Therese kommer inte att visa sitt bröllop på Youtube

Therese har medverkat i Rebecca Stellas podcast där hon avslöjar att hon tror att Anders håller på att ladda upp ringen. 
 
Men hon tror inte att hon kommer att filma sitt frieri och hon kommer absolut inte att visa sitt bröllop på youtube men hon kanske klipper ihop en liten video. 
 
Idag hängde Anders en påse med bröllopstidningar på Therese dörr när hon inte var hemma. 
 
 
 
#1 - Lea

Klokt beslut! 💙

#2 - Anonym

Egentligen så undrar jag vad som är så intressant med bröllop? Wow, man gifter sig. Inget att sända på TV som Joakim och Jonna gjorde. Absolut inget man behöver blanda in folk man inte känner med. (Såklart är det ju personens beslut och man gör exakt vad man vill!)

#3 - Anonym

Vore spännade få veta vad Bentes bästa kompis TOVA HELGESSON hade tyckt om att bente skämtar om Självmord med tanke på det som hände Tovas pappa... Hade jag varit Tova så hade jag blivit ganska arg på bente för det var verkligen äckligt gjort av BENTE och hon vet ju om vad som hänt Tovas pappa snacka om att INTE vissa nån som helst respekt för TOVA och hennes familj ..

#4 - Anonym

Vad var det Bente sa då

#5 - Lol

Är det inte självklart?

#6 - Anonym

Hon tror inte hon kommer filma frieriet? Hur ska hon ens veta när det ska ske? :P

#7 - Gud

Låter klokt! Tettzi pettzi är klok

#8 - Lisa

Fattar verkligen om man inte vill filma sitt bröllop, det är ju ganska personligt! :D

#9 - Anonym

Ok? Nyhetsbrist eller?

#10 - .

#9 onödig kommentar.

#11 - Anonym

Eftersom Therese vill ha ett litet bröllop med de närmaste endast så förstår jag varför hon inte skulle vilja filma allt där

#12 - Veritas

Fy fan vilken press på killen med ring och frieri. Om hon så gärna vill gifta sig, varför frågar inte hon?

#13 - Anonym

#10 vadå onödig? Var bara en fråga.

#14 - Anonym

#12 Hon vill ju vänta med det har hon sagt

#15 - Anonym

Vart kan man lyssna på podcasten??

Svar: Hej! Den finns på Podcaster-appen. Sök på "Rebecca Stella podcast" :)
svenskayoutubers.se

#16 - Ida-Amanda

Klokt beslut. Varför visa allt på sin yt? såklart det kan vara roligt men är så less på att ALLT MÅSTE visas. De har knappt något privatliv längre.

#17 - Anonym

Bara jag som tycker Jocke och Jonna är lite all over the place. Kanske är så generellt med många youtubers, men jag tänkte just på Jocke i detta sammanhang. Han har sin youtube kanal, redigerar mycket, musik, bok, föreläsare, tv serie!? Osv osv, borde dom inte hålla sig till en sak, det blir lite för mycket av varje och ett sämre resultat då han inte lägger sin fokus på endast en grej att bli bättre på. Therese också tex, klädmärke, podd, böcker, youtube osv. Blir det inte för mycket?

#18 - W

Till #17
Jag tror att det till en viss del handlar om att göra reklam för sig själv och sina produkter och till en viss del om pengar och att försöka skapa ett nätverk runt sig själv och sina produkter. Eftersom Youtube inte är en säker bransch och inkomsterna varierar från månad till månad, så kan det vara klokt att till en viss del försöka slå igenom med annat också och på så sätt säkerställa att de får en inkomst någonstans ifrån ifall någonting annat skiter sig. Men jag håller med, en del youtubers är överallt och petar i varenda en sandlåda... :)

#19 - Ååh

Ååh så spännande !! :) håller alla tummar för de där fina paret

#20 - <3

Finaste paret på YT någonsin <3

#21 - Anonym

Så glad för deras skull vare sig de gifter sig eller inte, Therese och Anders, och Helen och Oskar är de finaste och mest äkta paren på YT <3

#22 - Anonym

Bästa therese <33

#23 - Anonym

hahhaa älskar jocke fansen som grinar
Cri cri

#24 - Anonym

#9 Och igen, ingen jävla nyhets blogg. SKVALLER BLOGG.

#25 - Anonym

#9 Och igen, ingen jävla nyhets blogg. SKVALLER BLOGG.

#26 - Anonym katt

Att alla ska hacka på Bente jämt...
Låt henne va, hon bryr sig ju ändå inte...

Bra väl av Therese iaf! Tror inte någon blir jätteledsen eller arg bara för att hon inte visar sitt bröllop!
Det är ju ändå hennes val, punkt.

#27 - Anonym katt

Att alla ska hacka på Bente jämt...
Låt henne va, hon bryr sig ju ändå inte...

Bra väl av Therese iaf! Tror inte någon blir jätteledsen eller arg bara för att hon inte visar sitt bröllop!
Det är ju ändå hennes val, punkt.

#28 - Anonym

#9 Håller med.

#29 - Anonym

Varför sån stor grej när det gäller att Bente ville förstora brösten men står ingenstans om Amanda Lundgren?

#30 - J

Mer om Jockes serie? När han pratar med Paow. Och hon berättat att Jonna skrivit elakt om henne. Men de kommer fram att Jocke vart inloggad på Jonnas konto och skrivit elakt till Paow från den? 😂👍

#31 - Anonym

Så glad för deras skull:) finaste paret

#32 - Anonym

#29 det är två helt olika saker. dessutom så går fillers ur efter ett tag!

#33 - Anonym

Bara jag som tycker Lisa verkar göra allt för att få läsare på sin blogg? Te.x " om ni vill se tröjan så får ni gå in på bloggen och kolla" När hon har den bredvid sig känns så patetiskt...

#34 - F

29# Lite större nyhet att en person som inte har ett öre på kontot funderar på att fixa brösten till skillnad från en tjej som har lite mer pengar och kan ta hand om sin ekonomi bättre än en 23 åring. Dessutom är priset för fillers inte ens i närheten av bröstförstoring

#35 - Anonym

påriktigt nu, varför vill jockiboi så gärna vinna i en gala han inte ens tycker om?

#36 - lol

när nomeneringarna till guldtuben släpptes har jocke på riktigt mailat guldtuben och frågat varför batman inte blivit nomenerad i årets instagram, vilket han tyckte var konstigt.
jocke, jag kan svara på din fråga;
för att batman är en jävla hund ingen youtuber.

#37 - Anonym

Jocke räknar sin STATUS genom priser han manipulerat sig till därför är han med på Guldtuben. Han använder priserna som argument ATT vara en bra människa och lyckats. Makt missbruk då de hamnat hos fel person. Ärligt talat man kan inte glömma att att vara en fin medmänniska pågår hela tiden i allt man gör. Makt är inte priser. Ödmjukhet är finare. De är den man är och vad man gör med sina beslut som är de fina. Att jaga priser och skrika gasta och döma ut å hata på guldtuben. Sedan gå dit ändå måste enbart beror på status. Synas finnas existera bli sedd. De är inte bara droger som gör en knäpp.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com