#1 - Anonym

Snubben är ju själv diagnostiserad med autism, låt honom avgöra själv huruvida han vill skämta om det eller ej.

#2 - J

Om Bente får extremt mycket hat för hennes skämt borde det inte vara okej för Vlad att göra det heller

#3 - Anonym

Har själv en svag autism med endast problem av de sociala livet, förstår tyvärr inte skämtet men att skämta om våldtäkter är så jävla äckligt gjort av han!

#4 - GladPessimist

Jag tycker man ska vara riktigt försiktigt med att skämta om våldtäkt och pedofili. Ifall man skämtar om det så normaliserar man det, det blir liksom ”accepterande” att det händer vilket det inte är och ska inte vara. Ifall man vill skämta om sin diagnos, varsegod, det är inga problem med det. Med skämt avdramatiserar man saker, det stämmer, men våldtäkt och pedofili ska man nog inte avdramatisera. Dessa två är mycket allvarliga ämnen och offren som utsatts för det ena eller det andra eller både och bär på stor trauma. Det är oerhört respektlöst mot dem att skämta om det som skadat dem så mycket.

#5 - Anonym

Han skämtar om våldtäkter som om det vore okej att våldta och sedan skratta åt de... usch

#6 - Anonym

Vad är det för skev verklighetsbild ni har egentligen? Tror ni helt seriöst att det kommer begås massa våldtäkter efter att han lade upp en meme? Ja det var osmakligt, men det är inte någon som tar pedofili eller våldtäkt på mindre allvar. Hela fröjden med mörk humor är att man driver om saker som strider mot moral, att det är en skev sak att skämta om är varför det är roligt.

#7 - Anonym

#2 skillnaden är att Bente gång på gång upprepar sina misstag, det finns en gräns. Säger inte att det var bra gjort av Vlad, men kom igen alla gör misstag.

#8 - Anonym

Vad det är är jävligt smaklöst, har en bror med autism och utvecklingsstörning, och han har det tufft nog utan att människor ska håna honom kan jag säga. Tror dom flesta håller med om att våldtäkt och pedofili inte bör avdramatiseras dessutom

#9 - Isabelle

Att han utrycker senare på snapchat och säger att han tycker vi måste avdramatisera så hemska saker (som våldtäkt) för att kunna ta oss igenom det enklare. Vilken frisk människa som helst förstår att genom att avdramatisera våldtäkter kommer folk allt mer att bagatellisera våldtäkter. Det medför ju i sin tur tanken om att det skulle vara OK att våldta. Så jag förstår inte hans resonemang, hur jag än vrider och vänder på det låter det helt sinnessjukt. Hur skulle det hjälpa för NÅGON förutom våldtäktsmannen att normalisera ett sådant grovt brott? Bara en person i brist på kunskap (som då inte bör uttrycka sig ang såna saker i det offentliga rummet) skulle kunna tänka så.

Jag förstår verkligen inte varför manliga YouTubers som begår misstag i samma klang har ett sådant förbannat behov av att hävda och framför allt rättfärdiga sin åsikt istället för att ta till sig av vad folk skriver när de reagerar och tänka om lite? Det verkar vara jävligt knepigt för en del att svälja sin stolthet och be om ursäkt. För ju mer Vlad försvarar sitt osmakliga och bisarra skämt, desto mer framstår han som en komplett idiot.

#10 - Anonym

Verkar som han vill provocera och få lite uppmärksamhet. Verkar värt att göra det inför hans unga följare? Osmakligt

#11 - Anonym

För det låter ju superbra att försöka normalisera våldtäkt och övergrepp mot barn👍

#12 - Anonym

Han vill avdramatisera hemska saker? Varför i helvete då? Vad kommer bli bättre av att avdramatisera våldtäkt och olika diagnoser?

#13 - Ha

Har en lillasyster som går på mellanstadiet och märker ständigt hur hon och hennes kompisar blir påverkade av alla youtubers. Visst fine, kör på dina superroliga skämt där det passar, för folk som förstår och kan ta det och uppskattar det. Dra det däremot inte för tusentals barn & ungdomar som ser upp till dig. Det här gör såklart inte att folk börjar våldta, däremot smittar det av väldigt mycket på ungas jargong. Skitonödigt och känslokallt, det där är ingen cool humor direkt

#14 - Anonym

Fattar inte, varför ens dra det skämtet och förstöra så mycket för många människor. Så roliga var de ju inte ens. Är det värt det?

