istället. Varför slösa tid på att störa sig på någon man inte gillar. Jätteonödigt.

#64 - Anonym

#61 kan inte du hälla käften och sköta ditt eget?

#65 - Anon

#62 Såg någon i kommentarerna som snackade om att hon varit borta i 9 månader = man är gravid i 9 månader. Hon kan ju ha blivit gravid och inte velat göra abort, så hon födde barnet och adopterade bort det. Kan ju verkligen vara något som varit extremt svårt att gå igenom, plus att hon gjorde slut med pojkvännen.

#66 - Anon

#62 Såg någon i kommentarerna som snackade om att hon varit borta i 9 månader = man är gravid i 9 månader. Hon kan ju ha blivit gravid och inte velat göra abort, så hon födde barnet och adopterade bort det. Kan ju verkligen vara något som varit extremt svårt att gå igenom, plus att hon gjorde slut med pojkvännen.

#67 - Anon

Verkar dock inte stämma om man kollar hennes instagram, så jag vet inte. Kan ju vara vad som helst.

#68 - Anonym

Sabina Decireé har en tävling om en mobil som skulle lottas ut och man skulle bli kontaktad av United Screens inom en vecka. Men ingen har blivit kontaktad och hon har inte heller sagt att tävlingen är avslutad... det har gått tre veckor nu. fake?

#69 - Lina

Ang Zelina..Becca, Zelinas f.d bästavän, var tillsammans med Zelina och F(Zelinas ex) pojkvän. Dom alla umgicks och framstod som friendshipgoals tills det kom fram att Becca och F hade hållt på bakom Zelinas rygg samtidigt som Zelina och F planerade förlovning och eventuellt att F skulle flytta in hos Zelina. Zelina hade blivit gravid och var inställd på att föda det då hon ansåg att hon och F var så pass seriösa att dom skulle klara det. När otroheten kom fram så klarade hon ej av att föda barnet, därav abort, samtidigt som hon förlorade dom två viktigaste i hennes liv, hennes bästavän och pojkvän. Man slutade se henne i skolan etc och nu har hon endast Johan som vän i sundsvall.

#70 - Anon

#69 Fy vad hemskt! Förstår verkligen hur det måste ha fruktansvärt att gå igenom.

#71 - ja

skriv om linns sillisar tack

#72 - anonym

#71 hon skriver inte om något som inte har hänt... lägg ner

#73 - Alva

Kan du inte skriva om villka ytbers som är på DH och när? om det är svårt med uppdateringen ;)

#74 - Anonym

När Bente säger att hon ska sluta röka och röker elcigg och säger att det inte funkar... Klart som fan att det inte funkar då det också är nikotin i det men dem har bara lagt till olika smaker så de blir mer beroende framkallande... Hur dum får man va?

#75 - Anonym

Haha bente har rökt en månad och har svårt att sluta. Låt oss ta en tyst minut för det löjligaste jag någonsin hört! HAHAHAHA

#76 - Anonym

Pinsamt att Bente är ”beroende” efter en månads rökning hahaha

#77 - Anonym

#76 Nikotin är snabbt beroende framkallande lika mycket som socker och alkohol

#78 - Anonym

Felicia Bergström som tydligen inte hade så gott om pengar har idag skrivit på sin twitter att hon handlat julpynt för 10k.

#79 - Anonym

#77 Nej en kropp kräver inte nikotin efter en månads rökning, det är fakta

#80 - Anonym

Lol bente är som en 14-åring som håller på som hon gör...pinsamt, hon är fan 23? Omg

#81 - Anonym

#79 Det beror ju på hur mycket man rökte med eller hur och sen variera det från person till person.

#82 - Anonym

Bente filmar när hon slår en kudde? Tänkte hon ”hmm jag måste verkligen visa hur jobbigt jag har det med att sluts röka..bäst att jag slår på en kudde och lägger ut på mystory”? Hon beter sig som en tonåring som precis testat rökning och tror man är beroende. Varför ens ta upp det? Hon vill inte vara offentlig längre så varför känna att hon behöver ta upp det offentligt?

#83 - Anonym

#74 #75 #76 #80 kan ni bara ge er? Ni är så hungriga på onödiga detaljer så det är löjligt. Vem bryr sig om hennes rökande? hon var bara ärlig med att berätta om det och nu håller ni på och gör det löjligt att diskutera detta.

#84 - Anonym

#83 Va gör du ens här om det stör dig? Du ska bara veta vilka onödiga kommentarer som finns Youtube istället

#85 - Anon

#78 HUR lyckas man ens köpa julpynt för 10k??? Då måste man fan ha ansträngt sig rejält.

#86 - Anonym

#85 speciellt om man knappt hade råd att köpa mat till sig själv för 3k?

#87 - Anonym

Jag vet vad det finns för kommentarer på Youtube, men det är nästan värre kommentarer här pga folk kan vara helt anonyma och kräka ut sig det som for igenom era huvuden utan att tänka. Är det konstigt att jag stör mig på kommentarer här då? För de är helt samvetslösa, det är synd att ni inte ens vet själva om det.

#88 - Anonym

#85 HHAHAHAH svär hur är det ens möjligt??

#89 - Anonym

"jag måste erkänna en sak, för en månad sen började jag och erik röka" JAG ORKAR INTE MER GRÅTER HHAHAHAHAHAHAHAHHA är inte dom typ 25? HAHAHAH

#90 - Anonym

HAHAHAH bentes rökning jag dör! Ännu roligare är ju ” jag och erik började röka” jag och erik har slutat att röka” stackarn har förlorat sig själv, hon tror att dom är samma person....

#91 - Anonym

#85 hennes mamma betalar så klart stackars mamman

#92 - kaffekunnig

Herregud, jag beklagar att du fick uppleva det här :(

#93 - Anonym

#87 hahahaha jag gissar på att du är tindra eller någon av de andra 13åringarna som har fankonto till bente på insta så det är inte ens någon mening att svara dig men iallafall, det jag/vi skrev här var våra åsikter och att jag tycker Bente är pinsam är ingen big deal jämfört med all skit hon slänger ut sig hela tiden. Lite ironiskt hur du tycker det som skrivs här är ”samvetelöst” men har du tagit en titt på alla ”skämt” bente drar?

#94 - Anonym

#93 du gissar ja, men du har fel däremot, jag är varken tindra eller någon av de som har fanpages. Om du måste veta kan jag iallfall säga att jag är 25 år och är iallafall en av de som följer Bente. Men min kommentar jag skrev är utbrett gällande Youtubers överlag att det är inte bara Bente som får onödiga/hatkommentarer utan fler får det också. Saken är den att även om jag följer Bente innebär inte att jag skyddar henne pga vad hon säger (skämten hon drar osv) för dom delarna ignorerar jag eftersom jag inte kan göra så mycket åt det. Men övrigt med att jag följer henne för jag tycker hon är rolig. Tycker helt klart inte det är okej av henne att dra vissa skämt som kränker vissa för det är inte mitt problem. Hur som helst det jag menar med Samvetslösa så är det vissa kommentarer som går över gränsen för en del youtubers. Det med bente tycker jag bara det är onödigt prat om hennes rökning för 70% av befolkningen i Sverige röker och det är tydligen ingen big deal, men tydligen är det big deal när det kommer till Youtubers, de är människor precis som oss andra. Det jag menar vill ni prata om någon så kör med konstruktiv kritik om ni vet vad det innebär. Gällande Bente, javisst hon är inte Guds bästa ängel men det är inte ni heller.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com