Är Lakidoris och Joel i ett förhållande?

Under de senaste månaderna har Lakidoris och Joel träffats väldigt ofta och jag har fått in mycket tips om att det rör sig om ett förhållande.

Idag la Joel upp en vlogg och under en sekund kan man se att han pussar Lakidoris på munnen.

Efter att flera påpekat det raderade han vloggen och la upp den igen men den här gången tog han bort pussen.

Det har varit mycket spekulationer ifall de är tillsammans men de har tidigare påstått att de bara är vänner.

kyss

🌘

Ett foto publicerat av Lovisa Karlsson (@lovisak97)

Faksimil: Instagram @Lovisak97

59 thoughts on “Är Lakidoris och Joel i ett förhållande?

 1. WOW!!!! Therese gör det igen:) Tar Youtube till en helt NY nivå. Hennes kanal är klart bäst. Genomtänkt och fin, ärlig underbar. Framförallt. Hon härmar inte andra. Hon gör sitt. Denna kanal är så behaglig. Du behöver aldrig ta fram skämskudden. Hon är sig själv, och inte tillgjord. Ingen överspelad, överdriven människa, behaglig, genuin. Fina underbara människa. Skönt att se en äkta människa bakom kameran. ❤

  Gilla

  • Riktigt bra video, mer sånt här! Mer positivitet behövs.

   Jag och Emma fick två kommenterar idag, där dom bad oss avliva vår hund och att vi skulle bli skjutna/bli puttade från en bro.

   Gilla

   • Ta inte åt er. Tillvaron blir enklare då. Varför ska ni bry er om vad en random person på nätet har för åsikter kring er hund? Det är det problemet folk har idag, man tar åt sig från folk som inte betyder ett skit

    Gilla

  • Så jävla bra video, förlåt för svordomarna men det är du värd!
   Du satte verkligen ord på alla stunder jag bilivt stum av allt hat…
   Tack för en informativ och smart video

   Gilla

 2. Ang misslisibells My story, bara jag som tycker hon är lite lillgammal och när hon sa ”självklart välte jag ut den energidryck som var godast” så lät de som de var en gammal tant som sa de haahha

  Gilla

 3. Påtal om nåt annat, misslisibell borde ju få pris för årets tråkigaste my story?? Provade kolla några dagar men hon är så jäkla tråkig å får typ utbrott pga att hon spillde lite energidryck osv?? lol

  Gilla

  • Eftersom att hon i en storytime tyckte det var spännande att berätta att hon en gång drack en festis utan att fråga hennes föräldrar borde du inte bli förvånad.

   Gilla

  • Den är verkligen sjukt tråkig. Nu sitter hon och försvarar Jesustanten… Förresten, någon mer än jag som märkt att Lisa försöker använda ”svåra” ord i konstiga sammanhang? Som att hon försöker framstå som mycket äldre än hon egentligen är.

   Gilla

   • Amanda: Det är den enda hon har gjort någonsin tror jag. Heter något i stil med ”Berättar historier från barndomen”. Bläddra bak lite bland hennes senast uppladdade videos så kommer du hitta den!

    Gilla

 4. Asså folk blir aldrig nöjda här, haha. Om det inte uppdateras på ett tag eller om det bara kommer ointressanta nyheter klagar folk på dålig uppdatering eller att innehållet är tråkigt och irrelevant, men nu när det kommer en intressant nyhet som faktiskt är saftig blir folk sura för att ”vi inte ska lägga oss i”. Eh, varför följer ni en skvallerblogg från början då ens?

  Gilla

 5. Jag tänker på Joels q&a när han fick frågan om han va oskuld och svarade att han inte va de, vi vet vem det var som tog den Joel,

  Gilla

 6. Alla läsare som blir kränkta utav detta ”skvaller” eller annat som skrivs på denna blogg som inte är ett dugg kränkande – tryck på krysset på webbläsaren. Finito, klart. Du slipper se vad som skrivs och vi andra mindre lättkränkta slipper läsa okända som blir kränkta pga ett påstått förhållande.

