Moa ryter ifrån på snapchat

Moa skriver på snapchat att hon inte förstår hur vissa kan skriva att det är konstigt att hon är ledsen över hennes pojkväns död för att de inte kände varandra länge.

Hon fortsätter att berätta att ingen har någon aning om hennes relation med Henke och hennes känslor för honom.

m1m2

55 thoughts on “Moa ryter ifrån på snapchat

 1. Håller med! Jocke & Jonna vet nog sina gränser bäst själva! Jocke känner jonna så pass bra att han visste att inte jonna skulle bli sur för de han berättade i videon, jag menar varför skulle han annars lägga ner tid på att filma och redigera en video som han vet att jonna skulle såras av?

  Gilla

 2. Är ni experter på jocke och jonnas förhållande elr? Nej, jag tror dem vet själva hur långt dem kan gå och hur dem hanterar saker, jag slår vad om att Jonna inte alls blev sårad av bideon jocke gjorde. Lek nt experter och klanka ner på jocke! Så omoget

  Gilla

  • Håller med dig! Jag tror Jocke känner Jonna så han vet om han fick lägga upp videon eller inte.. Jag tror dom pratar med varandra.. Även om vissa andra inte gör det i förhållanden så betyder inte det att inte dom har gjort det. Hur fan vet ni att han inte har frågat henne om det är okej? Jonna tycker uppenbarligen att det är okej. Annars hade hon inte själv länkat om videon på sin instagram.. Gud vad vissa är smarta här inne 😂

   Gilla

 3. Haters varning här, ni som skriver hat till jockes senaste video, bah wtf?!? Man ser att han är så omtänksam och försöker hjälpa jonna på alla möjliga sätt och så kommer de haters och ska leta fel, asså ni har ju brist på liv

  Gilla

  • Jag är ingen hater, jag tycker bara det är extremt orimligt och drygt att han blottar i princip hennes problem utan att han vet att det är okej. En press på att 500k människor vet om hur hon mår förtillfället och att jocke sitter och tycker synd om sig själv tycker jag är extremt elakt gentemot jonna, hon valde och fly hemmet pga en anledning inte för att hon kanske bara mår dåligt.

   Gilla

   • Förstår inte grejen med att lämna ut sin partner till en så pass ungålders grupp på 6-14 år.
    Visst Jocke kanske vill väl och hoppas sprida kunskap om psykisk ohälsa och att det finns ett liv utanför strålkastarljuset. Men problemet med psykiskohälsa och mindre åriga tittare är kanske inte den bästa målgrupp att vända sin stora problem till. De har inte alla gånger verktyg eller liv som de kan relatera detta enorma problem med. Man läser i kommentarsfälten hur vissa ligger sömnlösa. Hur de gråter och hur de går in på Jonnas och Jockes sidor och försöker ge dessa vuxna människor tröst och vill att Jonna ska komma tillbaka. Tror de blir för övermäktigt. Tycker däremot om Jocke vill dela med sig allt privat. Gör de, men inte såhär. Berätta att ni har de svårt just nu, punkt. Involvera en psykolog och läkare istället. Inte minderåriga följare, de kan inte rådgöra eller ge er kompetent hjälp. De krävs professionell hjälp. Och en del saker ska man i ett vuxet förhållande hålla barn utanför och ta tag i de på eget håll. Man kan nämna. Men inte för mycket. De grubblar ihjäl sig och vänder ut och in på sig själv. Likaså läste jag föräldrar som anser de borde sätta ut varningstext på sina spök vide osar, då deras barn ligger sömnlös efter sett den. Hon tillägger även att de som är föräldrar även har ett ansvar som föräldrar.
    Hoppas de löser sig. Men skippa Youtube ett tag. Ta semester. Världen går inte under för att ni ordnar upp era liv tillsammans och kommer åter efter några månader. De borde vara viktigast just nu, än exponera ut sig själv.

    Gilla

 4. Alltså jockes senaste video. Hade jag vart Jonna hade jag blivit fruktansvärt arg och ledsen över den. Varför dela ALLT med omvärlden? Finns någonting som kallas integritet och privatliv. Stackars Jonna…

  Gilla

  • Håller med, tycker till och med han är lite egoistisk och sätter stor press på henne, jag menar om detta hände mellan dom och hon har valt att vara ifrån han, borde inte han då förstå att det kanske handlar lite om honom? att han e för mycket? varför skulle hon annars liksom fly hemmet?

   och att han nämner mycket om att det är synd om honom & svartmålar jonna som ett monster i princip..