#15 - Anonym

MEN ASSÅ HERREGUD KAN ALLA SLUTA FKN ÖVERDRIVA SÅ MKT. HAN HAR SÅDAN HUMOR OCH OM NI INTE TYCKER LIKA, SLUTA FÖLJ HONOM O STRUNTA I DET. DE ÄR ETT PAR FKN SKÄMT, KAN ALLA BARA SLUTA TA ÅT SIG SÅ JÄVLA MYCKE

#16 - Julia

Vlad har bett om ursäkt och sagt att skämten han la ut om våldtäkten var fel av honom, men ändå fortsätter folk kasta hat? Ni som hatar är ju absolut INTE bättre själva, kom ihåg det! Det roliga är ju att 75 % av alla som skriver hat är själva emot hat, logiken thoooo?

#17 - Julia

Vlad har bett om ursäkt och sagt att skämten han la ut om våldtäkten var fel av honom, men ändå fortsätter folk kasta hat? Ni som hatar är ju absolut INTE bättre själva, kom ihåg det! Det roliga är ju att 75 % av alla som skriver hat är själva emot hat, logiken thoooo?

#18 - Jadu

Han är helt jävla dum i huvudet.
Han äcklar mig.

#19 - Anonym

Är det nu man ska skämta om Vlad och hans butthurt över att folk är okänsliga mot honom? ;)

#20 - Anonym

Varför skulle man vilja ”avdramatisera” pedofili. Äckel alltså.

#21 - Anonym

#17
Vilka enorma logiska snedsteg du tar...
Att "hata" på någon för att den sprider hat är väl 100% rättfärdigat? Vlad sprider skit helt i onödan, att då gå emot honom är helt försvarbart.

Jämför med om du ser någon slå ner en oskyldig på stan, om du då går mot attack mot den som attackerade så är erat våld av helt olika karaktär, din är i försvar av någon som är utsatt, hans bara för att trycka ned någon.

#22 - Anonym

Lyssna på Tack för kaffet podcast så har ni något att verkligen gnälla över sen! xD

#23 - Linda

Det finns inget som heter SVAG autism. Antingen är du inom spektrumet eller inte. Så är det bara.
Själv är jag diagnostiserad inom spektrumet och såna här "skämt" gör mig bara så förbannad.

#24 - Linda

Det finns inget som heter SVAG autism. Antingen är du inom spektrumet eller inte. Så är det bara.
Själv är jag diagnostiserad inom spektrumet och såna här "skämt" gör mig bara så förbannad.

#25 - Anonym

#23 Tror högfungerande autism åsyftas

#26 - Anonym

PR-trick.

#27 - Anonym

#23 jo det finns olika det finns stark autism och det finns svag autism dem som har stark autism har oftast svårare med många saker i livet dem som har svag autism har inte så mycket problem jag har t.ex endast problem med de sociala i livet med ögon kontakt känner mig obekväm med folk jag inte känner osv... Du kan fråga min utredare på BUP hon har förklarat att vi alla funkar olika inom autism adhd och så vidare

#28 - Anonym

Sluta klaga, ni har inte tolkningsföreträde. Jag är själv pedofil och tycker sådana här skämt är jätteroliga!

#29 - Anonym

Keyyos föreställning!!

#30 - Anonym

Blir besviken på kommentarerna. Är jag den enda här som tyckte skämten var roliga och som kan skratta lite åt dem o sen klicka vidare UTAN att skriva en hatkommentar? Det är ganska svårt o det gäller att få in tekniken men efter att ha övat så går det, lycka till! Nejmen skämten var roliga, de som inte gillar sån här humor behöver inte skratta men det ger ingen anledning att hata på en person.

#31 - Anonym

#30 hej vlad

#32 - Anonym

Jävla lätt kränkta vegan pussies

#33 - Anonym

#32 du är säkert en sån typ som våldtar

#34 - Sandra

Skämten är roliga om man kanske är 12 år och inte har någon aning om hur verklighetens er ut. Hur många unga tjejer och barn som far illa åt på grund av detta, så väldigt osmakligt av honom att skämta om det med tanke på hur många följare han har.

Sen när Bente skämtar om det är det hus i helvete, men när Vlad drar lite skämt då är det bara hans humor. Då ska vi plötsligt alla acceptera varandras humor och skämta om vad som helst helt plötsligt. Kan det bero på att Vlad är en man kanske, hmm hmm??

#35 - Anonym

Jisses... Tagga ned lite hörrni, det är inte så att han faktiskt våldtar eller begår brott.

