Hatstormen mot Linn fortsätter på Twitter

Efter Linns ursäkt har det varit tyst men igår fortsatte hatet mot Linn på Twitter.

Ungefär 24 tusen personer följde hatstormen som fortsatte under kvällen.

Många är fortfarande arga över att hon använde n-ordet och tycker inte att hon är värd sin framgång.

591083741

Skärmavbild 2017-01-05 kl. 10.25.05.png

 

75 thoughts on “Hatstormen mot Linn fortsätter på Twitter

 1. Det är inte okej att säga ordet men fattar inte varför alla ska gå på Linn när andra säger det varje dag. Såklart borde ingen säga det men hon har bett om ursäkt och så kommer folk och börjar hata på henne ändå. Om det skulle bli en så stor uppståndelse varje gång det kom en rapplåg där de sa ni*gga så hade internet varit helt proppfullt

  Gilla

  • Oj!! Nämen!! Vilken bra ursäkt, då kan ju alla gå runt och säga N-ordet, det är ju något vi alla sagt någon gång ändå…. eller? Hmm nej inte så hållbart tänk tycker jag. :/

   Liked by 1 person

  • räcker kanske att lägga denna länken i ett kommentarsfält istället för typ alla senaste inlägg?
   nice att du har ett budskap att stå för och vill sprida det men du behöver kanske inte överdriva

   Gilla

 2. Kom igen alla har väl sagt negerboll en eller flera gånger i livet? Vad fan är problemet? Det är en fkn chokladboll varför grina över ett jävla ord.. Jag själv har/brukar oftas säga negerboll men inte får jag nå jävla hat eller kritik för det..?
  Logiken i allas småbarns huvuden är ganska liten i detta fkn samhälle,
  ge upp nu människor o lämna Linn ifred! ☺️ Kan folk bara hålla sig till sitt o skita i vafan andra människor gör så vore ju det ganska bra.

  Gilla

 3. MEN LÅT HENNE VARA NU FÖR FAN!
  JA, hon gjorde jävligt fel och jag tror att hon fattar det nu. Även fast hon är så jävla vit och rik.
  Jag är inget fan av Linn i övrigt, men nu har det kanske gått lite för långt – det är ren mobbing och inte fan är mobbing okej heller?

  Gilla

 4. Har sagt det förut och säger det igen: En del personers besatthet vid hudfärg är skrämmande.

  JA, det är fel att säga det ordet – VI HAR HÖRT OCH FATTAT DET NU!

  Men *SLUTA* dela upp folk i hudfärg och *SLUTA* värdera någons åsikt högre än någon annans beroende på mängden melanin i huden. Ni är orsaken till att rasism och separatism existerar.

  Gilla

  • Du vet att colorblindness är en form av rasism va? Sanningen är den att samhället har djupt inristade strukturer där folk redan är uppdelade där vita människor dominerar och är överlägsna alla, och det kan man inte bara förbise. Därför måste man lyfta de förtryckta och det är relevant att ta upp hudfärg visst. ”One human race, one human culture” bla bla bla = colorblindness. Rasism existerar inte pga att vi idag nämner hudfärg, det är vita människor som har sett till att den strukturen finns och upprättas.

   Gilla

   • Hahahahahahahha, vad man än säger är fel.
    Ser man folks hudfärg är man rasist, ser man den inte är man rasist. Säger man en sak är man rasist, säger man inte en sak är man rasist.
    Snälla ge er någon jävla gång!

    Gilla

   • Skaffa er en hobby istället för att sätta etiketter på alla ni stöter på. Tror livet blir lite roligare då.

    Gilla

   • Jag brinner för all sorts aktivism när det kommer till orättvisor såsom rasism. Lätt för dig som vit att säga att man ska skaffa sig en hobby istället, inte du som blir utsatt för orättvisor ju;-)

    Gilla

   • Tänker inte diskutera med någon som tycker att min åsikt är mindre värd bara för att jag råkar vara vit. Rasist.

    Gilla

   • Hahhahahahahhahahah sorry boo men rasism är en samhällsstruktur och existerar inte på individnivå. Rasism mot vita = icke-existerande fenomen, nope, det finns bara inte.

