Youtuber våldtog och filmade kvinna

En mindre youtuber, mer känd som kompis till en av Sveriges största youtuber och varit med i videos, våldtog en kvinna när hon sov. 
 
Händelsen inträffade i Norrköping i början av året i kvinnans lägenhet och 25-åringen hävdar att han trodde att kvinnan var vaken. 
 
Mannen greps i sin egen bostad senare samma dag och det visade sig att han även fotograferat och filmat henne naken. 
 
Nu har han blivit dömd och väntar två års fängelse för våldtäken.  
 
HÄR kan ni läsa hela artikeln. 
 
OBS: Alla kommentarer granskas innan de publiceras 
#1 - Anonym

Finner inga ord, äckligt jävla vider

#2 - usch

USCH!!

#3 - A

Vem är det?

#4 - Samuel

fyfasen

#5 - Lina

Hur vet du att det var en youtuber? Det stod väl inte i artikeln eller?

#6 - Anonym

Usch fy fan, undra vem??

#7 - Anonym

hur vet detta att de är en kompis till youtuber det står ju inte i expressen

#8 - Anonym

hur vet detta att de är en youtuber de står inte i länken

#9 - Anonym

"En mindre youtuber, mer känd som kompis till en av Sveriges största youtuber och varit med i videos, våldtog en kvinna när hon sov".

Det står ingenstans i artikeln? Hittade du på?

Svar: Fått in flera tips om detta och självklart bilder som jag dessvärre inte kan visa eftersom det kan bli förtal.
Svenska YouTubers

#10 - Anonym

Står ingenstans att det var en youtuber? eller någons vän

#11 - Anonym

källa på hur du vet att personen är en mindre youtuber, vän till en större youtuber?

#12 - Anonym

Vem är det

#13 - Anonym

Varför får man inte veta namnet på kräket?? Usch vad hemsk, stackars tjej...spyr på sånt här. Och bara 2 år ska han sitta inne???

#14 - i

Vem??

#15 - Anonym

Gissar på att det är jockibois lilla vän

#16 - Arg kvinna

Två år. Det är fan helt jävla sjukt att en man bara får två ynka år för att ha begått ett sånthär brott. Men med tanke på att många många kommer undan med våldtäkter så är det väl i alla fall något att han får ett straff över huvud taget...

#17 - Anonym

Eftersom domen nu är fälld blir det inte förtal om du går ut med vem det är.

#18 - Anonym

#14
Varför tror du ens det? Vad har han för 25 årig vän som varit med i deras videos? Ingen. Han vill inte kallas Jockiboi längre utan Joakim Lundell. Fett elakt av dig att misstänka honom bara sådär, sjukt vidrigt beteende.. Och du Ida varför godkänner du den kommentaren? Sjukt när du vill ha ett rent kommentarsfält och granskar alla, det skapar bara onödigt hat mot honom..

#19 - Anonym

#14
Varför säger du så?? Himla onödigt vem kan det va isf och dessutom varit med i hans videos och är en mindre youtuber? Tobbe? Nej inte direkt han har fru och barn. Alex? Nej han är yngre än 25. Vlad? Nej knappast han. Lets feast? Nej eftersom han där är i ett förhållande och har barn. Gustav? Nej han har Johanna och är inte 25. Daniel? Nej han har Sara. Något i Sthlm panda? Nej dom skulle inte göra det och Conrad har flickvän. Danjall? Nej han har inte ens en youtube kanal. Och det är typ dom som varit med förutom barn och tjejer :))

#20 - Anonym

Som nån annan skrev kan inte du åka dit för förtal om han redan är dömd för då blir det en offentlig handling. Om du är 100% säker på vem det är kan du väl säga vem? Fattar inte

#21 - Just stop

Svar till #14
Okej det märks att du inte gillar Jocke men skulle inte allt på honom , det står en av Sveriges största youtubers , och det finns fler stora youtubers i Sverige?

#22 - Anonym

Ni behöver inte ens fråga vem youtubern är. Alla förtjänar att få vara anonyma om de vill. Men usch. Jag spyr på youtubern. Hur kan man ens göra så. Och han fick bara 2 års fängelse? Han bodde få mer

#23 - Anon

Jag vet vem det är genom att ha gjort lite efterforskning och kolla igenom den stora youtuberns vänkrets. Har hittat bilden (originalet) som finns med i artikeln på den dömdes instagram. Har kommenterat det här, men antar att Ida inte kommer publicera det (vilket är förståeligt). Kan i alla fall säga (om den här kommentaren nu godkänns av Ida) att det inte är särskilt svårt att lista ut vem det är om man tänker logiskt och sedan gräver runt lite. Tog mig kanske 20 min.

