Raed träffar Jocke i verkligheten - Tova är besviken

För två dagar sedan la Raed upp en video om Jocke och Jonna där han bland annat la ut bilder från deras porrfilm. 

Idag träffades Raed och Jocke på Bråvalla och Raed berättar att han ändrat uppfattning om Jocke efter deras träff i verkligheten.
 
Tova och Bente är väldigt besvikna över att Jocke träffade Raed vilket de skriver på snapchat. 
 
Strax efter Bentes och Tovas bilder på snapchat skriver Jocke att bara för att man godtar en ursäkt behöver man inte bli vänner. 
 
 
#1 - usch

cool story jocke. raed är fortfarande kvinnomisshandlare och sexist och han psykiskt misshandlade en av dina bästa vänner.

#2 - Llajsba

Wow....tappa min respekt för Jocke

#3 - Anonym

Hur kan han göra så? Jag har ingen respekt mot honom längre. Jag ska nog gå in på en av hans videos och skriva #Teamhydrapro.

#4 - Anonym

smh

#5 - Anonym

Är bente verkligen den som ska snacka om respekt?lol.

#6 - Anonym

#5 Ja

#7 - Anonym

Bara för att bente och tova inte tycker om honom så betyder de inte att alla ska hata honom,dom gjorde fel i att hänga ut raed,vem fan gör så ens och igen tova får la fan skylla sig själv som dras till fuckboys.

#8 - Anonym

Raed 'r fan ingen kvinnomisshandlare. raed är bäst för han står upp för rätt saker

#9 - Anonym

Amanda Lundgren måste va den jobbigaste personen på fyllan.. till och med värre än Thomas xD

#10 - Anonym

Hur mycket betalade Jocke honom? 😂 Han förlåter ju bara Raed för att han ska sluta göra negativa videos om honom

#11 - Anonym

men kan folk sluta omg bara för att du hatar någon behöver inte alla hata personen tova måste sluta tycka synd om sig själv

#12 - Anonym

var är alla föräldrar som kan förklara för sina barn att allt är ett enda stort skådespel

#13 - Jadu

Tova överreagerar.. o bente å..

#14 - Anonym

Bara jag som tror att Raed gör detta för att fucka upö allt mellan jocke och hans vänner. Komigen tänk lite logiskt varför skulle raed förlota jocke efter allt som har hänt, och varför skulle raed förlota jocke? Det är inte logiskt. Kolla bara på bente och tova, dem har redan tappat sin respekt för jocke, det kommer förmodligen många fler snapar från bente och tova angående jocke. Jag tror även att raed kommer att lägga ut en video där han säger vad hans tanke var kring det här och även säga att han förlät jocke på skoj. Bara mina egna tankar och det jag tycker är mest logiskt.

#15 - J

Fast, jävlar va ni trycker på Tova. Antagligen är ni män, som också tycker att "det är inget farligt" och att ingen får känna som de vill. Varför trycka ner andras känslor? De är inte dina, du kan inte avgöra vad Tova kände då och nu. Problemet är att ändra lägger sig i alldeles för mycket. I allt... Tova tycker så, låt henne. JOCKE tycker såhär.. låt han.. end of story

#16 - Anonym

Tova fina du ...vet att du läser ...men de e inte smart o skicka snappa nu puss o kram // Hasse

#17 - Anonym

Ni som tycker detta är ok har uppenbarligen aldrig blivit misshandlad i en relation - psykiskt som fysiskt. Det absolut största sveket från en vän är när hen accepterar/är vän med/träffar/förlåter ens förövare. Det är att pissa på kvinnan (Tova i det här fallet) och hennes känslor. Det är så himla vidrigt av Jocke, som kallar sig Tovas vän, att stå där och le mot honom som att ingenting har hänt. Iofs kan man väl inte förvänta sig så mycket av Jockiboi, han tillhör obvi begåvningsreserven.

Vidrigt gjort och jag förstår Tova till 100%.

