Därför kontaktar Gustav underåriga tjejer

Det har gått mycket rykten om att Gustav ska ha kontaktat underåriga tjejer och skrivit olämpliga saker till dem. Nu bekräftar Gustav att anklagelserna stämmer och att hans flickvän Johanna och vänner vet om det. Det beror på att han i flera år lidit av ett uppmärksamhetsbehov och söker ständigt efter spänningen som han får av att kontakta tjejer. Flera gånger i veckan får han professionell hjälp och det har har blivit bättre men det förekommer ändå ibland. gustavjohanna.png    
#1 - Lisa

Vilken jävla ursäkt. Herregud.

#2 - Anonym

Va i helvete är de för ursäkt ursäkta men nu får han ta och ge sig det äcklet. Hur kan han behandla sin tjej såhär OCH skriva och vem vet mer med underåriga tjejer??

#3 - P

Hahah alltså va?? Hur fan kan hon va tillsammans med honom

#4 - Gustav

Men ursäkta mig, vadå underåriga tjejer?
Rätta gärna din jävla rubrik.
Och skaffa lite jävla grunder till nästa inlägg.

Svar: Äckel
svenskayoutubers

#5 - Anonym

Det heter Minderårig sen kan du ta ett par lektioner i svenska och lära dig en bas för rikssvenska. Tack

Svar: Underårig är enligt svensk lag en person som inte fyllt 18 år, alltså bara en synonym för ordet minderårig. Man kan använda båda orden, inget är rätt eller fel.
Anonym

#6 - Anonym :(

Asså har alltid tyckt om Gustav men det här....det är över gränsen...

#7 - C

Stackars Johanna :(

#8 - Anonym

Det kallas att vara ett creep, bara för man är fucking äcklig betyder inte att man har en sjukdom.

Det är någon jävla epidemi gällande Jockiboi gänget, de ALLA har en sjukdom..

Svar: Denna kommentar är det bästa jag har läst idag tbh. Dom är alla sjuks
Anonym

#9 - Anonym

Att hon är kvar hos han är ju förvånade

#10 - Anonym

Jag blir fan mörkrädd när jag läser alla kommentarerna av mindreåriga tjejer på denna videon som bara ”det är lugnt, gubben<3 åhhh! hoppas att det blir bättre, vi finns med er!<3<3". När jag var 15 år var jag naïv som fan, jag sympatiserar verkligen inte med det här drägget. Varför är det ingen som reagerar?!

Svar: Låt mig även tillägga att jag själv har OCD och känner mig jävligt förolämpad. Det han håller på med är inte ett tvångsbeteende, det är fan grooming i högsta grad.
Anonym

#11 - Anonym

Herregud, hur kan man vara tillsammans med en sån här förvuxen bäbis?? Dessa så kallade "män", vad är detta hahahhaha ursäkta men patetiskt.

Svar: Kommentar borttagen
Julia

#12 - Anonym

Han sa INGENTING!!!!!!! om minderåriga!!!!! Ni kanske ska prova att LYSSNA på vad folk säger innan ni spottar ur er falska anklagelser om folk som kan bli fruktansvärt fel.....!!!!! Han sa tjejer punkt!!! Varken äldre eller yngre utan tjejer.....

Svar: Igår lade två 16 åriga tjejer ut en video där de hängde ut Gustav. Videon togs bort kort därefter och nån timme senare kom Gustavs och Johannas video ut. En av tjejerna sade sig varit 14 då Gustav först tog kontakt. Gustav själv har inte nämnt åldern på de tjejer han kontaktat. Antagligen därför det nämns minderåriga.
AnOnYm

#13 - ...

jag tycker självklart inte att man ska felbehandla en sjukdom som vissa gör här. han lider utav det o inte ni och det kan vara riktigt jobbigt samma som vissa med andra psykiska sjukdomar gör saker mot sig själv och andra men man vill egentligen inte? självklart är det inte moraliskt rätt att skriva till mindre tjejer eller till tjejer alls när man är tsm med någon men nu försöker han och då ska man stötta. juridisk rätt så ska man förstår handlingar samt att man ska aldrig döma någon utan bevisen. han söker vård alltså ett framsteg och även att många har tvångstankar till olika saker i olika grader. det handlar om förståelse och inte tänka på det moraliska hela tiden

#14 - E

Men det är ju helt vidrigt? Hur kan folk stötta honom i det här? Att känna ett behov av att skriva till minderåriga i sexuellt syfte är fan ingen sjukdom. Det är att vara pedofil.

