LISTA: Flest visningar under 2016

Skärmavbild 2017-01-01 kl. 10.23.26.png

Jag har listat de youtubers som fått flest visningar under 2016.

1. Jocke & Jonna: 148,8 miljoner

2. Therese Lindgren: 130,5 miljoner

3. JockiboiTV: 101,8 miljoner

4. IJustWantToBeCool: 72,5 miljoner

5. Thomas Sekelius: 48,8 miljoner

6. IJustWantToBeCool2: 46,6 miljoner

7. NormelTV: 43,7 miljoner

8. Misslisibell: 40,2 miljoner

9. Linn Ahlborg: 37 miljoner

10. Tova Helgesson: 37 miljoner

11. Ben Mitkus: 36,5 miljoner

12. RandomMakingMovies: 33,8 miljoner

13. Felicia Bergström: 33,3 miljoner

14. Helen Torsgården: 32,2 miljoner

15. Daniel Norberg: 28,2 miljoner

Källa: Socialblade.com

43 thoughts on “LISTA: Flest visningar under 2016

 1. DualDGaming 41 miljoner
  ChrisWhippit 32 Miljoner
  Ufosxm 31 miljoner
  Stamsite 28 miljoner
  SoftisFFS 22 miljoner
  figgehn 17 miljoner
  figgwhipp 17 miljoner
  KimmyPower 13 miljoner

  Gilla

 2. Therese är med eller utan denna usla statistik kåta Jocke mycket mer jordnära och genuin. Hon behöver inte skryta för att bli omtyckt. Att hävda sig och konstant måsta poängtera, upprepa hur bra de går. Speglar i regel i en liten vilsen människa. Man behöver inte skylta om allt. Man kan vara stor och ha fötterna på jorden. Inte sväva iväg och alltid skryta. De är bland de oskönaste som finns.
  Kul att de går bra. Vissa klär i framgång andra inte. Divighet är så …………

  Gilla

 3. Älskar att jockiboi försöker vara någon annan i kommentarsfältet, det är verkligen synd att du bara strävar efter tittare och visningar.

  Gilla

 4. Förstår inte varför folk klagar på att J&J inte gör allt själva. Största delen av deras jobb gör dom ju själva och det är väl bara positivt att dom får lite hjälp så att dom inte behöver sluta lika hårt själva. Dom båda har ju varit lite instabila i sitt mående, Jocke gick ju in i väggen i år. Klokt av dom att ta hjälp då. De har dessutom ett eget företag oc har nu anställt folk i sitt företag, klagar ni på att andra egenföretagare anställer folk också eller? Fattar inte varför en del ser deras anställda som något negativt…

  Gilla

  • De blir att andra YouTubers som inte har råd att anställa personal till hem och filmning osv inte kan leverera som dem. När Guldtuben kommer blir de andra som sliter själv utan pris. De kan inte komma upp lägga ut lika mycket. Och J&J är dessutom ett par och är två där med fler anställda som hjälp. Inge fel i det. Men de förändrar en del.

   Gilla

   • Jocke och Jonna ska väl inte behöva anpassa sitt sätt att jobba för att andra youtubers ska kunna vinna pris på Guldtuben? Alla har olika förutsättningar och har man möjlighet att underlätta sitt arbete så tar man väl den chansen.

    Gilla

 5. Varför deras spökvideos har över 1 mille visningar på 1 vecka. Konstigt? Nej, hela titeln och allt är ju intressant för folk. Skulle inte bli förvånad om majoriteten av tittare på spökvideosarna slutat kolla efter 3-4 min

  Gilla

  • HAHAHAHAHHAHAHAHA
   Bästa ursäkten 😉
   Därför det står när du kollar statistik för klippet att 44% kollat klart HELA…
   Bra om du har lite fakta för det du skriver ”CALLE”…

   Gilla

  • Ja för alla som skriver emot nån annan är Jockiboi 🙂
   Är alla här inne Therese då eller?
   Är roligt att så fort nån försvarar Jocke eller Jonna så är man dom!
   Nej jag heter Jonas och kommer från Nyköping så nej tyvärr inte!

   Gilla

   • Hmm Jonas du skriver exakt som Jockiboi skriver, han la nyss upp att han var inne på denna bloggen, och verkar ha exakt samma åsikter som han, men det är inte du va Jocke ? 😉

    Gilla

   • Till anonym som är en riktig kaxig jävel: 1. Bara för att en försvarar en annan är man inte den. 2. Varför kollar du på jockes snap om du inte gillar honom? Och 3. Sluta hata.

    Förresten Jonas vågar iallafall ha sitt namn som inte du vågar 🙂

    Gilla

   • Anonym som skrev 22:30: Sluta han står bara upp för dom och vad fan är problemet med det? Du gillar säkert Therese och hur skulle du känna ifall du skulle stå upp för henne och sen bara få skit för det?!

