Vinnarna av Guldtuben 2017

Här är årets vinnare på Guldtuben 2017, youtubers bredvid vinnaren kom på andra plats. 
 
Årets Youtuber: Jocke & Jonna - RandomMakingMovies
 
Årets Vloggare: Therese - Jocke & Jonna
 
Årets Style: Thomas Sekelius - Linn Ahlborg 
  
Årets Video: Jocke & Jonna (Spökjakt) - Therese (Till Anders)
 
Årets Collab: Keyyo & Therese - El Chilli & Mattesmush
 
Årets Humor: IJustWantToBeCool - RandomMakingMovies
 
Årets Serie: Jocke & Jonna - Jokemock
 
Årets Stjärnskott: JLC - Amanda Lundgren

Årets Snapchat:  Danjalxclusive - Tova Helgesson
 
Årets Musikklipp: Jocke (All I Need) - Go Royal (Swedish fika)
 
Årets Facebook: Lucas Simonsson - Språkföralla
 
Årets Gamer: Sampev2 - Kimmy Power
 
Årets Instagram: Lucas Simonsson - Språkföralla
 
Årets Action: Dumbass Productions - Rackartygarna
 
Årets Löfte: Sigge o - Viktoria Harrysson
 
Årets Budskap - Daniel H
 
 
 
#1 - Anonym

Årets Guldtuebn sög.. Jocke gjorde ju inte galan bättre..

#2 - Anonym

RMM kom tvåa på årets youtuber?? Inte Therese

#3 - Anonym

RMM kom tvåa på årets youtuber?? Inte Therese

#4 - Anonym

Nej det stod mellan J&J och RMM i årets youtuber

#5 - Anonym

Dock kom ju Therese inte tvåa på årets youtuber, det gjorde RMM

#6 - Anonym

Random Making Movies kom tvåa på årets youtuber? Wtf vadå Therese? Varför ljuger du

#7 - Anonym

#6 Men vafan hon skrev väl fel? Lugna ner dig ragekid

#8 - Anonym

#7
Käften på dig

#9 - Anonym

Snälla förklara för mig varför Jocke o Jonna förtjänar pris som årets youtuber. RMM skulle vunnit.

#10 - Anonym

omg kollar man noga så ser man att victor i IJWTBC började gråta när dom skämta om hans ögon :(

#11 - -.-

Blev förvånad att Therese inte kom två i varken årets youtuber eller stylevideo. Blev också förvånad att hon vann över Jocke & Jonna i årets vloggare. Hela galan var oehört cringe though.

#12 - Sara

Hur vet vi att detta inte är lika uppgjort som det var förra året?
Tycker det är synd att det är typ samma personer som vinner varje år.
Oh well :)

#13 - Anonym

Alltså Bente. Vilken fruktansvärt dålig förlorare. Hon kan inte ens vara glad för någon annans skull? "Jag har iallafall inte fåtr följare genom Jocke" eller vad det var för bullshit hon skrev på snap. Fyfaaan vad hon sjunker mer och mer i mina ögon. Hon är så jävla patetisk.

#14 - J

Är det bara jag som stör mig på hur mycket vissa YouTubers pratat skit om guldtuben och hur dåligt det är, att det är fejk osv osv. ÄNDÅ så åker dom dit och är helt plötsligt så jäävla tacksamma för priset osv. Hade dom verkligen stått för sin åsikt angående guldtuben så hade dom ju aldrig ens åkt dit?