#18 - Anonym

Tänker skapa en YouTube kanal där jag tänker lägga ut dagliga rese vloggar tror ni det kommer gå bra för mig? Är en 19 årig kille från Egypten men har bott 11 år i Göteborg. Ge mig tips :)

#19 - Nån som håller med Tova

Har tappat all min respekt för Jocke nu asså på riktigt de va fan det sämsta sättet att bli mogen på.

#20 - Anonym

Har precis själv tagit mig ur ett förhållande där jag blev psykisk misshandlad och manipulerad. Hade min vän gjort likadant som Jocke så hade det varit slut på vår vänskap. Man kan inte förlåta alla, man kan inte acceptera precis allt. Dessutom, vad har Raed gjort för att ens bli förlåten? Han har inte visat den minsta ångern. Förstår Tova!

#21 - Anonym

Varför ska ni tappa respekten för Jocke?
Tova och Raed gjorde slut för lääänge sen och Tova har ju haft killar efter honom. Jag förstår att hon inte gillar honom men bars därför kan hon inte kräva av hennes vänner (som hon knappt verkar känna), att dom ska sluts umgås med exet. Så kontrollerande att det är skrattretande. Och Bente kan hålla mun... hon är den sista som ska ha respekt efter allt hon gjort

#22 - Anonym

Jockes ex var otrogen mot honom tho

#23 - SCUM

Wow vilket exempel på male bonding där kvinnan (som o detta fall utsatts för psykisk misshandel) åsidosätts för att dessa idioter ska få ha ett litet moment of joy. Raed är ett case lost och borde låsas in. Jockiboi borde sopa upp det lilla som finns kvar av hans värdighet, inse sin ålder och sluta bete sig som en tonåring och därefter förstå att han bör sluta med youtube eftersom det uppenbarligen blåser upp hans ego till orimliga proportioner. Det är så pinsamt.

#24 - anna

Varför har jocke alltid glasögon? =total tjackad

#25 - anna

Varför har jocke alltid glasögon? =total tjackad

#26 - anna

Varför har jocke alltid glasögon? =total tjackad

#27 - Anonym

Är det bara jag som tycker att Jonna verkar så jävla mycket gladare med Riley än Jocke?

#28 - Anonym

Är det bara jag som tycker att Jonna verkar så jävla mycket gladare med Riley än Jocke?

#29 - Julia

"Jag vill vara mogen och inte bråka med människor över sociala medier" LOL, little late for that va....

#30 - Anonym

https://youtu.be/eWiwYWbJ6EQ
Nu är den ute!!! Videon som avslöjar hur man kan dribla med musik.

#31 - Såärdetsåkäft

Hans stora hobby här i livet är ju att förlåta framförallt män som har betett sig som svin mot kvinnor. Jävla idiot!!!!!!!

#32 - Anonym

Hallå Lovisa la ut en bild på sin mystory där hon höll i en cigg? Röker hon? Har bild om du vill se

#33 - Usch

Jockiboi har fan ingen respekt alls .... Fyfan vilken hemskt människa

#34 - Anonym

#32 om hon röker, so what? Miljontals människor om inte mer i världen röker. Det är ingen nyhet. Youtubers är människor som oss alla andra och de väljer och bestämmer självs vad de vill göra.

#35 - 34

Nu är det ju så att YouTubes ska vara förebilder och visa de bästa av sig själva. Utan att veta om det så prackar dem på sina unga följare att om dem röker så kommer följarna också vilja göra det. Liksom jag började röka bara för att jag såg Thomas göra det. Man vill ju efterlikna honom. De borde tänka mer

#36 - Anonym

#34 absolut får hon göra som hon vill men eftersom hon har såpass unga följare behöver hon inte lägga ut det på en publik story. Precis som #33 skriver så tar många unga efter och gör samma sak som sina förebilder, alltså alla youtubers! Du ser väl till exempel vad Hydra har startat. Efter att han hatat på youtubers tror folk att det är okej att sprida hat:/

#37 - Anonym

#36 Det är okej att göra det publikt. Folk måste tänka innan, även fast man är liten måste man förstå att man ska inte gå i spåren av en jävla YouTuber? Det är ganska omoget. Finns dock inget att göra åt det och de flesta röker i åldrarna 12-17 ändå så.

