Therese ska bli en bloggerska

Therese berättar att hon länge velat om att starta en blogg där hon bland annat vill skriva om inredning. 
 
Hon berättar också att det innebär att hon kommer att lägga lite mindre tid på youtube men att det blir tre videos i veckan och blogginlägg varje dag. 
 
#1 - Anon

Var har man sett denna information? Det var inte med i dagens vlogg iaf.

#2 - Aaa

Blondin Bella 2.0?

#3 - K

1# Jag tror det var med i hennes vlogg som vart igår!

#4 - till #2

Vadå blondinbella? är hon den enda bloggaren som finns eller? lol. Skulle älska tessans blogg

#5 - W

Varför raderas alla kommentarer på förra inlägget när det var inlägget som borde ha raderats? Jag fattar inte varför du inte kan ta bort inlägget, så många skrev till dig och bad dig ta bort inlägget och visa respekt till Alexander Falk och hans familj. Hur kan du bete dig så hjärtlöst och idiotiskt? Om du hade förlorat någon du älskar, hade du verkligen velat att den personen figurerade i en blogg som denna i ett skvallerinlägg som det du skrev? VARFÖR kan du inte skriva ett fint, hedrande inlägg om Alexander som hans familj och vänner kan läsa med glädje? Snälla Ida, ta bort ditt förra inlägg, vi är många som ber dig. Det är inte fel av dig att ta ett steg tillbaka och göra om och rätt. Snälla visa lite respekt.

#6 - Anonym

TA BORT INLÄGGET ISTÄLLET FÖR ATT TA BORT VÅRA KOMMENTARER, RESPEKTLÖSA EMPATILÖSA MÄNNISKA, USCH

#7 - Anonym

Håller med föregående talare. Fegt av dig att bara radera kommentarerna. Varför försöker du censuera? Du kan inte inse atr du gör fel så så fort några ger dig kritik raderar du kommentarerna istället? Du kan inte förstå att det med Alexander är otroligt känsligt just nu? Verkligen noll respekt har du.

#8 - Anonym

hoppas du bloggägare förstår att bara för att du tog bort alla kommentarer från förra inlägget så kommer inte det stoppa någon för det kommer nya inlägg där man kan diskutera det eller kommentera ett gammalt inlägg, det enda som löser problemet som du bara försöker gömma är att du inser att du har gjort fel, att det var fel att göra ett inlägg om en youtuber som har dött bara för visningar och inte för respekt till han, han var en youtuber så förstår inte att du inte gjorde ett inlägg enbart åt de och visa lite respekt, du har gjort fel och måste kunna ta kritik och kunna be om ursäkt

#9 - Hahahha

Någon som vill ha mer pengar hahahha

#10 - Anonym

Du borde lägga mer din blogg. du kan ju inte ens sprida nyheter
Eller jo det är många inlägg men dem flesta är fakea och asså vad jag vet kommenterar du själv på Dina inlägg. Bara sluta finns inget syfte med din blog där du är så himla partisk

#11 - E

Nu har så pass många av dina läsare bett dig ta ner inlägget där Alexander Falk är med att du, Ida, borde förstå vad som bör göras, istället tar du bort kommentarerna. Någonstans går en gräns för vad som får skrivas och inte och tycker det är högst opassande och respektlöst att nämna Alexander Falk här på bloggen när detta är blogg som ägnar sig åt skvaller och att skapa bra rubriker. Alexander Falk är ingen rubrik, han var en människa som bör hedras för den kärlek han spred och för att han visade att man aldrig ska ge upp. Han bör hedras för sin iställning till livet och att han under sin livstid var en otroligt fin människa med ett hjärta av guld. Han bör, och ska, hedras... men inte här. Han förtjänar mycket mer än att bli skriven om här på denna blogg. Vi ber dig Ida ta ner inlägget, ta ditt ansvar som vuxen person och ta ner det.

#12 - Anonym

Neej😭😭😭😭 föredrar hennes videos så mycket med än att hon ska börja blogga ;(

#13 - Lintu

IDA DU ÄR DEN ÄCKLIGASTE MÄNNISKAN JAG VET!!!!!!!!!!

#14 - Joni

Ida jag såg bilden på dig...du verkar så rar och omtänksam... Men en person kan vara helt annorlunda på insidan vilket jag nu har insett! Äckligare människa får man söka efter... Har du inga medkänslor som helst? Du kommer så klart att radera alla dessa kommentarer och det bevisar bara hur feg du är!