#15 - Anonym

Dags att ändra hedern DA till Jocke och Jonna i mitten

#16 - emma

synd att inte montefjanton fick vinna, ugh

#17 - Anonym

Ursäkta men vilket budskap har Daniel H? Han är inte den enda som är sig själv och står upp för allas rätt? Dessutom var de ju inte precis nån röstning för årets budskap eftersom dom ba årets budskap går till lala Daniel, elr var de röstning? Inget dom visade på skärmen iaf...
Att Jocke o Jonna vann typ alla priser är ju ingen blir förvånade över, visst han producerar videos väldigt ofta och innehållen är väll helt ok men sjukt trist att inte några mindre youtubers får chansen att vinna utan bara Jocke för att han har mest subs.. Finns folk som tex Amir, Helen Torsgården, Yumi och Tomu som lägger ner sjukt mkt tid och energi på yt men inte blir uppmärksammade ett dugg.. så otroligt synd.. IJWTBC och RMM känns lite overrated om man ska va ärlig, dom båda gör sketcher o visst de får en del p12 att skratta men så jävla roliga är dom inte LOL. Årets snapchat skulle gått till Tova om man är tvungen att välja någon.. Bente är den som minst förtjänar det efter all skit hon slängt ut sig där, dock de om danjal hon nämner på sin snap är ju tyvärr sant.. danjal erkände ju själv på scen vid tacktalet att Jocke o dom typ gjort honom känd..
Hela galan i sig var ba ett fiasko... cringe skämt, awkward tillgjort skratt ifrån publiken och usla artister med usla låtar, förra året var bättre tbh. Tycker United screens elr nåt annat nätverk/organisation kan organisera galan detta året för splay vet i fan om de var riggat iår med :/ kändes som de väldigt mkt.. Oså att dom utesluter personer som är ärliga på yt och sedan inte utesluter ex. bente som mobbar är homofobisk rasistisk osv låter få vara med. Vet inte hur dom tänker alls. Hoppas de inte blir nån gala nästa årså kan alla ba ge sg själv kärlek utan att manipulera sina följare att rösta för att få bekräftelse :DDD

#18 - Anonym

Fan v besviken jag blev av att Joen å Matte inte fick något pris, antar att Jocke å Jonna å dem var värda de.

#19 - Elin

Yay! Sampe!! Vilken King! Så glad för han skull.

#20 - Anonym

Alltså WOW Keyyo var sååå vacker och höll en så fint vinnartal :)

#21 - Anonym

jävla besvikelse

#22 - Anonym

GLömde Jocke att kanalen heter jocke&jonna och inte bara jocke??? hon fick ju inte säga ett ord i mikrofonen

#23 - Anonym

hydra var alltså på guldtuben men det var inte han som sam och joel la upp bild på.

#24 - Anonym

Så tråkig guldtuben var i år.

#25 - Anonym

älskar det faktum att Therese inte nämnt ett enda jävla ord om guldtuben medan andra har tjatat om det konstant, köpt reklam och allt vad fan de hjort Hahah och så vinner hon ändå priser och när hon väl vinner så ba "tack, fan måste köpa ny kamera" så jävla obrydd och skön kvinna

#26 - Anonym

Skriv om de vet du s kommentar om fejk pranks

#27 - ✖️

Kan inte någon annat oberoende företag organisera galan det blir så fake med splay för det är bara deras folk som uppmuntras och hyllas och inge flera.!

#28 - Anonym

Sampe <3 så värdig vinnare!

#29 - Anonym

Danijal är inte en värdig vinnare, under nominerings-tiden så lade han upp tråkiga snaps, massor med spam bara för att han vill vinna, snaps från memories som typ malaka och allt annat skit han säger. Han har fått all fame från jocke. Det bente sa på hennes story håller jag med till hundra procent. Och då när danijal säger att alla ska säga malaka på sitt tack tal cringa jag sönder.

#30 - Anonym

Danijal är inte en värdig vinnare, under nominerings-tiden så lade han upp tråkiga snaps, massor med spam bara för att han vill vinna, snaps från memories som typ malaka och allt annat skit han säger. Han har fått all fame från jocke. Det bente sa på hennes story håller jag med till hundra procent. Och då när danijal säger att alla ska säga malaka på sitt tack tal cringa jag sönder.

#31 - Anonym

Therese skulle ha vunnit istället för Jocke.

#32 - Anonym

Therese video till Anders borde vunnit istället. :)

#33 - Anna

Det faktum att Therese varken tjatar till sig nomineringar eller röster och ändå vinner två kategorier säger mycket :)

#34 - Anonym

Therese och Helen torsgården borde vunnit istället för Jocke som tjatat som ett jäkla barn varje dag om röster.