   Gilla

 5. På tal om en helt annan youtube vid namnet Ellen Fjärnström. Såg att där var en med som tyckte samma sak som mig. Hennes pojkvän sa ”My girlfriend is better than your girlfriend” i svar fick denna tjejen att han pratade med Ellen och att det var ett skämt men ser man i videon så var det ingen som direkt skrattade så förstår verkligen inte hur det kunde tolkas som ett skämt. Känns som han toflar rätt mycket för henne eller att hon behöver mycket bekräftelse.

  Gilla

 6. Förstår inte riktigt hur Tessan kan kalla sig för djurvän när hon fortfarande köper kläder från företag som testar på djur. För då ger hon ju företaget pengar?

  Gilla

  • Hur menar du med ”kläder från företag som testar på djur?” Typ som att köpa underkläder från Victoria’s Secret när deras skönhetsprodukter testas på djur?

   Alltså, att köpa något från ett företag som testar på djur men att då såklart inte köpa det som testas på djur är ju som när hon köper vegansk mat på t.ex. ICA som också säljer kött och mejeriprodukter. Då skulle man ju inte kunna handla någonstans eller äta någonstans = orimligt. Om många lägger pengar på saker som inte testas på djur/är veganskt osv. kommer företagen se det och handla efter det. Konsumenterna bestämmer ju vad som finns på marknaden eftersom att företag inte vill köpa in sånt som säljer dåligt. Kapitalism you know. 😉

   Gilla

   • Är så less på desa kommentarer? Det är o stort sett OMÖJLIGT att äta allt veganskt och köpa alla kläder och allt smink fråm företag som har bra förhållanden för djur och människor. jag anser mig vara djurvän, jag bryr mig om djuren och jag vill inte att dom ska må dåligt så jag försöker göra det jag kan ex äta lite kött, köpa smink som inte är testat på djur, skänka pengar men mer än så klarar inte min ekonomi och jag av inte just nu i mitt liv iaf. DET VIKTIGASTE ÄR VÄL ATT ALLA GÖR SÅ MYCKET DE KAN OCH ATT MAN FÖRSÖKER GÖRA NÅGOT?! Det är omöjligt att vara perfekt.

    Gilla

 7. Du kan vara tillsammans med en person i flera år men ändå aldrig kommit in på djupet som någon kan göra under bara några veckor. Längden har ingen betydelse, det är känslorna och relationen man har med personen som spelar roll, tror jag. Dock är det mycket respektlöst och empatilöst att överhuvudtaget ifrågasätta hur en känner vid en persons död. Vi alla känner och reagerar olika och en människa tar sig snabbare ur en depression med människor som visar stöd istället för att visa misstro och förakt för någon som är ”svag” – att förlora någon tänker jag är det värsta som kan hända eller förlora sig själv på något sätt i sitt liv.

  Gilla

 8. Tyvärr är folk helt gränslösa i sitt tyckande kring sorg. En av mina kompisar hade varit ihop med sin pojkvän i 6 år när han begick självmord. Ändå tyckte folk, inte bara någon enstaka människa utan MÅNGA, att hon inte hade rätt att sörja eftersom det bara var en pojkvän. Hade tydligen varit skillnad om dom varit gifta.. med det sagt – Moa hade nog tyvärr fått liknande, idiotiska, kommentarer oavsett längden på deras förhållande 😦

  Gilla

 9. Klart hon kan var ledsen och hennes känslor är äkta. Absolut. Det håller jag med. Hon har all anledning att sörja.

  Men är det värre för någon att förlora en partner efter 1 månad eller efter 5, 10 år? Det är kanske det som folk stör sig på lite, menar varken det är rätt eller fel utan lägger fram vad som kan vara orsaken till att folk säger så.

  Men ja, hon har en del attitydsproblem som en skivare skrev innan. Mycket om hur skit folk är och hur hon hatar folk men samtidigt vädjar om att andra ska sluta hata..