#38 - Anonym

#36 det är dock inte youtubernas fel att de börjar röka. Det är ens eget fel om man väljer att börja med det. Dessutom så säger ju inte dessa Youtubers till följarna "japp nu får ni börja röka för det är bra och jag är en bra förebild så därför ska ni göra exakt som jag gör"

En förebild innebär inte att man kopierar rakt av.

Sedan allmänheten då som röker? Allt folk som går på stan, på krogen osv. Uppmuntar inte dom de unga som kan se det flera gånger om dagen typ och tänka att det är bra och röka?

Plus vad har man föräldrarna till? Föräldrar ska lära sina barn att inte gå efter vad någon annan man tycker gör. Föräldrar ska lära sina barn vad som är rätt och fel.

Att Youtubers gör som de själva vill är inte fel. De är bara människor som alla andra. Det finns även värre saker än att en Youtuber röker.

#39 - Anonym

J är säker rädd för MEN. Därför förlåter dem lättare kan vara en teori. Dom är kroppsligt större.

#40 - Anonym

Jocke är väldigt konflikträdd i verkligheten - tror det är därför han vänder kappan efter vinden så ofta. Stor i käften på nätet livrädd irl 😊

#41 - Anonymi

Kvinnohatare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#42 - Anna

Det jag kan tycka är märkligt är hur i helvete man kan acceptera en ursäkt ifrån någon som nyss gjort en video där han återigen har haft såkallade "bevis" för att Jocke o Jonna inte ska få skaffa barn, där han trycker på stt Jocke är mentalt sjuk o drar upp gamla saker.
Hade någon gjort så mot mig hade jag aldrig förlåtit människan, han hade fått syna min handflata om ja hade fått tag pån, det är helt sinnes.

#43 - Anonym

Jocke försonas med alla som gör expose alt fejk videosar om honom. Varför? Enkelt. För att inte få sitt varumärke nersmutsat och avslöjad. Se bara hur han tog åter cluless swed brosan som skulle dela med sig saker om jocke han blev livrädd att de skulle komma fram. Alla dessa personer ger jocke en andra chans för att skydda sig själv. Enda sättet för honom att överleva youtube. ..För hans namn syns överrallt i hat videosar och expose. De tror jag är svaret varför han accepterar men innerst inne aldrig förlåter men han måste. Vet inte men tror

#44 - Anonym

#42 för att Jocke inte kan säga nåt emot det.allt i videon raed gjorde är ju sant

#45 - Anonym

ja eller att allt skit måste rensas i från nätet *youtupe * kolla vad som ´hände hydra tror nog att större krafter står bakom allt allt handlar om pengar på nått vis måste google sätta ner foten , kommer nog se stora förändringar framlides

#46 - Anonym

Okej alla hardcore feminister, lets make things clear. Bara för att man inte vill ha konflikter och intriger med en annan youtuber är man ingen kvinnohatare eller kvinnomisslahandlare, snälla sluta dra så grova slutsatser. Och om ni nu ska svara på denna kommentar och bara skriver extrimistiskt-skit kan ni gärna inte svara istälelt :)

#47 - Anonym

De finns maktmissbruk på Youtube. Hierarki. Vi har sett utpressning vi har sett uthängningar. Vilket gör youtuber blir nertystade. Mindre youtuber i konflikt med större youtuber resulterar i att den mindre ryker från Youtube och blir hatad av störres följare, Makt är pengar- pengar kan köpa tystnad. Många prenumeranter många följare. Dagens följare älskar hata. Vill man hämnas använder man sina makt och lägger ut något som vinklar den man ogillar så gör andra jobbet för en. De går ens ärende och hatar sönder den ogillade. Enkelt. Detta spel verkar existera bakom kamrarna.

#48 - Anonym

och framför kameran.