#15 - Anonym

Lyssna! Anledningen att bloggägaren antagligen tagit bort kommentarerna på förra inlägget var troligtvis för att det var onödigt bråk ang Alex död. Alexander har gått bort tragiskt nog men hon skrev ingenting om honom i rubriken osv, troligen för att försöka visa någon slags respekt.
Lyssna, jag har också varit ledsen över att Alexander somnat in, jag tror nog att han helst av allt hade velat slippa alla arga och onda ord. Ge han en hyllning istället. Vila i frid älskade ängel ❤️

Ni kommer nog inte få bloggägaren att ändra sig, så snälla sluta skriv sådär isåfall, om inte minst med en tanke på Alexander. Vi saknar honom och visar respekt. Låt honom vila ❤️

Om ni vill hålla honom borta från den här bloggen så tycker jag att bråket borde sluta, och skänk en tanke istället. Otroligt tråkigt detta, han var en otroligt fin person 💔

#16 - Anonym

Hon sa väll att hon endast tänk på det? :)

O snälla, radera förra inlägget. Låt familj och vänner få sörja i fred, och blanda inte in Alexander i denna blogg. Alla tankar går till Alexanders familj.

#17 - K

Tycker som dom flesta här som kommenterat här. Att ta bort förra inlägget om Alexander Falk. Tycker att du har noll respekt mot hans nära och kära.

#18 - Vän till Alex

Ida, lyssna på mig nu. Alexander var en av dom finaste människor jag någonsin träffat, han var en otroligt bra vän, och ställde upp i alla lägen. Visa respekt och ta ner ditt förra inlägg. Hur kul jag än tycker det är att sitta och läsa skvaller när jag är uttråkad så hör inte en ung kille som precis gått bort hemma på denna sidan. Du är förfan en vuxen människa, TA BORT DET. Snälla jag ber dig, blir ledsen när jag ser det. Och ser även att många andra vill att du gör detsamma

#19 - Hedda Söderberg

vad kul!! skulle följa hennes blogg flitigt :D :D <333

#20 - Hedda Söderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

#21 - Vem bryr sig?

Varför skulle hon ta bort föregående inlägg? Hon har aldrig sagt att det är en nyhetsblogg, utan en skvallerblogg. Samtidigt är det hennes blogg, och hon får skriva vad hon vill. Det är inte censur att ta bort kommentarer!

#22 - Svar till #22

Även fast det är en skvallerblogg kan man väl ändå visa lite jävla respekt till Alexander Falk och hans närstående? Tycker det förra inlägget är under all kritik och helt vidrigt, och ifall bloggägerskan tänker visa sig vara respektfull och värdig tar hon bort inlägget genast. Och jo, det är cencur att välja vilka kommentarer som ska få synas.

#23 - Anonym

#21 fast nu har t.om en VÄN till Alexander bett Ida ta ner inlägget. Och jag förstår det till 100%. Ingen vill se sin närstående bli omskriven i en jävla skvallerblogg. Att ha gått bort i cancer är inget jävla skvaller, det är en enorm tragedi för ALLA som kände honom samt för oss resten som fick höra om hans liv på cancergalan i höstas. Sitt inte och säg "Vem bryr sig?" När folk som kände Alex uppenbarligen blir ledsna av att han omnämns på denna blogg. Sätt dig ner.

#24 - SLUTA HATA PÅ IDA

Sluta hata på henne! Hon använde inte Alexander som clickbait alls. Han nämndes inte i rubriken? Det var Jockiboi. Dessutom vänder Jockiboi allt hat mot svenska YouTubers då hon endast publicerar vad som hänt och då ska han väl också ingå då han är en av Sveriges största YouTuber? Det här är en skvallerblogg där allting som händer publiceras.

#25 - Usch

Till alla er som försvarar Ida. Tror ni Alexander skulle ens vilja vara med på denna hemska blogg? , tillochmed nu när han e död? Bloggägaren är bara respektlös o jag fattar inte hur hon står ut med sig själv. Alexander skulle vara besviken om han såg inlägget.

#26 - W

Till 21 och 24, det är enorm skillnad på att skriva om personer som lever och som kan försvara sig eller skriva om en person som är död på ett sätt som bloggägaren gjort.
Att dra in en person, som samma dag som inlägget skrevs gått bort, är respektlöst, smaklöst och bara rakt igenom vidrigt gjort. En vettig person hade skrivit ett fint inlägg om Alexander och hedrat hans minne samt beklagat sorgen åt hans anhöriga.

Det spelar ingen roll om detta är en skvallerblogg eller en nyhetsblogg, man behöver inte skriva vidriga inlägg och ta med en person som precis dött. Man må ha hurudan typ av blogg/youtubekanal/sociala medier som helst, men när någon går bort så visar man respekt! Det hör till vett och etikett och det är den sista handlingen man kan göra för en död person och hens anhöriga!
Att dessutom ta bort kommentarer som påpekar att bloggägaren gjort fel, är att censurera, tydligen får man inte tycka vad man vill. Är förvånad att ingen anmält denna blogg för förtal av flera youtubers och vanhedrande av en död person.