Svar: Pedofili är inte att tända på tonåringar, snälla använd rätt begrepp… Med pedofili menar man folk som tänder på prepubertala barn alltså typ barn under 12-13 oftast som inte kommit i puberteten. Det är snarare i så fall hebefili eller ebofili då detta har gällt tonåringar och ungdomar. Hur som helst kan man inte hjälpa att vara pedofil, hebefil, ebofil osv. Det handlar snarare om att klara av att inte ”agera på det” så att säga eftersom det är olagligt.

Tycker absolut inte han ska komma undan med det utan det borde gå till rätten, men oavsett så jobbar han i alla fall med att kunna leva med det här utan att styras av hans ”begär/tvång”. Mer kan han faktiskt inte göra. Som du märker är det här inte något han njuter av, utan han mår extremt dåligt av hans handlingar vilket är så det är när det gäller tvångstankar och handlingar. Så ärligt talat skulle nog en tid i fängelset inte göra ett jäkla skit åt problemet, mer än att folk runt om blir nöjda för att han blir dömd. Dock skulle han knappast bli bättre av det och hade med största sannolikhet fortsatt när han kommit ut ur fängelset och kanske haft ett ännu starkare tvång än någonsin. Alla sådana här grejer är psykiskt och kommer inte försvinna för att man är inlåst en längre tid.
Anonym

#15 - Anonym L

Jag förstår verkligen inte hur Johanna kan stanna hos honom? Det handlar om självrespekt! Att inte lämna en person som beter sig sådär är som att indirekt mena "det är okej, jag förstår, det är inte bra men jag stannar här". Om inte annat borde de ta en paus tills dess att han skärpt till sig. Det där går bara inte att rättfärdiga.

Svar: Varför skulle man lämna den man älskar för att den har uppmärksamhetsbehov? Hon försöker ju stötta honom genom detta så han kan bli helt "frisk". Skulle du lämna din älskade om den fick tourettes eller?
N

#16 - Trött på att bara läsa hat i kommentarern!

Fattar inte varför alla skall bidra till HAT? Alla på den bloggen skriver ju bara HAT och åter HAT! Lämna människorna ifred! Eller du som äger bloggen, stäng ner kommentarerna för du som äger bloggen bidrar till HAT! Skulle man någon gång läsa kommentarerna här så är det bara HAT!

Svar: Man får ju inte säga någonting utan att det blir "hat"
Anonym

#17 - Anonym

Kemisk kastrering heter botemedlet

#18 - Anonym

Säga vad man vill om Gustav Björklund men han gillar och bryr sig om barn iallafall det är mer än många andra youtubers han tar sig tiden och läsa o svara sina fans ibland tillomed kanske med en dickpic

Svar: HAHAHAHAHAHAHAHHHHHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAH BÄSTA KOMMENTAREN HITILLS
Anonym

#19 - Evelina

Okej, detta kan seriöst vara den VÄRSTA ursäkten jag NÅGONSIN hört någon förklara sin OTROHET på. En sjukdom? En diagnos? Vad är detta seriöst för påhitt?! Hur kan folk acceptera detta? Att hon inte lämnar honom är fan ett större mysterium än mordet på Olof Palme.

#20 - Hanna

Otrohet är ingen sjukdom...!

