Anty ska tatutera hela armen

Anty berättar i sin senaste video att hennes mål för i år är bland annat att påbörja en sleeve.

Hon vill tatuera hela sin vänster arm och hon kommer att filma hela processen.

sleeve.png

46 thoughts on “Anty ska tatutera hela armen

 1. Alltså Lisa/Misslisibell måste vara den enda som hållit på med youtube i fem(?) år och som FORTFARANDE säger ”ehhm” i varannan mening. Så fruktansvärt störigt och jag klarar inte av att kolla på hela hennes videor längre för det är bara ”Hejsanhejsan! Ehhm idag ska jag testa eehm Nocco och det är ööh en energidryck tror jag eeeeehm men JA vi kör väl igång eeeh”.

  Tycker att hon hade bättre ”flow” förr i tiden och det var inte alls lika jobbigt att lyssna på henne. Förstår inte varför hon inte tänker på det eller är bättre på att redigera bort det/tar omtagningar.

  Gilla

  • Men titta inte på henne då. Irriterar du dig så mycket på hennes sätt att vara/bete sig så är det bara att klicka ner. Du tvingas inte under pistolhot att titta på henne. Så jävla onödig kommentar.

   Gilla

   • Fast va? Jag vill ju kolla på henne, tycker hon är gullig och bra, men det är irriterande när varje mening avbryts med ”ehmm” och jag har svårt att förstå hur det kan vara så efter fem år.

    Hon hade bättre flow förut, och jag undrar vad som gjort att hon börjat staka sig.

    Dåligt passivt aggressiv du är då.

    Gilla

 2. Häftigt:) Här kallar vi övningsköra på hög nivå. Thereses mästrar lastbil och buss..de ni. Snyggt jobbat!!! Kul att se. Gillar hennes informativa videosar:)

  Gilla

  • Therese är inte den enda som har testat att bli hypnotiserat . RMM gjorde det för ungefär 8 månader sen. Om nån anan testar det kommer allls säga att de härmat Therese men ingen säger att Therese har härmat RMM.

   Gilla

   • Till anonym: nej dom är inte dom ända. Men så fort Therese gjort något och någon annan gör lika så härmar dom ju ALLTID henne. Som det var inte Therese som var först med dagensfråga och inte heller att ha en annan vinkel på kameran men alla hennes följare säger att hon är först och att alla andra bara härmar

    Gilla

   • Håller med. Hade sjäv tänkt börja med YT och filma från två vinklar i mina videos men kommer inte gör det nu. För då är man en som härmar och jag känner inte för att få en massa hat från en massa snorungar. Även om man förklarar att man funderat på den idén i flera månader. Therese är inte först med så mycket. Hon tar många idéer från utländska youtubers och det ingen som säger att hon härmar. Alla borde bara ta det lite lugnt. Alla härmar på YT och tar varandras idéer och koncept, även Therese.

    Gilla

 3. Fyfan va Thomas härmar Therese! När ja såg att han också byta kameravinkel så bara stängde ja av videon och avprenumererade. Liksom det hade varit ok om han kanske skrev i kommentarerna eller i beskrivningen att han tagit inspiration men nej såklart inte (: han gör alltid som Therese så om några dagar kommer han säkert härma med bucketlist osv o allt dedär

  Gilla

  • När har Thomas nånsin gjort något eget? Alla hans videos börjar med ”Jag såg en video här om dagen”..

   Gilla

  • Thomas blev tråkig och förändrad sen han blev känd.
   Är också så jävla less på att han ska härma Therese i ta mig fan nästan allt!

   Gilla

   • Ja, verkligen! jag brukade alltid skratta åt Thomas videos t.ex. där han spelade starstable eller videos med bea. Men nu är han ju sjukt tråkig och jag klickar bort hans videos efter 1 minut.

    Gilla

   • På tal om härmas, Wilmasbeauty kopierade Sandra Lindahl rakt av i sin senaste video… Pinsamt att sno utan att åtminstone ge lite cred…

    Gilla

   • Till Lisa:
    Om du söker upp på youtube ”My ___ (sätt vad du vill, dad, brother, boyfriend eller whatever) does my voiceover” får du upp flera hundratusentals resultat. Sandra har också hon tagit idén från någon annan. Det är som att påstå att alla svenska youtubers som gjort ”100 lager …” har härmat Thomas för att han var först bland svenska youtubers. Även han har tagit idén från en annan.

    Gilla

 4. Thomas kör hårt! Hans nya video där han har en andra kamera som filmar honom från en annan vinkel påminner om Therese… hmmmmm…..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s