Över 50 personer hann jag räkna till som skrev och bad bloggägaren ta bort inlägget här på bloggen plus Alexanders anhöriga och vänner och trots det väljer bloggägaren att total ignorera dessa önskemål och låter inlägget stå kvar. RESPEKTLÖST!

#27 - Ketbjup

Läser Aldirg bloggar. Men skulle absolut läsa hennes blogg! Kanske om hon skulle kunna fixa en blogg som finns som app oxå????? De skulle va perfekt

#28 - Anna Navitskaya

Vafan är det för fel på er???
Ida är precis som en människa som du och jag! Hon kommer bli helt förstörd när ni läser era bisarra kommentarer!! Detta är inte okej! Ida lägger ned sååå mycket tid på denna blogg och förväntar sig att få snäll feedback ibland också! Det är kanske därför hon också vill ha kommentarsfältet öppet! Uppskatta lite av det hon gör! Visst det kanske inte var så rätt att skriva om Alexander men jag tycker inte att ni borde skriva så hotfulla grejer! Jag skulle ta livet om jag fick sådana kommentarer... Istället för att skydda en person och hata på en annan kan ni istället förklara! Dessutom har hon ju stängt kommentarerna på förra inlägget säkert pga av hatet! Jag tycker att ni visar noll respekt av att skriva här när detta inlägget handlar om Therese!
Till Ida: Jag är så tacksam för ditt hårda jobb på denna blogg. Ofc det är en skvallerblogg och jag är alltid självkritisk men den hjälper mig att få reda på allt som händer under youtube och samt ofta är underhållandes. Jag tycker att du ska fortsätta med det du gör. Och dessutom tycker jag att du borde stänga av kommentarerna på alla inlägg eftersom det är många underåriga som skriver så mycket hat att man bara inte förstår. Stänga av kommentarerna så får du minst mindre hat och vi får istället bara acceptera av det du skriver på denna blogg. Gillar vi det inte så LEAVE IT BARA!!

Lite lång skrivet men aja.
(Hata inte tillbaka, är redan på en mörk kant och vill inte bli knuffad)

#29 - Vem%20bryr%20sig%3F

Hon använde ju inte denna Alexanders namn i rubriken, det var ju inte som clickbait. Bloggägaren bestämmer innehållet, och jag ser inget kriminellt med att skriva att jockibois vän har dött. För övrigt är det inte censur att ta bort kommentarerna, det är en felanvändning av ordet censur. Censur är staters kontrollerande av olika tidningar, tv, radio etc. Och inte när en privatperson tar bort kommentarer från ett blogginlägg.

#30 - Anonym

#25 Hur fan kan du säga så?! Om någon här är respektlös ang Alexanders död så är det f*n du! Du kan absolut inte säga att han skulle vara besviken om han såg detta eller liknade, OTROLIGT respektlöst! Använd INTE hans namn för att driva igenom din åsikt!! Om du inte vill att han ska vara på den här bloggen så skriv inte om honom då! SLUTA bråka angående detta och leave it!!! Skänk honom en tanke istället!!

#31 - Anonym

#25 Hur fan kan du säga så?! Om någon här är respektlös ang Alexanders död så är det f*n du! Du kan absolut inte säga att han skulle vara besviken om han såg detta eller liknade, OTROLIGT respektlöst! Använd INTE hans namn för att driva igenom din åsikt!! Om du inte vill att han ska vara på den här bloggen så skriv inte om honom då! SLUTA bråka angående detta och leave it!!! Skänk honom en tanke istället!!

#32 - Anonym

Om ni vill hålla honom härifrån så skriv inget mer!! Det ni gör är att skapa bråk omkring honom och hans död!! Jag skulle absolut inte kalla det respekt!!! Hans familj och anhöriga har definitivt allvarligare saker att tänka på, om jag skulle göra det här lite lugnare hade jag sagt att hans namn inte borde nämnas EN GÅNG TILL i det här kommentarsfältet! SKÄNK EN TANKE OCH LÅT HANS FAMILJ SÖRJA! Jag tror knappast att de vill att det ska bli massa bråk omkring det här!!!
Bloggägaren kommer inte ändra något, visa då lite respekt och nämn inte hans namn i dessa omständigheter snälla.
Vila i frid, säger jag

#33 - Bloggfokus- en blogg om bloggar

Vad roligt ! Hoppas verkligen hon gör de, hon har så snyggt hemma.

#34 - Hon sa att hon FUNDERAR PÅ GÖRA DET.

Men jisses..hon sa att hon FUNDERAR på skaffa blogg. Inte att hon ska göra det.

Skärp dig.

#35 - Shd

Ta bort förra inlägget!!! NU!!!

#36 - Anonym

Men sluta hata på bloggägaren. Visst är det kanske respektlöst att inte ta bort inlägget när så många ber om det men ni är ju lika respektlösa själva som skriver att hon är äcklig osv.