#49 - Anonym

#46 Tror tyvärr du inte då känner till Jockibois bakgrund.

#50 - Anonym

#46 Tror tyvärr du inte då känner till Jockibois bakgrund.

#51 - Anonym

Men snälla nån allt handlar om pengar o tittare allt e bara ett skådespel ifrån början till slut när ska ni förstå . Vill inte förminska någon ...men föräldrar ta ert ansvar o förklara för era barn

#52 - Anna

#44 ja fine om de är sant men för de betyder de INTE att dom inte förtjänar att få skaffa barn, finns störrw jävla blockmongon på denna jord som fått skaffa ungar.
Sen att dra in Jockes förflutna att han legat me många och därför kan han inte få barn är också bara rena skiten att säga om någon.
För det sista att ens säga att en Mentalt sjuk person inte ska ha barn är också fucking bullshit, de är att förminska de med psykisk ohälsa.
Sey om ja reagerar starkt men att använda argumentet, det är sant rättfärdigar inte ett skit!

#53 - Anonym

#52 Läs på så ser du att cellförändringar i livmoderhalsen beror på att du någon gång har blivit smittad av HPV, humant papillom virus, när du har haft sex. Det är till 99% Jocke som gett jonna viruset, eftersom han legat med över 1000pers enligt egen utsago. Det är alltså inte så konstigt att hon fortsätter få nya cellförändringar eftersom dom fortsätter ha sex. Läs här https://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/HPV--vartvirus/

#54 - Anna

#53 Tack den infon visste jag om är tjej själv o har genomgått cellprovtagning och jag vet också om att du kan få barn med cellförändringar.
Meen de jag menade när jag skrev detta var att det är bara svagt att sparka på någon som redan ligger ned. Det är skit att dra upp hans ofrivilliga barnlöshet på det sättet han gjorde. Sen att de är sanningen absolut men de är inget jag tycker en främmande person ska uttala sig om så att det är hans fel, han förtjänar inte srt ha barn för stt han lega me så många.
Så ursäkt om jag uttryckte mig fel men de va detta jag mena

#55 - euw

Alltså utifrån allt jocki"Boi" slängt ut sig och anklagat R vs allt skit R snackat om jocke och i ett ex antal patetiska försök till att fucka hans kanal och de brutala sakerna han sagt om hononm?
Hur kan man då träffas på en festival skaka hand och ba ; it's all good! FAAAAAAKE as fuck..
Hade dessa två invidiver ogillat varandra så mycket som de sagt borde ju antingen jocke nitat honom eller raed hållt sig borta. Men de gick såååå lätt att förlåta, Jocke står ju för noll av det han säger att han gör! Men den killen Raed lever för draman får mer klicks och bli "känd" vad han nu ens ska va känd för, att va ett fuckin asshole. Om jag va tova och jag såg dessa bilder jag hade spytt 33883 gånger av äckel. Usch twofaced bitches -.- allt är bara ett spel.. fatta det

#56 - fia

Ärligt talat så kör Raed bara på samma spel som jocke och många andra bloggare gjorde innan youtube blev stort. Provokation. Drama. Sex. Så som det ser ut just nu för dessa provocerande bloggare, så är Raeds framtid ljus.

#57 - Anonym

#53 om han hade haft ett sånt virus så borde läkarna eller Jocke ha upptäckt det för längesen? Eller att iallafall Jocke hade misstänkt att det är något fel på honom på det sättet. Läkarna måste väll undersökt på Jocke angående för cellförändringar som Jonna fick när de hade fått reda på hennes cellförändringar i början? Behöver inte betyda att det är så. T.ex Helen Torsgården, har hennes partner orsakat likadant som Jocke då eller?

