Fångarna på Fortet

Den 13 januari är det säsongsstart för Fångarna på fortet och Jockiboi och Jonnas avsnitt sänds 20 januari där dom möter bland annat Liam Pitts.

Keyyos avsnitt sänds 3 mars vilket är det sista avsnittet för säsongen.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-04-kl-03-40-05ska%cc%88rmavbild-2017-01-04-kl-03-39-52

ska%cc%88rmavbild-2017-01-04-kl-03-39-22ska%cc%88rmavbild-2017-01-04-kl-03-39-28

46 thoughts on “Fångarna på Fortet

 1. vad tråkiga. Och inte engagerande av youtuber som lägger upp ointressanta onödiga klipp på sig själv och glor medans de kommenterar sig själv. Brist på nyskapande, lite slött. Likaså Challenger. utfyllnad på deras kanaler. Att de ens få pengar för dålig arbetskraft. Funkar inte i normala jobbsamhället. Där är man jämn i sina arbeten

  Gilla

 2. Är det produktplacering i Thereses video idag? Tänker på OB. Känns som om kartongerna är lite väl strategiskt placerade och syns mkt genom videon. Jag tycker mkt om Therese och menar inget illa alls, blev bara så himla fundersam. 💕

  Gilla

  • Hon hade fått massa tamponger skickade till sig, men eftersom hon bara använder en speciell sort ger hon bort resten och därför stod det antagligen framme.

   Gilla

  • Kan inte ni ge upp, va? Om det var sponsrat från OB eller annat företag hade hon sagt det. Hon vet lika väl som alla andra att smygreklam är olagligt. Hon pratade även om det under förra året. Ni vill bara hitta saker och klaga över.. börja inte leta efter en nål i en höstack, ni kommer aldrig att hitta den.

   Gilla

 3. Måste man se hans tryne även i Fångarna på Fortet? Jag gillar programmet men få väl skippa det i år. Har fått nog av gamla missbrukare som låssas blivit ”fina”

  Gilla

  • Alla bra kändisar har redan varit där. Fångarna på fortet blir sämre för varje år. Deltagare man inte har en blekaste vad de är känd för gör entré. bojkottat den skiten.

   Gilla

 4. Jag fyller år den 20 jan fan va hemskt man får se deras ansikten på min födelsedag och Trump tar över USA den 20 jan vad händer…..

  Gilla

  • Kan alla sluta hetsa om att Trump blir president? Hillary Clinton hade startat ett tredje världskrig med Ryssland så hon hade inte varit mycket bättre.

   Gilla

   • Fast nä?

    Trump kommer bli ett världsproblem och folk som inte ser det borde kanske googla eller öppna en tidning nångång.

    Gilla

   • Vad snackar du ens om, läser du tidningarna? Det är ju fucking faktum att trump inte kommer göra ett skit, han är den som GICK TILL VAL PÅ ATT INTE LÄGGA SIG I VÄRLDSKONFLIKTER. Sluta vara en efterbliven aftonbladet människa och lär dig något, Trump är kanske inte bra – men han är fan bättre än henne.

    Det är bara en jävla vänster grej att säga att hon är bra, läsa tidningarna säger du? Du borde kanske börja själv, idiot.

    Gilla

   • Haha på tal om det, jag har sett Trump-väljare som har sagt att Hillary inte skulle kunna funka som president då hon skulle skapa världskrig hit o dit pga. hennes hormoner…. Dock har alla världskrig startas av män så😂

    Gilla

  • Du vet om att USA inte är en diktatur va? Oavsett om Trump skulle vilja genomföra en sjuk idé så kan han inte bara göra det huxflux, han är inte ensam om att fatta beslut. Vår statsminister kan ju tex. inte heller genomföra saker själv, det är en låååång process och många människor ska vara med och bestämma, samt ekonomin. Så ta det lugnt, det finns väldigt många fler människor som bestämmer vid Trumps sida, några vider, men många som faktiskt inte är som Trump.

   Gilla

   • problemet är att majoriteten av de som sitter vid makten kommer att vara republikaner med hemska åsikter. fler av dem anser att homosexuella borde få shockterapi och att de borde tvingas att gå i kristet terapi (läs gärna om detta då det kanske inte låter så farligt, men det är verkligen hemskt). trump skulle inte kunna genomföra mycket om det hade suttit demokrater vid makten, men tyvärr håller de flesta som kommer dit med honom. därför är han extremt farlig.

    Gilla

  • Hillary är hyrd av bankerna och ville att folk som redan hade bra ekonomi fick ännu bättre ekonomi och de som hade dålig ekonomi stannade på den nivån om inte att de fick sämre

   Gilla

  • kan alla sluta hata Trump för det är ”trendigt” eller ”coolt” nej, han kanske inte är bra, men vaken Hillary ELLER Trump är bra så ger er för fan

   Gilla

  • ”Jag fyller år den 20 jan fan va hemskt man får se deras ansikten på min födelsedag och Trump tar över USA den 20 jan vad händer…..”