#21 - *

Spärra in han för fan. D:

#22 - Hej

Helt jävla sinnessjukt. kan någon förklara för mig hur den här sjukdomen fungerar och varför det är förlåtligt.

Svar: Jag personligen hade haft svårt att leva med en person med den typen av tvångsbeteende, men jag hade å andra sidan haft svårt att leva med någon som måste släcka lampan 20 ggr innan hen går hemifrån också. För det tvångsmässiga sökandet efter andras uppmärksamhet är att likna med den typen av psykiskt illamående. Och det ÄR svårt att leva med någon som har psykiska åkommor (har själv haft social fobi och lider fortfarande att panikattacker), man kommer troligtvis bli sårad. Då är det ett val man gör. Johanna väljer uppenbarligen att stanna såhär långt. Och att Gustav söker hjälp är verkligen ett stort plus, det är inte så lätt att både erkänna att man är ett svin och att be någon annan om hjälp med det. För han är ett svin mot Johanna. Även om han inte till fullo väljer det själv.
Kattis

#23 - sandra

litee skvaller eller något du kan skriva om:

i KSI's nya video (15 milj följare) har han med i smash or dash Clara Henry och Tova Helgesson haha..

#24 - Stina

Ni kan läsa om att det kan vara ett genetiskt fel, enligt forkning iallafall. Vet att Rodny Da Silva som var med i Big Brother gör x antal år sen har sagt sig lida av det här:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article12692297.ab

Svar: 1. Aftonbladet är inte en tillförlitlig källa när det kommer till trovärdig forskning. Var källkritisk! (Dessutom är artikeln 7 (!) år gammal! Bara bristen på nyare artiklar är kanske bevis på att forskningen inte ens stämmer?).
2. Att döma av det här inlägget kontaktar Gustav yngre tjejer pga av ett problematiskt uppmärksamhetsbehov. Artikeln du länkar till handlar om otrohet. Att ha ett stort uppmärksamhetsbehov har väl inget med en "otrohetsgen" att göra?
Anonym

#25 - Ellääää

Förlåt mig om jag är otrevlig men detta är fan ingen ursäkt. Vad fan är detta för diagnos? Folk sätter diagnoser på allt bara för att det inte gynnar dom. Nu hade du jävligt otur att detta kom ut. Vad gör man då? Jo, sätter en diagnos på det. Det är fan inget att ens skriva om, äärligt talat jag hade skämts skiten ur mig. Hur kan man vilja ha uppmärksamhet av unga tjejer? Det är hur jävla sjukt som helst. Jag hade aldrig tillåtit det som din partner. Never. Väx upp för i helvete, fucking bota dig själv! Sluta komma med sådana ursäkter för det är bara pinsamt och skamligt.

#26 - B

Inte bara småbarn han skriver och skickar nakenbilder till haha

Svar: wow han förtjänar ett diplom , e ju faktiskt inte BARA småbarn han skriver att han vill knulla
Anonym

#27 - Youtuber.

det är HELT SJUKT hur förlåtande folk är bara för att dom gör en snyft video. Ja visst han har en diagnos (INTE SJUKDOM) men det är psykopati och pedofili med. Hur fan kan man rättfärdiga att han skriver till småtjejer och ber om sexuella tjänster med att det är en "diagnos"? Det gör det inte rätt för det.

Folk skriver positiva kommentarer och tycker han är stark som kommer ut med det. han kommer BARA ut med det för att han MÅSTE för att hans beteende har gått så långt att det skulle komma ut vilket fall och det skulle skada dem mer. Hur fan tänker folk att det är "OK" att han beter sig så bara föra att han är tvingad att komma ut med det? Det är INTE okej. och föräldrar borde hålla koll på vad deras barn kollar på, på youtube. Jag kallar honom inte pedofil för det vet jag inget om men han har skrivit till minderåriga och han borde inte göra videos till små barn.

Och det tragiska med detta är att Aftonbladet och andra tidningar skulle inte ta upp detta bara för att det är jockibois kompisar och tidningarna är rädda om relationen dem har med honom för det ger dom mycket klick. Hur ofta har ni ett en tidning skriva nåt NEGATIVT om honom? Det händer inte.

