Ben och My är tillsammans igen

För två dagar sedan hade Ben en fanträff och han beslöt sig för att dela med sig av en hemlighet till publiken.
 
Han berättar att han och My är tillsammans igen och han tycker att det är viktigt att förlåta och att det var dags att ta tillbaka den han älskade.
 
 
#1 - Anna

2 dagar senare:

"Jag skulle ha lyssnat på er" , "My är en idiot" osv.

Asså har inget imot Ben och My, är glada för deras skull men jag orkar inte se Ben blir sårad gång på gång :(

#2 - Anonym

Hahahahaha han e så jävla dum

#3 - wow.

Fyfan vilken idiot han är just nu det är tredje gången...

#4 - Anonym

Men herregud

#5 - Anonym

Hahahah

#6 - Anonym

Asså förlåt men ben är helt jävla pantad

#7 - Anonym

"det är viktigt att förlåta" vem fan förlåter någon som har varit otrogen OCH tar tillbaka hen?! Förstår vad han menar med att det är viktigt att förlåta, men man måste veta vad som kan förlåtas.

#8 - Anonym

"det är viktigt att förlåta" vem fan förlåter någon som har varit otrogen OCH tar tillbaka hen?! Förstår vad han menar med att det är viktigt att förlåta, men man måste veta vad som kan förlåtas.

#9 - E han seriös

Ben är en fin kille och My förtjänar inte Ben efter allt hon har gjort mot Ben. Ben förtjänar en bättre och ärlig tjej. Kan han inte bara inse att hon e dålig. Hon har gjort dumma saker mot honom 2 gånger. Nu räcker det. Jag vill inte se Ben sårad igen.

#10 - Ganska besviken 😕

Om hon sårar han igen så kommer inte jag bry mig , han skjutsar sig själv i foten just nu o inser inte att My inte är värd honom. Tycker om Ben men nu undrar jag vad han egentligen håller på med :/

#11 - Felicia

Det där kommer han nog få ångra sen, igen...

#12 - C

Nån som sett bentes mystory? Hon lägger upp en bild på manfred och skriver att hon älskar bögar. Har han kommit ut? Detta är absolut inget illa menat, mest nyfiken, tycker manfred är jättefin oavsett läggning :)

#13 - Anonym

.

#14 - Anonym

Roligt.

#15 - Anonym

Men på riktigt inte för att vara sån men att dom blir ihop igen är nog inte så bra för att dom kommer säkert göra slut snart igen och om hon var otrogen så fattar jag inte varför dom blir ihop igen!!

#16 - lol

hahahahaha lycka till

#17 - Jojjo

Någon mer som har sett bens story de står att de är nått stort och dom ska berätta när dom är redo.Gravid? PR-trick? Dom kanske är förlovade haha ingen aning de är typ de jag tänkte när han skrev de på sin story

#18 - Moa

Är rätt hundra på att allt drama mellan dom två är en gemensam överenskommelse för att få Ben att få uppmärksamhet på internet så folket börjar prata. Tror egentligen inte ens dom har gjort slut på riktigt utan enbart lagt upp saker och skådespelat lite som ett PR-trick. Sorry ben men det finns bättre sätt att bli känd på 😘

#19 - Anonym

Vad trevligt!

#20 - ...

Hon blev väl gravid innan de gjorde slut och nu blir de tillsammans igen pågrund av barnet?

#21 - JONAS SVERIGES SNYGGASTE BLOGGARE

coolt

#22 - Anonym

Jag tycker synd om Ben eftersom han är blind av kärleken och det var inte första gången dem gjorde slut... ...som säkert alla vet. Att bli tillsammans med nån som varit otrogen (precis) är väldigt reskabelt med tanke på att det finns Risk för ennu en gång. att Ben aldrig lär sig. Inget illa till Ben.

#23 - Anonym

Lär inte gå länge innan MY sårar han igen och det tar slut ...

#24 - mina

#25 sluta göra reklam för dig själv

#25 - Anonym

#14 och #19
Varför kommer man till denna sida när man trycker på den? Är det att man kommenterat själv ?

#26 - Anonym

Till #27 - nej det är bara om man skriver in svenskayoutubers.se på bloggadress.

#27 - Anonym

Va?

#28 - Jakob Mårtensen

#18 Moa. Felaktigt uttryckt av dig om jag också ska få siga min åsikt. Du har alla rättigheter att tro vad du vill och tänka i egna banor bredis som resten av befolkningen. Däremot kan kommentar verka snabbdömande och helt enkelt framstås som en text utan grunder. Detta kommentarsområde är då definitivt inte rätt plats att uttrycka din tankebana. Nu har jag uttryckt vad jag vet, medan du gåttt fram med vad du tror, det är en viktig poäng att ta in när man kommenterar ouppbyggande kommentarer. Sedan måste du ta till lära att din kommentar i vissa ögon framhävs som nedvärderande och okänslig. Om du har rätt i att det är ett PR-trick får du gärna ta kontakt med mig och skriva "ägd" eller liknande synonymer före det tycker jag du ska vara försiktig med kommentarer som 'kan' framstås kränkande eller hatiska. Nu har jag framfört min åsikt fast ingen frågat, vilket, som jag sa, alla har rätt till. /tack för mig.

#29 - Anonym

Jakob Mårtensson : Skaffa ett fkn liv

#30 - Jakob Mårtensen

#29. Lite ironiskt att du snser att jag är död. /tack för mig.

#31 - Jakob Mårtensen

#29. Lite ironiskt att du anser att jag är död. /tack för mig.

#32 - Vardagskrönikören

Det är ju trevligt när kärleken spirar!
Mvh,
Vardagskrönikören

#33 - Vardagskrönikören

Det är ju trevligt när kärleken spirar!
Mvh,
Vardagskrönikören

#34 - Melissa

Grattis IGEN till My och ben💗❤💖♥️🎉🎉🎉

#35 - Anonym :3

Nu är det bara att vänta tills My blir otrogen IGEN...

#36 - Jonaz snyggaste%20bloggare

Coolt

#37 - Anonym

Kan du skriva om Therese och hennes podd som nu har fått sin första sponsor, Natural cycles? Alla vet att Blondinbella har pratat om de förut och det har varit mycket snack om att det inte är ett preventivmedel att lita på. Är rätt så insatt i ämnet så kontakta mig gärna om du vill veta mer.

#38 - :)

Grattis till dem!

#39 - Anonym

Bette kan inte ha mycket till liv eftersom hon snapchattar varje dag ... till o med sent in på nätterna... lite tragiskt att hon typ pratar med sig själv ist för o skaffa lite vänner :/ gillar ändå bente men ibland är bara FÖR mycket

#40 - Anonym

Fint

#41 - Är han dum?????????

inget är bestående, inte ens kärleken.

#42 - Är han dum?????????

inget är bestående, inte ens kärleken.

#43 - Kylie

Jag själv älskar Ben men årkar inte med han att han förlåter henne 24/7! När ska han fatta att hon ej bryr sig om han? Hon vill bli bara känd tack vare han!!🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com