    Sedan så är det ju dock sant att det är fett förminskade när du som vit kommer och slänger ur dig saker som ”ge dig, hitta en hobby” osv när man uppmärksammar rasism?????????? Du som vit har liksom ingen rätt till det. Aja pok orkar inte vita som leker offer hela tiden i’m done

    Gilla

 5. Ja, det var EXTREMT fel av henne att använda n-ordet, men hon är bars sexton år. Gillar inte Linn så mycket, men tänk att ha 24 tusen människor emot sig för ett misstag man gjorde (som hon även bett om ursäkt för)

  Gilla

  • Människorna hoppade ju på hon andra tjejen, inte Linn. Det var Linn som skickade sin armé av tolvåringar som började hata lol.

   Gilla

   • Fast nej? Det var en tjej som började gnälla om Linns ögonbryn som inte ens hade med saken att göra från första början. Sen blev hon kritiserad på grund av det.

    Gilla

   • Fast nej? Ingen ens nämnde Linns ögonbryn. Tror du menar Linns sminkskills. För det nämnde hon tjejen. Men de där 24 000 människorna hoppade inte på Linn – det var tvärtom, de hoppade på B och gjorde narr av hennes ögonbryn.

    Gilla

 6. Älskar att en av tjejerna som MOBBAT SÖNDER Linn och bidragit till hatstormen nu sitter och gråter ut på Twitter när hon själv får smaka på sin egna medicin.
  Karma’s only a bitch if you are…

  Gilla

 7. Hon har bett om ursäkt, vad mer begär folk?
  Det är sant att N ordet är rasistiskt, men folk som säger ordet behöver inte vara rasister.
  Att folk säger N****boll handlar oftast om okunskap och inte alltid om rasismen.
  Vad vill folk se? Blod och tårar? Fucking trashing! Pallar inte :S

  Gilla

  • Hej! Jag vill bara informera om att rasism inte alltid är avsiktlig! Så även om det inte var Linns avsikt att vara rasistisk, så måste jag faktiskt säga att jo, det var hon ändå, på grund av användandet av ett rasistiskt ord. Så okunskap = oavsiktlig rasism = rasism.

   Gilla

  • Sant. Ser inte poängen i att fortsätta attackera henne. Hon har bett om ursäkt, vad mer vill de ha? Just nu handlar det bara om mobbning och inget annat. Att ens hoppa på hur hon sminkar sig är så långt ifrån diskussionens huvudsakliga ämne man bara kan komma.
   Nej, usch, ser bara en massa osäkra unga tjejer som blir helt till sig av uppmärksamheten.

   Gilla

 8. Jag skulle personligen inte skriva så som de på Twitter gjorde, har läst alla inlägg. Men är så glad att en icke-svensk sätter Linn på plats.

  Gilla

  • Backar faktiskt B 10000% och är helt på hennes sida. Varför ska PoCs känslor förminskas för att vita ska få lugn och ro i sina liv? Bra att det finns folk som fkn säger ifrån även om det innebär att de kommer att få höra att de är ”lättkränkta” och ”pk”. Personer som säger så är ändå vita och hade aldrig förstått våra känslor ändå, bc white privileges

   Gilla

 9. ”lättkränkta” ”pk” herregud people vi snackar om ett RASISTISKT ord som inte borde finnas på jorden. Håller med twitter användaren om att hennes ursäkt var halvdan och kändes väldigt påtvingad. Det är skrämmande att ni försvarar n-ordet det är avhumaniserande, vidrigt, onödigt och ett jävligt kränkande ord. Och alla som ba ”hon är bara 17 år” ja precis hon är 17 år, inte 10 hon borde veta bättre och om hon inte vet bättre kan hon väl för fan googla på varför det inte är okej att använda sig av n-ordet? Ja hon har bett om ursäkt men tror ni hon hade gjort det om hon inte fick en ”hatstorm” efter sig? Hon bad obviously inte om ursäkt för att hon genuint menar det vilket är så tydligt. Alla ni som försvarar detta rasistiska ord bör läsa på: https://vardagsrasismen.nu/2014/05/13/varfor-n-ordet-faktiskt-ar-problematiskt/ eller helt enkelt se denna videon: https://www.youtube.com/watch?v=q9idFEUKIlw

  Gilla

 10. Hon är en bortskämd liten fjortis som fått allt hon pekar på inget synd om henne hon är patetisk och har aldrig kämpat i sitt liv. Fy vad jag önskar att hon får smaka på verkligheten någon gång. Jävla rikemansunge

  Gilla

  • men för i helvete. Är det något negativt att vara rik? Har hon valt att vara bortskämd? Hon är en idiot som säger n-ordet men är så trött på er som hela tiden ska klanka ner på henne för att hon är rik. JA hon har haft det lättare och haft fördelar pga vit och rik, men fucking chilla.