#36 - N

Blir ju rädd av vissa kommentarer här som faktiskt försvarar honom. Har gillar honom & Daniel sen de startade med NormelTV och har alltid tyckt att han varit skön. Men tappade all respekt för honom efter ”memen” om våldtäkten osv. Ha mörk humor, visst! Men man behöver inte lägga ut den framför alla hans yngre tittare! Dem är väldigt lättpåverkade av sådant som deras förebilder inom sociala medier säger.
Ja, alla gör misstag men man har ju ändå kvar eftersmaken av vad personen i fråga gjort.
Jag som själv utsatts för sexuella övergrepp, som såååå många andra, tyckte inte memen om ”she can’t say no if she’s dead” var rolig överhuvudtaget. Det visar bara hur mycket okunskap inom ämnet det finns. Att man ska avdramatisera ämnet också? På riktigt Vlad? Vi vill ha skärptare straff för våldtäkt men du tycker vi ska avdramatisera det? Nej, där föll du pladask som en pannkaka för mig. Tyvärr.

#37 - Svar till #34

Sandra, Sandra, Sandra... Måste du dra in könskortet?

#38 - ???

Fattar inte autism skämtet?

#39 - ???

Fattar inte autism skämtet?

#40 - Anonym

Tycker de är bra barn och ungdomar som hänger på youtube och sociala medier börjar reagerar. De säger ifrån då de ser dåligt uppträdande. Lika mycket som youtuber gnäller på sina följare. De får alltid höra haters och klagar för mycket. Ombytta roller nu. Sätt dessa personer på plats. Utanför youtube får de inte samma chanser. Där blir de avstängd från jobbet.

#41 - Anonym

#34 kan det bero på att bente upprepar samma misstag flera gånger kanske..hmm... dra inte in könskortet nu

#42 - Emma

Är väldigt förvånad att vlad lägger ut sånt där, väldigt osmakligt och ointellgent. Sårande och förminskande av riktiga problem, oförlåtligt och oförsvarbart.

#43 - Anonym

Jag har autism och har carit med om våltäkt mer än 1 gång och jag tyckte skämtet var roligt de är skillnad på skämt och om han varit seriös ett skämt är ett skämt då är man inte seriös lär er att skilja pp dom sakerna

#44 - Anonym

Shit vad folk klagar det dör folk varje fucking dag det våldtas små flickor små spädbarn der är krig små barn får ha sprängväst männsikor könsttmpas folk säljs mot sin vilja jag kan göra listan jävligt lång sluta sitt o klaga på ngn dom skämtar han är inte seriös klaga på det verkliga problemet istället att ni sitter o klagar kastar skit gör inte saken bättre det är in som att han är seriös o han är tydlig med det liksom shut alltså göe något vettigt istället

#45 - Anonym

Sen att Felicia och Joel föder ännu mera hat. Fega kräk som inte vågar ta det privat och istället skickar sin ”army” på Vlad. Tyvärr så sjunker ni så jävla lågt!!!! Det är stooor skillnad på att stå upp för något och att hänga ut någon!

#46 - Anonym

Tack vare Felicia och Joel så får nu VLADS FÖRÄLDRAR en massa samtal. Asså skäms ni inte!! Han har bett om ursäkt!

#47 - Anonym

Felicias och Joels små ärthjärnor borde väl förstått att detta skulle leda till att Vlad skulle få ta emot hat. Eller vad trodde dom när dom hängde ut honom??

#48 - Anonym

Hahah, det där var inte ens grova memes kan alla tagga ner

#49 - Anonym

Förstår mig inte på dessa youtubers som säger att dom hatar drama och hat på nätet. Men ändå är det dom som skapar och bidrar med hat mot varandra gång på gång..

#50 - 8

#6 tycker du att våldtäkter tas på allvar?!!! Hur tänker du att det här skitlandets rättväsen ser på det?! Vinklas hskulden på förövaren när man frågar offret vad hon hade på sig? Sluta för fan o öppna käften utan fakta, läs på o innan dess kan du stänga din käft!!!!

#51 - 8

Jag lovar att jockiboi kommer lägga sig i det här idag!!! Lovar!!!!

#52 - Anonym

Alla barn som kikar på Joch J s digital housetour. Bli intw för avundsjuka och gnälliga på era föräldrar då J och J sitter och pratar projekt med inredning. Ni måste förstå de får mycket gratis och reducerade priser. Dessa projekt kostar mer än inköpet av huset. De har inte dessa pengar. Men de får hjälp utifrån att uppfylla sina drömmar. Så detta är inte normal svenssonliv utan de får hjälp på de ekonomiska planet genom sammarbeten och eventuellt serie inbakat i de. Därför kommer deras drömmar gå i uppfyllelse. Okej.