  Gilla

  • Nej, det är inte värre för någon. Oavsett om det är en partner sen 20 år tillbaka eller 1 år… tex. Alla tar det på olika sätt, alla reagerar på olika sätt. Det är ALDRIG okej för någon utomstående att ”undra” ”tycka” eller ”lägga sig i” hur ANDRA ska känna eller inte ska känna. Det är endast DU själv som förlorat någon som kan säga hur just DU känner… Så är det och allt annat är jävla trams. Jag förlorade min pappa för snart 8 år sen och jag kan säga att det gör förbannat lika jävla ont nu som då. Bara det att jag nu efter några år lärt mig hantera smärtan och allt det som hör till. För mig är pappas död det värsta som hänt mig. För någon annan kanske det är ett husdjur som har dött det värsta för denne och vi har olika syn på saker. Som sagt, det är endast upp till en själv att känna hur man vill.

   Gilla

 10. Svenska Youtubers. Du äger en hyfsat stor plattform där du skriver om andra människor.Du har ett ansvar för vad som skrivs här, även i kommentarsfälten. Du har ett ansvar för allt hat som skapas i kommentarsfälten. Det är inte okej som det ser ut nu.

  Gilla

  • Ansvar?

   Bloggen har inte på något sätt uppmanat till hat eller skrivit om ytubare på något negativt sätt. Varje individ har ansvar för sig själv.

   Gillar inte vad folk skriver? Kolla inte in sidan 🙂

   Gilla

   • Har man en plattform där det frodas hat så har man ett övergripande ansvar, det betyder inte att individernas ansvar försvinner. Människorna som sitter och kommenterar har ett ansvar. Man skriver inte så. Det är inte okej. Det handlar inte om något ”man inte gillar”. Det handlar om, rent ut sagt, vidrig mobbing, och det ska man inte blunda för.

    Gilla

  • Själv tycker jag inte att Ida ska ansvara för att varje individ ser till att hålla en god ton, det är upp till användarna själva. Lägg inte kommentarernas skit på ägaren. 😦

   Gilla

   • Oj nu skrev jag Ida, det bara kom av farten för har sett andra skriva det. Sorry om det inte stämmer hehe.

    Gilla

  • Personen som äger denna blogg är objektiv, och hon skriver dessa inlägg så att man ska kunna diskutera. Visst det kanske bildas hat men det är ju knappast blogg ägarens fel.

   Gilla

   • Tycker inte hon alls kan ansvara för att andra beter sig som idioter. Visst kan hon plocka bort kommentarer och det har jag sett henne göra flera gånger. Så.. din poäng var???

    Gilla

   • Hon har inte alls skyldig för kommentarerna, det finns idioter här i världen ( vilket man kan se i kommentarerna) men skaparen av bloggen har absolut ingen skyldighet till det….. Dock så vet jag att hon brukar ta bort en kommentar om den är för grov osv.

    Gilla

   • Göra reklam, sprida mitt budskap, kalla det vad du vill. Jag vill att det jag har att säga ska nå ut till så många människor som möjligt, varför försöker du framställa det som något fånigt?

    Gilla

  • Oj, vilken bajsnödig video. Det som sägs är självklart för alla som har lite sunt förnuft och för de som inte har något sunt förnuft gör denna video ändå ingen skillnad. Finns dessutom 1000000 likadana videos redan som ALLA större youtubers har gjort. Snark.

   Haha, sorry, men riktig cringe-video.
   Tjejen är söt dock, bara videon som är pinsam. Känns som en video en liten kanal gör för att få uppmärksamhet. Hoppas Moa eller någon annan youtuber nämner henne (är väl målet med hennes video?).

   Gilla

   • Hej!

    Detta är ett oerhört viktigt ämne som inte kan tas upp för många gånger. Det spelar ingen roll om man är stor eller liten, budskapet är det samma, och det är viktigt. Du säger ”snark”. Jag säger ”sova bör man annars dör man”. Men man kan inte sova igenom detta. Jag kan inte göra det. Jag måste säga något.

    Det är kanske tur att det är du och inte jag som tycker att videon är pinsam. Exakt vad i den tycker du är pinsamt att se? Skäms du för att du känner igen dig? Då skulle det vara förståeligt, annars skulle du ju faktiskt hålla med mig. ^^

    Anser du att en människa med en liten youtubekanal inte kan göra videos angående viktiga ämnen? Den logiken tycker jag är rätt märklig faktiskt. Mobbing och näthat har alltid varit något som får mitt inre att skälva av vrede. Det som folk skriver om Moa var droppen och jag satte mig för att få ur mig mina känslor angående detta. Jag har inte varit med om det Moa går igenom, men jag har varit med om att folk har ifrågasatt min depression. Det är en hemsk känsla, och jag var tvungen att säga något.

