#1 - Den glada gurkan

Ehhhhhhhh...... okeej!

#2 - Anonym

Klok tös. varför ta in tittarna i allt. varför visa upp sin bil. Bra Tova. Du är klok. Tjejer är fan smart:) Theresé Lindgren visar inte upp sin bil heller. Girlpower

#3 - Anonym

Jocke och sina solglasögon inne. hahaha...han tar priset för detta. Solglasögon har tappat betydelse. hahaha...De behöver inte vara sol. Man kan använda de dygnet runt inne...hahahaha...

#4 - Anonym

Tänk i skolan. Där barn tidigare har kepsar och mössor inne på lektion. Nu blir de nya uppläxningen av lärarna...INGA solglasögon under lektionen hahaha. Varför har han ens solbrillor inne??????? vad är grejen?????? hahahahaha

#5 - Anonym

Haha så skön. Somliga spontanköper en tröja, Tova Helgesson spontanköper en bil.

#6 - Anonym

GRATTIS TOOOOVAAAA

#7 - Anonym

Fy fan att ha lite pengar som förälder och se J och J. De ger massa inköp av de dyraste personlighetskomplex. de vill operera läppar ögon med mera. köpa in allt som j& j visar upp. de vill göra om sig, då J och J inte är nöjd med sig själva. Och kan operera sig. tack och lov De vill inte tatuera SIG TACK OCH LOV. DE GILLAR INTE JOCKE GÖR DE ser elak ut lodis. de är fult säger de.

#8 - Anonym

Jocke löser problemet med ögonen. operera för flera tusentals pengarna. Mår du dåligt. operera.
alla ska vara lika.

#9 - Anonym

Kollade bentes snapstory. Blev förvånad röker bente hon har sådär e-ciggarett som hon röker

#10 - Erika lindberg

Hon röker vattenpipa utan nikotin i

#11 - Anonym

JOCKE TA KÖRKORT. PINSAMT DIN FRU SKA KÖRA RUNT DIG. TÄNK OM DE BLI BARN. TA ALLA DINA VÄNNER VID Å ÄR VID FÖRLÖSNING. TA KORTET NU. PINSAM5T HUR DU KÖRS RUNT. GAMMEL GUBBE.32 ÅR UTAN KÖRKORT Tova och din fru tog före. pinsamt. du ska vara man, jävla fjant alla får köra... bullshit.

#12 - Anonym

Jocke och Jonna skönhetsoperer. Följ oss.

#13 - Anonym

Har inget mer att säga. Mer än Jocke ljugit förr och nu om sin ålder å mer. Inget att lita på.

#14 - Anonym

Jocke anlitar andra filma förlossning han skippar de

#15 - Anonym

#11 Jag känner många 30+ som inte har kortkort, man måste absolut inte ha körkort. Det är inte alla som har det. Speciellt om man bor tsm med körkort så behöver det inte vara ett för stort problem. Kom igen.

#16 - L

Vem köper en bil och säger det är impulsköp och skyller på sin adhd? Jag hoppas hon förstår alla kostnader det innebär att ha bil

#17 - Anonym

ta upp i ett inlägg om de helen snacka om i hennes senaste video, om guldtuben. Håller med henne till100%

#18 - Anonym

Klockrent varför Jocke ej tar körkort. Reflekterat över spriten de har hemma, Jocke behöva ha bil. Han kan dricka och slippa köra. slipa köra Jonna, slipa allt. Mycket sällsynt en äldre gubbe inte har körkort jämte sin unga tjej han ragga upp i studenten. hur orkar hon bli daltat med och körd. Då en 32 åring inte förmår ta körkort. heja Tova.. Starcks Jonna och alla chaufförer. Sjukt omanligt. Men så är han så smal och benig. Inga muskler.

#19 - Anonym

Jocke och Jonna visa unga följare man ska skönhetsoperera sig vid hat. Och att hela tiden förändra sig själv utefter hatare. trots deras ålder verkar de avsakna självkänsla...jävla nollor. dåliga förebilder där en är över 30 år och inte fattar bättre vad detta ger unga. Operera så mår du bättre. fy fan. Betala du Jocke så alla ungas fixa priset du tycker gör en lyckligare. falsk. Så vidriga föredömmen...usch

#20 - Anonym

När ska Youtube visa vuxna förebilder. dagens inkompetenta youtubeter gör en mörkrädd. få unga att vilja köpa nya kroppar för lycka. fy fan. Och mer. Framtidens barn blir verkligen sargade. om du inte duger om du är. Operera dig. så blir du accepterad som din idol. fy fan
Plastic fantastik J&J. lossas figurer. Som anser sig vara personliga och privata. Bullshit. på med brillerna. Och mer filter.