   Gilla

 11. Linn är en dramaqueen som lever för drama. Inse det.
  Det var lugnt efter henne ursäkt eller hur? Varför ska då tjejen skriva en tweet & provocera hela twittervärlden? Jo, för hon vill ha drama & uppmärksamhet. Sen va hon sjukskriven va? Eller? Hon hade iallafall tid att lägga ut en bild på sin rumpa på twitter & skriva att filip saknade den. Sjuk & sjuk, nja snarare dramaqueen. Linn har ett flertal gånger uttalat sig klumpigt tycker jag. Är inte heller ett dugg avundsjuk på jäntan. Inte för fem öre. Pengar gör ingen lycklig.

  Gilla

  • Pengarna göra många lyckliga, men inte endast pengar..
   Jag vart sjukskriven i 1 år, jag orkade ändå med saker. Vem säger att man måste låsa i sig, ligga i sängen och vara döende för att vara sjukskriven? Du kanske bestämmer hur man ska må? Läkare sjukskriver inte någon bara för att de tycker sånt är kul… provocera hela twittervärlden? Nej, jag blev inte provocerad… blir man det av en sådan liten sak, kanske man ska ta och tänka lite på varför man blir det?

   Gilla

 12. Linn säger ett ord som inte var elakt laddat eller med en tanke bakom. Tyvärr är det ett ord som helst ska raderas från jordens yta.
  MEN, det fanns ingen annan värdering från Linns sida än att skämta om ett bakverk. Hon själv inser att det var otroligt dumt gjort och ber offentligt om ursäkt till dem som tog illa upp.
  Då bestämmer sig ett flertal människor att gå till personangrepp. Tusentals människor som anser sig ha rätten att trycka ner Linn och kalla henne alla förolämpningar i ordboken. Tusentals mot en. Är det okej?
  Vad ska hon göra mer?
  Varför är det så viktigt att ”sätta dit” henne, då hon redan bett om ursäkt? Och vad vet vi, kanske hon skrivit privat med de som verkligen ansåg att hon sa något fruktansvärt provocerande?
  Det är otroligt illa att utsätta en ensam person mot sådana här angrepp, då hon redan insett sitt misstag och pratat ut om det.
  Självklart var det inte okej från hennes sida från början, men det har spårat ut så fruktansvärt att hennes föräldrar måste gå ut med varför hon inte längre svarar i telefon? Vad är det som gör en så lycklig med att trycka ner henne ännu mer?

  Och du som äger den här bloggen, vad får du ut av att fortsätta sprida videon? Är du också för det här hatet mot Linn? För du sprider det vidare.

  Gilla

 13. Neger är inte äns rasistiskt, det är ett ord som sverige har lånat från ”Negro” vilket betyder svart på spanska. Det ordet som dock är rasistiskt är ”nigger” eftersom det kallade man slavar i USA för länge sedan.

  Gilla

  • Neger är det svenska ordet för Nigger. Så jo, just det ordet är sjukt jävla rasistiskt.
   Negro däremot, är det spanska ordet för svart.

   Gilla

  • Negro betyder svart, ja, men negro är inte ordet i namnet. Tvivlar på att du skulle köpa ett par byxor eller en tröja eller benämna din nya hårfärg med det ordet. Ordet härstammar från niger som i sin tur härstammar ifrån latinets nigger. Negro har aldrig betytt bara svart och kommer aldrig betyda bara svart heller. Du som vit har ingen som helst rätt att bedöma vilka ord som är rasistiska och inte. Det spelar ingen roll om du har 30 svarta vänner som tycker att n-ordet är okej, så länge en svart tar åt sig så ska du inte använda ordet.

   Gilla

  • FRÅN WIKIPEDIA: ”Ordet ”neger” i Svenska Akademins Ordlista: Fram till och med 11:e upplagan (1986) av Svenska Akademiens ordlista stod ordet helt utan värderingskommentar. I den 12:e upplagan (1998) förekommer noteringen något nedsättande, och i den 13:e upplagan från 2006 står det kan uppfattas som nedsättande. I den 14:e utgåvan från 2015 togs bland annat ”negerboll” bort ur ordlistan och ”neger” belades med varningstext om att det är nedsättande. Istället rekommenderades läsaren att använda termen ”svart”.”

