Felicias dörr blir äggad

Felicia Aveklew berättar på snapchat att någon kastat ägg på hennes ytterdörr när hon inte var hemma.

Hon tror att det var några unga personer som inte tycker om henne.

fel.pngSnapchat @FeliciaAveklews

105 thoughts on “Felicias dörr blir äggad

 1. Kolla Annica Englunds story, tror fan det handlar om Therese. Dom planerade ju in en collab för ett tag sen och inget har jag hört av först nu

  Gilla

  • Menar du det där att ”sedan när tar youtubers betalt för en collab. Trodde att man gjorde det för att det var roligt?” ? För isåfall är det 90% att det är Therese. Tror heller inte att någon annan skulle ta betalt för det. Har även för mig att Therese sagt att hon ska börja ta betalt för något (minns bara inte vad).

   Gilla

 2. Men asså va?!!?! Har läst igenom ALLA kommentarer nu och jag är så jäkla chockad. Det är nt bara invandrare som gör brott. Skärp er nu. Är fkn 11år och vet bättre. Jag är född i 🇸🇪 Men är syrian betyder det att jag är en rasist?? Ni som skriver allt är invandrarnas fel vet nt ni att svenskar oxå gör fel?? Vet nt om ni är 8 elr 80 år gamla men ni borde fan skaffa er ett liv. En 4-åring vet bättre😡😡NU FÅR DET VARA NOG..
  Tack å ADJÖÖÖÖ👋🏼

  Gilla

 3. Bara jag som känner att Therese flyttat alla samarbeten ”som alla hatade” till instagram istället? Varannat inlägg typ är ju samarbete. Känns inte som hon kan släppa dom helt ändå 😉

  Gilla

 4. Dehär med att folk tar efter precis ALLT Therese gör.. jag blir illamående.. jag förstår ju att det inte var HON som kom på dagens fråga eller att filma ur två vinklar eller veckovloggar, men hon gör ju en egen grej av der uppenbarligen, eftersom att ingen annan sett något liknande förut. Två dagar efter hon kommer på ett nytt koncept så hakar alla splayare på och gör likadant.. blir frustrerad, som på dagis när någon ritade likadant haha..

  Gilla

  • Håller med men blir irriterad på att dom flesta som följer henne tror att hon var först med det visst hon kanske var först med det i Sverige men inte i hela världen.

   Gilla

   • Tror däremot att Therese tagit inspiration av amerikanska youtubers men att ha gjort sin egen grej av det. Att då svenska youtubers direkt kopierar Therese’s koncept är gräsligt. Så uppenbart att folk härmar. Som ”så kan det gå” säger, direkt efter någon dag gör andra svenska youtbers (speciellt de från splay) samma sak som Therese. Många påstår att det är att ta inspiration av andra men i detta läge är det att härma.

    Gilla

 5. Alltså.. en fråga, på jocke och jonna’s senaste spök video, så i vloggen som dom la upp före övernattning videon så vloggar dom ju när dom kör dit, och då ser man i vloggen att det är ett gäng på plats redan

  Men när själva spök videon läggs upp så säger dom i början av klippet att dom är helt själva där och först på plats..??

  Fattar inget, så om någon vill svara så tack på förhand 🙂

  Gilla

 6. !!!! LÄS !!!!!
  HALLÅÅÅ Sabinas senaste veckovlogg????? Huuur mycket härmar hon inte Therese i både redigering och hela veckovloggandet? USCH vad fult spelat av sabina att göra så.

  Gilla

  • Ja tyvärr kommer hela splayligan ta efter enligt thereses videoupplägg. Då är det alltid. Fattar inte hur många av dessa kanaler kan ha över 100k subs när INGET de gör är det minsta originellt. Alla förutom Therese i svenska youtube communityt är stöpta i samma jävla form, hur unika de än tror att de är.

   Gilla

   • Jepp, hon är riktigt överskattad och allt hon gör är inte unikt 😒 Gillade henne förut men nu är hon bara överskattad

    Gilla

   • Ja likadant att det var ju ‘ hon’ som kom på dagens fråga och alla andra härmar bara henne! Nej det var inte hon som kom på det

    Gilla

   • Skriv det då..?
    Tycker ändå inte hon är speciellt originell på YT.
    Kolla på Jessica Pamlin, Let’s feast, Tova Helgesson, som INTE har humorkanaler osv, dom är dan mycket mer orginella än Therese.

