#1 - Laylor

Det är ju konceptet med alla affärer, de köper saker för ett billigare pris från en marknad som inte är lika tillgänglig för oss konsumenter. De måste sälja produkterna för ett högre pris för att gå runt. Vi får produkterna mer tillgängliga och de får pengar, win win situation.

Svar: Win/win när man utnyttjar barn ? För de är precis vad hon gör .
hiilen

#2 - mhm

hahahah dom vet att hon kan ta det dyrt eftersom hon är känd och därför vill många ha just dom som är från hennes sida.

#3 - Anonym

Överpris? Det är ju ett inköpspris. Sen lägger man på moms och sen lite till för att man ska tjäna något på det. Sen vill man köpa från Ebay så får man väl göra det. Men det är ju såhär de flesta webshoppar med "kinavaror" funkar, bland annat JFR.

Alla varor som köps in lägger man på en summa på. Så funkar alla företag. Så fattar inte varför det är en sån big deal att Helen säljer sina varor för ett dyrare pris.

Svar: Precis! :)
hiilen

#4 - Helen

Hej! Fick ett tips av en tjej som berättade om detta inlägget och känner att jag måste berätta själv hur det ligger till! för er som inte vet hur det faktiskt funkar :)
Jag köper varor direkt från fabriken, faktiskt mycket dyrare än dessa varorna. Desto fler man köper in.. Desto billigare priser får man oftast på varje produkt. Jag har aldrig någonsin nått ner till de där billiga priserna, för jag kan inte köpa in 5000 av varje vara, jag har köpt in ca 100/st. Och då blir det mycket dyrare. Ofta är det fabrikerna själva som säljer via ebay och kan då sälja dem så billigt. Ni kan inte heller garantera att tex solglasögonen faktiskt är det samma, kanske har de dragit ner på något annat. Tex glaset i solglasögonen.. de kan hända att de inte har UV skydd längre vilket jag är noga med när jag köper in solglasögon.

Jag köper in dem till sverige. Betalar fraktkostnad på flera tusen, tull på någon tusenlapp och sen läggs 25% moms på priset som sedan går till skatteverket, och andra kostnader som jag aldrig når!
Jag tjänar inte alls mycket på varje produkt och ser detta som något roligt utöver mina borstar som jag tagit fram, för att det skall finnas annat roligt fint på sidan, som också är mer lättillgängligt än att ni skall köpa på ebay, då skall ni också betala tull om moms.. annars kan ni få betala tillbaka till skatteverket när de granskar er.

Som ni kan se hos tex JFR.se, och MADLADY.se som beställer från samma fabriker så tar de samma priser ungefär. För det är vad de kostar oss när vi köper in saker och säljer, Det är jättedyrt med import i Sverige tyvärr.
Hoppas de ger svar på varför det är dyrare hos mig och många andra butiker än på tex ebay.
KRAM /HELEN

Svar: Man måste inte betala tull på eBay. Har beställt flertal gånger där och aldrig behövt betala tull, men sen kan oturen komma och man behöver det men det händer sällan.
Anonym

#5 - Mia S

Kan du inte skriva om att Therese Lindgren i en tidigare video (numera borttagen) kallade alla sina följare som har djur i bur för idioter, men nu ska hon själv bidra till att djur ska sitta i bur genom att bli jourhem till en kanin? Dubbelmoral så det skriker om det

Svar: läs beskrivningen under videon "jag ska bli jourmamma"! :P
Anonym

#6 - Julia

Helen har helt rätt i vad hon skriver!
Plus att det är oftas väldigt mycket sämre kvalitet på dom billiga varorna från tex, eBay.
Trust me, I know.