#35 - Anonym

Värdelöst. Therese video till Anders är 120% mer värd pris än j&j's spökvideos. Och Helen torsgården är så jäkla grym tjej, även Therese. Men Jocke och hans team och tjat på röster varje dag. Nu när han ju göra en enkom video på 2 timmar om guldtuben och skryt om vinning.

#36 - fan

är du nöjd nu jocke :) du som pressat dina 10 åriga fans att rösta på dig :) nu har du vunnit 4/5 pris som skulle varit 150% mer värda till någon annan :)

#37 - Anonym

Hydras kupp var ju rolig haha. En ensam kille längst bak skrek hydra två gånger

#38 - Anonym

¤ 36
hur många djävla 10 till 15 åringar tror du de finns kolla fär helvete på tittar siffrorna blir så djä¨lva trött på pulvert som lägger en komentar som dig och nej ja är inte under 20 år ärthjörna

#39 - Anonym

#33 - jag ser att Therese vunnit en kategori och inte två?

#40 - Anonym

VARFÖR är det alltid bara Jocke som pratar? Han var den enda som pratade uppe på scenen, och i deras videos är det bara Jocke som pratar. I varje video så säger Jonna ''Hej på er!'' och Jocke ''Hej alla och välkomna, idag ska vi blablabla''. Så 30 sekunder in i en video har Jocke garanterat sagt 30 ord medans Jonna sagt två. Enda gången hon faktiskt får prata och känns avslappnad är när hon gör videos själv eller är med tex Johanna, Riley etc. Märkte speciellt på deras vloggar från Egypten att Jonna blev väldigt tyst och liten så fort Jocke var i närheten. Nu vet inte jag hur deras förhållande ser ut bakom kamerorna men han verkar som en väldigt kontrollerande person i mina ögon...

#41 - Caroline

Undrar hur det alltid kommer sig att Jocke tar åt sig all ära? När får Jonna någonsin prata? Kul att ha en kille som på riktigt glömmer bort att det inte är hans kanal utan deras. Jag spyr helt ärligt på honom.

#42 - Anonym

Glömde Jocke bort att det var deras kanal och inte bara hans? När han var uppe på scen eller när?

#43 - Anonym

Kräks på att Jocke vann så många priser. Så sjukt oförtjänt. Han kommer lyfta ännu mer från marken nu och det är så jävla orimligt. Fyfan.

Aja positivt att Bente inte vann pris i alla fall. Hade gröpt ur mina ögon med en sked om det hade hänt. Kände det ännu mer efter hennes jävla snaps. "Blablabla han förtjänar inte priset blabla jag lägger ner så mycket tid på snapchat blabla gnäll blabla" två sek senare "Förlåt att jag är oskön" MEN VAR INTE DET FRÅN FÖRSTA BÖRJAN DET ÄR INTE SÅ JÄVLA SVÅRT ATT BARA HÅLLA KÄFTEN. Varför gör hon alltid så? Kläcker ur sig något och sedan ba "sry". Hennes ursäkter betyder inte ett jackshit längre när hon fortsätter vara ett rövhål.

#44 - Anonym

Jocke pratar då Jonna könner sig obekväm vilket Jonna sagr så många gånger så snälla sluta leta fel, allt annat bra han Da då? Nej precis luktar ren jävla bajs rent ut sagt i detta kommentarsfält :/ många avundsjuka människor här iallafall!