En sådan här sak hade spridits överallt om det gällt någon annan. En vuxen man som gör videos riktade mestadels till unga tjejer (vilket är deras största målgrupp) har en diagnos som är rent av farlig. Han ber småtjejer om att träffa dom på hotellrum?! SKÄRPNING. Någonstans måste man dra ett sträck och sätta stop.

Hoppas verkligen folk inser allvaret i detta och att media tar tag i det. BRA gjort av den här bloggen att ta upp ämnet och göra något alla andra tidningar är för fega för. Fy fan.

Jag är vanligtvis inte för dramat som skrivs om här men för en gång skull tar den här bloggen tag i något allvarligt.

Svar: Håller med dig förutom dina uttalanden om pedofili och psykopati för det har du ingen aning om och även om du hade det är du ingen som kan diagnosticera honom över internet. Speciellt inte psykopati, vart fick du det ifrån ens???
Hej

#28 - A

well. man ser hur intelligenta alla är på youtube-kommentarerna..."Älskar er" "Ni e bäst" Ehhhhh....förhelvete människan du älskar är en otrogen kille som tänder och skriva sexuella saker till barn??? WTF vad händer med världen? hahhaha sjukt förfan

Svar: Gillar man någon/några stöttar man dem igenom vått & torrt. I detta fallet kanske Johanna & Gustav är ens största idoler & man vill stötta dom. Låt folk kommentera vad de vill + otrogen är han ju inte, hon är ju medveten om det
N

#29 - Anonym

Vilka fantastiska förebilder vi har på Youtube för våra barn... (läses med ett kilo salt)

Felicia och Sara Songbird som promotar en ohälsosam livsstil (även om alla ska få vara som de är, så är inte Felicia i alla fall riktigt synonymen av hälsosam=övervikt+rökning+ohälsosam mat i nästan varje video) Felicia dessutom med sina snatteristorytimes.
Therése Lindgren med sin sociala fobi, panikattacker och alkoholmissbruk. DOCK har hon på senare tid verkligen försökt jobba på sin socialfobi, så det lyfter jag på hatten åt! Det kan nog bli en bra förebild av henne om hon får livet i balans.
Tova Helgesson med sitt komplicerade förhållande till mat, choklad, familj, självförtroende och äldre män. Plus alla diagnoser och ibland högst intressanta beteende på MyStory.
Bente med sitt milt sagt halvgalna beteende och sina stundvis rasistiska/fobiska yttranden. Hennes MyStory förtjänar ett eget kapitel.
Jockiboi med sitt galna förflutna, sin förmåga att yttra sig så man blir tokig och han dras in i drama som myggor i en glödlampa... Okej han har lämnat drogerna och alkoholen och ciggen, eller vänta nej? Riktigt glansbildspojken som tar alla familjebråk och dispyter med vänner privat och aldrig frågar fansen hur han ska göra...
Raed Murad. Finns inga ord som beskriver Marmulad.
Och nu tillskottet Gustav med sitt beroende av sex-sms och uppmärksamhet från unga tjejer. Det han gjort är kriminellt och oförsvarbart. Visst, han kanske har sökt hjälp, men det suddar int ut det han gjort sig skyldig till.

Ser man på Youtubersen så här, så blir man mörkrädd. Är det verkligen såna här förebilder vi vill att barn och unga har??? Ska man sitta och acceptera att en 26 årig man skickar pornografiskt innehåll åt minderåriga tjejer och sedan snyftar om det i en video och "skyller" på ett beroende?

Känns som om att det är ett krav att man ska ha minst 2 diagnoser, ett beroende, en last och 4 livsöden innan man får bli en youtuber...
Som sagt, ta denna roast med en nypa salt. Men ärligt så tycker jag att den här trenden att prata ut och skylla på sjukdomar och beroenden och involvera fansen i allt man gör har gått för långt.

