Har Sascha gjort slut med sin pojkvän?

Inatt skrev Sascha ett flertal mörka tweets där hon bland annat skriver att hon inte tror att hon kan bli älskad eftersom hon är en komplicerad person. 
 
Tweetsen är nu borttagna och hennes management har tagit över hennes sociala medier.
 
Hennes management skriver att Sascha är ostabil just nu men de kan inte ge några detaljer på vad som har hänt.
 
Nu spekuleras det att Sascha och hennes pojkvän har gjort slut eftersom hon har raderat alla bilder på honom på instagram. 
 
#1 - Anonym

Fan va synd ändå. Tyckte de va verkligen goals. Dock tycker jag det är lite attentionseeking av henne att skriva att hon vill dö på twitter.

#2 - Anonym

#3 näää tror hon nog bara var väldigt sårad och arg och då brukar man inte tänka så mycket på vad man skriver eller säger :)

#3 - Anonym

Snälla Ida, ta bort kommentar #5.
Jag är helt emot censur och tycker oftast att man får skriva vad som helst, men där går min gräns.

#4 - Monica

Flytten till USA verkar tyvärr inte alls ha varit bra för henne. Misstänker att hon hade ätstörningar redan innan hon flyttade dit men att det verkar ha blivit värre i samband med flytten. Sen verkar hon förändrats otroligt mycket med tanke på hur utvecklingen av hennes youtube kanal. Hoppas föräldrarna inser att hon inte alls mår bra och ger henne den hjälpen hon behöver.

#5 - @iandsbad

Kan du snälla radera det här. Vi har ingen aning vad som hänt Sascha. Hon behöver inte att falska eller icke falska rykten sprids. Inte när hon är där hon är.

#6 - Anonym

Det finns en anledning till att varför dem är borta och att du lägger upp detta på bloggen gör det bara ännu värre idiot

#7 - E

Snälla, kan vi lämna henne ifred? Uppenbarligen är hon i en skitjobbig period och mår inte bra alls. Kan vi inte för en jävla gångs skull respektera det, och låta henne vara? Vad som än hänt förtjänar hon att bli lämnad ifred.

#8 - E

1# du tycker alltså att det här är synd för att de var "goals". SNÄLLA. Som det verkar mår Sascha inte bra alls, och att lägga vikt på en sådan sak att det är synd för att de var "goals", och inte för att sacha verkar må dåligt visar bara dina riktigt jävla sneda prioriteringar. Att dessutom kommentera att det är attentionseeking att hon skrev att hon vill dö, det är bara sjukt. Hon mår dåligt. Hon känner antagligen att ingen skulle bry sig om hon försvann, precis som många andra mer lite livserfarenhet också känt. Sluta förminska andras känslor. Hon mår som hon mår och hob får skriva vad fan hon vill skriva.

#9 - Anonym

Vet någon varför Manfred och pojkendrömmer bråkar? Mikael har ju blockat Manfred

#10 - Heffa

#8
Håller med till 100%

#11 - HALLÅ

Varför spektulera? Låt henne vara. 🙄 Disskutera hur nycket ni vill sen när hob har kommit igång igen och kanske berättat vad felet är, men nu är det bara onödigt att spektulera.

Ja detta är en skvallerblogg men vafan, lite medkänsla borde du ha.

#12 - Anonym

Hon har obv sillisar

#13 - A

Så synd:( men hallå det e bättre om du slutar skriva om henne, hon snackar ju engelska o detta e svenska youtubers. Visst hon e svensk men hon VAR en SVENSK youtuber

#14 - Anonym

Äsch han va ändå ful

#15 - Stötta Sascha

Snälla varför gör du ett inlägg när hon mår dåligt och låter folk spekulera? Vi vet inte om dem har gjort slut eller inte. Så otroligt respektlöst och göra ett inlägg om henne när hon mår dåligt. Nu kommer säkert folk kommentera hennes Instagram och fråga om dem har gjort slut och sånt. Jag tror inte Sascha mår bättre av det. Låt henne vara och skriv inte ett sånt här inlägg och låt folk spekulera. Jag brukar sällan kommentera då jag inte läser bloggen så ofta. Men att göra såhär och få en människa att må ännu sämre. Låt Sascha vara ifred, hon berättar när hon känner sig okej och mår mycket bättre om vad som har hänt om hon vill. Hennes privatliv angår inte oss hela tiden. Tycker detta var respektlöst inlägg. Tack för mig! Och detta är inte hat eller kritik. Jag menar bara att det inte är okej att göra så. Lycka till i fortsättningen!

#16 - Anonym

Hon har ändrat sin förhållandestatus till 'singel'. Så de har nog gjort slut till 100%

#17 - Anonym

FIN KILLE LOL

#18 - A

Åhhh näe vad synd :( Fina fina sascha, jag började helt ärligt tycka om henne mer efter att hon började prata engelska! Ingen förtjänar det som hon verkar gå igenom. <3

#19 - Anonym

Herregud vad okänsligt att spekulera i varför hon mår dåligt?? Du borde radera detta inlägget.

#20 - Alicia

Så det är fel att spekulera om Saschas förhållandeavslut när hon är på botten men helt okej att spekulera när det Bente det gäller?

#21 - Anonym

De e en fkn skvallerblogg lugna er

#22 - Anonym

De e en fkn skvallerblogg lugna er

#23 - Anna

Världens största blogg Perez Hilton har skrivit om Joakim Lundells musik!

#24 - GG

#23 Hilton är inte störst i världen. Bloggen är stor, men inte störst. F.ö. är Perez ett jävla rövhål.

#25 - Anonym

Ja hon har tagit bort alla bilder med henne o Eric på Instagram

#26 - Anon

Ta bort inlägget genast...

#27 - ANon

tycker synd om henne...... var inte ett stort fan förut men ingen förtjänar att på så här dåligt :(

#28 - Anonym

lägg av

#29 - Anonym

lägg av

#30 - Anonym

Asså vad hände egentligen mellan Bente och "mr.grey"?

#31 - Anonym

#30 undrar också, hon var hemma hos honom en (?) gång efter LA och sen var det inget mer... typ?

#32 - Anonym

Instabil heter det. Förlåt, behövde verkligen bara säga det

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com