#21 - Anonym

Du som spammar kommentarer om Jocke & Jonna kan sysselsätta dig med något annat. Jag tycker inte heller om J&J, men inte plitar jag ner det i tiotals olika kommentarer. Håll dig till en om du vill lätta på hjärtat; det är jobbigt att bara se samma galla om och om igen i det här kommentarsfältet.

#22 - Anonym

#21 håller med, kan tillochmed hålla med i det mesta personen säger men seriöst tagga ner lite, ser ut som personen är full också som den skriver

#23 - Anonym

#20
Patetiska människa

#24 - anonyym

nyhet ni borde ta med: keyyo och hampus nessvold har gjort slut

#25 - Anonym

Varför har Linn ens en blogg när hon aldrig uppdaterar? Och när hon väl gör det så är det "fullt upp med skolan, köpte tröja igår, hade tjejmiddag pusshejdå"

#26 - Anonym

#25 ändå har hon mer följare än Misslisibell som hållt på ett tag o uppdaterar oftare lol

#27 - Anonym

#25 för att hon tjänar pengar på de, de enda hon gör på bloggen är att lägga upp adlinks typ. Eller svara spydigt på kommentarer att hon aldrig uppdaterar

#28 - Anonym

BENTE verkar helt tappat det. Nu är hon till och med dryg mot sina följare/Bertysar. var ett par killar som ville ta kort med bente dom uppfattade bente som om dom bara vill dryga mot henne så hon sa nej till dom och svarade med att "dom får henne vilja ta livet av sig" sen va det en HELT OSKYLDIG tjej som kom fram frågade då hade bente ställt sig och skrikit NEJ rakt i ansiktet på denna stackars tjej.. Visst man kan kanske inte orkar ta kort med sina följare varje gång men man måste kunna göra det på ett schysst sätt..

#29 - Anonym

#28 känner detsamma hon verkar otacksam för all support o kärlek hon får.. ba för man är offentligt har man ingen rätt att skrika nån i ansikte ba för man har en dålig dag.. vore bättre om Bente ba höll på me snapchat för hon verkar ändå inte kunna hantera "kändisskapet"

#30 - Irriterad

Klarar inte av att läsa kommentarsfältet, alla stavfel ger mig fan cancer

#31 - Anonym

Jag skulle gå så långt att jag skulle vilja uppmana Bentes följare att inte gå fram till Bente om ni ser henne för hon är inte psykiskt stabil som det är nu och ni vet inte alls hur hon kommer reagera se på den stackars tjejen som Bente skrek rätt i ansiktet på ..

#32 - Anonym

#30 kul att skämta om cancer

#33 - Anonym

Hur vet ni att hon skrev på en tjej? Källa???

#34 - Anonym

#33 bentes snapchat

#35 - Anonym

#33 hon sa berätta allt dedär inatt på sin snap

#36 - A

SNÄLLA FOLKET, DETTA INLÄGG HANDLAR INTE OM JOCKE UTAN OM TOVA!!!
Sen är det ganska komiskt hur väl det märks att det är en och samma person som står till majoriteten av många av de kommentarer mot Jocke. Lägg ner nu. Låt Jocke och Jonna lägga sin pengar på vad de vill, det har ni inte överhuvudtaget med att göra. Är man inte nöjd med sin kropp, ja då är det väl bra att operationer finns?
Så bara för att någon annan inte har råd med saker som Jocke och Jonna köper så ska inte de få köpa det själva? Skärpning nu!

#37 - Anonym

Angående om att bente kanske ska köpa katt, känns verkligen inte bra pga hennes jävla utbrott hon för ibland o när hon skriker hela tiden..

#38 - Anonym

#36 "Skärpning!" Haha du snackar till dagisungarna som följer dom två eller?:)

#39 - Anonym

#34 Har inte hon sagt att hon inte gillar och skiter i djur och djurplågeri? känns ju inte supertryggt att hon ska skaffa ett djur

#40 - Anonym

Håller med att BENTE absolut inte är lämpad skaffa något husdjur i huvudtaget.. Bente är ju så ostabil att frågan är om hon är kapabel att ens ta hand om något djur. Hon bör nog skaffa hjälp för sig själv innan hon skaffar husdjur

#41 - Anonym

Känns verkligen inte bra att just hon skaffar katt, hon åker ju till sin pojkvän i Norge, va ska hon göra med katten då? Nej ja hoppas verkligen inte att hon skaffar sig ett, blir ju synd om djuret då.