#45 - Anonym

Grattis jocke och jonna. Nu när ni är på toppen kanske ni inte behöver kliva på andra för att höja er själva. Ni behöver inte bemöta kommentarer som med piss luffare och bryta sönder ben och hota. Nu kanske ni kan vara proffisonell och föregå med gott exempel. Jocke är för gammal för att inte kunna hantera sina på hopp och svar samt inlägg. Hoppas på mindre drama från er i år. Och ska ni predika noll hat. Får ni börja hos er själva. Och sluta lägga ut olämlämpligheter. Tänka till nu så ska ni se era hat mot er försvinner. Och gör videos på Youtube med idiotiska uttalanden och handlingar från er minskar. Och ta dina ord nu Jocke anledningen varför du hängde ut och var ett stort as tidigare var för du mådde dåligt och ville ha svenska folkets förlåt. Ge din mor inge mer uthänangden. De räcker med boken. Du mår bra nu så då behöver du inte hålla på mer alla vet redan du behöver din uppväxt mer än ett år har du pratat detta. Grattis och ni förtjäna priset för hårt arbete. Glöm inte bort de finns en värld utanför youtube uppmärksamhet behöver inte vara från okända människor utan från de närmaste räcker.

#46 - Anonym

Grattis jocke och jonna. Nu när ni är på toppen kanske ni inte behöver kliva på andra för att höja er själva. Ni behöver inte bemöta kommentarer som med piss luffare och bryta sönder ben och hota. Nu kanske ni kan vara proffisonell och föregå med gott exempel. Jocke är för gammal för att inte kunna hantera sina på hopp och svar samt inlägg. Hoppas på mindre drama från er i år. Och ska ni predika noll hat. Får ni börja hos er själva. Och sluta lägga ut olämlämpligheter. Tänka till nu så ska ni se era hat mot er försvinner. Och gör videos på Youtube med idiotiska uttalanden och handlingar från er minskar. Och ta dina ord nu Jocke anledningen varför du hängde ut och var ett stort as tidigare var för du mådde dåligt och ville ha svenska folkets förlåt. Ge din mor inge mer uthänangden. De räcker med boken. Du mår bra nu så då behöver du inte hålla på mer alla vet redan du behöver din uppväxt mer än ett år har du pratat detta. Grattis och ni förtjäna priset för hårt arbete. Glöm inte bort de finns en värld utanför youtube uppmärksamhet behöver inte vara från okända människor utan från de närmaste räcker.

#47 - Anonym

Ta avd dig solglasögonen hädanefter Jocke i klippen. Ser bara bakom flötet ut när du är inomhus. De används för sol inte lampor. Grattis

#48 - Anonym

Det enda som var bra med att Jocke o Jonna vann årets youtuber, är för att Jocke, Hydra, och Ben hade kommit överens om att busta riggtuben. Dock så gjorde han det rätt klent.. men ni måste också förstå att han kommer vinna med så mycket tid och pengar han spenderar på sina videor

#49 - Anonym

Nej, Therese video "Till Anders" borde INTE ha vunnit. Den var alldeles för privat att dela med sig av, och jag kände ett obehag när jag såg den för den hade lite stalkervibes. Sen tycker jag inte att Jocke och Jonna borde vunnit heller. Hela galan sög och var tråkig, enda bra var att JLC och Lucas fick ta hem priser!

#50 - Anonym

#44 Kan lova dig att majoriteten inte är avundsjuka på Jocke. Man kan faktiskt kritisera och ifrågasätta utan att vara avundsjuk. Riktig P12-kommentar, lägg ner

#51 - Anonym

Hoppas vi slipper ett år fyllt med hat och uthängningar av vänner,familj,psykisk ohälsa av personer som redan mår dåligt. Personer som inte valt offentligheten, men som blivit offer för en del youtuber som tagit sig friheten att blotta deras missbruk eller skapat hat från människor som inte känner dem. Hur kan de hjälpa oss till ett bättre klimat på sociala medier? Förhoppningsvis slipper vi se och ta del av deska brutala hämdaktioner på youtube och övriga medier. Ber till högre makter de youtuber som gör detta är medveten om hur de formar ungas tänk vad som är okej att publicera och vad man bör ta privat. Samhället behöver inte fler platser där man tar ut sin egen ilska besvikelse eller sökande av upprättelse. Med de sagt låt oss slutat hata och hänga ut. De börjar hos varje individ inte bara hos andra utan även de som predikar om hatet bör ta ansvar. Fred♡

#52 - C

#40 & #41 Kunde inte sagt det bättre själv! När Jonna gör videos själv blommar hon verkligen ut.