Svar: Hahaha, klockren kommentar! Jag håller med fullständigt. Är glad att jag inte är förälder i dagsläget då detta med YouTubers blivit en enda röra. Det är lättillgängliga klipp där oförmögna ungdomar och omogna vuxna agerar förebilder åt de svenska barnen. Om man jämför med barnkanaler på TV är det alltid någon som är en ansvarig utgivare och allting måste godkännas för barn att titta på. Så är tyvärr inte fallet på YouTube utan där kan vem som helst lägga upp vad som helst och påverka våra barn.
Jen

#30 - Yay

Alltså är inte det han gör olagligt? Varför är det ingen som ringt och tipsat polisen?

Och hoppas då detta inte sänder ut fel signaler till deras unga tittare att.. så fort ens pojkvän är otrogen eller skickar snusk till minderåriga så är det okej för det är ju säkert bara en sjukdom......

Svar: Vet inte om du spelar efterbliven eller om du är det naturligt. De skrev i sin beskrivning att dom inte menade sjukdom, mer uppmärksamhetsbehov. Han har ju sökt hjälp för det, han vet ju liksom om att han gör fel så vafan ska alla andra små snorungar kommentera att han gör fel? Det har han varit medveten om sen de blev tillsammans
N

#31 - Hmm

Vilka fantastisk männsikor ni som kommenterar denna sorgliga blogg är. Ni ser bara det dåliga och er chans till att sänka någon annan. Jobba på er själva istället, ni blir inte bättre människor av att sänka en annan människa och skapa hat på nätet. Han har (vad vi tror) skrivit till en minderårig tjej. Tvingade han henne att skriva tillbaka? Tror inte det. Visste han hur gammal hon var? (För tjejer har ju aldrig ljugit om sin ålder) Var det han som började skriva? Vet inte. Och vadå inte en "sjukdom"? Nej kanske inte, men han lider av ett tvångsbeteende. En diagnos hans psykolog har gett honom. Om ni som skriver här inte har befogenhet till att diagnotisera någon tycker jag inte att ni ska uttala er. Tjejen, som vi såg i videon, tyckte att det var coolt att hon fick kontakt med Gustav och hon gjorde allt för att han skulle skriva mer. Hon har själv valt att inte visa vad hon själv skrivit, varför? Tänk till lite innan ni dömmer någon utan några som helst grunder. Vissa av er ska vara vuxna med barn? Ska ni dömma dem också innan ni har hela sanningen? Ska ni hänga ut dem? Ska ni skriva om dem på nätet? Tyck vad ni vill men behåll era fördommar för er själva och ta tag i era liv. Jag önskar att era största laster kom ut på internet, det skulle vara så underhållande att följa er.

Svar: Kan nästan svära på att det är hundratals tjejer. Han skrev liknande saker till mig (att han ville ha sex med mig osv) 2015. Om han gjorde de redan då så gjorde han de säkert långt innan de också och då kan du räkna ut hur många tjejer det är. Dessutom säger Gustav själv att det inte är en tjej , det är TJEJER , i perioder. Kolla på videon dom la ut så hade du sluppit skriva hela din kommentar
A

#32 - Anonym

Det är inte bara små tjejer han har skrivit till han har även bett småpojkar om bilder etc

#33 - Sara

Herregud. Vad sänder dom för budskap dom som lever i liknande förhållanden? Att man kan skylla detta beteende på en sjukdom? Mest rädd blir jag av att det är mest småbarn som ser på deras kanal och detta kommer verkligen inte att stärka deras självkänsla.

#34 - O

Amanda Lundgren använder mongo som ett "dåligt tilltals ord" i kommentarsfältet på hennes video om gamla bilder.

Svar: Pk Amanda <3
Julia

#35 - Sussi

Någon som vet vad låten heter som spelas i bakgrunden i klippet där dom berättar detta?