#7 - Anonym

Asså Hahaha du är ju helt korkad Meja?? Nästan allt på eBay är ju jättebilligt och du kan hitta allt där för en billigare summa än i original affärerna. Men 98% är kinesiska kopior som har sämre kvalitet och det kan därför säljas billigare. Det är Bara att åka till Kina så kan man fynda det mesta märkena as billigt men inget är ju äkta och det har säkerligen mycket sämre kvalitet.
Helen och alla andra butiker i Sverige och i andra länder måste ju sälja det för en viss summa för att få in en vinst annars kan de ju inte ha en sina butiker och webshopar. Det tillkommer en massa kostnader som moms, tull osv osv. Att kalla det att utnyttja barn är ju bara helt jävla korkat och dina argument kan du bara kasta i närmaste soptunna. Det här är ju som att säga att tex Louis Vuitton eller Hollister tar överpris och lägga upp nån bild på en billig kopia från eBay eller en annan Kina sida. Köp Du från eBay och gråt för du är för fattig för att köpa de äkta varorna Meja :)

Svar: Jaa så är det, men det är olagligt :)
Meja

#8 - Anonym

Fast... de flesta säljare på Ebay säljer exakt likadana glasögon som Helen för typ 30-50 kr. Många gånger är det Free Shipping, och när man beställer från en Ebaysäljare i Kina behöver man nästintill ALDRIG betala tull, för säljaren märker paketet som "gift" och då behöver man inte betala tull. Så det tillkommer i 95% av fallen aldrig några extra avgifter för saker man köper från kina på ebay som många av er påstår. I slutändan är det mer prisvärt att handla från Ebay hörrni!!

#9 - .

Varför är inte Therese med i bannern? Hedarn alltså??

#10 - Nathalie

Slår vad om att Jocke & Jonna fått dej att byta ta bort Therese ur headern & byta profilbild till dem två istället för Therese :))))) pajas

Svar: Japp;)
Anonym

#11 - Anonym

Byt tillbaka till Therese som profilbild och header. Jocke och Jonna har fått mycket skit på sig på denna blogg medan Therese är en favorit hos många här.

#12 - Anonym

VARFÖR ÄR TERESE BORTA FRÅN HEDERN ???

#13 - Kaplastavar

Någon dom vet om lovidskawaii är efterbliven? Menar inget illa nu undrar om hon har någon utvecklingsstörning eftersom hon är ungefär som en 7åring i beteendet men tydligen är hon 97a

Svar: tror du menar Lovisakawaii. Hon är döv, därför hon inte kan prata så bra och hon har en hudsjukdom.
I

#14 - Anonym

Euw varför har du/ni bytt från Therese till Jocke och Jonna?

Svar: I headern???
Anonym

#15 - Anonym

Varför har ni bytt ut bilderna där Therese var till Jocke och Jonna??
Byt tillbaka!!!

#16 - Anonym

Varför byta ut Therese?? Hon förtjänar att vara i mitten och på de stora bilderna. Sjukt dåligt gjort, bort me jocke o jonna

#17 - J-

Men snälla nån, vart är TetziPetzi? #bringbackTetziPetzi

#18 - Fuck off

VAD ÄR PROBLEMET???? Varför är ibte Therese med på headern????? Hur mycket skriver du om Sasha som aldrig blivit nämnd på bloggen och som dessutom är en AMERIKANS/ENGELSK YOUTUBER?? Bloggen heter ju SVENSKA YOUTUBERS, varför är Sasha med när hon varken är med i ett svensk nätvärk, pratat inte svenska i sina videos och till ocj med bor i USA?!!!!!! Fucking,,, Therese är den som är mest omtyckt o majoriteten gillar henne. Ocj du byter fucking mög Jocke o Jonna som lurar sina tittare???? Usch fy fuxling fan

#19 - Anonym

Haha nej vad trist bloggen blev när Therese blev bort bytt till Jocke och Jonna. Diggade bloggen skarpt tidigare. Men dessa två behöver inte mer uppmärksamhet med deras översittarattityd.

#20 - Saga

Men hallå, var tog Therese vägen? Fanns väl massor av andra YouTubers som förtjänade platsen mindre än Therese. Hur mycket har det skrivits om Sascha, Manfred, Keela och Moa tex?

