Grannen Alex lögn startade igång dramat mellan Jocke & Chrille

För flera månader sedan var det ett stort drama mellan Jocke och Chrille.
 
En av anlendingen till bråket ska ha varit för att Chrille tvingat Grannen Alex att ta kokain vilket gjorde Jocke rasande. 
 
Nu berättar Alex på instagram att han ljög för Jocke och att han självmant tog kokain. 
 
Han skriver att han ljög för att han var rädd för att förlora Jocke och valde att sätta allt på Chrille för att rädda sig själv. 
 
På snapchat berättar Jocke att han och Chrille blivit sams och att de pratar på telefon.
 
#1 - Anonym

Alex saknar ju hjärnceller så...

#2 - Hata hat

Bra att han kom ut med sanningen. Och ni som tänker hata, bara låt bli ni kommer ingen vart med det ingen blir gladare av det så bara låt bli och jag tror inte era föräldrar eller förebilder skulle bli så stolta om dom såg att ni skriver hat på nätet.

#3 - Anonym

Det känns som att alla i det där "gänget" lever genom Joakim. Ingen vågar ha sin egen åsikt. Det är nästan som en liten sekt.

#4 - Anonym

Färscht att dra igång livets hatstorm och drama bara för att man inte vågar stå upp för sina handlingar för att EN människa manipulerar alla att följa hans minsta vink. Vacker värld vi lever i.

#5 - Lisa

BBullshit

#6 - .

Bra att han TILLSLUT berätta sanningen men ångrar att jag ens blev arg på Chrille av att han "tvingade Alex att ta droger" ...😔

#7 - Anonym

Usch vad är Jocke för vän... sjukt vidrigt att tvinga dom man älskar att skriva ut något sånt här, öppet till alla i världen. Räcker med att dom pratar med varandra. Läskigt att se hur han gör med mina vänner, tar som svaga och manipulerar dom till att bli hans små marionetter. Vilken polare.... :/

#8 - Hittar ej den

Har han tagit bort bilden???!

#9 - Anonym

Sina*

#10 - Anna

Vilken svag människa... Otroligt fegt att skylla sina handlingar på någon annan.

#11 - Roza

Fyfan vad lågt av Alex. Personligen hade jag aldrig förlåtit honom. Dock tycker jag det är starkt av honom att berätta detta; det kan inte vara lätt.

#12 - Sombromesa

Men varför sade inte bara Chrille det från början? Och dessutom, det var väl MER än om bara kokainet som bråket handlade om? Pengar, kommit för sent till inspelningar, Jockes självmord osv... För DET var ju inte Alex's fel?

#13 - Anonym

#12 står EN av handlingarna inte alla

#14 - Anonym

Jag älskar att INGEN, varken bloggägare eller nån användare här har kommenterat en enda sak om Jockes videos om sitt liv! Där bevisar han varför han överlägset är "Årets Youtuber", Säg nån som ens är i närheten av det filmfotot och att det t.om ligger riktig grade på den är bara att applådera! Känslor på 2 minuter i varje del och så sjukt äkta skådespel att man tappar hakan, mållös!!!!

#15 - Anonym

Hör inte till detta inlägget, men vad hände med Jockes insamling till Alexander egentligen? Hans mål va 1 miljon och nu har man inte hört något sen han startade den typ.....

#16 - Anonym

Ja som alla insamlingar har den ett slutdatum om du kollar på sidan hos barncancerfonden, försöker du medvetet leta fel eller?

#17 - Lisa

Taskigt av Alex..

Tycker du borde skriva något om sthlmpanda konrads senaste klipp, han berättar om när han blev rånad, jätte läskigt https://youtu.be/YIRqUAvDEko

#18 - Amanda

Jag håller med! Så hemskt. Ja börja gråta när han pratade om kniven. USH!!!! Starkt av kondrad.. Jag FATTAR inte varför ingen vuxen gjorde nått!

#19 - Lia

Älskar att Jocke säger att han ska dumpa namnet "Jockiboi" för att han ska vara en ny människa. En människa utan drama i sitt liv. Men nu kräver han att Alex lägger upp detta på instagram? Ser redan bland kommentarerna på detta inlägg att Alex får grymt mycket skit samt att det säkert komma mer hat mot honom. Jocke vet gott och väl att Alex skulle få så jävla mycket hat om detta kom ut? Så varför tvinga sin bästa vän att lägga ut det? Om nu Jocke vill vara en ny person utan drama så skulle han tagit detta privat med Chrille och Alex.

Jocke tar bara upp gammal skit, så patetiskt.

#20 - Agnes

men vem fuck tar detta på Instagram

#21 - ---

Men jag kan väl inte vara den enda som får äckelkänslor över att Jockiboi är 32år gammal och brudarna han har med i sin nya musikvideo och flänger runt med i den är typ 16-17-18år? Han tror i sin skeva värld att dessa är i hans ålder säkert.

NEJ, jag förstår att de inte gjorde något "på riktigt", men, alla mina kräkreflexer går igång när jag ser en 30+are lägga upp ett klipp som ska spegla hur han varit med tjejer (dragit hem, legat med etc) där ingen ens är född under samma årtionde som personen själv.