#36 - Anonym

Känns som att såna här youtubers skulle kunna våldta eller mörda någon och det skulle fortfarande finnas en ursäkt att skylla på, som kidsen skulle svälja och acceptera direkt. Herregud, den här äckliga snubben kontaktar unga tjejer, när han själv är 25-30 år eller? Snudden till pedofili, och det försvarar både han och hans naiva fans.
Min reaktion när jag hörde detta var bara... euw. Jag spyr.

#37 - Belle

Det är väl självklart att han måste ha ett "problem" eller "sjukdom", hur ska han annars kunna få uppmärksamhet och bli känd?

#38 - Anonym

Jag köpte offerkoftan tills jag läste här och fick se att han skrivit till personer under 15. HUR kan hans vänner gå med på detta? Stötta honom i hans "beroende"??? Jag förstår att han har ett extremt bekräftelsebehov och jag förstår att det är fruktansvärt. Ännu mer för Johanna som konstant måste leva med att veta att personen hon älskar skriver till andra personer att han vill vara med dom MEN när det handlar om personer som inte ens är byxmyndiga är det inte okej!! Det finns inga ursäkter eller sjukdomar som kan ursäkta något sånt. Fyfan. Jag äcklas grovt av er som tar hans beteende i försvar.

#39 - Anonym

Han var även otrogen med en 13 årig tjej när han var 22 mot sitt ex...

#40 - annonoymmmmm

vad heter tjejernas kanal/video?

Svar: dom heter Varför Inte på Youtube dom som hängde ut Gustav!
Anonym

#41 - Hej

Idé till nytt inlägg: Jocke gör musik igen

#42 - Anonym

Jag har också en allvarlig sjukdom..... det innebär att ibland vaknar jag upp och är skitnödig.....

Ungefär lika troligt att det skulle va en sjukdom som det här eller jonnas jävla humör.....

Svar: Sluta uttala dig om något du inte vet någonting om. Så vitt jag vet har du inte tillgång till deras journaler, läkare och psykologer? Du behöver heller inte förminska sjukdomar med "jag har också en allvarlig sjukdom, ibland vaknar jag upp och är skitnödig", det är bara jäkligt osmakligt och onödigt.
Anonym

#43 - Anon

Jag hade förstått om det inte hade varit för det faktum att han sökt sig till _minderåriga_ tjejer. Varför just tjejer som är under 18? Hur gammal är han inte? Sluta va ett creep och lämna småflickor ifred

#44 - Anonym

Fan vad jag tröttnar på Bente som nu tydligen skrivit att det är skit fult å ser konstigt ut med mörka ögonbryn om man är blond? Fattar hon inte att hur många som helst som är blonda är födda med mörka ögonbryn? Inte rätt stt hoppa på någon gällande färg på hår hud whatever, Varöfr ens skriva att något är skitful då många människor ser ut så? Hon borde fan lägga ner blir arg

Svar: Måste bara få påpeka, utan att det låter som att jag skyddar henne eller skyller på hennes diagnoser, att hon har problem med det sociala och inte alltid förstår vad som är acceptabelt att säga och vad som inte är det. Hon har själv gjort en video om sin ADHD och Asperger, och förklarar där att hon har svårt för att förstå vad som är okej och vad som inte är okej att säga, och även att man gärna får säga till henne när hon uttrycker sig fel, men att göra det utan att kasta skit på henne. Hon har gjort massor med fel ja, och nej man kan inte skylla allt på sina diagnoser, men diagnoserna kan ofta förklara varför man ibland gör som man gör.
Anonym

#45 - Menar inget illa

Är det bara jag som har tröttnat på vad Ben la upp på snapchat.
Man åker väll inte till ett par tjejer som man inte har träffat tidigare eller nånting..
Han dricker mer alchol än vad han gör nått med sitt liv som det verkar...

Gustav och Ben är perfekta vänner... nån som söker uppmärksamhet bland småunga tjejer och nån som åker till några tjejer han inte känner...
bra youtube värld med de 2...