#53 - Anonym

Oavsett om J&J vann årets youtuber så har de inte varit bra förebilder hela vägen till priset. De är många felsteg av elaka drag de valt att gjort medvetet och billigt. De förtjänar för de slitit och har kvalite på övervägande av vidosar. Men fullspelet bakom kulisserna och andra plattformen där de når ut till publiken är lågt och billigt. De behöver jobba med hur de är på nätet och lever som de lär och förväntar sig andra ska vara mot dem.

#54 - Anonym

Ursäkta men hahaha...Alla pratar om Jockes sekt till följare och igår fick man en bild av hur bekväm den rollen är att predika och skrika ut sitt budskap över publikhavet på guldtuben efter priset årets youtuber om Splay hahaha han är som skapt som predikant i en sekt hahaha skoja men de finns fan potential hahaha Grattis Joakim Lundell

#55 - Siggypiggy05

Åå vad lyckad årets gala blev!❤️👌🏻✨

#56 - Siggypiggy05

Åå vad lyckad årets gala blev!❤️👌🏻✨

#57 - Anonym

Kan alla sluta skriva att Jocke är en dålig person eller att han inte förtjänar priserna. Han förtjänar dom väll lika mycket som alla andra! Visst Therese kanske inte "tjatade" om röster men hade jag gillat Therese mer än Jocke hade ju jag röstat på henne oavsett om Jocke sa att man skulle rösta på han. Så han fick ju bara röster av dom som gillar han. Och i år värkade flera röstat fram han som vinnare. Somsagt hade ingen velat att Jocke och Jonna skulle vunnit. Rösta inte på dom då! Men nu van dom och på ett rättvist sätt eftersom dom fick mest röster. Visst är Therese och Helen och alla andra också jätte bra YouTubers med nu vann Jocke och Jonna så var glada för deras skull!

#58 - Anonym

✌️🏻

#59 - Siggypiggy05

Förresten så kan ni inte hålla på och hata på j&j och samtidigt säga sluta hata på folk. Fattar ni inte hur orimligt det är? Och Jocke har AdHd och kan ju ibland inne riktigt styra. Alla som säger att det var fel att j&j van, det finns inget rätt och fel eftersom det är röstning. Om man har fler subs är det ju klart att man får mer röster och vinner för att det finns fler som röstar på en. Alla som vann va inte värdiga vinnare för det finns inte utsädda vinnare. Alla röstar på vilka de vill och det är inte de som är bäst som vinner. Det är de som fått flest röster.

#60 - Anonym

Skulle du svina på ett formellt jobb skulle aldrig arbetsresultat räknas. Spelar ingen roll hur bra du är på de du gör så finns de regler för uppträdande och hur dy betee dig mot kunder.

#61 - E

var det inte snack om att det skulle ske en kupp av något slag under galan?

#62 - Dedu

Go royal skulle ha vunnit årets musikklipp.

#63 - T

Varför fan ska Jocke vinna typ nästan alla priser? Att hans spökjakt kom med, hans spökvideos är fett jävla fake så varför ens ha med dom i guldtuben. Kan förstå dock att hans låt vann, det är det enda bra liksom.

Dock suger Guldtuben...Dom är like falska som Raed Murad :P Såååå

#64 - Dedu

Allt är ju uppgjort tyärr

#65 - Dedu

Allt är ju uppgjort tyärr

#66 - Ida-Amanda

Nästa år tycker jag att splay ska införa att de nominerade inte får tigga röster, får då blir man diskad. Hur bra skulle inte det vara ...

#67 - Sara powergirl

Sluta hat kommentera

#68 - Anonym

Åååååååå vad kul

#69 - Anonym

Tkr att Riggtuben borde bättre, ge alla en chans att vinna.. tex hydra. #riggtuben

#70 - Anonym

Sämst

#71 - Anonym

Angry Foreigner borde vunnit årets budskap. Även om jag inte håller med honom så mycket.

#72 - Anonym

Felix Recenserar är fortfarande Sveriges mest välgjorda serie.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com