    Målet med min video var att få ur mig det jag ville säga. Att jag sedan länkar den på olika plattformar är ett sätt att få ut det jag vill säga till så många människor som möjligt. Jag tror inte att en video kan få någon att ändra sitt beteende. Men varje gång en människa får se en video med detta budskap kommer en liten yttepytteliten gnutta av den informationen tränga in i personens medvetna. Det är även väldigt viktigt att vi som inte tycker detta är okej visar det, och visar att vi är många. Tycker du det är pinsamt så kan du ju testa den här tekniken med att sjunka genom jorden. Om du lyckas får du gärna säga till, för det har aldrig jag gjort… 😉

    Gilla

   • Kan inte tala för vad OP menade men antar att det är för att du försöker vara moralpolis.

    Det mobbas inte här. Det kritiseras. Att ifrågesätta Moas miljoner pauser betyder inte att man mobbar. Det är inte heller näthat. Folk är snabba med att slänga ur sig sådana ord för att det ska tas på allvar. Dessutom ser jag att du är hennes fan, vilket förklarar din snabba försvaring av henne.

    Kan man inte tåla kritik på nätet så har man inget där att göra. Kritik åter igen, inte mobbing och hat – det är inte okej.

    Gilla

   • Ja det spelar tyvärr ingen roll hur många videos folk gör, de som mobbar bryr sig inte överhuvudtaget om andra människor på nätet (oftast). De mobbar antingen pga avundsjuka, att de själva mår dåligt eller bara helt enkelt för att de är rent av onda människor som älskar att trycka ned människor. Så länge det finns mobbing irl, kommer det finnas mobbing på nätet och på nätet är det hur enkelt som helst. Man kan kränka och trycka ned hur många människor som helst utan att behöva lämna sitt rum och DESSUTOM vara anonym. De behöver inte stå till svars för sina handlingar. Polisen har liksom inga resurser eller tid att övervaka internet och se till att ingen blir mobbad eller trakasserad. Det är den hårda sanningen. Det enda vi kan göra är att sprida kärlek och värme så att det överröstar hatet, men det är svårt när det till och med finns kända youtubekanaler som tjänar pengar på att mobba andra offentliga personer och folk älskar det.

    Gilla

 11. Håller med henne helt. Hon har all rätt i världen över att sörja honom ävenfast deras relation blev kortvarig.
  Gillar dock inte Moa då hon har riktiga attitydproblem annars. (Det har hon alltid haft).

  Håller även med föregående talare om att Moa borde ta och försvinna från offentligheten ett bra tag, så hon får läka ordentligt. Jag menar vad hinner man bearbeta på en månad?

  Gilla

  • Håller med. Hon verkar tycka att det är okej att säga att alla människor som äter kött är äckliga/djurplågare, men så fort det handlar om henne ska det sluta hatas. Hon själv bidrar ju med hat genom att uttrycka sig på det viset?

   Sedan är det självklart okänsligt att kritisera henne för att hon sörjer. Men känns lite som att hon tjatar om det hela tiden och det är kanske därför folk tröttnat på att höra om det.

   Gilla

   • Jo men håller med. Alla som ens vågar kritisera är en hater, alla som äter kött är djurplågare och hatar djur. Unga tjejer som frågar om man kan byta ut veganska produkter mot mejeriprodukter idiotförklarar hon (har hon glömt att hennes fanbas är flickor på 10-15 år?).

    Så det där med dubbelmoral alltså.

    Gilla

  • Man ÄR djurplågare och verkligen ingen djurälskare om man betalar andra för att skära halsen av miljontals djur om året, sära kalvar från deras mödrar efter 1 vecka och har 50% av kycklingar nermalda levande för hankycklingar inte är av nytta. JO DU ÄR DJURPLÅGARE DÅ, ta lite jävla ansvar över dina egna jävla handlingar istället för att rättfärdiga och skylla på andra för ditt jävla ego är kränkt. Skärpning

   Gilla

   • Nej, köttindustrin är inte fruktansvärd och jättehemsk som den framställs av typ buzzfeed. Köp svenskt kött så är det inga problem.

    Gilla

   • Hahaha undrar vems ego här är kränkt egentligen.

    Om du tycker man är djurplågare om man äter kött så tyck det. Jag har inte blivit kränkt av det, jag finner det roligt att en självutnämnd Ytuber som är emot all hat sitter och spyr ut hat själv.

    Lugnat ner dig nu?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s