#22 - Anonym

Sekten jockiboi

#23 - Anonym

#14 vad exakt är det vi ska skriva om tycker du? Att det är jätteimponerande att få snyggt foto med utrustning värd en halv mille? Blev mer berörd av Therese Lindgrens destination unknown som är filmad med en kamera värd max några tusenlappar lol. Du kan ej tvinga folk att bry sig om eller tycka om Jocke. Det fungerar inte så.

#24 - Anonym

Sekten Ida

#25 - Anonym

Han var enbart med unga tjejer förr. Han ljög om sin ålder du vet. Var på student fester osv. Tänk vad ung jonna var då han ragga henne. Liten flicksnärta. Hans mentala utveckling då var som en fjortis. Så vad hade han för val. Ingen i hans ålder fixade honom förmodligen. Små tjejer ser ut till vilken skit stövel som helst. Tur han nu försöker ändra sig. Dock fjantig att snapchata med små barn. Lite manipulativt.

#26 - Anonym

Jockes yngre följare blir upprörd av att se Jocke röka och dricka hahaha på musik klippen. Här ser man hur liten och godtrogen de är. Jicke berättar vad han röker och att de han dricker är vatten och att man ska skilja på film och verklighet. Tänk om de fattat att pranken var fejk. Intiligensnivån han har av följare är fantastisk. Sött. De tror på allt jocke säger eller gör...hahah ...Vilka sötnosar...Iallafall är hans musik video snyggt filmade.

#27 - Anonym

Gulligt Jocke tar sig tiden att förklara vad låten handlar om för dessa små barn. Varje del på snapchat.

#28 - Anonym

#15 Håller med, det verkar som att han inte bryr sig om insamlingen, han tar inte upp det i videos osv som typ Therese Lindgren gjorde med sin.

#29 - Anonym

Avundsjukan här på Jocke är ju total, Ni har klagat på att han ljuger om allt och nu när han gjort musikklipp inför hans nya låt som visar sanningen med småtjejer och droger och hur han tog droger med främmande tjejer och hade sex osv. DÅ KLAGAR NI?

#30 - Anonym

Avundsjukan här på Jocke är ju total, Ni har klagat på att han ljuger om allt och nu när han gjort musikklipp inför hans nya låt som visar sanningen med småtjejer och droger och hur han tog droger med främmande tjejer och hade sex osv. DÅ KLAGAR NI?

#31 - Anonym

Avundsjukan här på Jocke är ju total, Ni har klagat på att han ljuger om allt och nu när han gjort musikklipp inför hans nya låt som visar sanningen med småtjejer och droger och hur han tog droger med främmande tjejer och hade sex osv. DÅ KLAGAR NI?

#32 - Anonym

Märks att Jocke mognat, men den stora frågan är... Kommer ni här att acceptera att han mognat och själva gå vidare eller kommer ni om 5 år fortfarande leta fel?

#33 - Anonym

Ni som klagade på att Jocke "tvingade" Alex att skriva inlägget, är ni komplett dumma i huvudet? Klart att Alex ska göra rätt för sig offentligt då han också ljög offentligt! Var lögnen mellan dom så absolut ska det tas privat! men eftersom Alex ljugit offentligt vilket ledde till att Chrille fick ta skit så är det inte mer än rätt att dementera hans förra inlägg! Som sagt Jocke verkar bli skurken bakom allt!

#34 - Anonym

#33 Precis!

#35 - Bella

Ida skriv om det här!!!!! https://youtu.be/YIRqUAvDEko

#36 - Anonym

#33 jocke ge upp och snälla skaffa ett liv

#37 - Anonym

Kan ni skriva att man ska följa Kidfury12 på youtube med bilden en triangel

#38 - iseedee

Hmm.. det var ju bra att sanningen kom ut till slut. Det är viktigt att stå för sina handlingar och ta ansvar.

#39 - iseedee

Hmm.. det var ju bra att sanningen kom ut till slut. Det är viktigt att stå för sina handlingar och ta ansvar.

#40 - Anonym

Jockes snapchats inlägg citerar: ni fråga om jag är arg på Alex och Chrille,och de är jag absolut inte. Tärtom är jag glad dom båda förstått att dom sviker mig på många sätt och vad vore en världen om man inte gav folk en andra chans.

#41 - Camilla

Kan säga att jag tror detta är falskt, jocke har bett alex skrivit så för att han ska få mindre skit nu när han är vän med chrille igen!
ush!
hade det vart sant så hade detta sagts från början av chrille? eller var han med för feg?
om inte folk märker det så lägger jocke skit på alex hela tiden! hade jag vart alex hade jag slutat vara vän med honom!
för att håna någon så mycket som jocke gör mot alex är inte snällt! men det ser ingen för att "jocke" är ju typ folks gud!
ush!

#42 - emma

kom just att tänka på att man aldrig ser Alex umgås med Jocke längre. Vet du varför?

#43 - emma

kom just att tänka på att man aldrig ser Alex umgås med Jocke längre. Vet du varför?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com