   Lägg märke till att ordet märks med VARNINGSTEXT eftersom det kan uppfattas NEDSÄTTANDE. SLUTA ANVÄND ORDET!

   Gilla

 14. så synd om Linn. Hon har bett om ursäkt, så jag förstår inte varför folket fortfarande håller på. Jag personligen kan säga ordet ”Negerboll” och då är jag själv utlänning och absolut INTE rasist. Men nu är det så att Linn bad om ursäkt för att hon sagt Negerboll.

  Gilla

 15. Orkar inte att folk bryr sig när någon säger Negerboll,Kan folk bara sluta vara så avundsjuka och leva sina egna tråkiga liv. Jag har sjuk humor så jag säger också negerboll ibland men det är ju inte för att jag är rasist , jag skämtar om saker som andra inte kan skämta om för jag bryr mig inte vad folk tycker. Men att hacka på en ung tjej för hon lever ett bättre liv än 99% av hennes följare är sjukt.
  Sen har det ju kallats negerboll förr så ehm ja 😉

  Gilla

  • Fast att skämta på andra människors bekostnad är aldrig okej och argumentet om att det ”alltid” hetat n-boll är värdelöst. Cykel hette förut velociped, TV hette förut televisionsapparatur och dessa ord använder ju ingen? Alltså är det något med just n-ordet som folk måste använda. Om en tar åt sig av n-ordet så säg inte det? Bara lyssna på de som faktiskt blir utsatta för rasism dagligen och passar inte ordet chokladboll eftersom det inte finns choklad i den så säg havreboll eller kakaoboll.

   Gilla

   • Jag är själv mörk, eller neger om du vill kalla mig det.

    Jag och många andra negrer är inte så jävla PK som tar illa upp om någon säger negerboll. Visst det är ett tråkigt ord men man hör hur skämtsamt och sarkastisk Linn är när hon pratar om det.

    Verkar vara fler ljusa människor som stör sig på negerboll än vad negrer faktiskt gör (min familj tycker det är roligt vid rätt tillfälle)

    Allt detta glorifierande i media har gjort ordet ”negerboll” så mycket värre än vad det faktiskt är.

    // En neger….

    Gilla

  • Att det har kallats så förr är det sämsta argumentet du någonsin kunde komma med. Då kan vi ju fortsätta med halshuggning på städernas torg, slaveri (vet att det fortfarande pågår en form av slaveri, men menar det typiska som var förr) och andra gamla traditioner eftersom vi gjorde det förr ”ehm ja ;)”.

   Gilla

  • Du, det handlar inte om avundsjuka. Det handlar om att uppmärksamma korkade människor som, trots att de antagligen vet bättre, tycker det är roligt att skämta om ord som n-boll. Såna människor är precis lika roliga och smarta som de personer som tycker det är sjukt roligt att skämta om våldtäkter, folkmord, handikapp, om andras utseende eller ursprung osv osv. Att kränka andra människor är ALDRIG roligt! Och att säga ord som n-boll är att kränka en hel grupp av människor och skämta på andra människors bekostnad. Du må tycka att du har ”sjuk humor”, men jag undrar om du hade tyckt dina skämt var lika roliga om de var riktade mot dig själv, och inte mot andra människor och på deras bekostnad.

   Gilla

  • hahahaha de som skriver de är ”negrar” här är så jävla dåliga på att fejka det

   ”jag är svart och jag tycker neger är ett okej ord”

   okej om jag säger jag är svart och är emot ordet, har du fel då? lmao

   Gilla

 16. Tycker synd om Linn. Hon är 17 år och avundsjuka skitar pratar om henne som hon vore nya Hitler.

  Ja, det var INTE okej att Linn sa så. Men hon har bett om ursäkt och förstått sitt problem. Varför fortsätta hata?

  Vill personer stå mot rasism, bete er då såhär mot någon som konstant utsätter folk för rasism 🙂

  Gilla

  • Var kommer avundsjukan in? Och vad är vi avundsjuka på? Jag är inte direkt avundsjuk på Linn för att hon uttryckte sig rasistiskt haha… Jag tycker det är sunt att ungdomar reagerar när andra människor använder rasistiska uttryck, och det har absolut ingenting med avundsjuka att göra.. Skulle allt handla om avundsjuka på Linns liv skulle väl folk ändå kommentera om hennes kläder och pengar, hus och bil osv – inte att hon är korkad för att hon sa ett rasistiskt ord?