    Gilla

   • Till Emma: står för sitt namn? kan satsa 1 miljon på att hans namn fan inte är Jonas iallafall. och 20 miljoner på att det är vår käre jockiboy. Han la själv upp att han var inne här, ”Jonas” skriver på exakt samma sett som Jocke. EXAKT. Och försvarar sig/ Jocke på exakt samma sätt i skrift som Jocke brukar försvara sig för liknande kommentarer.

    Gilla

   • Anonym 22:52: varför har ni han på snap om ni inte gillar honom? Och jag kan satsa 100 miljoner på att det finns fler folk som skriver på liknade sätt som Jocke brukar göra 🙂

    Gilla

 6. Jag känner killen som redigerar deras videos, han har gjort det ett tag. Att Jocke påstår att han redigerar videosarna är förmodligen för att han vill se bra ut för alla. Men sanningen är att det har blivit en TV produktion på youtube alltså inte youtube längre. Kamera killar, redigerare samt inslagsproducent. Han håller på med TV skit på youtube, ljuger oerhört mycket och videosarna bara blir sämre och sämre. Tragiskt

  Gilla

  • Därför hans spökvideos har över 1 miljon tittare första veckan typ?
   Är du avundsjuk?
   Han har en kameraman, det är det enda dom har!
   Resten har du ju hittat på själv? hahaha

   Gilla

   • Att denna ”Jonas” aka Jocke visste visningstiden på klippet bevisar bara att det är Jocke eftersom det endast är ägaren av kanalen som kan se den informationen. Fan vad pinsamt av dig Jocke att sitta och berömma sig själv i tredje person, säga att du är bäst överlägset i tredjeperson. Hoppas folk börjar inse att du verkligen gör all detta för status och hur du älskar att ha rampljus när du bokstavligen skiter i personerna som hjälpt dig dit du är idag. Hoppas folk inser hur tomma dina ord är mot dina följare ”Jag älskar er, ni betyder så mycket för mig” det enda du bryr dig om är din framgång och inte folket som hjälpte dig dit.
    Gissa varför Therese blir behandlad bättre än dig? För hon bryr sig inte om hennes storhet hon gör det hela för hon älskar det. Synd att youtubers som du och Vlad ska komma och leka överlägsna. Sätt dig ner, och fundera över vad fan du håller på med. 30+ och otroligt omogen. Jag är inte avundsjuk över att du är på youtube toppen, jag rättare sagt skäms över det.

    Gilla

   • Asså så jävla omoget av dig att hata Calle. Och Therese är fan inte bra nästan det ända hon gjorde förra året var sponsrat, hon höll inte det hon sa att hon skulle göra under december och hon säger inte sin ärliga åsikt om produkterna i videosarna. Det ända hon gör som hon själv erkänt är att vilja tjäna pengar på sponsrat och detsutom hur löjligt var det inte av henne att göra så att hon fick tillbaka Anders? Jocke och Jonna står iallafall för vad dom tycker och gör inte sponsrat så ofta.

    Kan inte bara alla Therese lovers låta Jocke vara och alla jockes följare låta Therese vara?

    Gilla

  • Kan du inte säga vem killen som redigerar deras videos heter?
   Så kan vi enkelt kolla upp om du ljuger eller inte 😉
   För känns som du enbart hitta på för att få dom att se dåliga ut här ”Calle”..

   Gilla

   • Finns nog inget namn!
    Denna blogg är bara full av lögner emot Jocke & Jonna!
    Tydligen kan inte folk hantera hur överlägsna dom är i tittare just nu på Youtube!
    Och bara kolla headern på denna blogg var ägaren står i åsikter.
    Alla samlade runt Therese som om hon vore Drottning som styr allt!

    Gilla

 7. Asså ingen behöver hata på J&J dom läger också ner tid och bry er inte om dom om ni inte gillar dom och fokusera istället på DINA egen favoriter och skit i alla andra bara och kommentera inte hata så jävla löjligt att hata!

  Gilla

 8. Älskar allas ursäkter till varför Jocke & Jonna är överlägsna 😀
  Jobbig dag för haters se deras storhet svart på vitt hahaha

  Gilla

 9. Är det nu folk ska börja påstå att ”Ja men Jocke har ju sina titlar på engelska! Så det är klart han får mer visningar!”

  Gilla

  • Haha..Nä…Kanske mer J&J kan ladda upp mer då de har hjälp med allt. Från hemsysslor till filmning m.m. De behöver inte slita lika hårt som en som gör allt själv.

   Gilla

   • ” De behöver inte slita lika hårt som en annan som gör allt själv ” Hmm dom redigerar själva och det är väl bra att dom får hjälp så att dom kan publicera videor varje dag?! Dom jobbar skit hårt och lägger ofta ut 2 videos per dag! Och dom redigerar väldigt bra och läger ner jävligt mycket tid på det! Som deras senaste spökvideo som tog 40 timmar! Och dom redigerade allt själva! Visst dom får hjälp men dom lägger fan ner lika mycket tid som alla andra ändå som sover hela dagarna går upp filmar redigerar och sen gör inget! Dom går upp tidigt på morgonen och börjar jobba på en gång!
    Sluta hata och skaffa ett liv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s