   Fyfan detta var nog den mest patetiska kommentar jag läst!
   Förstår varför du väljer att vara anonym.
   Är det någon som tvingar dig att titta på TV den dagen?
   Och usch samma sekund Trump tar över bryter kriget ut va?
   Man märker vilken nivå och ålder författaren av detta inlägg har…

   Gilla

  • Så Hillary hade varit bättre? Hur mycket vet du om henne? Vet du om att hennes man våldtog en kvinna och hon visste om detta och bad den stackars kvinnan att hålla tyst? Hon sålde även vapen till Sauidiarabien och 20% av hennes valkampanj är sponsrad av Saudiarabien, ett av de länderna med värst syn på kvinnor och homosexuella någonsin. Hon provocerar även Putin. MEN DÄR SER VI JU VILKEN FEMINIST ÄR SOM BRYR SIG SÅ MYCKET OM HOMOSEXUELLA OCH KVINNOR!!! Och nej jag gillar inte Trump, men känner inte att jag behöver skriva en lång text om honom med tanke på att allt dumt han gjort vet redan alla eftersom att det är det ända tidningar skriver om…

   Gilla

  • Hade Hillary varit den ängel som svenska medier beskriver henne som hade hon absolut vunnit. Tror att det är en stor skillnad på medierna i Sverige och USA. Ja, jag vet att Trump är en idiot som absolut inte borde vara president, men inte heller Hillary.

   Gilla

   • trump vill ej kriga, clinton vill, det är ett faktum. trump är en hemsk människa på så många sätt, men att stå bakom hillary är löjligt och naivt. hatar trump och anser att dom båda är
    lika sämst tbh. Dock är presidenten i USA överbefälhavare (right?) och tar beslut om när det kommer till armén och krig. om trump känner för att bomba syrien så kan han göra det. Självklart finns det gränser och självklart pratar folk med honom innan hans gör sina val, MEN han har sista ordet (förutom i extrema saker, ofc. han skulle inte kunna starta världskrig bara för att han ville). men han är typ världens mäktigaste man den 20 januari då han har i princip ALL makt över deras armé. och när han säger att han står bakom putin när det kommer till baltikum så är USA bakom putin. Det är han som bestämmer varesig dom ska gå emellan eller ej, vilken han sagt att han förmodligen ej kommer.

    Gilla

   • låt mig gissa, vit cis man? i alla fall vit cis? folk har redan blivit utsatta för hatbrott och kränkningar pga trump. POC, folk som tillhör hbtq+ och kvinnor. Att trump ät president påverkar socialt mer än folk tror. sexism, rasism, homofobi, transfobi, funkofobi osv osv är så jävla vanligt nu för tiden och att en som är alla dessa saker blir president är helt sjukt.

    Gilla

   • Vad har min hudfärg med min åsikt att göra? DET om något skapar rasism. Skrämmande hur en del är besatta av hudfärg.

    Gilla

   • den spelar roll för att vita cis män är de högst priviligierade personerna på denna jord? om du nu är vit har du förmodligen inte samma förståelse om rasism i usa och hur mycket trump påverkar. För om du är mörkhyad och skriver den kommentaren vet jag ej vad jag ska ta mig till. Det är så jävla lätt för vita cis personer att säga att man ska ”suck it up” och sluta gråta. NEJ? Om du tillhör hbtq+, är mörkhyad, är kvinna eller har ett funktionshinder (mm) så är du utsatt. Du är underpriviligerad. Och folk som ej tillhör dessa eller helt enkelt är priviligerad har NOLL rätt att säga till tex POC att inte övereagera.

    Gilla

 5. Varför kallar Jocke sig själv för Jockiboi när de borde va Jockiman?
  Han är väll ingen liten pojke längre eftersom han är över 30…?

  Gilla

  • Är du efterbliven?? Om man har ett smeknamn så ändras det ju inte bara för att man blir äldre? Såna idioter till pappskallar det finns…

   Gilla

  • Han är en man 30+ förklädd i fjortiskläder. Så Jockiboi är bra namn:). Hans bror tycker han liknar Skurt, ett barnprogram som gick på TV3 . En groda med kepsen på sniskan. haha..Hans bröder sätter verkligen likheter och ord på allt. hahahahaha

   Gilla

  • Vart har du befunnit dig, Det har väl sänts flera år sedan uppehållet på 2000-talet någon gång?
   Fångarna på fortet är ett av de få program jag minns sedan barnsben tillsammans med På Rymmen, C/o Segemyhr och En ängels tålamod. Vilka tider.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s