#24 - Anonym

Kan du säga vilken youtobers vän det var? asså inte namnet på den som blev våldtagen utan bara youtubern.

#25 - Anonym

Till alla som spekulerar kring om det är en vän till jockiboi eller inte. Kan ju vara så att folk misstänker en vän till honom för att han är en av Sveriges största yotubers OCH så bor han i Norrköping där händelsen inträffade.

#26 - J

Till #19
Du att folk våldtar även fast de är i en relation va? Det är jättevanligt!! Skulle kunna va vem som helst!

#27 - v

Han är från norrköping, people tänk lite

#28 - Anonym

#23 kan du ge ledtråd? skriv initialerna

#29 - Anonym

Det måste ju vara en vän till Jocke. Allt pekar mot det. Men att påpeka detta betyder ju verkligen inte att man skyller något på Jocke. Är detta någon han känner så har han självklart ändå inte med händelsen att göra. Tror inte det finns någon som tycker att Jocke skulle ha ansvar i det då, oavsett om man gillar honom eller inte.

#30 - Anonym

Jag vet vem våldtäkts mannen är.

#31 - Anon

#28 Tyvärr inte, för då kommer min kommentar ändå inte godkännas av Ida då hon granskar alla kommentarer på det här inlägget och måste acceptera dem innan de kan publiceras. Men som sagt, vill man så är det rätt lätt att ta reda på vem det är. Jag kan säga att den stora youtubern är uppenbar, men själva våldtäktsmannen, som är en liten youtuber, är svårare att hitta. Den personen har typ precis under 10.000 prenumeranter och är ingen återkommande gäst hos den stora youtubern. Återigen, är ni jättenyfikna; tänk logiskt, tänk ut hur man skulle kunna få reda på den stora youtuberns vänkrets på bästa sätt och kolla sedan igenom alla vänner och se vilken som stämmer in på beskrivningen av förövaren.

#32 - Anonym

Fyfan för honom. Kom dessutom in på snubbens instagram nyss och jag rös verkligen till så fort jag såg sjalen på hans övriga bilder... han förtjänar så mycket mer än 2 år, fy Sverige.

#33 - Anonym

#31
Jag kan att säga att jag inte är så bra på att söka upp personer. Mer information?

#34 - Anonym

Tog mig 1 minut att hitta vem det var, tänk logiskt nu (host Norrköping)

#35 - Anonym

Hittade också vem det var genom den kända youtuberns instagram. Tänk logiskt, en av sveriges kändaste youtuber, bor i Norrköping? Easy to find! Vilken äcklig människa måste jag säga bara.

#36 - Anonym

#33 går att hitta koppling mellan våldtäksmannen och den stora youtuberns youtubekanal via den stora youtuberns youtubekanal om jag söker sig till ställen annat än medverkan i videos. våldtäksmannen har en kanal med ungefär 10 000 prenumeranter och på hans Instagram finns den censurerade bilden ovan.

#37 - K

Efter att ha begått ett sånt brott förtjänar man inte att vara anonym. Skit i YouTubern men förövarens identitet är inget mer än rätt att få veta.

#38 - Anonym

Fy fan, ä c k e l.

#39 - Anonyyym

Hittade originalbilden på honom , men kommer ej ihåg namnet på personen .

#40 - Anonym

#31
Ingen jädra aning seriöst!

#41 - Anonym

Kan alla bara sluta tro en massa saker nu tror ni hon som äger bloggen vet? Det enda hon vet är vad som var en och en expressen artikel

#42 - K

Vilken bokstav börjar våldtäktsmannens namn på? Och vad gör han för videos på youtube?

#43 - Anonym

Helt ärligt så tycker inte jag att en våldtäktsman förtjänar att vara anonym..hoppas i alla fall att den stackars tjejen mår någorlunda bra trots omständigheterna :(

#44 - Xf

Det finns ett annat forum som tar upp just det här specifika fallet. Leta efter ett forum med rökande katt som logga.