   Gilla

 17. Det jag stör mig mest på är att personen som läckt ut videon sitter och skrattar i slutet av videon. Personen tar antagligen inte ens illa upp, utan skrattar bara för att h*n får chansen att förstöra för Linn. Och i början säger någon ”jag skriver till nyheter 24 nu”. Alltså jag kokar. De har gjort detta BARA för att förstöra. Hade någon på riktigt tagit illa upp av hennes ordval så hade väll personen kunnat kommentera Linns video direkt, eller skickat ett meddelande privat där de säger till henne att det är fel. Eftersom Linn la ut denna videon på hennes PRIVATA instagram med folk hon trodde hon kände, så skulle som sagt personen kunnat skriva till henne privat.

  Videon cirkulerar BARA för att några avundsjuka, falska människor inte kan unna någon annan framgång. Den cirkulerar för att förstöra hennes rykte och hennes framgång. INTE för att någon på riktigt tog illa upp av N-ordet. Jag spyr.

  Gilla

  • Håller med, Linn gjorde ett fel men helt jävla seriöst hon är 17år? Gå vidare. Att dessa j*vla människor sitter och skrattar dessutom??! Vad är de för fel. Ush.

   Keep up the good work Linn, you are the best

   Gilla

 18. Tänk om alla dessa människor la tid på något vettigt istället, vem är inte avundsjuk på en 17-årig tjej som lyckats av att enligt dem ”inte göra någonting”? Jag hade gärna velat det.

  Gilla

 19. Men alltså seriöst hon har bett om ursäkt och hon erkände att hon gjorde fel varför kan inte människor bara acceptera och gå vidare??

  Gilla

 20. Om folks största problem är att en en tjej råkade säga negerboll, vilket hon senare bad om ursäkt för, då har de inte många problem.

  Gilla

 21. Jag orkar inte ens läsa kommentarerna. För de första va personerna arga för att hon använde N-ordet och kallar henne för rasist men sedan använder vissa ”vit tjej” som något dåligt mot henne. Som om det spelar någon roll om hon är vit eller svart. Hatar bara hur folk har börjat se ner på vita personer och säger att de är för rättvisa och jämnställdhet. + hon har bett om ursäkt vad mer kan hon göra. Och som Linn sagt förr så är vissa saker hennes problem av en anledning som att hennes mamma bytte dörrens färg. Bara för det finns folk som har det värre betyder det inte att man inte får klaga på de små problem man själv har. Såklart är det inte okej att använda N-ordet men fattar inte varför allt har blivit så stort jag menar folk använder N-ordet varje dag herregud

  Gilla

  • Klart att det spelar roll om hon är VIT ELLER SVART? En vit människan kan inte gå runt och säga neger hit åt dit? Och vadå ”folk använder det ordet varje dag herregud” som om det ska vara en ursäkta för att det ska vara okej?! Tror inte du förstår vad ordet innebär och hur nedvärderande det är för svarta människor, som du aldrig heller kommer att förstår för att antar att due vit. Hahah ”hatar hur människor börjar se ner på vita männsiskor” NI KOMMER ALDRIG ATT VARA FÖRTRYCKTA! Ni är alltid priviligerade så sluta wina herregud, tycker du inte borde kommentera något alls i framtiden gällandes dehär ämnet, för du har noll kunskap och du skämer bort dig själv bara.

   Gilla

   • Julia ditt sätt att tänka på är väldigt skrämmande. Att vi aldrig kommer bli förtryckta pga att vi är vita. Nej tack, avgå.

    Tänker inte ens kommentera något, för mig är det viktigare att jag gör bra saker för de i min omgivning än att jag sitter och klankar ner på en 17-årig tjej för något som inte ens borde ha blivit så stort. Herregud, lipsillar.

    Gilla

 22. Jag brukar inte titta på Linns videos men jag måste faktiskt skriva en kommentar nu…. Varför är en sån jävla dubbelmoral i Sverige jämt? Hon sa någonting dumt ja, men varför har alla andra rätten att vara elaka mot henne? Då är de precis lika om inte mer respektlösa.
  Släpp det och skit i att kolla på hennes videos om hon nu är så hemsk, jag stöttar inte att säga det ordet MEN alla kan göra bort sig och man är bara människa.

  Pinsamt Twitter Sverige, väx upp.