#37 - Anonym

Så länge IDA inte gör något direkt olagligt så kan hon lägga upp vad hon vill här i bloggen hur osmakligt det en kan vara. Det är ju så att så länge IDA håller sig till ren fakta vad personerna det handlar själva lagt upp och sagt och att hon kan bevisa sina påståenden hon skriver här så klarar hon sig. Men så fort hon går över gränsen och INTE kan bevisa detta då går det över till FÖRTAL alternativt GROVT FÖRTAL. Dock är internet fall ej Speciellt hög prioterat hos Polisen så brukar hamna långt ner bland papprena som polisen har på bordet. dock kan polisen prioterat upp fall om dom får flera anmälningar mot samma person. Men känner sig nån nära anhörig eller youtuber sig påhoppad på ett olagligt sätt av det hon skriver så är det ju öppet att bara polisanmäla denna bloggen och ida svårare än så är det ju inte.

#38 - Anonym

Ganska roligt att #24 "SLUTA HATA PÅ IDA" hade sitt namn rött, alltså att det är en användare på denna bloggportal och om man trycker på namnet så kommer det upp en ny länk där man hänvisas till Svenska Youtubers. Ida har alltså försökt försvara sig själv, SAMT trycka ner Jockiboi, bra där. :')

#39 - I

#38 Du vet att vem som helst kan lägga in vilken blogglänk dom en vill right? Så det måste inte vara Ida som kommenterade osv tänk lite.

#40 - Anon

#38 Herregud det var ju veckor sedan vi slog hål i den "myten". Precis som #39 säger, vem som helst kan skriva in vilken bloggadress som helst......

#41 - Anonym

Till bloggägaren;

Du kunde i höstas tillägna ett helt inlägg (med avstängda kommentarer) åt Moas killes bortgång där du skrev "Kärlek till Moa", men du kunde inte ena hedra Alexander ordentligt och skriva "Kärlek till Jocke" (som förlorat sin nära vän). Gör om gör rätt. Usch

#42 - Anonym

#41 Vore väl mer passande att skriva kärlek till Alexanders familj och nära och kära.

#43 - ebba

alltså att therese försöker låtsas som att hon "råkade" beställa 1000 clementiner istället för 10st i sin senaste vlogg är så JÄVLA CRINGE.

#44 - Anonym

#42 försökte mer dra en liknelse till vad hon kunde göra med inlägget innan detta istället för som hon har det ståendes nu. Självklart ska Alexanders familj få kärlek i denna svåra stund också.

#45 - Anonym

#44 också? är väl dom det ska fokuseras på

#46 - Wow

#43 håller med och den andra Therese var skit dålig på att skådespela att hon inte visste om det. Liksom man råkar inte beställa 1000

#47 - Anonym

#45, Ja, självklart! My mistake.

#48 - Anonym

Bentes utbrott på snapchat? Wtf? Hon borde ju söka hjälp, det är verkligen varken normalt eller bra att få sådär sjuka utbrott. Förstår inte varför hon inte lägger in sig och får riktigt hjälp någon gång. Man ska inte balla ur totalt bara för att man inte ätit antidepp på två dagar, borde även hon förstå.

#49 - Anonym

#48 Haha du är ju komisk, har du suttit och följt henne nu mitt i natten bara för att trasha på henne? Alla får utbrott. kom. igen. Du vet inte vad som har hänt heller så sluta upp med ditt skitsnack.

#50 - Anonym

#48 inte hennes fel att pojkvännen är en dretseck

#51 - Anonym

bente la upp på snapchat för någon dag sedan "kan jocke lägga ut NÅGOT utan att ge sina haters uppmärksamhet, tro?" sedan "man börjar ju undra"
håller med henne 100%,
varför fokuserar dom flesta youtubers på negativa saker istället för allt bra?

#52 - Anonym

Får ni såna där utbrott så bör ni också söka hjälp, för det är långt ifrån normalt. Inte direkt första gången hon ballar ur över småsaker, och detta verkade också vara en relativt fjuttig grej. Hon är uppenbarligen sjukt instabil.

#53 - I

#48 "Borde även hon förstå"Alltså va i helvete?! Jag antar att du själv inte fått utsättningssymptom pga ssri/snri? Det finns folk som får såpass illa utsättningssymptom så att man behöver läggas in under tiden man slutar med medicinen. Dom som är extra känsliga kan börja få sina symptom av att missa ett piller, så läs på innan du uttrycker dig sådär. Eller säger du likadant till de som får biverkningar av annan medicin också? "Sådär ont i huvudet kan man inte få av att missa nån tablett, det borde ju även du förstå".

#54 - Emma

Vad roligt, ser framemot att läsa den! :)

#55 - A

Hampus och Olivia (kanalen 2gether) är förlovade :)

#56 - Till #14

Var har du sett bilden?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com