#45 - KOLLA YOUTUBERNS INSTAGRAM OCH DU SER HALSDUKEN PÅ BILDEN!!

Hittade det nu.. Ett tips *hosthost* en kanal med ca 9500 prenumeranter jockiboitv prenumererar på ;;;)

#46 - Anonym

#18 nu är det så att jag har sett J på hans youtubekanal, så jo jag hade faktiskt rätt ;)

#47 - Anonym

#31 tror jag inte hon gör. hon godkände min kommentar och dessutom då han redan är dömd så skulle hon själv skriva ut hans namn , och att skriva nåns intialer är inte att hänga ut nån, det finns ganska många med samma intialer va?

#48 - Anonym

Ni som tror att det är grannen Alex. Grannen Alex är inte 25 än så det kan inte vara han

#49 - iFarlander

Domen är en offentlig handling så man kan enkelt hitta dokument som visar vem förövaren är.

#50 - Lina

#19
Så du påstår att individer i ett förhållande inte kan vara våldtäktsmän? att bara för att dina favorityoutubers vanligtvis brukar sitta hemma och mysa i soffan med sin partner så kan inte de vara våldtäktsmän?

#51 - Anonym ofc

Till er som vet, är han svensk eller utländsk? Ser man tydligt om han är svensk eller ej? Har han ett "svenskt" för- och efternamn?

#52 - Skåne

Vet också vem våldtäktsmannen är efter lite eftersök. Dessutom blev jag lite smått rädd för jag har kusiner i Norrköping men kan lungt säga att det var ingen kusin till mig.

#53 - Fanny

PLS ge oss fler ledtrådar. Typ hur många prenumeranter har den stora youtubern??

#54 - Anonym

Jag hittade det på 30sek!!!!

#55 - Anonym

Vet inte om Ida godkänner denna kommentaren med han var bland annat med på Jockes och Jonnas bröllop. Och har gjort en Youtube video med Tobbe och någon med Jocke och grannen Alex!

#56 - Anonym

Som tidigare kommentarer konstaterat - det är relativt enkelt att ta reda på vem det är. Några snabba googlingar bara. Förstår dock att Ida inte vill publicera namn och bild.
Men så sjukt vidrigt. Tycker inte att en människa som dömts (observera, han är DÖMD inte anklagad) för att sådant här brott förtjänar att få sin identitet skyddad.

#57 - Anonym

tog på riktigt inte ens fem minuter att kolla upp vem det var..

#58 - Anonym

Följer Jocke snubben på instagram?

#59 - Bloggfokus- en blogg om bloggar

Fy fan vad vidrigt

#60 - Flashback

Det är lätt att veta vem han är…

#61 - Anonym

https://twitter.com/TurunenJoakim/status/845907743580061697
Jocke ska göra mogna videor för äldre åldersgrupp.....jahupp :)

#62 - I

Han var inte svår att hitta, blev mest förvånad över att jag helt missat personen i fråga. För er som inte listat ut det än, personen är dömd och man kan alltså få ut förundersökningen genom att besöka tingsrätten, ens namn blir offentligt iom att man blir dömd. Men iom att bloggägaren inte verkar vilja göra en våldtäktsmans namn offentligt så blir det ledtrådar istället.
Personen har ett svenskt namn, förnamn: Tänk serien om Eva och Adam, vad heter Adams bästa kompis? Efternamn: Uppdelat i två, första delen: Något du kan bada och fiska i, andra delen: Större variant av grus.

Tips 2, personens senaste video är en "fuck marry kill", lades upp för två månader sedan, en colab med en annan youtuber som bor med fru och barn i Norrköping.

Tips 3, Personen var med J på Splayday på gröna lund.

Tips 4, läs på flashback.

#63 - lkflkfj

Eftersom domen är fastställd så är det inte förtal att skriva ut vem mannen är. Bilden finns lite längre ned på hans instagram, kolla jockiboi tvs prenumerationer och en kanal med 9500 prenumeranter kommer upp ganska fort. Där har ni vidret.

#64 - Anonym

Snubben är svensk, var på jockes och jonnas bröllop. Finns en bild på honom där tova H sitter i hans knä.

#65 - Anonym

Självklart var det jockibois vän, varför blir man inte förvånad :-)))

#66 - Anonym

Kan säga att på instagram är Tova Helgesson taggad i en bild där hon sitter i hans knä på JJs bröllop..