#21 - Anonym

Byt tillbaka till Therese och bort med Jocke och Jonna. De behöver inte mer hybris

#22 - VeronicaTerese

Hur kommer det sig att Therese lindgren inte finns med i headern?? :S

#23 - Anonym

Tillbaka med Therese, vad är detta liksom?? Slutar läsa

#24 - Anonym

Dålig stil till dig som äger denna blogg ifall du inte ändrar tillbaka till Therese. Om ungefär 15 personer kommenterar att dem vill ha tillbaka Therese på bilderna så bör du som äger denna blogg lyssna på det och ändra tillbaka. Dessutom eftersom du ändå sitter inne och ändrar header'n så kan du ju ta bort de personer som inte tillhör svenska youtube samt dem som det aldrig skrivs om.

Svar: Therese kanske inte VILL vara med på denna bloggen?
Anonym

#25 - M

Ofta du byter till Tova till "profilbilden" när du fått så mycket kritik om att alla vill ha tillbaka Therese??

#26 - Ebba

Absolut måste man ta högre pris än produktionspris som ni skriver, men grejen är ju att hon inte lagt något arbete på detta alls. Hennes borstar har hon ju liksom producerat och styrt över själv, men det här är ingenting hon lagt arbete i alls så varför skulle jag vilja betala för det? Om hon hade gjort ett eget smycke som kostade 5 kr att producera hade jag absolut kunnat betala 129 kronor för det, men nu känner jag mig faktiskt lite ledsen på Helen :/

#27 - Anonym

Utan Therese Lindgren hade youtube inte varit samma grej, hon vet åtminstone när hon gör fel och gör verkligen allt för att få alla på bättre humör, tillskillnad från Jocke o Jonna som bara lurat sina tittare :-)

Svar: exakt!
:

#28 - ?

Alltså vi bad om att ni skulle ta tillbaka Therese vid headern och som profilbild, istället så lägger du tilll Tova H och tar henne som profilbild? Makes no sese? Jag slutar läsa bloggen tills Therese är tillbaka

Svar: Det är kanske så, att Therese har bett om att inte vara med på bloggen?
Anonym

#29 - M

Alltså alla ni som kommenterar att ni slutar läsa pga att Therese inte längre är med i headern, läser ni bara denna blogg för att se Therese i headern och som profilbild? Snacka om att överdriva, och som någon annan skrivit - hon kanske sagt till ägaren/ägarna att hon inte vill bli skriven om och inte vill ha hennes bild här. Innan ni kastar er på halsen av bloggägaren ta reda på fakta! Herregud....

#30 - M

Till dig som är andra M samt någon till. Tror inte Therese bett om att bli borttagen, det är väl bara kul om man är uppskattad av tittare och läsare. Alla här verkar ju vilja ha henne som profilbild och på headern och då tror inte jag att Therese ber om att bli borttagen därifrån. Sedan kan jag ha fel. Men tror ändå inte att hon ber om att bli borttagen när det bara visas uppskattning till henne.
Dock överdrivet att ni läsare säger att ni ska sluta läsa denna blogg för detta, men kritiken bör ju denna bloggägare se och då är det lite elakt att du byter till Tova.

Svar: M1, håller med dig helt. Vi får helt enkelt vänta på ägarens svar!
M

#31 - Julia

Ha kvar Tova, Jocke och Jonna! Tycker dom förtjänar det minst lika mycket som Therese, varför ska det alltid vara sånt jävla daltande med henne? Go Tova!

Svar: Jocke och Jonna förkännar det inte!
Anonym

#32 - Anonym

Therese skrev förut på hennes Instagram att killen hon är kär i är kär i henne!

Svar: Men det är ingen nyhet, det sa hon för längesen
Anonym

#33 - Anonym

Therese borde ÅTMINSTONDE vara med på headern, nu är hon ju inte med överhuvudtaget?!??!?!??? Ta bort Sasha för hon är varken med i ett svenskt nätvärk, bor i Svegihe eller pratar svenska i sina videos. Therese borde va med på headern eftersom att hon är en av Sveriges största youtuber!!

#34 - Anonym

Varför är ej Therese med på headers?

#35 - Anonym

Tips:
Sash ljuger om att hon är vegan

Svar: Du har troligtvis inte följt Sascha. Hon har tydligt sagt att hon ÄTER plant based
Anonym

#36 - I

Kanske dags att uppdatera bloggen lite nu?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com