  Gilla

 23. Jag orkar knappt kommentera detta. Fattar inte dessa människor att det är dom som till största delen bidrar till att främlingsfientligheten ökar i sverige? Inte på grund av att människor inte gillar invandrare utan av att man blir provocerad av att jämt få pkpropaganda uppkörd i nyllet vart man än vänder sig. Folk har tröttnat. Låt Linn vara nu för helvete, tjejen är 17 år.

  Gilla

 24. Hur orkar ni, som hatar & rent ut sagt mobbar, att hålla på? Ska det vara så svårt att skita i andra & sköta sitt eget? Dem som klagar på att Linn har pengar & gjort en bra framgång är ju endast dem som själv inte har det. Sticker det så mycket i era ögon bara för någon annan har nåt ni inte har? I don’t get it. Jag har inte så mycket pengar eller är lika känd som Linn, ändå kollar jag på hennes videos & ser upp till henne för att hon är så jäkla cool & grym. Inte då fan hatar jag på henne. Snälla, ni osäkra människor som själv inte kommit lika långt som henne kan bara gå åt sidan. Ni skämmer ut er. Hon kanske sa ett ”misstag”, men hon bad om ursäkt. Vad mer ska hon göra? Förklara det för mig tack. Har ni i huvudet att ni hackar på en 17 åring? De flesta utav er är säkerligen småbarn men snälla, gör oss alla en tjänst & va inte på internet för ni klarar uppenbarligen inte av det. VARENDA en utav er som skrivit ett enda ont ord till/om Linn, fyfan för dig. Hoppas du inser att du är en vidrig människa. Förlåt för ordval men det här har gått alldeles för långt & jag (som många andra) är duktigt jävla trött på det här nu.

  Gilla

 25. Det är inte upp till vita att bestämma vad som är rasistiskt och ej. Men i detta sammanhang är det HELT JÄVLA UPPENBART att poängen med Linns uttalande inte var rasistiskt menat. Helvete vad trött jag blir på människor som inte kan släppa det här.

  Gilla

  • Precis, det är skillnad på att att använda ett rasistiskt ord och att vara rasist. De som fortsätter attackera Linn för det hon sa är ju faktiskt de som normaliserar rasism. Många av dem är pålästa men förstör hela grejen när de framför sitt dåliga ordförråd med ”horunge” och liknande ord. Man förstår även att stor del av deras ilska hänger på att Linn lyckats med en karriär som har bringat henne en hel del pengar med tanke på hur mycket de hakat upp sig på den saken och tar upp den i var och varannan tweet haha.

   Gilla

 26. Kolla, jag förstår kritiken. Jag förstår att hon är priviligerad och hade inte kommit lika långt om hon hade mindre pengar och var mörkhyad. Eller bara mörkhyad. Men vafan spelar set för roll? Hon har kommit långt och det är
  så jävla kul för henne. Vi kan lyfta poc människor och deras youtubekanaler ändå? Det ena behlver absolut inte utesluta det andra? Linn förtjänar att vara där hon är, svårare än så är det inte. Sen att det har varit enklare flr henne, absolut, men det gör henne inte ovärdig av hennes plats. Sen fattar jag inte vad dom vill? Vad vill dom på twitter? Att hon ska hålla käften eller be om ursäkt? Vad hon än gör kommer dom inte vara nöjda så fattar inte. Jag skulle aldrig någonsin säga n-ordet, varken offentligt, privat eller ens flr mig själv, då jag lika gärna kan få bort det från mitt vokabulär så gott det går. Men om man nu gör det för att man är outbildad och opåläst (vilket linn borde ha varit) vad ska hon göra NU? Fattar verklihen inte vad dom vill. Vill dom bara hata på linn mer och mer? Är så jävla trött, plus att hon blev sur på Mohammed för att han tog d på twitter istället för privat. Kan ju gissa att hon ej tog det privat med Linn? OCH NI SOM SKRIVER RASISTIKSA SAKER T DOM FÖR ATT BACKA LINN ÄR HEMSKA. Fucking sluta. Ni är så jävla lågt nere på jorden sp det finns inte. MEN jag håller absolut inte med Bianca.

  Gilla

 27. Att hon uttalat sig rasistiskt är ganska självklart nu.. vi vet. Men att själv sen bete sig dumt är ju att lägga sig på samma nivå? Mobbning? Varför är deras hat rätt? Men Linns uttal fel? Snälla sig med vad som är skillnad här?

  Gilla

 28. Folk är ju sjuka i huvudet.. ingen verkar ju veta vad riktig rasism är. Lättkränkta nya Sverige, men mobbing är tydligen helt okej.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s