    Gilla

   • Alla tycker vi olika. Tycker inget Tova Helgesson gör är det minsta originellt. Finns hur många som helst som skriker, gapar och pratar om sex.

    Kollar hennes videoflöde just nu och känner inte att testar videos, saker ingen visste om mig osv är speciellt nyskapande. Visst kommer det ibland upp såna mainstream videos på Thereses kanal där med, men jag vet inte. Jag tittar hellre på en tjej med lite innanför pannbenet som lugnt och sansat kan spela in en video än en som bara gapar och skriker. Antar att jag är lite för gammal för Tova Helgesson (är 24) för att jag ska tycka hon är rolig 🙂 Jag respekterar din åsikt iallafall!

    Gilla

 7. Alma Persson hade en giveaway med todieforswimwear på instagram och avslutade den aldrig, hon har nu tagit bort bilden om den.

  Gilla

  • Jag har också samarbetat med todiefor via instagram och tyvärr så väljer de ofta konton som de själva har skapat som vinnare.. jag valde att inte avsluta min giveaway med dem eftersom vinnaren de valde var ett uppenbart fake konto som inte ens deltagit i tävlingen.

   Gilla

 8. Jag är invandrare och jag blir så sjukt ledsen att när så fort något dåligt händer som våldtäkt eller att som i detta fallet att en ytterdörr blir äggad så tror alla att det är invandrarna som har gjort det. Sluta tro det! Bara för att vissa invandrare gör det så betyder det inte att alla gör det. Sen så känner jag ganska många svenskar som äggat på folks fönster/dörrar i det område jag bor i. Jag skulle aldrig kasta ägg på någons dörr även om mitt liv handlade om det. Sluta tro så dåligt om oss invandrare!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 9. Hahah men alltså kommentarerna här… På mitt område är det ägg/äppel-kastning på folks hus. Så det behöver ju inte vara just för att hon är känd. Och sen behöver det inte vara invandrare som kastat. Här där jag bor är det helt vanliga svenska småkids i ålder 12-14 som gör sånt. Tagga ner lite 🙂

  Gilla

 10. Men vafan?!? Tjafsa om dehär? Lite ägg på en dörr? Sitt inte bara inne i en soffa eller i skolan eller vart skan ni är, ut o gå, va me en kompis eller nåt sånt. Skit i dehär o gör nåt vettigt!

  Själv har jag precis vart ute o skottat puckar i duggregn;)

  Gilla

 11. Självklart var det en invandrare eller en son till en invandrare! Hon bor i Malmö! Sveriges katastrof! Helt galet mycket problem med babbar som fackar osv i Malmö! Ni som bor Skåne vet att det jag säger stämmer! Så ni ers jävla kommunister som har tryckt ner huvudet i sanden! VAKNA! Ni vaknar nog först när ni blir våldtagna av någon jävla babbe! Helt sjukt!

  Gilla

 12. Haha bor i samma område som Felicia och det var flera hus bla mitt som också blivit äggat så det är inte för hom är såååå känd

  Gilla

 13. Stark människa ☺️👍🏻 varför gnälla kom igen det är bara ägg går att ta bort fan Felicia sluta grina…
  Hahahahahah de bästa jag sett idag 😂 Förlåt Felicia men detta va kul

  Gilla

 14. Är själv invandrare och att ägga någons dörr låter inte som något en blatte skulle göra. Det är förmodligen bara en drös med bönder (epa-traktor/volvo/monsterdryck-typerna) som har varit i farten och har brist på liv.

  Gilla

  • Fast det kan du inte veta. Jag är själv vit och svensk och har eggat ett hus när jag var yngre, men känner ingen annan (oavsett hudfärg/ursprung) som gjort det. Bara för att du/dina närmsta aldrig skulle göra något liknande betyder ibte det att ingen gör det. Om du byter ut egga till något annat ord, t.ex våldtäkt kanske du förstår hur jag menar. Du lär aldrig kunna tänka dig att våldta någon, eller att någon du känner skulle göra det, men om en kollar statistik så talar siffrorna för att du känner nån som gjort det (och där spelar inte heller hudfärg/ursprung in).