#67 - Felicia

Hittade honom... fyfan vilket vider. Han förtjänar det värsta han kan få 🖕🏼

#68 - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Fy faan för sånt här. Blir lika arg varje gång jag läser om våldtäkt, att det ska vara så svårt att förstå att nej betyder nej.

#69 - Usch

Till 56: vad fan menar du med det? Lika stor chans att det är en av hans vänner som det skulle kunna vara en utav dina. Att den kommentaren ens kunde godkänts. Och eftersom den blev det så borde denna bli det

#70 - Anonym

Han är delaktig i en av Jocke & Jonnas spökvideo.

#71 - Anonym ofc

Till er som fortfarande inte hittat honom, här kommer ledtrådar:

-Svenskt för- och efternamn

-Jockiboi TV (kanalen) prenumerera på han, han har ca 9500 prenumeranter

-På Jocke och Jonnas bröllop satt Tova Helgesson i hans knä

-Han har lagt upp 10 videos på youtube, varav nån video med Tobbe Erpejwik, nån vlogg med Jocke & Alex, nån challenge med Hampus & Olivia

-Han har släppt en låt på youtube

#72 - Anonym

1 ledtråd, han har tagit en bild med tova helgesson på jocke&jonnas bröllop.

#73 - Anonym

Vet vem det är...

#74 - Anonym

Tips, gå till den videon där Jocke spiller Cola på sitt placeringen. Där säger Jocke "Varför sitter... själv?

#75 - Anonym

Lågt av folk att säga "Såklart det var jockes vän". Snacka om att dra alla över en kant

#76 - Anonym

Jocke och jonnas prank kanal är raderad!!!???? Varför det? Är det för han inte vill förknippas med namnet jockiboi eller? Larvigt isf han hade ju ba kunnat döpa om den?

#77 - Anonym

Nu skrev Jocke på sin instagram i kommentarsfältet om detta

#78 - E

Hittade honom snabbt

#79 - Anonym

Nu har Tova gått ut på snap med

#80 - Ella

Till #19 . Att säga att en person är oskyldig för att han "inte skulle göra det" är inte ett argument. Folk är inte alltid de man tror, speciellt inte på internet. Jag har ingen aning vem det är och jag misstänker ingen men man vet aldrig vem som skulle kunna göra sånt.

#81 - Anonym

Helt jävla sjukt hur en fullbordad våldtäkt med bevis (mannens sperma) finns, och ändå straffas han bara med 2 år. Snart är han ute och härjar igen, ocj tjejer kommer behöva vara oroliga för sin säkerhet. Han borde fått minst 5 år, om inte 10. Jävla kräk. Tycker alla borde få veta vem det är så tjejer i framtiden kan passa sig för honom. Ush får sura uppstötningar av detta äckel.

#82 - Anonym

Publicera min komentar nu din jävla

#83 - Anonym

Mina kommentarer är mycket ogillade tydligen de dyker inte upp?

#84 - Carolin

Men fy fan! :O

#85 - K

#79 Vad har tova skrivit/sagt om honom då?

#86 - Deduuu

För er som är så nyfikna på vem killen är. Kolla upp det på Flashback, där står hans namn och youtube kanal. :)

#87 - Anonym

Det är Alexander Sjösten.

#88 - Anonym

Alexander Sjösten

#89 - Privat

Alltså

#90 - Okänd

Alex

#91 - Hedda Söderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

#92 - Mr Green

Det är Jockibois kompis.

#93 - Filippa

Jag skulle gissa att det är Jockes bror som han tog bort kontakten med. Han hade en liten youtube kanal och han är nog i 25 års olden.

#94 - k

edsz

#95 - L

Jag gick in på kriminellt.com och längst upp stod hans namn...

#96 - Anonym

NÄÄÄ...HUR kan Ni Inte läsa Er till hon vill sätta dit honom. Hon har flera ggr tagit med sig pojkar hem som hon även sagt att hon gjort. En fråga är ju...hon är tydligen med barn (all lycka Just den här kvällen hade hon bett killen att följa med hem. Min fråga är redan nu...hur äcklig är inte hon ??._Jag håller absolut med att straffa våldtäktsfall. Bespara Et med äckliga uttryck mm

#97 - Anonym

Bajs

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com