#42 - Anonym

Kan någon snälla stoppa Bente från att köpa katt?
1) Du ska inte ha ett djur om du är så jävla instabil som hon är.
2) Hon klagar ofta på att hon inte har pengar, hur ska hon ha råd med ännu en utgift?
3) HENNES LÄGENHET ÄR SOM EN JÄVLA SKOKARTONG?! den där katten kommer leva som i bur. Det finns ingen plats för stora klätterträd eller hyllor på väggarna eller dylikt som den kan klättra på. Den kommer förmodligen inte ens kunna ligga med henne i sängen för att hon har en loftsäng.
4) Så mycket som hon skriker och gormar över småsaker hela tiden så kommer katten endast bli stressad och öh DÖV?

Jag förstår inte hur en vuxen människa inte inser dessa saker själv? Eller att någon ens godkänner att hon köper deras djur? Det är så himla sjukt och djurplågeri rakt igenom. Hoppas VERKLIGEN att det är ett klassiskt "mycket snack men lite verkstad".

Bente borde bara sluta med youtube, skaffa sig ett riktigt jobb (hon kommer ju dock inte kunna få något sådant, lol), söka hjälp för sitt mående och växa upp. Det är inte ok att bete sig som hon gör när man är 23 år gammal.

#43 - Anonym

VARFÖR vill hon ens ha en katt när hon sagt så många gånger att hon ogillar djur, bryr sig inte om djur, bryr sig inte om djur plågas??? Som personen innan skrev, vad tänker hon göra med katten när hon åker till sin kille osv? Det har hon antagligen inte ens tänkt på, eller så tror hon att man kan lämna en innekatt bara "den sköter väl sig själv". Blir fan upprörd på riktigt, en så instabil person som uppenbarligen inte kan ta hand om sig själv ska verkligen inte ha ett djur som är beroende av henne. När hon dessutom inte har några pengar? Och som den innan skrev återigen, hon bor i den minsta möjliga lägenhet? Stackars stackars katt säger jag bara.

#44 - Anonym

Som tur är finns ju djurskyddsinspektören som kan kolla om nån vanvårdar djur

#45 - Anonym

B, om du köper en katt så kommer du få en fet örfil när jag ser dig

#46 - Anonym

Grattis Tova ❤️❤️❤️❤️

#47 - Anonym

Det märks hur lite kunskap Bente har om katter när hon ba "de anpassar sig". Ja, visst. Men det handlar ju om hur jävla elakt det är mot katten att ha den på typ 20 kvadrat, oavsett om den anpassar sig eller ej. Blir så fruktansvärt provocerad av att folk sitter och uppmuntrar henne. Det är INTE OKEJ att ha en katt på så liten yta. Och hur har hon tänk med att ha den som utekatt när hon bor i lägenhet, ej på bottenvåningen OCH i tätbebyggt område?

Borde inte vara lagligt för folk som inte kan någonting om djur att skaffa dem endast för deras eget pleasure. Hon säger ju själv att hon inte vet om hon kommer orka ha den runt sig hela tiden?

Blir så trött.

#48 - Anonym

#47 precis min tanke haha asså vet inte om jag ska skratta eller gråta, hon bor ju minst 4-5 våningar upp, det framgår inte i hennes huvud att man inte kan ha en utekatt när man bor i en lägenhet flesta våningar upp? Blir så jävla irriterad finns det ingen vettig människa i hennes närhet som kan förklara hur det funkar med ett djur ? Sen hon skämta om att hon inte skulle kasta katten i väggen eller va de va när hon får vredesutbrott, det är ju typ det hon kommer göra

#49 - d

Det är en volkswagen polo för er som undrar vad för slags bil hon har

#50 - Anonym

usch blir sjukt provocerad sv bentes beteende, de e äckligt o djurplågeri, kmr anmäla direkt om de kmr fram att hon aldrig går ut med katten elr ger den mat .. usch fyfan för henne

#51 - Anonym

Förlåt men vad har hänt med Bente?? Hon går ut och super sig full, bryter ihop på snapchat, skriker åt hennes följare när dom vill ta bild, blir ledsen så fort någon kollar på henne ute på krogen osv...hon borde söka hjälp för det där beteendet är inget man kan eller ska hantera på egen hand, tillslut blir hon en fara för sig själv

#52 - Frida

På tovas senaste story ser man ganska tydligt att det är en Hyundai i30 5d

#53 - Anonym

hyundai 130 5d, de är bilen TOVA har köpt :)

#54 - Anonym

hyundai 130 5d, de är bilen TOVA har köpt :)

#55 - Anonym

Bilen är röd

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com