#53 - Anonym

Asså dessa youtubers vill leka hjältar för lite likes. Hade dom brytt sig det minsta om Vlad hade dom tagit det privat. Så pinsamma!

#54 - Anonym

PK Sverige har ju för fan blivit sjukt, SD 2018. Ut ur landet lättkränkta jävlar

#55 - Insamling

Just nu pågår en insamling till familjer som får fira jul i fattigdom. Vill ni bidra så kan ni göra det till 0705154126
Varje liten krona hjälper <3

#56 - Anonym

Jävla äckel.

#57 - Dom ända som är lättkränkta är folk som inte tål motreaktioner

Alltså är så otroligt trött på folk som säger ”sluta hata” eller ”herregud det var BARA ett skämt, 2017 är alla så lättkränkta” vad är det ni vägrar fatta? Vet ni hur farligt det är att avdramatisera och normalisera genom att dra ett skämt och på så sätt visa att det är ”okej” att skämta om ”mörka saker” som ni kallar det? Ni skämtar om hemska samhällsproblem & strukturer och förminskar människors utsatthet. Ni borde prova nånting som kallas för att sätta er in i någon annans situation. Ni är anledningen till varför folk som blir utsatta för sexuella övergrepp & trakasserier inte vågar anmäla eller berätta för att de är rädda för att folk inte ska ta de på allvar. Ni borde ha jävligt koll på vilka privilegier ni har som har mage att skämta om nått sådant vidrigt som människors utsatthet. Det är inte hat att folk bemöter detta med en motreaktion och står upp mot saker och ting? Och att ni säger att alla nu för tiden ”aldrig kan ta ett skämt” eller ”är lättkränkta” , tänk istället att är det inte helt fantastiskt att fler och fler vågar stå upp för andra och är trötta på folk som upprätthåller alla dessa strukturer som förtrycker folk? Att säga att detta är ett ”skämt” är inte ett sätt att rättfärdiga något som detta. Nolltolerans mot dessa ”skämt”. Det finns faktiskt andra sätt att skämta på och annan humor som är utan på andras bekostnad. Det är inte humor/roligt med människors utsatthet på något sätt. Punkt slut.

#58 - Anonym

#57
Vem har sagt att folk som blivit utsatta tar illa upp? I princip bara YouTubers eller folk som vill ha likes. Bara för en kille tar på någons röv har man inte blivit utsatt för något dåligt. För killar tar på andra killars rövar också. Tjejer tar på killars rövar. Sluta trycka in att folk som blivit utsatta skulle må dåligt pga ett SKÄÄÄMT. GE ER. ALLIHOPA. SNÄLLA. ATT NI INTE LÄGGER NER DET HÄR GÖR SÅ ONT FÖR FOLK SOM BEHÖVER PÅMINNAS HELA TIDEN FÖR NI GJORDE DET SÅ STORT. Ni gör mer skada än Vlad. (Pratar inte bara med 57 nu.)

#59 - Anonym

Äcklig han är, jag spyr 🤮
Alltid tänkt på honom som en skön kille, men fan vad skenet kan bedra

#60 - Anonym

Jag tlr att det är dumt hur folk jämt sla klaga på människor som inte kan ta skämt o kalla dem "känsliga" osv. Våldtäkt och pedofili är absolut ingeg att skämta om eller "avdramatisera". Förstå fördem som vart med om något av dem o se hur folk skämtar om det för att avdramatisera. Dem två ämnena är något som absolut inte ska avdramatiseras, utan snarare dramatiseras mer så att folk slipper bli utsatta för sådana äckliga saker. Det med autismt vette fan, vill man skämta om sin egna diagnos så kör på så länge man inte går runt och skämtar om andras diagnoser. Och jag tkr också det e skillnad öå att lägga upp på sin stpry o skämta och ba skämta om det. Du som offentlig person, kan inte skämta om sådana saker inför barn och ungdomar, gör det provat med dina vänner ist.

#61 - Anonym

#60 jag tyckte de va jätteroligt. Bättre att avdramatisera för de gör så vi som blivit utsatta inte är lika rädda för att de ska bli en sån stor sak :) de va ett skämt. Inget han seriöst tycker. Lägg ner.

#62 - HELIGTBAJS

ASSÅ HAN MENAR JU INTE ATT NÅGON SKA TA ILLA UPP,VRF HYPAR ALLA, OM MAN TÄNKER SÅ FÖRSTÅR MAN NOG DET

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com