   Gilla

 15. I historien har det vart vikingar, kungar som krigar och allt sånt. Har ni läst historien om Gustav Vasas historia nä tror inte det…

  Gilla

 16. hahah älskar att varenda som kommenterar påstår att alla andra är dumma i huvudet och 12år, riktigt roande att sitta och läsa! hälften skyller på invandrare andra hälften skyller på barn, tänk om det var en svensk 40åring då?

  Gilla

 17. Hatar detta 😂😂 om en Svensk hade mördat någon hade folk inte brytt sig ett skit om man inte var nära till personen men om en invandrare gör det då ju alla invandrares fel!

  Gilla

 18. Hur kan folk sitta och kommentera at det är ”invandrares fel”? Skämtar ni eller? Det kan lika gärna vara svenskar eller vad fan som helst. Så fort någon ser att det är något som förstörts så är det SÅKLART invandrares fel. Vad tänker ni med? herregud. att jag ens bor i sverige…

  Gilla

   • jag följer med, hoppas mest på att träffa Isak men den andra anledningen är detta. Skäms över att jag ens är i samma land som de som säger att det är en invandrare utan någon jävla fakta. SNACKA om att ha fördomar, de kan ba slänga sig i väggen tack ❤

    Gilla

  • Det är kan lika gärna vara vara en svenska som är mer svensk än dig tror inte det finns så många blattar i den lilla byn

   Gilla

  • Ursäkta… ee vänta du är säkert barn så vart är din mamma och de mesta som gör detta är svenskar så syll inte på invandrare. Jag säger inte att det inte bara svenskar men inte heller invandrare. Inte säkert att dina föräldrar blev så glada när nån anmäler dig till polisen så va försiktig med att anklaga andra okej…

   Gilla

   • Vad baserar du ditt påstående på? Att det är flest svenskar som äggar folks hus? Det har inte med ens etnicitet att göra, hur dålig koll kan en människa ha på en skala? Uttala dig inte om något om du inte kan länka källa till eller visa vad du baserar ditt påstående på. Sluta snacka om andras föräldrar, väx upp själv först.

    Gilla

  • Är du dum i huvudet Amanda? Varför skulle invandrare kasta ägg? Jag ska berätta att de flesta som kommer hit gör det för att dom flyt från tex ett krig. Tror knappast att dom vill bråka genom att ägga folks dörrar. Det är så jävla löjligt att skylla på invandrare. Det kan lika gärna vara svenskar. Fyfan för sådana människor som har fördomar, och hatar folk bara för deras ursprung. Usch! Tänk nästa gång innan du skriver ngt.

   Gilla

  • är du dum? är du så trångsynt att du verklihen inte förstår? att din hjärna verkligen inte kan ta in att allt är inte fkn invandrares fel. idiot

   Gilla

  • Det är inte invandrarna som förstör Sverige.. utan idioterna, och dom kan komma i vilken färg eller form som helst. Läs på

   Gilla

  • Om du stör dig så mycket på oss utlänningar, varför försvinner du inte iväg nånstans där du slipper oss? Oj så svårt det ska vara. Och snälla ta inte upp ”ni invandrare ska anpassa er efter vårt svenska samhälle”, är såååå trött på det. Jag har levt i Sverige i 18 år och uppför mig bättre än flertal av dina svenska luffarkompisar:))))))))

   Gilla

   • Det är väll klart som fan att en invandrare ska anpassa sig till det svenska samhället? Är du pantad?
    Vem bryr sig om du uppfört dig eller inte ? Klappa dig själv på axeln över något som egentligen borde vara självklart.
    Rasistisk uttalanden och ber etniska svenskar flytta ifrån Sverige när det inte är svenska folket som har fått rösta om dom vill ha ett mångkulturellt samhälle?
    Bruh du måste kolla dig i spegeln! Du är varken smart, rapp i käften eller har något att tillföra.

    / en annan invandrare

    Gilla

 19. Unga idag är så jävla respektlösa så det finns inte. Dessutom; vad har dem för släpphänta föräldrar? Förstår att unga gör konstiga orationella saker med tanke på att deras hjärnor inte är fullt utvecklade, men vafan, ägga någons dörr?

  Gilla

 20. Fy fan vad respektlöst. Hur i helvete kan man ens göra något sådant? Kasta ägg på en främlings dörr för att man inte gillar personen i fråga? Liksom, jag fattar inte vad det är med folk nu för tiden. Bara lägg ner detta meningslösa hat och låt andra vara ifred.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s