#46 - Varför inte

Vi har lagt upp en ny video där vi förklarar varför vi tog bort den förra och lite till. Så om ni är intresserade får ni gärna kolla på vad vi har och säga. https://www.youtube.com/watch?v=zTXAmd3Q7VI

Svar: Tycker ni skall sluta hänga ut folk på internet! Och om det nu hände för två år sen varför i hela friden tar ni upp det? Och ni fortsätter att hänga ut Gustav i den nya videon också!
Anonym

#47 - Whut

"Polisen jag har blivit våldtagen"

-"finns inget vi kan göra personen som våldtog dig lider av en sjukdom bara"

Eh..?

#48 - Amanda

Jag tycker att säga att han har tvångstankar är helt fel. Det är ungefär likadant som säga att en våldtäksman kan skylla på att han våldtog för han har tvångstankar om att ha sex med andra utan deras vilja, eller skylla på att en pedofil tänder på små barn för att han har tvångstankar om det och att det då på något sätt blir okej. För det är de intrycket jag får av deras video. Om att dom skyller på att Gustav har tvångstankar och att det då på något sätt blir mer okej. Fast det egentligen är långt ifrån okej. (och nej, han är ingen våldtäksman eller pedofil, bara exempel)

I mina ögon är han en osäker vuxen man som har något sorts bekräftelsebehov som är starkare än hans kärlek till sin flickvän, för om han verkligen är nöjd med tillvaron i deras förhållande så ska han inte känna ett behov av att söka spänning med någon annan utanför förhållandet, that´s it. Liksom han söker sig till andra tjejer och det är inte ens tjejer i hans EGNA ålder, utan det är fans som älskar honom mest av allt och som inte ens är över 18. För dom är de såklart jättestort att en känd youtuber skriver till dom och stöter på dom. Och det äcklar mig att en sådan gammal kille vet om det och utnyttjar det.

Hade min pojkvän betett sig sådär så hade jag förmodligen gjort slut. Men hade jag inte gjort slut och valt att leva kvar i den relationen för att jag tror på att han kan förändra sig och vinna över det där märkliga bekräftelsebehovet så hade jag tagit över hans sociala medier. Inte som någon crazy ass girlfriend, utan jag hade bara haft hand om dom så att han inte skulle få en impuls att skriva något olämpligt till någon, för utan tillgång till sociala medier så blir det svårt att skriva ngt olämpligt, och Gustav säger ju själv i videon att han inte vill göra det, men ”måste”, så då om jag hade varit honom hade jag låtit Johanna tagit över mina sociala medier helt så jag inte blir lockad och framförallt inte kan skriva till någon annan.

Jag tycker dock att det är bra att han sökt hjälp för sitt problem. Det betyder ju ändå att han verkligen vill bli av med de. Men att skylla på att det är tvångstankar, det köper jag inte riktigt. Jag tycker nästan det är ett hån mot dom som faktiskt lider utav tvångstankar på riktigt. Ni kan ju läsa på om riktiga tvångstankar så förstår ni varför jag inte riktigt köper den historien.
Och helt ärligt förstår jag inte hur hans psykolog INTE kan ha begärt att han stänger av sina sociala medier så han inte blir teasad och sugen på att skriva till någon? Exempelvis om en överviktigt människa vill gå ner i vikt och äta mer hälsosamt och har en PT på gymmet, så funkar det ju inte att ha kylskåpet fullt med läsk och pizza, och skafferiet fullt med kakor och godis, och det skulle PT:n se till att det inte fanns tillgängligt heller.

Och att skriva olämpliga saker till minderåriga kan han bli fälld för, just sayin. Och om han skickar olämpliga bilder och dom skickar bilder tillbaka, kan det räknas som barnpornografi. Kan vara värt att tänka på.

#49 - Anobym

Ett tips! Tjecka in ben mitkus my story på snapchat! Han far och festar me okända tjejer o så slutar han med en gonatt bild i hans säng med någon annan tjej!!