  Gilla

  • De låter osannolikt att de beror på sköldkörteln denna så kallade sjukdom de kallar ”utbrotten” för. Tror de är offentligheten som tagit ut sin rätt. Tänk att konstant ska blotta sig. Som hon sa i videon då hon skulle fixa läpparna. De tyckte Jockiboi var viktigt att hon filma trots sin rädsla. Tror allt ska ut till offentlighetens dömande. Vem fan pallar de i långa loppet. De har blottat allt. Finns inget privatliv kvar, fattar inte de orkar.

   Gilla

 7. Åldern spelar ingen roll i ett förhållande egentligen. Det är ju inte jättestor skillnad på dom. Dessutom är det vanligt att man glömmer att klippa bort en del i en video som man kanske har missat. Som när det var en manlig youtuber som inte hade sett att hans kön syntes i videon.

  Gilla

 8. Kan människor sluta klaga på den här bloggen och att hon lägger ut ”för privata saker”? 1. Det är en skvallerblogg, om ni ej gillar det stäng bara av. 2. Hon tar oftast även nyheter som läsare skickar in. 3. Angående just denna nyhet. De får tyvärr skylla sig själv lite. Först på grund av att de ens kysser varandra när kameran är spelar. Och sedan att de inte en killarna igenom videon och lägger ut den. Såklart det kommer skapa åsikter och tankar för tittarna

  Gilla

 9. Haha Joel är 00, 16 år. går första året på gymnasiet, bor hemma. Lovisa är 19, gått ut skolan för snart ett år sedan och bor själv. är dem inte på lite olika stadier i livet?

  Gilla

  • Knappast. Mognad spelar så mycket mer roll än ålder. Jag är lika gammal som Joel och min pojkvän är ett par år äldre än mig.

   Gilla

  • sluta påpeka folks ålder i relationer. Är tillsammans med en kille som är ett år yngre än mig, och alldeles för många tycker att det är något att snacka om 😛 Trivs man med varandra spelar åldern ingen roll alls.

   Gilla

  • Men vadå är de fel med de eller😡. De finns dem som har tio år mellan och nej då menar jag inte att Joel kunde varit nio men när dem blir äldre så kommer de inte spela roll!

   Gilla

  • Du tycker det eftersom Lovisa (som är äldre) råkar vara tjej eller? För tror knappast någon skulle reagerat om Lovisa var 00:an och Joel var 97:an.

   Gilla

 10. Om han nu tar bort den delen i vloggen är det ju ganska uppenbart att varken han eller Lovisa är redo att gå ut med att dom är i ett förhållande (om det nu stämmer). Varför skulle man skriva om det inför så många människor, plus lägga ut den bilden då? Lite respekt får man väl ha även fast man skriver om skvaller? Skriv om det OM dom väljer att gå ut med det offentligt istället?

  Liked by 1 person

 11. Om han tog bort den delen ur videon så är det ju ganska uppenbart att han inte är redo med att visa deras förhållande. Vad ger då dig rätten med att gå ut med detta?
  Jag förstår att du vill underhålla men detta är inte rätt väg att gå. Spelar ingen roll om de har hållit hand in public, det ger dig ändå inte tillåtelse.

  Gilla

  • Men varför tog han ens med det från början då? Han vill ha views, han är inte dum. Klart han fattar att folk kommer reagera, kommentera osv

   Gilla

   • Exakt d vissa ej fattar, han lägger upp D där för views osv. Han vet att skvallerbloggar kommer att ta upp detta. JAG KAN LOVA ER att han la upp delen när de pussas med flit. Asså stöör mig på d där två från början.

    Gilla

  • Jag förstår om man pussar en kompis på skämt, kanske runt andra kompisar, om man är på fest och inte är helt nykter, eller en annan situation då man skämtsamt pussar varandra. Men att göra det när man är ensam med personen, när man diskar (eller vad det är dom gör på bilden) då det inte riktigt är en skämtsam situation är det inte särskilt troligt att man pussar sin kompis

   Gilla

   • Eller så gör de såhär med mening för vem älskar inte att jävlas med människor? 😉

    Jag hade tyckt det vart skitkul att låta andra spekulera fast man själv vet. Bara de som vet…

    Fortsättning följer..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s