#58 - Anonym

#57 det tror jag inte dom har gjort, J&j har ju berättat själva att det har tagit väldigt lång tid att få provsvar tillbaka bara på om Jonna har nya cellförändringar eller inte. Så några prov på Jocke har dom knappast tagit. Och det med Helen, hon har troligtvis fått från någon hon legat med innan

#59 - Anonym

Och inte Oscar, eftersom hon inte fick tillbaks några cellförändringar. ( blev hon av med dom utan behandling Ferresten? )

#60 - K

Har Jocke och Jonna tagit beslutet att de skall sluta med Youtube? De hotar om det hela tiden och de slutar ju inte. Det verkar som Jocke har gått ut med något på snap, för där står en massa på hans instagram ju.

#61 - Anonym

#60 han säger samma skit som vanligt på snap. " det är inte kul längre bl.a. Bl.a. Bl.a. " han kommer inte sluta, tro mig.

#62 - Anonym

#61
Vi får väll se Jonna har annat projekt på g o Jocke kommer mer o mer gå in på musiken ..och plattformen är som gått redan förstörd så helt osannolikt är de inte ....De kommer att komma stora förändringar inom YouTube inom kort

#63 - Anonym

Det vore rätt skönt att slippa den där clownen. Det är ju inte den skarpaste kniven i lådan.

#64 - Hallå

UPPDATERA

#65 - Anonym

#63
Skulle ju va rätt skönt o slippa dig också din pajas..de e exakt sådana människor som dig som in skulle få existera på nätet....2018 SD

#66 - Anonym

Herregud. Skäms mannknte att gå ut femtielva gånger med samma konstaterande att de överväger sluta med youtube. Deras velande syns även på Aftonbladet, expressen,nyheter 24 utöver alla sociala medier de lägger ut sin uppgivenhet. Antingen slutar man eller inte. Varför hålla på tugga samma tanke. De slita med prank för de blev för många expose och fejk videosar till följd. De skulle sluta med spökjaketer av samma anledning. De vill sluta med youtube helt av samma anledning att hat och missvisande nyhets kanaler och privatpersoner och kollegor smutsar ner deras varumärke. Nästa sekund printar jocke ut att han funderar dra igång prank kanalen igen
Och leverera spökjaketer utomlands. Seriöst är detta manus för att locka tittarnas intresse. Hålla dem på sträckbänken då alla nyheter är bra nyheter, oavsett de är personliga problem, drama eller glädje besked. De ska ta uppehåll men laddar upp dagen därpå. Fattar inte???? Mer än att de kanske är manus, media tränade för de ger pengar. Om de varit 15 år och osäker förståeligt. Men de är två vuxna personer som bollar denna tanke i år och dar. Sätt youtube på paus och ta beslut efter minst tänker tid på månader. Om de tjänar så bra som de säger att de klarar sig utan youtube, vad är detta att veva igång titt som tätt. Plattformen youtube växer sig bara starkare med dessa videosar. Och de ökar med granskande expose uppladdningar. De kommer inte sluta som de ser ut. Och vill de fokusera på familje drömmar. Gör de och droppa denna energibov för inkomst. Tack för ordet

#67 - Anonym

#65 Jag sår inte med mina tafatta försök att bli dj och blåser upp mitt ego tills det spricker så var fick du luft ifrån?

#68 - Emmy

#65 Lär dig stava. Du stavar som självaste Jockiiibooooiiiii! :D

#69 - Anonym

Nu har Jocke hitta sitt eget självförtroende enligt facebook live sändning. Med andra ord behöver han inte söka bekräftelse hos unga följare. Bra! Då kan han agera vuxet och sluta snyfta för dessa. Du kan så mycket mer men de blir fjantigt när en vuxen man vänder sina problem till barn. Hejja på jocke fortsätt vara mogen nu.

#70 - Anonym

Förstår inte hur han ens kan förlåta det där svinet raed mullvad..

#71 - Anonym

#6 nej

#72 - E.

#27 Ja. Samma sak med Johanna & Riley. Efter att flera påpekat detta la dom ner youtube ett tag. Johanna & Jonna är väl inte ens vänner idag?

#73 - jag

men asså omg överdriver så jävla mycket!Har också träffat han, är jag nu värdens värsta mänsiska?

#74 - Anonym

Jocke gick från as, till skön, till ett as igen. Vilken kille.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com