Svar: Vad är det för tips? Så gör många killar och tjejer varje helg? 😂
Mickis

#50 - Anonym

Jessica Pamlin har också startat en podd.. innan Therese dessutom.. borde inte det vara med i bloggen??

Svar: hon är den sista som borde starta en podcast iafl 😳 jobbigaste rösten jag hört i henne mitt liv blöder i öronen
Anonym

#51 - Anonym

Ja de verkar ju inte vara nå snygga tjejer han skriver till iafl 😂

#52 - Opps...

Asså är det bara jag som tycker att Therese är tråkig? Hon var mycket roligare för typ 2 år sen...

Svar: ja hon borde börja dricka igen
fy.

#53 - Sara

"Våldtäktsmannen släpptes på grund av att han hade en diagos."
Låter det rimligt? Och om nu de i Gustavs omgivning vetat om det så undrar jag varför han inte går till psykolog isåfall.

Svar: Han går ju till en psykolog? Har du inte kollat videon?
Anonym

#54 - Anonym

Ny trenden. Gå till läkaren och skaffa ett läkarintyg på diagnos SJUKDOM. Populärt bland YouTubers. Smittsamt om något. Alla drabbas tydligen. Youtubes sjukan. Farligt det där.

#55 - -

Det finns inte diagnoser för allt. Nej Gustav det finns ingen diagnos där man lider av att kontakta unga tjejer. Det kallas endast att vara otrogen.
Om det är så att han kontaktat 14-16 åriga tjejer så kallas det för att vara pedofil.
Hoppas ni kan ta in detta.
Kan våldtäkt skyllas på att gärningsmannen har en diagnos?
Om det är såhär vi ska hålla på så kan ju varenda mördare skylla på att personens tvångstankar tvingar hen till att döda folk.
Gustav söker sig helt enkelt till tjejer för att han inte känner nog spänning i det förhållandet han redan har.
Det sjuka är att tjejerna inte ens är i hans ålder och det får det hela att framstå som något väldigt konstigt.

#56 - Olle

minderåriga*

#57 - Anonym

Menar inte att förminska deras problem, men helt ärligt känns det som att Jockiboi och hela hans gäng kan göra vad som helst, skylla det på deras "sjukdomar"/ psykiska problem och sedan dra på sig offerkoftan. Känns som alla tittare konstant blir manipulerade av dem. Det är för mycket drama kring Jockiboi - för många personer som behandlar honom fel för att vara sant. Problemet ligger hos honom, men han får oss att tro att han är "för snäll" och att det är han som är offret i VARENDA situation.

#58 - Amanda

Jag har varit emot er länge pga av andra saker , men ärligt talat ? detta är ju noll tollerans.
Du leker psykopat , "varför gör jag så?" "jag har en sjukdom" , hur kan du ens backa detta Johanna? , detta är ingen sjukdom , ett bekräftelsebehov kan ALLA ha , men detta är inget sådant , detta handlar ju mer om att du tänder på att skriva med minder åriga och det är bara äckligt.
Det är som att säga att våldtäcksmän våldtar för att dom har en "sjukdom" som säger att dom får den uppmärksamheten dom behöver när dom våldtar ,hör ni inte hur sjukt det låter? SEN ATT NI SPELAR IN EN VIDEO OM DETTA ,det är bara pinsamt.

"han har svart på vit att han har en sjukdom" ett bekräftelsebehov är INGEN sjukdom , men detta handlar ju inte ens om bekräftelsebehov.


sen UNDRAR jag faktiskt hur fan kan jocke och jonna backa detta? , dom väntar ju ändå en dotter, vem vet ifall detta händer deras dotter om 10år? , NÄR RINGER KLOCKAN.

och ni är förebilder för små barn PÅ YOUTUBE ? alltså jag har så många funderingar , tänk närdet inte hjälper att skriva med dom längre liksom...


Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com